Hellas, Zakynthos

Leandros S A Villa

Leandros S.A, Villa Zakynthos, Hellas Villa
1 tilbud — Se tilbud
Leandros S A Villa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
12.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Leandros S.A, Villa Zakynthos, Hellas

Noen mulige attraksjoner rundt hotellet "Leandros S A Villa" på Zakynthos, Hellas, kan inkludere:

1. Gerakas Beach: Denne vakre sandstranden ligger rundt 5 kilometer sør for hotellet og er kjent for sitt krystallklare vann og beskyttelse av sjøskilpadder.

2. Vassilikos Village: En liten tradisjonell landsby som ligger ca 3 kilometer sørvest for hotellet. Den har sjarmerende lokale restauranter, tavernaer og butikker.

3. Porto Roma Beach: En annen pittoresk strand som ligger rundt 3 kilometer nord for hotellet og tilbyr en rolig atmosfære omgitt av frodige grønne åser.

4. Banana Beach: Beliggende omtrent 4 kilometer nordvest for hotellet, er Banana Beach et populært reisemål for vannsport, soling og avslapning ved stranden.

5. Zakynthos Town: Hovedstaden på øya, rundt 10 kilometer nord for hotellet, tilbyr et bredt utvalg av attraksjoner, inkludert museer, historiske bygninger, kirker og en travel waterfront.

6. Laganas Beach: Ligger rundt 12 kilometer nordvest for hotellet, er Laganas Beach en av de mest kjente strendene på øya, kjent for sitt livlige natteliv og sitt beskyttede område for loggerhead skilpadder.

7. Shipwreck Beach (Navagio): En av de mest kjente og ikoniske strendene i Hellas, Shipwreck Beach ligger på nordvestkysten av Zakynthos. Selv om det ligger omtrent 35 kilometer nordvest for hotellet, er det definitivt verdt et besøk.

8. Blue Caves: Et naturlig landemerke på den nordlige spissen av øya, omtrent 30 kilometer nordvest for hotellet. Grottene er tilgjengelige med båt og tilbyr fantastisk utsikt over det krystallklare blå vannet.

map
Leandros S A Villa
Villa

Til sentrum12.0

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Leandros S A Villa' i Zakynthos, Hellas. Noen av de populære valgene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender i Zakynthos, inkludert Argassi Beach, Banana Beach og Gerakas Beach. Besøkende kan nyte bading, soling og vannsportsaktiviteter.

2. Laganas Strip: Laganas Strip er et livlig område kjent for sitt pulserende natteliv. Det ligger bare en kort avstand fra hotellet og har mange barer, klubber og restauranter.

3. Zakynthos by: Hovedstaden Zakynthos, som ligger bare noen få kilometer fra hotellet, tilbyr et utvalg av underholdningsmuligheter. Besøkende kan utforske byens sjarmerende gater, besøke museer og kunstgallerier, spise på lokale restauranter eller nyte en drink på en av de livlige barene.

4. Zakynthos Water Village: For familier og eventyrlystne er Zakynthos Water Village en populær badepark som ligger i nærheten av hotellet. Den har en rekke spennende vannsklier og bassenger som passer for alle aldre.

5. Båtturer: Zakynthos er kjent for sin fantastiske kystlinje og krystallklart vann. Det er flere båtturer tilgjengelig i nærheten av hotellet, som tilbyr besøkende muligheten til å utforske øyas skjulte grotter, besøke den berømte Shipwreck Beach og oppdage avsidesliggende badeområder.

6. Lokale festivaler og arrangementer: Avhengig av besøkstidspunktet, kan det være ulike lokale festivaler og arrangementer på øya. Disse arrangementene inkluderer ofte tradisjonell musikk, danseforestillinger og kulturfeiringer. Det er lurt å sjekke lokale arrangementskalendere eller konsultere hotellets ansatte for oppdatert informasjon om spesifikke underholdningsmuligheter og tidspunkter.

Topp spørsmål

1. Hva er Leandros S A Villa i Zakynthos, Hellas?
1. Hva er Leandros S A Villa i Zakynthos, Hellas?1

Leandros S A Villa er et populært overnattingsalternativ på den vakre øya Zakynthos, Hellas. Det er en privat villa som tilbyr luksuriøse fasiliteter og fantastisk utsikt over området rundt.

2. Hvor mange soverom er det på Leandros S A Villa?
2. Hvor mange soverom er det på Leandros S A Villa?1

Leandros S A Villa har tre romslige soverom, noe som gjør det til et ideelt valg for familier eller grupper av venner.

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Leandros S A Villa?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Leandros S A Villa?1

Leandros S A Villa tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, et privat svømmebasseng, et grillområde, gratis Wi-Fi, aircondition og parkeringsplass. Gjestene kan også nyte en møblert terrasse med panoramautsikt.

4. Er Leandros S A Villa nær stranden?
4. Er Leandros S A Villa nær stranden?1

Ja, Leandros S A Villa ligger beleilig til nær stranden. Gjestene kan enkelt få tilgang til det krystallklare vannet og nyte soling eller vannaktiviteter.

5. Hvor langt er det fra Leandros S A Villa til flyplassen?
5. Hvor langt er det fra Leandros S A Villa til flyplassen?1

Leandros S A Villa ligger omtrent 5 kilometer unna Zakynthos internasjonale flyplass. Det tar omtrent 10-15 minutter med bil å komme til villaen fra flyplassen.

6. Er det noen nærliggende attraksjoner å besøke fra Leandros S A Villa?
6. Er det noen nærliggende attraksjoner å besøke fra Leandros S A Villa?1

Ja, det er flere nærliggende attraksjoner å besøke fra Leandros S A Villa, inkludert Navagio-stranden (Skipets strand), Blå grotter, Zakynthos by og en rekke tradisjonelle greske tavernaer og butikker.

7. Er det et minimum oppholdskrav på Leandros S A Villa?
7. Er det et minimum oppholdskrav på Leandros S A Villa?1

Ja, vanligvis er det et minimum oppholdskrav på noen netter på Leandros S A Villa. Det nøyaktige minimum oppholdspolicyen kan variere avhengig av sesongen og tilgjengeligheten, så det er best å sjekke direkte med eiendommen.

8. Hvordan kan jeg reservere på Leandros S A Villa?
8. Hvordan kan jeg reservere på Leandros S A Villa?1

Reservasjoner for Leandros S A Villa kan gjøres gjennom ulike reisebestillingssider eller ved å kontakte eiendommen direkte. Det er tilrådelig å bestille i god tid, spesielt i turistsesongen, for å sikre dine foretrukne datoer.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Romservice
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Leandros S A Villa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.