Ungarn, Budapest

Daylight apartment the best location

Dohany utca 30/A 4/3 Budapest, Ungarn Leilighet
1 tilbud fra 988 NOK Se tilbud
Daylight apartment the best location
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Heis
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Dohany utca 30/A 4/3 Budapest, Ungarn

Rundt Daylight-leiligheten i Budapest, Ungarn, finnes det flere bemerkelsesverdige attraksjoner og fasiliteter. Her er noen av de nærliggende stedene:

1. Det ungarske parlamentsbygningen: Ligger mindre enn en kilometer unna, er det kjente nygotiske parlamentsbygningen et must-see landemerke i Budapest.

2. Donau: Hotellet ligger nær Donau, noe som gir enkel tilgang til vakker utsikt, elvecruise og elvepromenader.

3. Margareta-øya: Ligger i Donau, er denne rekreasjonsøya et flott sted å slappe av, med parker, hager og ulike idrettsanlegg.

4. St. Stefans basilika: En praktfull romersk-katolsk kirke kjent for sin fantastiske arkitektur og panoramautsikt fra kuppelen.

5. Váci-gaten: Denne travle gågaten tilbyr mange butikker, restauranter, kafeer og suvenirbutikker, noe som gjør det til et populært sted for shopping og spising.

6. Chain Bridge: En av Budapests ikoniske landemerker, Chain Bridge, forbinder Buda og Pest og tilbyr pittoresk utsikt over byen.

7. Ungarns statsopera: Et stort operahus kjent for sitt fantastiske interiør og utmerket akustikk og vert for forestillinger i verdensklasse.

8. Andrassy Avenue: Denne elegante boulevarden, anerkjent som en UNESCOs verdensarvsted, er fylt med eksklusive butikker, kafeer og historiske bygninger.

9. Great Market Hall: Budapests største innendørs marked er et livlig sted hvor du kan utforske ungarsk mat, kjøpe ferske produkter og finne unike suvenirer.

10. Ungarns nasjonalmuseum: Ligger litt lenger unna, viser dette museet Ungarns rike historie og kulturelle arv. Dette er bare noen få høydepunkter, da Budapest har mye mer å tilby, inkludert ulike museer, termiske bad og sjarmerende nabolag.

map
Daylight apartment the best location
Leilighet

Til sentrum1.8

Om hotellet

Om

Daylight Apartment, det beste stedet, er et hotell som ligger i Budapest, Ungarn. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: - Hotell: Daylight Apartment, det beste stedet, er kjent for sin utmerkede beliggenhet i Budapest. Det ligger i hjertet av byen, nær store attraksjoner, handleområder, restauranter og transportfasiliteter. Hotellet tilbyr et komfortabelt og praktisk opphold for både fritids- og forretningsreisende. - Rom: Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike gjestepreferanser. Rommene er designet for å skape en koselig og avslappende atmosfære for gjestene. Hvert rom er godt møblert og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi, komfortable senger og eget bad. - Måltider: Daylight Apartment, det beste stedet, har ikke en restaurant på stedet. Imidlertid er hotellet omgitt av mange spisesteder, inkludert kafeer, restauranter og barer, der gjestene kan utforske et variert utvalg av lokal og internasjonal mat. Hotellets personale er også vanligvis tilgjengelig for å gi anbefalinger og hjelp til å finne spisesteder som passer gjestenes preferanser. Alt i alt tilbyr Daylight Apartment, det beste stedet, et praktisk og komfortabelt opphold i Budapest med sine godt utstyrte rom og nærhet til store attraksjoner og spisesteder i byen.

Underholdning

Det er flere alternativer for underholdning nær Daylight-leiligheten i Budapest, Ungarn. Noen forslag inkluderer:

1. Donau River Cruise: Ta en naturskjønn cruise langs Donau-elven for å nyte fantastisk utsikt over Budapests landemerker, som Parlamentsbygningen, Borgen og Chain Bridge.

2. Ungarns statsopera: Delta på en forestilling på Ungarns statsopera, kjent for sin vakre arkitektur og verdensklasseopera- og ballettproduksjoner.

3. Széchenyi Thermal Bath: Slapp av og forny deg på Széchenyi Thermal Bath, en av de største naturlige varme kilder badene i Europa. Nyt de forskjellige bassengene, badstuer og thermale badene.

4. Ungarns parlamentsbygning: Ta en guidet tur i den ikoniske ungarske parlamentsbygningen, et imponerende eksempel på neogotisk arkitektur. Utforsk de store interiørene og lær om Ungarns politiske historie.

