Hellas, Zakynthos

Villas Margaris

Argasi, Kalliteros, Zakynthos Zakynthos, Hellas Villa
1 tilbud fra 1202 NOK Se tilbud
Villas Margaris
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Bowlingbane
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
3.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Argasi, Kalliteros, Zakynthos Zakynthos, Hellas

Det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av hotellet 'Villas Margaris' på Zakynthos, Hellas. Noen av de bemerkelsesverdige nærliggende stedene inkluderer:

1. Laganas-stranden: En av de mest populære og livlige strendene på Zakynthos-øya, kjent for sin gyldne sand, krystallklart vann og pulserende natteliv. Den ligger innen gangavstand fra Villas Margaris.

2. Zakynthos internasjonale flyplass: Ligger cirka 4,5 kilometer unna hotellet, noe som gjør det praktisk for reisende å nå hotellet.

3. Kalamaki-stranden: En annen vakker strand i nærheten av hotellet, kjent for sitt hekkested for truede havskilpadder (Caretta Caretta). Den tilbyr en roligere og mer avslappet atmosfære sammenlignet med Laganas-stranden.

4. Zakynthos by: Hovedstaden på Zakynthos-øya, kjent for sin venetianske arkitektur, livlige torg og fantastisk havn. Den ligger cirka 8 kilometer unna Villas Margaris og har ulike butikker, barer, restauranter og kulturelle attraksjoner.

5. Keri-fyrtårnet: Ligger på øyas sørvestlige spiss og tilbyr spektakulær utsikt over Det joniske hav og nærliggende øyer. Det ligger cirka 11 kilometer unna hotellet og er et populært sted for å se solnedganger.

6. Water Village: En spennende badepark som ligger i Sarakinado, cirka 7 kilometer fra hotellet. Den tilbyr mange vannsklier, bassenger og morsomme aktiviteter for besøkende i alle aldre.

7. Agios Sostis: En liten pittoresk landsby kjent for sin sjarmerende atmosfære og tradisjonelle tavernaer. Den ligger cirka 2 kilometer unna Villas Margaris og byr på en avslappende atmosfære for besøkende. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og fasiliteter nær hotellet 'Villas Margaris' på Zakynthos, Hellas. Det er også mange restauranter, barer, butikker og andre strender i området rundt som besøkende kan utforske og nyte.

map
Villas Margaris
Villa

Til sentrum3.2

Om hotellet

Om

Villas Margaris er et hotell som ligger i Zakynthos, Hellas. Det tilbyr komfortabel overnatting i vakre omgivelser. Hotellet har ulike typer rom for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Dette inkluderer standardrom, familierom og suiter. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, eget bad, flatskjerm-TV og en balkong eller terrasse med enten hage- eller havutsikt. Rommene er romslige og smakfullt innredet, og gir en avslappende atmosfære for gjestene. Villas Margaris tilbyr også et utvalg av fasiliteter og tjenester for sine gjester. Dette inkluderer et svømmebasseng, solterrasse med solsenger, gratis Wi-Fi i fellesområder, en restaurant og en bar. Svømmebassenget er et flott sted å slappe av og nyte solen, mens solterrassen gir fantastisk utsikt over det omkringliggende området. Restauranten på Villas Margaris serverer deilige måltider hele dagen. Gjestene kan nyte et utvalg av lokale og internasjonale retter laget med ferske ingredienser. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan spise i en komfortabel og pittoresk setting. I tillegg til den lokale restauranten tilbyr hotellets beliggenhet også enkel tilgang til nærliggende restauranter og kafeer, som gir gjestene et bredt utvalg av spisesteder å velge mellom. Generelt sett tilbyr Villas Margaris et komfortabelt opphold med velutstyrte rom, et utvalg av fasiliteter og deilige måltider. Enten du er ute etter en avslappende ferie eller utforsker den vakre øya Zakynthos, gir dette hotellet en flott base for oppholdet ditt.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Villas Margaris' på Zakynthos, Hellas. Noen av disse inkluderer:

1. Zakynthos by: Bare en kort kjøretur unna, tilbyr Zakynthos by et pulserende natteliv med mange barer, klubber og live musikksteder. Du kan nyte cocktailer på Solomos-plassen eller utforske de ulike tavernaene og restaurantene som ligger langs gatene.

