Hellas, Zakynthos

Villa Mare Psarou

Psarou Zakynthos, Hellas Villa
1 tilbud fra 3120 NOK Se tilbud
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Villa Mare Psarou
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
9.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Psarou Zakynthos, Hellas

Noen populære attraksjoner og severdigheter i nærheten av Villa Mare Psarou-hotell i Zakynthos, Hellas inkluderer:

1. Psarou Beach: Hotellet ligger rett ved Psarou Beach og gir gjestene direkte tilgang til den vakre sandstranden og det krystallklare vannet.

2. Alykes Beach: Ligger omtrent 2,5 kilometer fra hotellet, er Alykes Beach en annen populær strand i området. Den tilbyr ulike vannsportsaktiviteter og restauranter ved stranden.

3. Alykanas Beach: Denne stranden ligger omtrent 3 kilometer fra Villa Mare Psarou. Den er kjent for sin pittoreske beliggenhet og rolige vann, noe som gjør den ideell for familier med barn.

4. Zakynthos by: Hovedstaden i Zakynthos ligger omtrent 9 kilometer fra hotellet. Her kan besøkende utforske den historiske bykjernen, besøke museer, nyte lokal mat på tavernaene og handle suvenirer.

5. Zakynthos havn: Beliggende i Zakynthos by, tilbyr havnen fergeforbindelser til de omkringliggende Joniske øyene og fastlandet Hellas. Besøkende kan ta båtturer for å utforske den nærliggende Shipwreck Beach eller Blue Caves.

6. Gerakas Beach: Denne stranden ligger omtrent 17 kilometer fra Villa Mare Psarou. Den er kjent for sin gyldne sand og er et hekkested for truede loggerhead havskilpadder.

7. Blue Caves: Ligger på den nordlige kysten av øya, er Blue Caves en unik naturlig attraksjon. Besøkende kan ta båtturer for å utforske de fantastiske blå vannene og fjellformasjonene i grottene.

8. Navagio Beach (Shipwreck Beach): Selv om den ikke er veldig nær hotellet (ca. 27 kilometer unna), er Navagio Beach en av de mest ikoniske severdighetene på Zakynthos. Den har et pittoresk skipsvrak på en sandstrand omgitt av bratte klipper. Dette er bare noen få av attraksjonene og stedene å utforske i nærheten av Villa Mare Psarou-hotell på Zakynthos, Hellas. Øya tilbyr mange flere fantastiske strender, sjarmerende landsbyer og naturlige underverk å oppdage.

map
Villa Mare Psarou
Villa

Til sentrum9.7

Om hotellet

Om

Villa Mare Psarou er et luksuriøst hotell som ligger på den vakre øya Zakynthos i Hellas. Hotellet ligger rett ved de krystallklare vannene på Psarou-stranden, og tilbyr gjestene et rolig og idyllisk miljø under oppholdet. Hotellet har et utvalg komfortable og velutstyrte rom som imøtekommer behovene til forskjellige gjester. Rommene er romslige, elegant dekorert og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold. Noen av fasilitetene som er tilgjengelige på rommene inkluderer aircondition, flatskjerm-TV, minibar, private balkonger eller terrasser, og bad med toalettsaker. Gjester på Villa Mare Psarou kan nyte deilige måltider på hotellets restaurant. Restauranten tilbyr et utvalg greske og internasjonale retter laget med ferske, lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan glede seg over en rekke kulinariske godbiter og nyte den fantastiske utsikten over Egeerhavet fra restaurantens terrasse. I tillegg til et komfortabelt opphold og deilige matalternativer, tilbyr Villa Mare Psarou også ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette inkluderer en utendørs svømmebasseng, en solterrasse med solsenger og parasoller, en bassengbar som serverer forfriskende drinker, en døgnåpen resepsjon for assistanse, gratis Wi-Fi i fellesområdene og gratis parkering på stedet. Hotellets beliggenhet i Psarou er ideell for å utforske øya Zakynthos. Gjestene kan besøke populære attraksjoner som Shipwreck-stranden (Navagio), Blue Caves og den pittoreske byen Zakynthos, som alle er lett tilgjengelig. Alt i alt tilbyr Villa Mare Psarou et luksuriøst og komfortabelt opphold i en vakker beliggenhet, med velutstyrte rom, deilige matretter og et utvalg fasiliteter for å sikre en minneverdig ferieopplevelse på Zakynthos i Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet 'Villa Mare Psarou' på Zakynthos, Hellas. Noen av dem inkluderer:

1. Strandaktiviteter: Hotellet ligger nær Psarou-stranden, der gjestene kan nyte ulike vannsportaktiviteter som snorkling, jet-ski og paraseiling.

