Ungarn, Debrecen

VarLak Apartman

Var utca 8. Debrecen, Ungarn Leilighet
1 tilbud fra 972 NOK Se tilbud
VarLak Apartman
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Særskilt røykeområde
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Var utca 8. Debrecen, Ungarn

Rundt VarLak Apartman-hotellet i Debrecen, Ungarn, finner du ulike attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Noen steder i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Debrecen Great Forest Park: Ligger bare en kort spasertur unna, tilbyr parken vakre grøntområder, turstier, lekeplasser og en liten innsjø.

2. Nagyerdő (Great Forest): Det er en stor offentlig park med en dyrehage, botanisk hage, fornøyelsespark og idrettsfasiliteter, alt innen gangavstand fra hotellet.

3. Aquaticum Mediterranean Water Park: Et populært vannparkkompleks med ulike bassenger, sklier, wellness-fasiliteter og spa-behandlinger. Det ligger ved siden av Great Forest Park.

4. Főnix Hall: En flerbruks innendørs arena og konsertsal som arrangerer ulike idrettsarrangementer, konserter og utstillinger. Det er bare noen få minutters gange fra hotellet.

5. Universitetet i Debrecen: Et av Ungarns mest prestisjefylte universiteter, som ligger i nærheten av hotellet. Det tilbyr en vakker campus og er vert for kulturelle arrangementer, utstillinger og konserter.

6. Debrecen Zoo and Amusement Park: Ligger innenfor Great Forest, viser denne dyrehagen et bredt utvalg av dyr og inkluderer en fornøyelsespark med attraksjoner og karuseller for barn.

7. Csokonai National Theater: Et historisk teater hvor du kan nyte ballett, opera og teaterforestillinger. Det ligger sentralt i byen, en kort avstand fra hotellet.

8. Sentralmarkedet i Debrecen: Et livlig marked som tilbyr ferske matvarer, lokal håndverk og tradisjonelle ungarske produkter. Det er et flott sted å oppleve den lokale kulturen og smake autentisk mat. Dette er bare noen få høydepunkter nær VarLak Apartman-hotellet i Debrecen. Byen har også mange restauranter, kjøpesentre, museer og historiske steder å utforske.

map
VarLak Apartman
Leilighet

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

'VarLak Apartman' er et hotell som ligger i Debrecen, Ungarn. Det tilbyr komfortabel og rimelig overnatting for både fritids- og forretningsreisende. Hotellet tilbyr forskjellige fasiliteter og tjenester for å sikre et hyggelig opphold for gjestene sine. Rommene på 'VarLak Apartman' er romslige og godt utstyrt. Hvert rom er vakkert dekorert og utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert en komfortabel seng, eget bad, TV, aircondition og gratis Wi-Fi-tilgang. Gjestene kan velge mellom forskjellige typer rom, som enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom og familierom. Rommene er designet for å imøtekomme behovene til ulike reisende, fra enkeltpersoner til familier eller grupper. Når det gjelder måltider, tilbyr 'VarLak Apartman' et utvalg av spisemuligheter. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer deilig tradisjonell ungarsk mat. Gjestene kan nyte en solid frokost, lunsj eller middag på restauranten. Menyen inneholder et utvalg av retter laget av ferske, lokalt produserte ingredienser. For de som foretrekker å spise på rommet, er roomservice tilgjengelig. Gjestene kan bestille fra et utvalg av retter og få dem levert til rommet sitt. Videre ligger 'VarLak Apartman' beleilig til i nærheten av forskjellige spisesteder, kafeer og barer, og tilbyr gjestene mange alternativer for å utforske den lokale kulinariske scenen. Alt i alt tilbyr 'VarLak Apartman' komfortabel overnatting og deilige måltider, og sikrer et hyggelig opphold i Debrecen, Ungarn.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "VarLak Apartman" i Debrecen, Ungarn. Noen alternativer inkluderer:

1. Debrecen dyrehage og fornøyelsespark: Ligger omtrent 1,5 kilometer fra hotellet, har denne dyrehagen et bredt utvalg av dyrearter og en liten fornøyelsespark med turer og aktiviteter for barn.

2. Aquaticum Mediterraneo Aqua Park: Ligger omtrent 3 kilometer fra hotellet, tilbyr denne badeparken innendørs og utendørs bassenger, sklier og flere avslapningsområder.