2. Kalamaki feriested: Ligger i nærheten, tilbyr Kalamaki et bredt spekter av underholdningsalternativer. Du kan besøke de lokale strandbarene for drikke og musikk, delta i strandidrettsaktiviteter eller nyte et måltid på en av de sjømatrestaurantene.

3. Laganas Strip: Laganas er hovedturistområdet på Zakynthos og er kjent for sitt livlige natteliv. Den berømte Laganas Strip har mange klubber, barer og diskoteker, noe som gjør det til et populært reisemål for festglade mennesker.

4. Tsilivi: Tsilivi er en annen ferieby i nærheten som tilbyr et bredt spekter av underholdningsalternativer. Den har et godt utvalg av barer og restauranter, samt aktiviteter som minigolf, gokart og vannsport.

5. Båtturer og utflukter: Utforsk den fantastiske kysten av Zakynthos ved å bestille en båttur eller en utflukt. Du kan besøke den berømte Shipwreck Beach (Navagio Beach), bade i de vakre Blue Caves eller ta en solnedgangscruise rundt øya. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av Villas Margaris på Zakynthos, Hellas. Det anbefales alltid å sjekke med lokale turistinformasjonssentre eller hotellets concierge for de mest oppdaterte og spesifikke anbefalingene under besøket ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villas Margaris?
1. Hvor ligger Villas Margaris?1

Villas Margaris ligger i Zakynthos, Hellas.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Villas Margaris?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Villas Margaris?1

Villas Margaris tilbyr fasiliteter som gratis Wi-Fi, et svømmebasseng, aircondition, fullt utstyrte kjøkken, privat parkering og et grillområde.

3. Er kjæledyr tillatt på Villas Margaris?
3. Er kjæledyr tillatt på Villas Margaris?1

Ja, kjæledyr er tillatt på Villas Margaris. Det anbefales imidlertid å informere eiendommen på forhånd om at du tar med kjæledyr.

4. Hvor langt er det fra Villas Margaris til nærmeste strand?
4. Hvor langt er det fra Villas Margaris til nærmeste strand?1

Villas Margaris ligger omtrent 500 meter fra nærmeste strand.

5. Er frokost inkludert i oppholdet på Villas Margaris?
5. Er frokost inkludert i oppholdet på Villas Margaris?1

Nei, frokost er ikke inkludert i oppholdet på Villas Margaris. Gjestene har imidlertid muligheten til å lage egen mat på de fullt utstyrte kjøkkenene.

6. Er det en matbutikk eller butikker i nærheten av Villas Margaris?
6. Er det en matbutikk eller butikker i nærheten av Villas Margaris?1

Ja, det er en matbutikk og flere butikker innen gangavstand fra Villas Margaris.

7. Finnes det en restaurant på stedet på Villas Margaris?
7. Finnes det en restaurant på stedet på Villas Margaris?1

Nei, det er ingen restaurant på stedet på Villas Margaris. Imidlertid er det mange spisemuligheter i nærområdet.

8. Er det et minimum oppholdskrav på Villas Margaris?
8. Er det et minimum oppholdskrav på Villas Margaris?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på 2 netter på Villas Margaris.

9. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av Villas Margaris?
9. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av Villas Margaris?1

Ja, det er flere turistattraksjoner i nærheten av Villas Margaris, inkludert Shipwreck Beach, Blue Caves, Navagio Viewpoint og Zakynthos by.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Bowlingbane
 • Hage
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Trimrom
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Villas Margaris
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.