Hellas, Zakynthos

Domenica villa

Agios nikolaos vasilikos zakynthos Zakynthos, Hellas Landhus/herregård
1 tilbud — Se tilbud
Domenica villa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Bagasjeoppbevaring
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
10.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Agios nikolaos vasilikos zakynthos Zakynthos, Hellas

Noen bemerkelsesverdige steder rundt Hotel Domenica Villa på Zakynthos, Hellas, inkluderer:

1. Zakynthos by: Øyas hovedstad, som ligger omtrent 4,5 kilometer nordøst for hotellet. Her kan du utforske det venetianske slottet, gå langs havnepromenaden eller besøke Solomos-plassen og St. Dionysios kirke.

2. Zakynthos flyplass: Øyas største flyplass, som ligger rundt 3 kilometer sørvest for hotellet. Den gir praktisk tilgang til og fra hotellet.

3. Tsilivi-stranden: En populær sandstrand omtrent 1,5 kilometer nordøst for hotellet. Den tilbyr vakre krystallklare farvann, strandbarer og ulike vannsportsaktiviteter.

4. Shipwreck Beach (Navagio-stranden): En av de mest berømte og pittoreske strendene i Hellas, kjent for en strandet båt i sanden. Den ligger på den nordvestlige kysten av Zakynthos, omtrent 30 kilometer nordvest for hotellet.

5. Blue Caves: Et naturlig underverk bestående av unike geologiske formasjoner og skjulte sjøhuler med livlige blå farvann. Grottene ligger på øyas nordøstkyst, omtrent 19 kilometer nordøst for hotellet.

6. Laganas-stranden: Ligger på den sørlige kysten av Zakynthos, omtrent 10 kilometer sørvest for hotellet. Det er et populært reisemål kjent for sin lange sandstrand og livlige natteliv.

7. Gerakas-stranden: Ligger på den sørøstlige kysten av Zakynthos, omtrent 15 kilometer sørøst for hotellet. Det er et beskyttet område og hekkeområde for den truede havskilpadden.

8. Keri Village: En pittoresk tradisjonell landsby som ligger på øyas sørvestkyst, omtrent 16 kilometer sørvest for hotellet. Den tilbyr panoramautsikt over Det joniske hav og muligheten til å ta båtturer til den nærliggende pittoreske Marathonisi-øya og Keri-grottene. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og stedene å utforske rundt Hotel Domenica Villa på Zakynthos, Hellas.

map
Domenica villa
Landhus/herregård

Til sentrum10.1

Om hotellet

Om

Domenica Villa er et hotell som ligger på Zakynthos i Hellas. Hotellet tilbyr et utvalg tjenester og fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: Domenica Villa er et vakkert hotell som ligger i et fredelig område av Zakynthos. Det gir en rolig atmosfære for gjestene å slappe av og nyte ferien sin. Hotellet har en varm og vennlig atmosfære med oppmerksomt personale som er tilgjengelige for å hjelpe gjestene med deres behov.

2. Rom: Hotellet tilbyr en rekke rom for å imøtekomme behovene til ulike gjester. Rommene er romslige, godt vedlikeholdt og innredet med elegant møbler. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, komfortable senger og private bad.

3. Måltider: Domenica Villa tilbyr deilige måltider for gjestene. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer et utvalg retter, inkludert både gresk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten, som tilbyr et utvalg alternativer for å imøtekomme ulike smaker og kostholdsbehov.

4. Fasiliteter: Hotellet tilbyr ulike fasiliteter for å forbedre gjesteopplevelsen. Disse inkluderer et svømmebasseng der gjestene kan kjøle seg ned og slappe av under den greske solen, et spa- og velværesenter som tilbyr foryngende behandlinger, et treningsstudio for de som ønsker å være aktive, og et hageområde der gjestene kan nyte den naturlige omgivelsene.

