Hellas, Zakynthos

New Aqua Hotel

Tsilivi Zakynthos, Hellas Hotell
1 tilbud — Se tilbud
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
New Aqua Hotel
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hårføner
 • 24-timers resepsjon
 • Klesvask
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
5.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Tsilivi Zakynthos, Hellas

Det er flere attraksjoner og fasiliteter rundt New Aqua Hotel på Zakynthos, Hellas. Her er noen av dem:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender, inkludert Tsilivi Beach og Amboula Beach. Disse strendene har krystallklart vann og gyllent sand, perfekt for bading og soling.

2. Restauranter og barer: Det er mange restauranter og barer i nærheten av hotellet hvor gjestene kan nyte gresk mat og et utvalg internasjonale retter. Noen populære alternativer inkluderer The Olde Vineyard Taverna, Premier Restaurant og Acropolis Restaurant.

3. Vannsport: Zakynthos er kjent for sine vannsportaktiviteter, og det er mange fasiliteter i nærheten av hotellet hvor besøkende kan delta i aktiviteter som jetski, parasailing og bananbåt.

4. Shopping: Hotellet ligger i et livlig område med mange butikker og butikker. Besøkende kan utforske lokale markeder og finne tradisjonelle varer som olivenolje, håndlagde håndverk og suvenirer.

5. Natteliv: Zakynthos tilbyr et livlig natteliv, og det er flere klubber og barer i nærheten av hotellet. Berømte alternativer inkluderer Cherry Bay Beach Club, Rescue Club og Plus Club.

6. Zakynthos Town: Hotellet ligger omtrent 5 kilometer fra Zakynthos Town, øyas hovedstad. Her kan besøkende utforske historiske steder som Solomos-plassen, St. Dionysios kirke og Det bysantinske museet Zakynthos.

7. Utflukter: Mange utfluktsarrangører opererer i området og tilbyr båtturer til berømte severdigheter som The Blue Caves og Shipwreck Beach. Disse utfluktene lar gjestene utforske øyas naturlige skjønnhet. Totalt sett tilbyr New Aqua Hotel på Zakynthos, Hellas, enkel tilgang til strender, spisesteder, vannsport, shopping, natteliv og kulturelle attraksjoner, og gir en allsidig opplevelse for besøkende.

map
New Aqua Hotel
Hotell

Til sentrum5.4

Om hotellet

Om

Det nye Aqua Hotel er et luksuriøst 4-stjerners hotell som ligger i Zakynthos, Hellas. Det tilbyr et komfortabelt og stilig overnattingsalternativ for turister som besøker øya. Hotellet skryter av et bredt utvalg romtyper for å imøtekomme behovene til forskjellige reisende. Disse inkluderer standardrom, overlegne rom, familierom og suiter. Hvert rom er elegant innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad. Noen rom tilbyr også fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet. Når det gjelder mat, tilbyr hotellet en buffetrestaurant hvor gjestene kan nyte et utvalg av lokale og internasjonale retter. Restauranten serverer frokost, lunsj og middag, og har både innendørs og utendørs sitteplasser. I tillegg er det også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte forfriskende drinker. Hotellet har en rekke fasiliteter for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene. Dette inkluderer et basseng, et treningssenter, et spa som tilbyr ulike velværebehandlinger, en lekeplass for barn og en døgnåpen resepsjon. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellområdet. Det nye Aqua Hotel ligger i et praktisk område, bare en kort avstand fra stranden, noe som gjør det til et ideelt valg for strandelskere. Det er også i nærheten av ulike attraksjoner og fasiliteter, inkludert butikker, restauranter og underholdningssteder. Alt i alt tilbyr det nye Aqua Hotel et luksuriøst og avslappende opphold med utmerkede fasiliteter og tjenester, noe som gjør det til et topp valg for turister som besøker Zakynthos, Hellas.

Underholdning

Det er ulike underholdningsalternativer i nærheten av 'New Aqua Hotel' på Zakynthos, Hellas. Noen forslag inkluderer:

1. Laganas Strip: Dette populære turistområdet ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr et bredt utvalg av underholdningsalternativer som barer, klubber og konsertsteder med live musikk.

