Hong Kong, Hong Kong

The Mira Hong Kong

118-130 Nathan Road Hong Kong, Hong Kong Hotell
1 tilbud fra 1777 NOK Se tilbud
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
The Mira Hong Kong
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
 • Kafé
Vis alle fasiliteter 35
Beliggenhet
Til sentrum
km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

118-130 Nathan Road Hong Kong, Hong Kong

I nærheten av hotellet "The Mira Hong Kong" i Hong Kong, er det flere attraksjoner, shoppingområder og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet inkluderer:

1. Nathan Road: Bare en kort spasertur unna hotellet, er Nathan Road en av Hongkongs mest berømte handlegater, foret med butikker, restauranter og livlig natteliv.

2. Tsim Sha Tsui Promenade: Beliggende langs vannkanten, tilbyr promenaden fantastisk utsikt over Hong Kong skyline, Victoria Harbour og Avenue of Stars.

3. Kowloon Park: En rolig oase i den travle byen, tilbyr Kowloon Park grøntområder, rekreasjonsfasiliteter og et mangfold av plante- og dyrearter.

4. Hong Kong Museum of Art: Beliggende i nærheten, viser dette museet en omfattende samling av kinesisk kunst, kalligrafi, malerier og gjenstander.

5. Harbour City: En av de største kjøpesentrene i Hong Kong, ligger Harbour City i nærheten av The Mira og tilbyr et bredt utvalg av internasjonalt anerkjente luksusmerker, restauranter og underholdningsalternativer.

6. The Clock Tower: Et historisk landemerke som ligger i nærheten, er The Clock Tower en del av den tidligere Kowloon-Canton jernbanestasjonen, og minner om Hong Kongs koloniale fortid.

7. Temple Street Night Market: Innen gangavstand, kommer Temple Street Night Market til liv om kveldene, og tilbyr en livlig atmosfære, gatemat, klær, tilbehør og lokale suvenirer.

8. Avenue of Stars: Beliggende langs vannkanten, hyller Avenue of Stars Hongkongs filmindustri, med håndavtrykk av kjente skuespillere, statuer og fantastisk utsikt over byen. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og fasilitetene rundt The Mira Hong Kong. Hotellets praktiske beliggenhet gir enkel tilgang til flere turiststeder, shoppingområder og spisesteder i det livlige distriktet Tsim Sha Tsui.

map
The Mira Hong Kong
Hotell

Til sentrum

Om hotellet

Om

Mira Hong Kong er et luksushotell som ligger i Tsim Sha Tsui, Hong Kong. Det tilbyr et utvalg av luksuriøse rom og suiter, hver designet med moderne fasiliteter og stilfull innredning. Hotellet har et moderne og kosmopolitisk design, med rene linjer og levende farger. Rommene på The Mira Hong Kong er delt inn i flere kategorier, inkludert City Rooms, Superior Rooms, Deluxe Rooms og Suites. Hvert rom er utstyrt med en komfortabel seng, et arbeidsbord, en flatskjerm-TV, en minibar og en safe. Rommene har også høyhastighets internett-tilgang og gratis Wi-Fi. Hotellet tilbyr et utvalg av spisemuligheter for å imøtekomme ulike smaker. Whisk er hotellets signaturrestaurant, som tilbyr moderne europeisk mat med en tvist. Det er også Cuisine Cuisine, som serverer tradisjonelle kantonesiske retter, og Yamm, en helldagsrestaurant som tilbyr internasjonale retter. Gjestene kan også nyte ettermiddagste på hotellets COCO lounge eller ta en drink på Room One, en sofistikert cocktail-lounge. I tillegg til spising, tilbyr The Mira Hong Kong ulike fasiliteter og fasiliteter for gjestene å glede seg over. Det er et treningsstudio med topp moderne utstyr, et svømmebasseng, et spa og en skjønnhetssalong. Hotellet har også møte- og arrangementlokaler tilgjengelig for forretnings- eller sosiale anledninger. Samlet sett gir The Mira Hong Kong et luksuriøst og komfortabelt opphold for gjestene med sine velutstyrte rom, varierte spisealternativer og utmerkede fasiliteter.

Barn

The Mira Hong Kong er et luksushotell i Hong Kong som også tilbyr ulike aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av funksjonene for barn inkluderer:

1. Utendørs svømmebasseng: Hotellet har et utendørs svømmebasseng hvor barn kan nyte en forfriskende svømmetur.

2. Barnerom: Mira Kids 'Club er et dedikert område for barn å engasjere seg i ulike morsomme aktiviteter som kunst og håndverk, brettspill og videospill.

3. Barnevaktjenester: Hotellet tilbyr profesjonelle barnevaktjenester, slik at foreldre kan nyte litt tid for seg selv.

4. Barne-meny: Hotellets restauranter tilbyr spesielle barne-meny med et utvalg av barnevennlige retter.

5. Familierom: The Mira Hong Kong tilbyr familierom som er romslige og gir ekstra fasiliteter for familier som reiser med barn.

6. Barnevennlige fasiliteter: Hotellet tilbyr fasiliteter som babysenger, badekar for barn og barnesikringstjenester etter behov. Totalt sett har The Mira Hong Kong som mål å tilby et behagelig og hyggelig opphold for familier med barn ved å tilby et utvalg av fasiliteter og tjenester spesielt designet for barn.