3. Csokonai Theater: Dette teateret er omtrent 900 meter fra hotellet og arrangerer ofte ballettforestillinger, skuespill og konserter.

4. Nagyerdei Park: Bare en kort avstand fra hotellet, gir Nagyerdei Park god plass til friluftsaktiviteter som gåturer, jogging, sykling og piknik. Den har også en minidyrehage, en innsjø og en skog.

5. Debrecen City Park og fornøyelsespark: Omtrent 1,5 kilometer fra hotellet, har dette grønne området en lekeplass, utendørs treningsutstyr og en liten fornøyelsespark med turer.

6. MODEM Modern og samtidskunstsenter: Ligger omtrent 1 kilometer fra hotellet, viser dette kunstmuseet samtidskunstsamlinger, installasjoner og midlertidige utstillinger.

7. Debrecen Plaza: Ligger omtrent 2 kilometer fra hotellet, tilbyr dette moderne kjøpesenteret et utvalg av butikker, restauranter, kafeer og en kino.

8. Debrecen fotballstadion: Omtrent 2 kilometer fra hotellet, arrangerer dette stadionet ulike sportsarrangementer, inkludert fotballkamper. Vennligst merk at tilgjengeligheten og tidsskjemaet for disse underholdningsalternativene kan variere, så det anbefales å sjekke deres respektive nettsider eller kontakte dem direkte for den nyeste informasjonen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger VarLak Apartman i Debrecen, Ungarn?
1. Hvor ligger VarLak Apartman i Debrecen, Ungarn?1

VarLak Apartman ligger i hjertet av Debrecen, bare en kort spasertur fra hovedtorget og mange turistattraksjoner.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr VarLak Apartman?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr VarLak Apartman?1

VarLak Apartman tilbyr fullt møblerte leiligheter med komfortable senger, eget bad, velutstyrt kjøkkenkrok, gratis Wi-Fi, TV, aircondition og oppvarming.

3. Er det parkering tilgjengelig på VarLak Apartman?
3. Er det parkering tilgjengelig på VarLak Apartman?1

Ja, det er parkering tilgjengelig for gjester som bor på VarLak Apartman. Det anbefales imidlertid å kontakte eiendommen på forhånd for å sjekke tilgjengeligheten av parkering og eventuelle tilhørende kostnader.

4. Er kjæledyr tillatt på VarLak Apartman?
4. Er kjæledyr tillatt på VarLak Apartman?1

Kjæledyr er generelt ikke tillatt på VarLak Apartman. Det anbefales imidlertid å kontakte eiendommen direkte for å sjekke deres regler for kjæledyr.

5. Hvordan kan jeg reservere på VarLak Apartman?
5. Hvordan kan jeg reservere på VarLak Apartman?1

For å reservere på VarLak Apartman kan du besøke deres offisielle nettside eller bruke online reiseplattformer. Alternativt kan du kontakte dem via telefon eller e-post.

6. Hvilke attraksjoner er i nærheten av VarLak Apartman?
6. Hvilke attraksjoner er i nærheten av VarLak Apartman?1

VarLak Apartman er beleilig plassert i nærheten av ulike attraksjoner som Great Reformed Church, Debrecen Zoo and Amusement Park, Déri Museum og Nagyerdei Stadium.

7. Er VarLak Apartman egnet for familier?
7. Er VarLak Apartman egnet for familier?1

Ja, VarLak Apartman er egnet for familier da de tilbyr romslige leiligheter med flere rom. I tillegg er eiendommen ligger i nærheten av familievennlige attraksjoner i Debrecen.

8. Er det restauranter og butikker i nærheten av VarLak Apartman?
8. Er det restauranter og butikker i nærheten av VarLak Apartman?1

Ja, VarLak Apartman er omgitt av mange restauranter, kafeer og butikker. Gjestene kan enkelt finne et utvalg av spisesteder og shoppingmuligheter innen gangavstand fra eiendommen.

9. Hvor langt er det fra VarLak Apartman til nærmeste flyplass?
9. Hvor langt er det fra VarLak Apartman til nærmeste flyplass?1

VarLak Apartman er omtrent 15 minutters kjøretur fra Debrecen International Airport.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Anmeldelse av VarLak Apartman
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.