India, Bangalore

Taj MG Road Bengaluru

41/3 Mahatma Gandhi Road Bangalore, India Hotell
1 tilbud fra 1185 NOK Se tilbud
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Taj MG Road Bengaluru
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
Vis alle fasiliteter 25
Beliggenhet
Til sentrum
2.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

41/3 Mahatma Gandhi Road Bangalore, India

Noen attraksjoner rundt Taj MG Road Bengaluru-hotellet i Bangalore, India inkluderer:

1. MG Road: Hotellet ligger på MG Road, som er kjent for sine eksklusive butikker, restauranter og natteliv.

2. Commercial Street: Et travelt handlesenter med et bredt utvalg av butikker som selger klær, sko, tilbehør og elektronikk.

3. Brigade Road: En annen populær handlegate med en blanding av lokale og internasjonale merker, samt kafeer, puber og spisesteder.

4. Cubbon Park: En stor offentlig park kjent for sin frodige vegetasjon, gangstier og flere berømte landemerker som Vidhana Soudha og High Court.

5. Lalbagh botaniske hage: En vakker hage som strekker seg over 240 dekar med et bredt utvalg av planter, innsjøer og glasshus. Det huser også det kjente Kempegowda-tårnet.

6. UB City: Et luksuriøst kjøpesenter med eksklusive internasjonale merker, fine dining-restauranter og en kino.

7. Bangalore Palace: Et imponerende palass i Tudor-stil, kjent for sin prakt og historiske betydning.

8. Indiranagar: Et trendy nabolag med et pulserende natteliv, populært for sine puber, restauranter og kafeer.

9. Bangalore Fort og Tipu Sultans palass: Historiske steder som gir et innblikk i byens fortid og arv.

10. Ulsoor Lake: En fredelig innsjø omgitt av grøntområder, som tilbyr båtturer og fritidsaktiviteter. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene i nærheten av Taj MG Road Bengaluru-hotellet i Bangalore, som tilbyr besøkende en blanding av shopping-, spisestue-, kultur- og historiske opplevelser.

map
Taj MG Road Bengaluru
Hotell

Til sentrum2.7

Om hotellet

Om

Taj MG Road Bengaluru, som ligger i Bangalore, India, er et luksushotell som tilbyr en enestående opplevelse for sine gjester. Hotellet ligger i hjertet av byen, noe som gjør det beleilig både for forretningsreisende og fritidsreisende. Rommene på Taj MG Road Bengaluru er designet med en blanding av eleganse og modernitet. Hotellet tilbyr et utvalg av romalternativer, inkludert deluxe-rom, luksusrom og suiter. Hvert rom er godt utstyrt med fasiliteter som gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og 24-timers romservice. Rommene er designet for å gi komfort og avslapning for gjestene. Når det gjelder spisemuligheter, tilbyr hotellet et utvalg av restauranter og barer. 'Café Mozaic' er en flerkulturell restaurant som serverer et utvalg delikatesser fra indisk, kontinental og asiatisk mat. 'Memories of China' er en spesialitetsrestaurant som tilbyr ekte kinesiske retter i en moderne setting. 'Sugar & Spice' er et bakeri og konfektfirma som tilbyr et utvalg av bakverk, kaker og desserter. I tillegg til spisemulighetene, har Taj MG Road Bengaluru også et treningssenter, et svømmebasseng og en spa-avdeling. Treningssenteret er utstyrt med moderne utstyr og profesjonelle trenere som hjelper gjestene med å holde seg i form under oppholdet. Det utendørsbassenget er perfekt for en forfriskende dukkert, og spaet tilbyr et utvalg av foryngende behandlinger og terapier. Hotellet tilbyr også ulike fasiliteter og tjenester for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Dette inkluderer assistanse i resepsjonen 24 timer i døgnet, concierge-tjenester, vaskeritjeneste og transport til og fra flyplassen. Alt i alt er Taj MG Road Bengaluru et luksuriøst hotell som tilbyr velutstyrte rom, utmerkede spisemuligheter og et bredt spekter av fasiliteter og tjenester for å gjøre oppholdet minneverdig for gjestene.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet Taj MG Road Bengaluru i Bangalore, India. Noen av de populære inkluderer:

1. UB City: Et luksuriøst kjøpesenter og underholdningskompleks som huser internasjonale luksusmerker, restauranter, kafeer og kunstgallerier.

