Ungarn, Budapest

Opera Dream Apartment

56 Paulay Ede utca Budapest, Ungarn Leilighet
1 tilbud fra 1023 NOK Se tilbud
Opera Dream Apartment
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Heis
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
1.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

56 Paulay Ede utca Budapest, Ungarn

Rundt Opera Dream-leiligheten i Budapest, Ungarn, finnes det flere attraksjoner, fasiliteter og interessepunkter. Her er noen bemerkelsesverdige:

1. Ungarns statsopera: Hotellet ligger i nærheten av Ungarns statsopera, en praktfull neorenessanse arkitektonisk perle kjent for sine utmerkede forestillinger.

2. Andrassy Avenue: En historisk boulevard kjent for sine eksklusive butikker, elegante bygninger og kafeer. Det regnes som en del av UNESCOs verdensarvområde og tilbyr en hyggelig spasertur og gode shoppingmuligheter.

3. St. Stefans basilika: En fantastisk romersk-katolsk basilika, dedikert til Ungarns første konge, St. Stefan. Besøkende kan beundre dens imponerende arkitektur, klatre opp til toppen for panoramautsikt over byen og delta på konserter om kvelden.

4. Gozsdu Udvar: Et populært underholdningssenter med en livlig atmosfære, Gozsdu Udvar tilbyr et bredt utvalg restauranter, barer og utelivsalternativer. Det er et flott sted å oppleve byens livlige spisescene og underholdningstilbud.

5. Budapest operette teater: Ligger i nærheten, spesialiserer dette teateret seg på operetter, musikaler og dramaforestillinger. Besøkende kan nyte en kveld med teatralsk underholdning i en intim setting.

6. Liszt Ferenc-plassen: Kjent for sine mange kafeer og restauranter, er Liszt Ferenc-plassen et flott sted å nyte kulinariske gleder og utendørs servering i varmt vær.

7. Chain Bridge: Et av Budapests ikoniske landemerker, Chain Bridge forbinder Buda og Pest og gir fantastisk utsikt langs Donau-elven. Det er et ideelt sted for en romantisk spasertur eller en fotomulighet.

8. Vaci-gaten: En travel gågate fylt med butikker, suvenirbutikker, kafeer og restauranter. Besøkende kan utforske, handle og spise mens de nyter den livlige atmosfæren. Dette er bare noen få høydepunkter i nærheten av Opera Dream-leiligheten, og gir gjestene et utvalg av kulturelle, underholdnings- og spisemuligheter å utforske under oppholdet i Budapest.

map
Opera Dream Apartment
Leilighet

Til sentrum1.7

Om hotellet

Om

Opera Dream Apartment er et 4-stjerners hotell som ligger i hjertet av Budapest, Ungarn. Det tilbyr gjestene et komfortabelt og luksuriøst opphold i en førsteklasses beliggenhet i nærheten av det berømte ungarske Statsoperaen. Hotellet har et utvalg av velutstyrte rom, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og eget bad med gratis toalettartikler. Rommene er designet med komfort i tankene for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Opera Dream Apartment tilbyr også et utvalg av tjenester og fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, romservice, klesvask og bagasjeoppbevaring. Hotellets personale er vennlig og flerspråklig, og sikrer at gjestenes behov blir møtt effektivt. Når det gjelder måltider, tilbyr Opera Dream Apartment en deilig frokostbuffé hver morgen i hotellets elegante spisestue. Gjestene kan nyte et utvalg av varme og kalde retter, nystekte bakverk, frokostblandinger, frukt, juice og varme drikker. Frokosten gir en flott start på dagen for gjestene før de utforsker byen. I tillegg til hotellfasilitetene, nyter Opera Dream Apartment godt av sin ideelle beliggenhet i Budapest. Det er gangavstand til mange attraksjoner, inkludert den ungarske Statsoperaen, St. Stefans basilika, Donau-elven og forskjellige butikker, restauranter og barer. Alt i alt er Opera Dream Apartment et toppvalg for reisende som leter etter et komfortabelt og praktisk opphold i Budapest. Med sine velutstyrte rom, utmerket service og sentrale beliggenhet, tilbyr det en minneverdig opplevelse for gjester som besøker Ungarns hovedstad.

Underholdning

Her er noen underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Opera Dream Apartment' i Budapest, Ungarn:

1. Hungarian State Opera House: Ligger bare noen få skritt unna hotellet, kan du nyte opera- og ballettopptredener i dette fantastiske neorenessansebygget.

2. Budapest Operetta Theater: Et annet utmerket alternativ for teaterelskere, dette teateret spesialiserer seg på operetta-produksjoner, musikaler og andre sceneopptredener.

3. Franz Liszt Academy of Music: Et anerkjent musikkonservatorium og konsertsal, der du kan delta på klassiske musikkonserter med talentfulle studenter og kjente musikere.

4. Gozsdu Udvar: En livlig gårdsplass fylt med trendy butikker, restauranter, kafeer og barer. Nyt et måltid, drikke eller handle etter unike gjenstander i dette livlige området.

