India, Bangalore

Zone By The Park Infantry Bengaluru

66 Infantry Road Bangalore, India Hotell
1 tilbud fra 483 NOK Se tilbud
Zone By The Park Infantry Bengaluru
Zone By The Park Infantry Bengaluru
Zone By The Park Infantry Bengaluru
Zone By The Park Infantry Bengaluru
Zone By The Park Infantry Bengaluru
Zone By The Park Infantry Bengaluru
Zone By The Park Infantry Bengaluru
Zone By The Park Infantry Bengaluru
Zone By The Park Infantry Bengaluru
Zone By The Park Infantry Bengaluru
Zone By The Park Infantry Bengaluru
Zone By The Park Infantry Bengaluru
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Minibar
 • Kaffe / Tekoker
Vis alle fasiliteter 22
Beliggenhet
Til sentrum
1.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

66 Infantry Road Bangalore, India

Rundt hotellet "Zone By The Park Infantry Bengaluru" i Bangalore, India, finnes det flere attraksjoner, restauranter og shoppingområder. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten inkluderer:

1. Cubbon Park: En stor offentlig park som ligger innen gangavstand fra hotellet, kjent for sin frodige grønne vegetasjon, kunstige innsjøer, gangstier og historiske statuer.

2. Vidhana Soudha: Setet for delstatsforsamlingen i Karnataka, som ligger i nærheten. Det er en imponerende neo-dravidisk arkitektonisk bygning og et ikonisk landemerke i Bangalore.

3. MG Road: Også kjent som Mahatma Gandhi Road, er det en populær handlegate i Bangalore med mange eksklusive bokser, restauranter og kafeer.

4. UB City: Et luksuriøst kjøpesenterkompleks som ligger i nærheten, med eksklusive butikker, motebutikker, fine spisesteder og underholdningstilbud.

5. Lalbagh Botanical Garden: En stor hage som dekker 240 dekar, kjent for sin varierte flora, ikoniske drivhus og rolige atmosfære. Den ligger en kort avstand fra hotellet.

6. Bangalore Palace: Et imponerende Tudor-stil palass bygget i 1878, påvirket av Windsor Castle i England. Det viser frem stor arkitektur, praktfulle interiører og arrangerer forskjellige arrangementer og utstillinger.

7. Chinnaswamy Cricket Stadium: Den kjente cricketstadionen i Bangalore, som ligger nær hotellet. Den er ofte en vert for cricketkamper, inkludert Indian Premier League (IPL) -kamper.

8. Commercial Street: En travel gate kjent for sitt livlige handlemiljø med et bredt utvalg av klær, tilbehør, sko og gatemat. Dette er bare noen få høydepunkter, og det finnes mange flere attraksjoner, restauranter og kultursteder å utforske i og rundt hotellets område.

map
Zone By The Park Infantry Bengaluru
Hotell

Til sentrum1.5

Om hotellet

Om

Zone By The Park Infantry Bengaluru er et moderne hotell som ligger i hjertet av Bangalore, India. Det tilbyr en komfortabel og moderne atmosfære for både forretningsreisende og fritidsreisende. Hotellet har ulike typer rom for ulike preferanser og behov. Disse inkluderer standardrom, deluxe-rom, studio-suiter og junior-suiter. Hvert rom er designet med et strømlinjeformet og stilig dekor, og tilbyr fasiliteter som komfortable senger, flatskjerm-TV, air condition, safes og minibar. Rommene skaper en koselig og avslappende atmosfære for et hyggelig opphold. Når det gjelder spisemuligheter, tilbyr Zone By The Park Infantry Bengaluru et utvalg kulinariske gleder. Hotellets restaurant, "Bazaar", serverer et bredt utvalg av indiske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte en bufféfrokost, samt à la carte-alternativer til lunsj og middag. Restauranten skaper en livlig og imøtekommende atmosfære, perfekt for å nyte et deilig måltid. I tillegg har hotellet en bar kalt "The Bar", der gjestene kan slappe av og hygge seg med et utvalg av drikkevarer og cocktailer. Baren tilbyr en trendy og livlig setting, noe som gjør det til et flott sted å sosialisere og nyte en drink. Alt i alt tilbyr Zone By The Park Infantry Bengaluru et komfortabelt opphold med velutstyrte rom og et variert utvalg av spisemuligheter. Hotellet imøtekommer behovene til både fritids- og forretningsreisende, og sikrer et hyggelig og fornøyelig opphold i Bangalore.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Zone By The Park Infantry Bengaluru' i Bangalore, India. Her er noen forslag:

1. UB City Mall: Ligger bare noen få minutter unna hotellet, er UB City Mall et populært reisemål for shopping, spising og underholdning. Det huser luksusmerker, kafeer, restauranter og et teaterkompleks.

2. M.G. Road: En av byens travleste gater, M.G. Road er kjent for sin livlige atmosfære, handlemuligheter og underholdningssteder. Du kan finne butikker, restauranter, barer og kinoer langs denne gaten.

3. Brigade Road: Et annet travelt område i Bangalore, Brigade Road tilbyr et utvalg av handlemuligheter, spisesteder og underholdningssteder. Du kan utforske populære butikker, spise på en lokal kafé eller nyte en drink på de mange barene og pubene.

4. Bangalore Palace: Beliggende i hjertet av byen, er Bangalore Palace et vakkert historisk landemerke som gir et innblikk i byens fortid. Du kan utforske palasset, gå gjennom hagene og lære om dets historie.

5. Lalbagh Botanical Garden: En fredelig oase midt i byen, er Lalbagh Botanical Garden et populært sted for naturelskere. Du kan gå en avslappende tur, beundre de varierte plantearter eller slappe av ved innsjøen.

6. Wonderla Amusement Park: Hvis du er ute etter litt spennende underholdning, er Wonderla Amusement Park et flott valg. Det ligger i utkanten av Bangalore og tilbyr et utvalg av attraksjoner, vannsklier og underholdningsshow.

7. National Gallery of Modern Art: Kunstentusiaster kan besøke National Gallery of Modern Art, som viser en samling av moderne og samtidsindisk kunst. Galleriet arrangerer utstillinger, verksteder og forestillinger. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av 'Zone By The Park Infantry Bengaluru' i Bangalore. Byen har mye mer å tilby, inkludert teatre, live-musikkarenaer, kulturelle festivaler og mer.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Zone By The Park Infantry Bengaluru i Bangalore, India? Zone By The Park Infantry Bengaluru ligger i Infantry Road, Shivaji Nagar, Bangalore, India.

2. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på Zone By The Park Infantry Bengaluru? Zone By The Park Infantry Bengaluru tilbyr fasiliteter som takbasseng, treningsstudio, gratis Wi-Fi, døgnåpen resepsjon, restaurant, bar, business-senter og møterom.

3. Hvilke nærliggende attraksjoner er det til Zone By The Park Infantry Bengaluru? Noen nærliggende attraksjoner til Zone By The Park Infantry Bengaluru inkluderer Cubbon Park, Visvesvaraya Industrial and Technological Museum, Bangalore Palace, Lalbagh Botanical Garden og UB City.

4. Har Zone By The Park Infantry Bengaluru parkeringsfasiliteter? Ja, Zone By The Park Infantry Bengaluru tilbyr gratis parkeringsfasiliteter for gjestene sine.

5. Er kjæledyr tillatt på Zone By The Park Infantry Bengaluru? Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Zone By The Park Infantry Bengaluru.

6. Er frokost inkludert i romprisene på Zone By The Park Infantry Bengaluru? Ja, frokost er inkludert i romprisene på Zone By The Park Infantry Bengaluru.

7. Har Zone By The Park Infantry Bengaluru en døgnåpen resepsjon? Ja, Zone By The Park Infantry Bengaluru har en døgnåpen resepsjon som kan hjelpe gjestene med deres behov.

8. Tilbyr Zone By The Park Infantry Bengaluru transport til flyplassen? Ja, Zone By The Park Infantry Bengaluru kan bistå gjestene med transport til flyplassen ved forespørsel.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Minibar
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • Dusj
 • Badekar
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
Anmeldelse av Zone By The Park Infantry Bengaluru
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.