Hong Kong, Hong Kong

Grand Hyatt Hong Kong

1 Harbour Road Hong Kong, Hong Kong Hotell
1 tilbud fra 3479 NOK Se tilbud
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Grand Hyatt Hong Kong
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Hage
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 54
Beliggenhet
Til sentrum
km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

1 Harbour Road Hong Kong, Hong Kong

Grand Hyatt Hong Kong ligger i distriktet Wan Chai i Hongkong, som er et levende område med en blanding av næringseiendommer og underholdningstilbud. Her er noen bemerkelsesverdige steder rundt hotellet:

1. Victoria Harbour: Hotellet ligger i nærheten av Victoria Harbour, en av Hongkongs mest ikoniske landemerker. Besøkende kan nyte en spasertur langs strandpromenaden, ta en ferge-tur eller se på Symphony of Lights-showet.

2. Hong Kong Convention and Exhibition Centre: Ligger ved siden av hotellet, dette konferansesenteret vert forskjellige arrangementer, utstillinger og konferanser gjennom året.

3. Pacific Place: Et høyklasses shoppingsenter ved siden av hotellet, som tilbyr et utvalg av luksusmerker, restauranter og underholdningstilbud.

4. Star Street Precinct: Et moderne nabolag fylt med butikker, kunstgallerier, elegante kafeer og restauranter. Det er et flott sted å utforske for unike shopping- og spiseopplevelser.

5. Wan Chai Heritage Trail: En tursti som viser fram historiske og kulturelle landemerker i Wan Chai-distriktet, inkludert tradisjonelle markeder, templer og bygninger fra kolonitiden.

6. Hong Kong Arts Centre: En flerkunst-kompleks dedikert til å fremme kunstnerisk og kulturell utvikling. Det arrangerer ulike utstillinger, forestillinger og arrangementer.

7. Hong Kong Park: En fredelig oase i byen, bare en kort spasertur unna. Parken har vakre hager, gangstier, et teselskap og Edward Youde Aviary hvor besøkende kan se ulike fuglearter.

8. Happy Valley Racecourse: Bare en kort avstand fra hotellet, denne berømte hesteveddeløpsbanen tilbyr spennende løp og en livlig atmosfære på løpskvelder.

9. Admiralty og Central distriktene: Disse nærliggende områdene er viktige forretnings- og finanssentre i Hongkong, med en rekke skyskrapere, shoppingsentre og spisealternativer. Alt i alt drar Grand Hyatt Hong Kong fordeler av sin sentrale beliggenhet, og gir enkel tilgang til ulike attraksjoner, shoppingområder, spisevalg og kultursteder.

map
Grand Hyatt Hong Kong
Hotell

Til sentrum

Om hotellet

Om

Grand Hyatt Hong Kong er et luksushotell som ligger i hjertet av Hongkong. Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å sørge for et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene sine. Hotellet har ulike romalternativer, inkludert standardrom, suiter og executive-rom. Rommene er elegant designet og utstyrt med moderne fasiliteter som flatskjerm-TV, minibar, Wi-Fi-tilgang og døgnåpen romservice. Mange av rommene har også fantastisk utsikt over byens skyline eller Victoria Harbour. Når det gjelder spisemuligheter, har hotellet flere anerkjente restauranter og barer. En av høydepunktene er "One Harbour Road", som serverer autentisk kantonesisk mat i en stilig setting. Det finnes også "Grand Café", en helldags restaurant som tilbyr en internasjonal buffet samt à la carte-alternativer. I tillegg kan gjestene nyte drikkevarer og lette snacks på de ulike barene og loungene som befinner seg på hotellet. I tillegg til overnatting og spising, tilbyr Grand Hyatt Hong Kong også et utvalg av fasiliteter for gjestene å nyte. Dette inkluderer et treningssenter med toppmoderne utstyr, et utendørs oppvarmet svømmebasseng, et spa- og velværesenter som tilbyr ulike behandlinger og massasjer, og et forretningssenter for de som reiser i forbindelse med jobb. Hotellets beliggenhet er også en betydelig fordel, da det ligger nær store attraksjoner og shoppingområder, noe som gjør det praktisk for gjestene å utforske byen. Alt i alt tilbyr Grand Hyatt Hong Kong et luksuriøst og komfortabelt opphold med utmerkede spisemuligheter, et utvalg av fasiliteter og en praktisk beliggenhet.

Barn

Grand Hyatt Hong Kong tilbyr et variert utvalg av aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen alternativer inkluderer:

1. Utendørs lekeplass: Hotellet har en utendørs lekeplass med husker, sklier og annet lekeutstyr for barn å nyte.

2. Svømmebasseng: Det er et dedikert barnebasseng hvor barn kan plaske og ha det gøy.

3. Barnas klubb: Hotellet har en barnas klubb kalt "Plateau Spa & Fitness Centre" som tilbyr tilsynede aktiviteter og leker for barn.

4. Barnemeny: Hotellets restauranter tilbyr en spesiell barnemeny med et utvalg retter som appellerer til barn.

5. Barnevakt-tjeneste: Hvis foreldrene trenger litt alenetid, tilbyr hotellet en barnevakt-tjeneste etter forespørsel.

6. Familierom: Hotellet har familievennlige rom som er designet for å imøtekomme familier som reiser med barn, og tilbyr ekstra plass og fasiliteter.

7. Nærliggende attraksjoner: Grand Hyatt Hong Kong ligger sentralt til, med enkel tilgang til ulike familievennlige attraksjoner i Hongkong, som Hong Kong Disneyland og Ocean Park. Dette er bare noen få av alternativene som er tilgjengelige for barn på Grand Hyatt Hong Kong, noe som sikrer et behagelig og hyggelig opphold for familier med barn.