5. Budapest Pinball Museum: Ligger en kort spasertur fra hotellet, tilbyr dette museet en nostalgisk opplevelse med mange flipperspill fra ulike epoker som du kan spille.

6. Hungarian National Museum: Utforsk Ungarns historie og kultur gjennom flere utstillinger og gjenstander i dette imponerende museet.

7. House of Terror Museum: Et gripende museum som viser de skremmende effektene av nazist- og kommunistregimene i Ungarn.

8. The Great Synagogue: Besøk en av verdens største synagoger og opplev den rike historien og betydningen av den jødiske samfunnet i Budapest.

9. Donau-cruise: Ta en avslappende båttur langs Donau-elven og nyt vakker utsikt over Budapests landemerker og broer.

10. Hungarian Railway History Park: Et museum dedikert til historien til ungarske jernbaner, tilbyr utstillinger, tur med vintage tog og interaktive utstillinger. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av 'Opera Dream Apartment' i Budapest. Byen tilbyr et bredt spekter av kulturelle, historiske og rekreasjonsaktiviteter for ulike interesser.

Topp spørsmål

1. Hva er den nøyaktige beliggenheten til Opera Dream Apartment i Budapest, Ungarn?
1. Hva er den nøyaktige beliggenheten til Opera Dream Apartment i Budapest, Ungarn?1

Opera Dream Apartment ligger på 30 Hajós utca, Budapest, Ungarn.

2. Hva er de nærliggende attraksjonene fra Opera Dream Apartment?
2. Hva er de nærliggende attraksjonene fra Opera Dream Apartment?1

Leiligheten ligger i hjertet av Budapest, nær den ungarske statsoperaen, St. Stefans basilika, Chain Bridge og den berømte Andrassy Avenue.

3. Hvor mange gjester kan Opera Dream Apartment romme?
3. Hvor mange gjester kan Opera Dream Apartment romme?1

Leiligheten kan komfortabelt romme opptil 4 gjester.

4. Er det et fullt utstyrt kjøkken i Opera Dream Apartment?
4. Er det et fullt utstyrt kjøkken i Opera Dream Apartment?1

Ja, leiligheten tilbyr et fullt utstyrt kjøkken inkludert komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, kaffetrakter og alle nødvendige kjøkkenredskaper.

5. Leveres sengetøy og håndklær i leiligheten?
5. Leveres sengetøy og håndklær i leiligheten?1

Ja, ferskt sengetøy og håndklær leveres til alle gjester.

6. Har leiligheten air condition?
6. Har leiligheten air condition?1

Ja, Opera Dream Apartment er utstyrt med air condition for å sikre et behagelig opphold.

7. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?
7. Er det gratis Wi-Fi tilgjengelig i leiligheten?1

Ja, leiligheten tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang til alle gjester.

8. Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten av leiligheten?
8. Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten av leiligheten?1

Ja, det er flere supermarkeder, kafeer og restauranter innen gangavstand fra Opera Dream Apartment, som gir praktiske alternativer for spising og shopping.

9. Hva er den enkleste måten å nå Opera Dream Apartment fra flyplassen?
9. Hva er den enkleste måten å nå Opera Dream Apartment fra flyplassen?1

Den mest praktiske måten å komme seg til leiligheten fra flyplassen er ved å ta en taxi eller bruke offentlig transport. Flyplasstransporttjenesten og offentlige busser er også tilgjengelige.

10. Er det parkering tilgjengelig på Opera Dream Apartment?
10. Er det parkering tilgjengelig på Opera Dream Apartment?1

Selv om leiligheten ikke har privat parkering, er det offentlige parkeringsmuligheter tilgjengelig i nærheten.

11. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Opera Dream Apartment?
11. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Opera Dream Apartment?1

Standard innsjekkingstid er etter kl. 14.00, og utsjekkingstid er før kl. 10

12. Imidlertid kan det ordnes med tidlig innsjekking eller sen utsjekking basert på tilgjengelighet.?
12. Imidlertid kan det ordnes med tidlig innsjekking eller sen utsjekking basert på tilgjengelighet.?1

13. Er leiligheten dyrevennlig?
13. Er leiligheten dyrevennlig?1

Dessverre tillater ikke Opera Dream Apartment kjæledyr.

14. Er det noen ekstra gebyrer eller skatter som må betales under oppholdet?
14. Er det noen ekstra gebyrer eller skatter som må betales under oppholdet?1

Leiligheten belaster et rengjøringsgebyr, som er inkludert i den totale prisen som vises under bestillingsprosessen. I tillegg kreves en turistskatt av byen Budapest og må betales ved ankomst.

15. Er leiligheten egnet for familier med barn?
15. Er leiligheten egnet for familier med barn?1

Ja, Opera Dream Apartment er familievennlig og gir et komfortabelt opphold for familier med barn.

16. Er det heis i bygningen?
16. Er det heis i bygningen?1

Ja, det er heis tilgjengelig for enkel tilgang til leiligheten.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Hotellfasiliteter
  • Heis
Anmeldelse av Opera Dream Apartment
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.