2. Zakynthos by: Hovedstaden i Zakynthos, som ligger omtrent 8 kilometer fra hotellet, er et flott sted å utforske med et utvalg av butikker, kafeer, restauranter og kulturelle attraksjoner inkludert museer og historiske steder.

3. Båtturer og utflukter: Zakynthos er kjent for sin fantastiske kystlinje og krystallklart vann. Det er flere båtturer og utflukter tilgjengelig, inkludert turer til den berømte Navagio Beach (Shipwreck Beach), Blue Caves og Turtle Island (Marathonisi).

4. Vannsport: Hvis du er ute etter litt eventyr, tilbyr Laganas Beach i nærheten et utvalg av vannsportsaktiviteter, inkludert jetski, paragliding og bananbåtturer.

5. Zakynthos Water Village: Beliggende i nabobyen Sarakinado, er Zakynthos Water Village en vannpark som tilbyr ulike sklier, bassenger og vannleker for både voksne og barn.

6. Tradisjonelle greske kvelder: Mange restauranter i området arrangerer tradisjonelle greske kvelder, hvor du kan nyte live musikk, gresk dans og deilig lokal mat.

7. Tsilivi: Dette populære feriestedet ligger rundt 10 kilometer fra hotellet og tilbyr et livlig natteliv med mange barer og klubber, samt en fornøyelsespark og en minigolfbane. Dette er bare noen få forslag, og det er sannsynligvis mange flere underholdningsalternativer i nærheten av 'New Aqua Hotel' på Zakynthos, Hellas.

Topp spørsmål

1. Hvor er beliggenheten til New Aqua Hotel på Zakynthos, Hellas?
1. Hvor er beliggenheten til New Aqua Hotel på Zakynthos, Hellas?1

New Aqua Hotel ligger i den populære turistdestinasjonen Zakynthos, Hellas. Det ligger i en førsteklasses beliggenhet nær stranden

2. Hvilke fasiliteter tilbyr New Aqua Hotel?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr New Aqua Hotel?1

New Aqua Hotel tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, solterrasse, restaurant, bar, gratis Wi-Fi, aircondition og døgnåpen resepsjon

3. Er hotellet egnet for familier?
3. Er hotellet egnet for familier?1

Ja, New Aqua Hotel er egnet for familier. Det tilbyr familievennlige overnattingsmuligheter og fasiliteter som et barnebasseng og en lekeplass

4. Hvor langt er det fra hotellet til Zakynthos lufthavn?
4. Hvor langt er det fra hotellet til Zakynthos lufthavn?1

Hotellet ligger omtrent 8 miles (13 kilometer) fra Zakynthos lufthavn. Det er lett tilgjengelig med taxi eller privat transport

5. Er frokost inkludert i romprisen?
5. Er frokost inkludert i romprisen?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen på New Aqua Hotel. Gjestene kan nyte en kontinental frokostbuffé hver morgen

6. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter?
6. Er det noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter?1

Ja, det er flere nærliggende attraksjoner og severdigheter. Den kjente Shipwreck Beach, også kjent som Navagio Beach, ligger en kort avstand unna. Andre populære attraksjoner inkluderer Blue Caves og byen Tsilivi

7. Er det parkering tilgjengelig på hotellet?
7. Er det parkering tilgjengelig på hotellet?1

Ja, hotellet tilbyr gratis parkering for gjester som kommer med bil

8. Kan gjestene ordne flyplasstransport gjennom hotellet?
8. Kan gjestene ordne flyplasstransport gjennom hotellet?1

Ja, hotellet kan ordne flyplasstransport for gjester etter forespørsel. Ekstra kostnader kan påløpe

9. Er det noen restauranter eller barer innen gangavstand fra hotellet?
9. Er det noen restauranter eller barer innen gangavstand fra hotellet?1

Ja, det er flere restauranter og barer innen gangavstand fra New Aqua Hotel. Gjestene kan utforske det nærliggende området for en rekke spisemuligheter

10. Har hotellet et treningsenter eller treningsrom?
10. Har hotellet et treningsenter eller treningsrom?1

Nei, New Aqua Hotel har ikke et treningsenter eller treningsrom. Gjestene kan imidlertid holde seg aktive ved å nyte bassenget og nærliggende utendørsaktiviteter.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • 24-timers resepsjon
Romfasiliteter
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Klesvask
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av New Aqua Hotel
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.