Underholdning

Det er mange underholdningsmuligheter nær Grand Hyatt Hong Kong i Hong Kong, Kina. Her er noen få forslag:

1. Ocean Park Hong Kong: En stor fornøyelsespark og marin dyrepark som ligger på sørsiden av Hong Kong Island.

2. Victoria Peak: Ta trikken til toppen av Hong Kong Island og nyt den fantastiske utsikten over byens skyline.

3. Lan Kwai Fong: Et populært nattelivsområde i sentrale Hong Kong, med et utvalg av barer, klubber og restauranter.

4. The Peak Tram: Nyt en trikketur til Victoria Peak mens du tar inn panoramautsikten over Hong Kong skyline.

5. Hong Kong Disneyland: Ligger på Lantau Island, tilbyr denne berømte fornøyelsesparken en magisk opplevelse for familier og Disney-fans.

6. A Symphony of Lights: Se verdens største permanente lys- og lydshow som finner sted hver kveld langs Victoria Harbour.

7. Avenue of Stars: Hedrer Hong Kongs filmindustri, tilbyr denne strandpromenaden en sjanse til å se håndavtrykk og statuer av kjente kjendiser.

8. Tsim Sha Tsui Promenade: Ta en spasertur langs strandpromenaden i Tsim Sha Tsui og nyt den fantastiske utsikten over Victoria Harbour og Hong Kong skyline.

9. Temple Street Night Market: Dyp deg ned i den pulserende atmosfæren på dette travle nattmarkedet, hvor du kan handle klær, elektronikk og nyte gate mat.

10. Sheung Wan: Utforsk det trendy nabolaget Sheung Wan, kjent for sine kunstgallerier, butikker og trendy kafeer. Dette er bare noen få alternativer, men det er mange flere attraksjoner og underholdningsmuligheter i Hongkong som passer til ulike interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Grand Hyatt Hong Kong? Svar: Grand Hyatt Hong Kong ligger i hjertet av Hong Kong, spesifikt på 1 Harbour Road, Wan Chai, Hong Kong.

2. Hva er de nærliggende attraksjonene og landemerkene nær Grand Hyatt Hong Kong? Svar: Hotellet ligger nær flere populære attraksjoner og landemerker, inkludert Victoria Harbour, Hong Kong Convention and Exhibition Centre, Hong Kong Observation Wheel, og shoppingdistriktet Causeway Bay.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Grand Hyatt Hong Kong? Svar: Hotellet tilby et utvalg av fasiliteter, inkludert rom og suiter med moderne møbler, flere spisesteder, spa og treningsenter, utendørs svømmebasseng, forretningssenter og konferansefasiliteter.

4. Er det matalternativer tilgjengelig på Grand Hyatt Hong Kong? Svar: Ja, hotellet har ulike spisesteder, inkludert oppskalere restauranter som serverer internasjonal, kinesisk, italiensk og japansk mat, samt en lounge og en bar.

5. Finnes det et treningsenter eller gym på Grand Hyatt Hong Kong? Svar: Ja, hotellet har et treningsenter utstyrt med moderne treningsutstyr, inkludert tredemøller, vektmaskiner og frie vekter.

6. Tilbyr Grand Hyatt Hong Kong skytteltjenester til flyplassen? Svar: Ja, hotellet tilbyr skytteltjenester til og fra Hong Kong International Airport. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for mer informasjon og for å gjøre reservasjoner.

7. Finnes det shoppingmuligheter i nærheten av Grand Hyatt Hong Kong? Svar: Hotellet ligger nær det populære shoppingdistriktet Causeway Bay, som tilbyr et bredt utvalg av shoppingmuligheter, fra luksusmerker til lokale markeder.

8. Hva er innsjekking og utsjekkingstidspunktet på Grand Hyatt Hong Kong? Svar: Standard innsjekkingstid er kl. 15:00, og utsjekkingstid er kl. 12:

00. Det anbefales å kontakte hotellet direkte for eventuelle spesielle forespørsler eller for å bekrefte spesifikke tidspunkter.

9. Tilbyr Grand Hyatt Hong Kong bilutleietjenester? Svar: Ja, hotellet kan hjelpe gjester med å ordne bilutleietjenester. Det anbefales å kontakte hotellet på forhånd for mer informasjon og reservasjoner.

10. Er det noen transportmuligheter i nærheten av Grand Hyatt for å utforske Hong Kong? Svar: Ja, hotellet ligger beleilig til nær ulike transportmuligheter, inkludert MTR-stasjoner, bussholdeplasser og drosjetjenester, som gir enkel tilgang for å utforske ulike deler av Hong Kong.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Tennisbaner
 • Hage
 • Butikker
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Minibar
 • Safe-depositumboks
 • Kaffe / Tekoker
 • Hårføner
 • TV
 • Kabel / Satellitt-TV
 • En suite
 • Dusj
 • Badekar
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Jacuzzi
 • Skrivebord
 • Badekåper
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Kafé
 • Parkering
 • Valutaveksling
 • Minibank / Bankautomat
 • Heis
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Flerspråklig personale
 • Executive-etasje
 • Særskilt røykeområde
 • Butikker på hotellet
 • Suvenirbutikk/gavebutikk
 • Konferanserom
 • Møterom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Koffertbærer
 • Turistinformasjon
 • Valet parkering
 • Skopuss
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
 • Lekeplass
 • Barneklubb
 • Barnebasseng
Anmeldelse av Grand Hyatt Hong Kong
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.