Ungarn, Budapest

Pedestrian apartment the best location

12-14 Feher Hajo utca 5/1 Budapest, Ungarn Leilighet
1 tilbud fra 1079 NOK Se tilbud
Pedestrian apartment the best location
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Heis
  • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
1.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

12-14 Feher Hajo utca 5/1 Budapest, Ungarn

Noen populære attraksjoner rundt den gågjengerleiligheten med den beste beliggenheten i Budapest, Ungarn inkluderer det ungarske parlamentsbygningen, fiskerbastionen, Buda-slottet, St. Stefans-basilikaen, kjedefritt og den store markedshallen. Det er også et utvalg restauranter, kafeer, butikker og barer i området for gjestene å utforske.

map
Pedestrian apartment the best location
Leilighet

Til sentrum1.0

Om hotellet

Om

'Gangvei leiligheten med beste beliggenhet' er et hotell som ligger i Budapest, Ungarn. Hotellet tilbyr komfortable og velutstyrte rom for gjestene å nyte under oppholdet. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV-er og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr også et utvalg av måltidsalternativer for gjestene å nyte. Frokost serveres daglig, og gjestene kan velge fra et utvalg av ferske og deilige retter for å starte dagen. I tillegg tilbyr hotellets restaurant et utvalg av velsmakende måltider til lunsj og middag, med lokale og internasjonale retter. Alt i alt tilbyr 'Gangvei leiligheten med beste beliggenhet' i Budapest, Ungarn en praktisk og komfortabel overnattingsmulighet for reisende som ønsker å utforske byen og dens mange attraksjoner.

Underholdning

1. RaM Colosseum - Escape room-spill som ligger bare en kort spasertur fra hotellet, og tilbyr en morsom og utfordrende opplevelse for grupper av venner eller familier.

2. Budapest Historisk Museum - Ligger i Buda slottsdistrikt, tilbyr dette museet et fascinerende innblikk i byens rike historie og kultur.

3. Den ungarske statsoperaen - Nyt en kveld med verdensklasse forestillinger på dette fantastiske operahuset, som ligger bare en kort avstand fra hotellet.

4. Széchenyi-termalbadet - Slapp av og lade batteriene på et av Budapests mest kjente termalbad, som ligger en kort kjøretur fra hotellet.

5. Donau-elvecruise - Ta en avslappende cruise langs Donau-elven for å se Budapests vakre skyline og landemerker fra et annet perspektiv. Mange cruise selskaper tilbyr kveldscruise med middag og levende musikk.

6. Det ungarske nasjonalmuseet - Dykk inn i Ungarns historie og kultur på dette imponerende museet, som ligger bare en kort avstand fra hotellet.

7. Margaret-øya - En fredelig oase i hjertet av Budapest, med frodige grønne områder, turstier og rekreasjonsaktiviteter som sykling og minigolf.

Topp spørsmål

1. Hva er noen populære landemerker i nærheten av gangavstand leiligheten i Budapest, Ungarn?
1. Hva er noen populære landemerker i nærheten av gangavstand leiligheten i Budapest, Ungarn?1

Noen populære landemerker i nærheten av gangavstand leiligheten i Budapest, Ungarn inkluderer St. Stephen's Basilica, Chain Bridge og det ungarske parlamentsbygningen.

2. Er gangavstand leiligheten ligger i et trygt nabolag i Budapest?
2. Er gangavstand leiligheten ligger i et trygt nabolag i Budapest?1

Ja, gangavstand leiligheten ligger i et trygt nabolag i Budapest. Det er nær restauranter, butikker og offentlig transport, noe som gjør det til en praktisk og sikker beliggenhet for besøkende.

3. Hvor langt er gangavstand leiligheten fra nærmeste metrostasjon?
3. Hvor langt er gangavstand leiligheten fra nærmeste metrostasjon?1

Gangavstand leiligheten ligger innen gangavstand fra flere metrostasjoner i Budapest, noe som gjør det enkelt å utforske byens attraksjoner og kulturelle steder.

4. Hva fasiliteter er inkludert i gangavstand leiligheten?
4. Hva fasiliteter er inkludert i gangavstand leiligheten?1

Gangavstand leiligheten tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert gratis WiFi, air condition, et fullt utstyrt kjøkken og en komfortabel oppholdsrom. Gjester kan også nyte en balkong med utsikt over byen.

5. Kan jeg bestille turer og utflukter fra gangavstand leiligheten?
5. Kan jeg bestille turer og utflukter fra gangavstand leiligheten?1

Ja, gjester som bor på gangavstand leiligheten kan ordne turer og utflukter for å utforske Budapest og dens omkringliggende områder. Vertene kan gi anbefalinger og hjelp med bestillinger for å sikre et minneverdig opphold.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
Hotellfasiliteter
  • Heis
Ekstra tjenester
  • Flyplasstransport
Anmeldelse av Pedestrian apartment the best location
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.