Underholdning

Her er noen populære underholdningsalternativer i nærheten av The Mira Hong Kong hotell i Hongkong:

1. Avenue of Stars: Bare en kort spasertur fra hotellet, denne vannkanten promenaden har plaketter, skulpturer og håndavtrykk av Hongkong-stjerner. Nyt den fantastiske utsikten over Victoria Harbour og Symphony of Lights-showet hver kveld.

2. Tsim Sha Tsui Promenade: En annen nærliggende vannkanten promenade, Tsim Sha Tsui Promenade tilbyr en hyggelig spasertur med panoramautsikt over Hongkongs skyline. Det er et flott sted for en romantisk spasertur eller for å se det kjente A Symphony of Lights-showet.

3. K11 Musea: Beliggende i nærheten av The Mira Hong Kong, er K11 Musea et kunst- og kulturmål. Det har en rekke unike butikker, kunstinstallasjoner, restauranter og en takhage, og tilbyr en dyp opplevelse.

4. Knutsford Terrace: Kjent for sitt livlige natteliv, er Knutsford Terrace en travel gate med barer, klubber og restauranter. Det er et populært sted for lokalbefolkningen og turister å nyte drinker, levende musikk og internasjonal mat.

5. Hong Kong Museum of Art: Beliggende nær hotellet, er Hong Kong Museum of Art byens hovedkunstmuseum, som viser en variert samling av kinesisk kunst, kalligrafi, malerier og samtidsverker. Det arrangerer ofte midlertidige utstillinger og kulturelle arrangementer.

6. Harbour City: En av Hongkongs største shoppingkomplekser, Harbour City ligger i nærheten av The Mira Hong Kong. Det har et bredt utvalg av luksuriøse butikker, varehus, restauranter og underholdningsfasiliteter. Shoppere kan også nyte en utsikt over vannet.

7. Hong Kong Cultural Centre: Dette ikoniske stedet arrangerer en rekke forestillinger, inkludert ballett, opera, teater og musikkonserter. Hvis du er interessert i kunst, sjekk timeplanen for kommende forestillinger under oppholdet ditt.

8. Temple Street Night Market: En kort avstand fra hotellet, er Temple Street Night Market et livlig utendørsmarked. Det tilbyr en unik atmosfære med matboder, shopping tilbud, spåkoner og tradisjonelle kinesiske operaperformanser. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av The Mira Hong Kong hotell. Hongkong er en livlig by med utallige attraksjoner og aktiviteter å utforske.

Topp spørsmål

1. Er The Mira Hong Kong et luksushotell? - Ja, The Mira Hong Kong er et luksushotell kjent for sitt stilige og moderne design.

2. Hva er spisemulighetene på The Mira Hong Kong? - Hotellet tilbyr flere spisemuligheter, inkludert Michelin-stjerne restauranter som Cuisine Cuisine, Whisk og Yamm. Det er også trendy barer og lounger, inkludert Room One og Vibes.

3. Har The Mira Hong Kong et svømmebasseng? - Ja, hotellet har et oppvarmet innendørs evighetsbasseng, perfekt for en forfriskende dukkert.

4. Er The Mira Hong Kong lokalisert i et sentralt område i Hong Kong? - Ja, The Mira Hong Kong ligger i et førsteklasses område i Tsim Sha Tsui, med enkel tilgang til populære attraksjoner, shoppingområder og kulturelle steder.

5. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på rommene på The Mira Hong Kong? - Hotellet tilbyr moderne og velutstyrte rom med gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV, minibar og luksuriøse toalettartikler.

6. Tilbyr The Mira Hong Kong spa- og velværetilbud? - Ja, hotellet har en prisbelønt MiraSpa som tilbyr ulike spa-behandlinger, massasje og skjønnhetstjenester. Det er også et fullt utstyrt treningsstudio.

7. Er det parkeringsmuligheter på The Mira Hong Kong? - Ja, hotellet tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene, med forbehold om tilgjengelighet.

8. Kan The Mira Hong Kong hjelpe med transportarrangementer? - Ja, hotellet kan ordne flyplasstransport og hjelpe med andre transportbehov etter forespørsel.

9. Hvilke attraksjoner ligger i nærheten av The Mira Hong Kong? - Hotellet ligger beleilig til nær populære attraksjoner som Victoria Harbour, Avenue of Stars, Star Ferry Pier og det travle shoppingdistriktet i Tsim Sha Tsui.

10. Tilbyr The Mira Hong Kong forretnings- og arrangementfasiliteter? - Ja, hotellet har topp moderne møte- og arrangementrom, inkludert store og små saler, egnet for forretningskonferanser, bryllup og andre spesielle arrangementer.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kafé
 • Valutaveksling
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Røykfrie rom
 • Flerspråklig personale
 • Butikker på hotellet
 • Bankettsal
 • Selskapslokaler
 • Konferanserom
 • Møterom
Underholdning og avslapping
 • Hage
 • Butikker
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Privat bad
 • Valg av sengetøy/pute
 • Skrivebord
 • Badekåper
Ekstra tjenester
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Barnepass/barnaktiviteter med tilsyn
Anmeldelse av The Mira Hong Kong
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.