2. Brigade Road: En berømt handlegate kjent for sitt livlige miljø, merkevarebutikker, kafeer, bokhandlere og pulserende natteliv med barer og klubber.

3. MG Road: En travel gate med flere kjøpesentre, restauranter og kinoer.

4. Commercial Street: Et populært shoppingområde kjent for sitt utvalg av klesbutikker, skobutikker, smykkebutikker og tilbehør.

5. Bangalore Palace: Et kongelig palass som er blitt en turistattraksjon og vert for utstillinger, konserter og kulturelle arrangementer.

6. Cubbon Park: En fredelig park som ligger midt i byen, ideell for avslappende spaserturer, piknik og utendørsaktiviteter.

7. Lalbagh Botanical Garden: En vakker hage med et bredt utvalg av flora, historiske monumenter og et glasshus som rommer blomsteshow.

8. Indira Gandhi Musical Fountain Park: En park med en musikalsk fontene som blir levende med lys og musikk om kvelden, og tilbyr en unik audiovisuell opplevelse.

9. Wonderla Amusement Park: En spennende fornøyelsespark med mange karuseller, vannsklier og underholdningsalternativer for alle aldre.

10. Innovative Film City: En temapark som tilbyr en blanding av adrenalinfremkallende turer, underholdningsshow, et voks museum, og eventyraktiviteter som zip-lining og paintball. Dette er bare noen få alternativer blant mange som er lett tilgjengelige fra hotellet Taj MG Road Bengaluru.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Taj MG Road Bengaluru? Taj MG Road Bengaluru ligger på 41/3, MG Road, Yellappa Garden, Yellappa Chetty Layout, Sivanchetti Gardens, Bengaluru, Karnataka, India.

2. Hva er de nærliggende attraksjonene til Taj MG Road Bengaluru? Populære attraksjoner i nærheten av Taj MG Road Bengaluru inkluderer Brigade Road (0,4 km), Garuda Mall (0,5 km), Cubbon Park (1,5 km), Lalbagh Botanical Garden (3,4 km) og Bangalore Palace (4,7 km).

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Taj MG Road Bengaluru? Hotellet tilbyr ulike fasiliteter, inkludert svømmebasseng, treningssenter, spa, restauranter, bar, bankettsaler, forretningssenter, concierge-service, døgnåpen resepsjon og gratis Wi-Fi.

4. Hvilke spisemuligheter er tilgjengelige på Taj MG Road Bengaluru? Taj MG Road Bengaluru har flere spisemuligheter som Café Mozaic, Graze, M Café, Incanto og The Bakery.

5. Har Taj MG Road Bengaluru parkeringsfasiliteter? Ja, hotellet tilbyr gratis parkering med betjent parkering for gjestene.

6. Har Taj MG Road Bengaluru et treningssenter? Ja, hotellet har et fullt utstyrt treningssenter tilgjengelig for gjestene.

7. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Taj MG Road Bengaluru? Gjestene kan sjekke inn kl. 14:00 og sjekke ut kl. 12:

00.

8. Er Taj MG Road Bengaluru et dyrevennlig hotell? Ja, Taj MG Road Bengaluru tillater kjæledyr på utvalgte rom. Gjestene blir bedt om å kontakte hotellet på forhånd for å gjøre nødvendige ordninger.

9. Tilbyr Taj MG Road Bengaluru transport til flyplassen? Ja, hotellet tilbyr transport til flyplassen mot en ekstra kostnad. Gjestene kan kontakte hotellet for detaljer og reservasjoner.

10. Kan Taj MG Road Bengaluru hjelpe med å organisere turer og aktiviteter? Ja, hotellets resepsjonsskranker kan hjelpe gjestene med å organisere turer, aktiviteter og bilutleie i og rundt Bangalore.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Gratis parkering
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Taj MG Road Bengaluru
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.