5. Beliggenhet: Domenica Villa ligger på Zakynthos, en populær turistdestinasjon i Hellas kjent for sine vakre strender og storslått naturlig skjønnhet. Hotellet ligger beleilig i nærheten av populære attraksjoner, shoppingområder og restauranter, slik at gjestene enkelt kan utforske området. Totalt sett er Domenica Villa et utmerket valg for reisende som ønsker et komfortabelt og hyggelig opphold på Zakynthos i Hellas. Med sine velutstyrte rom, deilige måltider og utvalg av fasiliteter, kan gjestene slappe av og få mest mulig ut av tiden sin på øya.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Domenica villa" på Zakynthos, Hellas. Noen forslag inkluderer:

1. Laganas Beach: Kun en kort spasertur fra hotellet, tilbyr Laganas Beach ulike vannsportaktiviteter, strandbarer og restauranter. Det er et populært sted for turister på dagtid, og mange strandklubber arrangerer fester og arrangementer om kvelden.

2. Kalamaki Beach: Ligger i nærheten, er Kalamaki Beach en annen vakker sandstrand med krystallklart vann. Den er roligere enn Laganas Beach og er kjent for å være et hekkested for havskilpadder. Besøkende kan nyte bading, soling og utforske lokale strandbarer og restauranter.

3. Zakynthos by: Denne livlige byen er en kort kjøretur fra hotellet, og tilbyr en rekke underholdningsmuligheter. Her finner du butikker, restauranter, kafeer og barer, samt historiske steder som Det bysantinske museet og Solomos plass.

4. Water Village Water Park: Hvis du reiser med barn eller bare leter etter en morsom dag, er Water Village Water Park et flott alternativ. Det ligger i Sarakinado, en kort kjøretur fra hotellet, og har ulike sklier, bassenger, lazy rivers og andre vannattraksjoner.

5. Båtturer: Zakynthos er kjent for sin fantastiske kystlinje og krystallklart vann, og det er mange båtturer tilgjengelig som tar deg rundt øyas vakre strender og grotter. Du kan bestille en dagstur til berømte attraksjoner som Shipwreck Beach (Navagio), Blue Caves og Marathonisi Island (Turtle Island). Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av "Domenica villa" på Zakynthos, Hellas. Det anbefales å spørre hotellpersonalet for mer spesifikke anbefalinger basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Domenica villa på Zakynthos, Hellas?
1. Hvor ligger Domenica villa på Zakynthos, Hellas?1

Domenica villa ligger på Zakynthos, Hellas.

2. Hvilke romalternativer tilbys på Domenica villa?
2. Hvilke romalternativer tilbys på Domenica villa?1

Domenica villa tilbyr ulike romalternativer, inkludert standardrom, suiter og villaer.

3. Er Domenica villa beliggende i nærheten av stranden?
3. Er Domenica villa beliggende i nærheten av stranden?1

Ja, Domenica villa ligger i nærheten av stranden og gir enkel tilgang til de vakre kystlinjene på Zakynthos.

4. Hvilke fasiliteter tilbys på Domenica villa?
4. Hvilke fasiliteter tilbys på Domenica villa?1

Domenica villa tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, restaurant, gratis Wi-Fi, treningssenter og spa.

5. Er det parkering tilgjengelig på Domenica villa?
5. Er det parkering tilgjengelig på Domenica villa?1

Ja, Domenica villa tilbyr gratis parkering for gjester.

6. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Domenica villa?
6. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Domenica villa?1

Innsjekkingstiden på Domenica villa er vanligvis kl. 14:00, og utsjekking er kl. 12:00.

7. Er kjæledyr tillatt på Domenica villa?
7. Er kjæledyr tillatt på Domenica villa?1

Kjæledyr er generelt ikke tillatt på Domenica villa, men det kan være lurt å sjekke med ledelsen angående eventuelle spesifikke kjæledyrspolitikker.

8. Er Domenica villa egnet for familier?
8. Er Domenica villa egnet for familier?1

Ja, Domenica villa er egnet for familier, da det tilbyr romslige overnattingsalternativer og ulike familievennlige fasiliteter.

9. Er det noen attraksjoner i nærheten av Domenica villa som man kan besøke?
9. Er det noen attraksjoner i nærheten av Domenica villa som man kan besøke?1

Ja, Domenica villa ligger i nærheten av populære attraksjoner på Zakynthos, som Navagio-stranden, Blå Grotter og Zakynthos by.

10. Kan jeg bestille turer eller utflukter gjennom Domenica villa?
10. Kan jeg bestille turer eller utflukter gjennom Domenica villa?1

Ja, Domenica villa kan organisere turer og utflukter for gjester etter forespørsel.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstratjenester
 • Bagasjeoppbevaring
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
Anmeldelse av Domenica villa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.