5. Váci Street: Utforsk Váci Street, en av Budapests viktigste handlegater, med butikker, restauranter og kafeer. Det er et flott sted for suvernirshopping eller å nyte lokal mat.

6. St. Stefans Basilika: Besøk St. Stefans Basilika, en av de største kirkene i Budapest. Klatre til toppen for panoramautsikt over byen eller delta på en klassisk musikkonsert om kvelden.

7. Ruinbarene: Opplev Budapests unike natteliv ved å besøke en av byens berømte ruinbarer. Disse eklektiske barene er lokalisert i forlatte bygninger og gårdsrom og tilbyr en livlig atmosfære med levende musikk, kunstutstillinger og kreative cocktailer.

8. Budaslottet: Utforsk Budaslottet, et historisk landemerke som ligger på Castle Hill. Besøk det ungarske nasjonalgalleriet, Fiskerbastionen og nyt pittoreske utsikter over byen fra slottets terrasser.

9. Helteplassen: Besøk Helteplassen, en av Budapests mest ikoniske landemerker, med statuer av ungarske historiske figurer og Millennium Memorial. Den ligger i City Park, der du også kan finne Széchenyi Thermal Bath og Vajdahunyad Castle.

10. Margaret Island: Escapé fra byens sentrum og nyt naturen på Margaret Island. Ta en rolig spasertur, leie en sykkel eller ha en piknik mens du er omgitt av vakre hager, fontener og rekreasjonsfasiliteter. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av Daylight-leiligheten i Budapest. Det er mange flere attraksjoner, kulturelle steder og parker å utforske i byen.

Topp spørsmål

1. Hva gjør Daylight-leiligheten til den beste beliggenheten i Budapest, Ungarn?
1. Hva gjør Daylight-leiligheten til den beste beliggenheten i Budapest, Ungarn?1

Daylight-leiligheten ligger midt i hjertet av Budapest, og gir enkel tilgang til alle de viktigste attraksjonene og landemerkene. - Leiligheten ligger i et livlig nabolag med et bredt utvalg av restauranter, kafeer, butikker og underholdningstilbud. - Den er innen gangavstand til populære turiststeder som den ungarske parlamentet, Chain Bridge og St. Stephen's Basilica. - Leiligheten tilbyr fantastisk utsikt over byen, slik at gjestene kan nyte Budapests skjønnhet rett fra deres innkvartering. - Offentlige transportalternativer, inkludert metrostasjoner og bussholdeplasser, ligger praktisk i nærheten av leiligheten, noe som gjør det enkelt å utforske byen.

2. Hvordan kommer jeg meg til Daylight-leiligheten fra flyplassen?
2. Hvordan kommer jeg meg til Daylight-leiligheten fra flyplassen?1

Den enkleste måten å komme seg til Daylight-leiligheten fra flyplassen er å ta en taxi, som vanligvis tar rundt 30-40 minutter avhengig av trafikken. - Alternativt kan du bruke offentlig transport. Fra flyplassen, ta buss nummer 100E til Deák Ferenc tér, og deretter bytt til metro linje M3 og gå av på Arany János utca stasjon, som er innen gangavstand til leiligheten.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Daylight-leiligheten?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Daylight-leiligheten?1

Daylight-leiligheten er fullt utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert et fullt funksjonelt kjøkken med alle nødvendige apparater og redskaper. - Den har et komfortabelt soverom med en koselig seng, et romslig oppholdsområde med en flatskjerm-TV og komfortable sitteplasser, og et rent bad med essensielle toalettartikler. - Leiligheten tilbyr også gratis Wi-Fi så gjestene kan holde seg koblet til under oppholdet. - I tillegg tilbyr den air condition/varme, noe som sikrer et komfortabelt bo miljø uansett årstid.

4. Er det parkering tilgjengelig på Daylight-leiligheten?
4. Er det parkering tilgjengelig på Daylight-leiligheten?1

Dessverre har ikke Daylight-leiligheten privat parkering. Imidlertid er det offentlige parkeringsalternativer i nærheten, for eksempel gateparkering og parkeringshus, der gjestene kan parkere sine kjøretøy mot en avgift.

5. Kan jeg ta med kjæledyr til Daylight-leiligheten?
5. Kan jeg ta med kjæledyr til Daylight-leiligheten?1

Det er viktig å sjekke med leilighetseier eller -forvalter angående deres kjæledyrpolitikk, da den kan variere. Noen overnattingssteder tillater kjæledyr, mens andre kan ha begrensninger eller ekstra avgifter for å ta med kjæledyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Heis
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av Daylight apartment the best location
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.