2. Båtturer: Zakynthos tilbyr mange båtturer som lar besøkende utforske øyas berømte landemerker som Navagio-stranden (Vrakstrand), Blå Huler og Marathonisi Island (Skilpaddeøy).

3. Zakynthos by: Hovedstaden Zakynthos ligger bare en kort kjøretur fra hotellet. Gjestene kan besøke byens butikker, restauranter og historiske steder som det bysantinske museet og Solomos-plassen.

4. Laganas Strip: For de som leter etter et livlig natteliv, er Laganas Strip et populært reisemål som ligger omtrent 15 kilometer fra hotellet. Dette området tilbyr et bredt utvalg av barer, klubber og restauranter.

5. Alykes Village: Omtrent 10 kilometer unna er Alykes Village kjent for sin avslappende atmosfære og tradisjonelle greske tavernaer. Besøkende kan nyte en romantisk middag eller bare tusle rundt i landsbyen.

6. Water Village: Denne vannparken ligger omtrent 6 kilometer fra hotellet og tilbyr en morsom dag for familier med sine sklier, bassenger, lat elv og andre vannbaserte attraksjoner.

7. Keri fyr: Plassert på den sørvestlige spissen av Zakynthos, omtrent 30 minutters kjøretur fra hotellet, tilbyr Keri fyrtårn fantastisk utsikt over kysten og er et flott sted for å se solnedgangen. Dette er bare noen av underholdningstilbudene som er tilgjengelige i nærheten av 'Villa Mare Psarou' på Zakynthos. Hotellets personale kan gi ytterligere informasjon og assistanse basert på spesifikke interesser og preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Mare Psarou på Zakynthos, Hellas?
1. Hvor ligger Villa Mare Psarou på Zakynthos, Hellas?1

Villa Mare Psarou ligger i landsbyen Psarou, på østkysten av Zakynthos, Hellas

2. Hvor langt er det til nærmeste strand fra Villa Mare Psarou?
2. Hvor langt er det til nærmeste strand fra Villa Mare Psarou?1

Villa Mare Psarou er bare en kort spasertur fra Psarou strand, som er omtrent 200 meter fra eiendommen

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Mare Psarou?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Villa Mare Psarou?1

Villa Mare Psarou tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert en privat svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, air condition, gratis Wi-Fi, utendørs spiseområde, BBQ-fasiliteter, parkering og mer

4. Hvor mange gjester kan Villa Mare Psarou huse?
4. Hvor mange gjester kan Villa Mare Psarou huse?1

Villa Mare Psarou kan huse opptil 6 gjester, noe som gjør det egnet for familier eller vennegrupper

5. Finnes det et supermarked eller en restaurant i nærheten av Villa Mare Psarou?
5. Finnes det et supermarked eller en restaurant i nærheten av Villa Mare Psarou?1

Ja, det finnes et supermarked innen gangavstand fra Villa Mare Psarou, samt ulike restauranter og tavernaer i nærområdet

6. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Villa Mare Psarou?
6. Hvilke attraksjoner er i nærheten av Villa Mare Psarou?1

Villa Mare Psarou ligger i nærheten av flere populære attraksjoner, som Alykes Beach, Alykanas Beach, Zakynthos Town, Navagio Beach (Shipwreck Beach) og Blue Caves

7. Er Villa Mare Psarou dyrevennlig?
7. Er Villa Mare Psarou dyrevennlig?1

Nei, Villa Mare Psarou tillater ikke kjæledyr

8. Er Villa Mare Psarou egnet for barn?
8. Er Villa Mare Psarou egnet for barn?1

Ja, Villa Mare Psarou er egnet for barn, og det tilbyr en trygg og komfortabel omgivelse for familier

9. Er røyking tillatt på Villa Mare Psarou?
9. Er røyking tillatt på Villa Mare Psarou?1

Nei, Villa Mare Psarou er et røykfritt eiendom

10. Kan jeg leie bil eller scooter i nærheten av Villa Mare Psarou?
10. Kan jeg leie bil eller scooter i nærheten av Villa Mare Psarou?1

Ja, det er bil- og scooterutleietjenester tilgjengelig i nærheten av Villa Mare Psarou, noe som gjør det praktisk for gjestene å utforske øya.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
Underholdning og avslapping
 • Fotturer
Anmeldelse av Villa Mare Psarou
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.