Hellas, Zakynthos

Villa Provenza

anafonitria Zakynthos, Hellas Villa
1 tilbud fra 3024 NOK Se tilbud
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Villa Provenza
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
22.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

anafonitria Zakynthos, Hellas

Noen nærliggende attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet "Villa Provenza" på Zakynthos, Hellas inkluderer:

1. Tsilivi-stranden: Innen gangavstand fra hotellet ligger Tsilivi-stranden, en vakker sandstrand med krystallklart vann, strandbarer og vannsportaktiviteter.

2. Tsilivi landsbyen: Hotellet ligger i Tsilivi, en livlig ferieby kjent for sitt livlige natteliv, restauranter, butikker og underholdningstilbud.

3. Water Village Water Park: Kun en kort kjøretur fra hotellet ligger Water Village, en populær vannpark med sklier, bassenger og andre attraksjoner både for barn og voksne.

4. Zakynthos by: Hovedstaden i Zakynthos, som ligger rundt 5 kilometer fra hotellet, tilbyr historiske steder, museer, shoppinggater og en travel havnepromenade.

5. Det bysantinske museet: Ligger i Zakynthos by, viser det bysantinske museet en samling bysantinsk kunst og gjenstander fra øya.

6. Zakynthos Marina: Ligger i Zakynthos by, gir marinaen muligheter for båtliv, seiling og nyte havutsikten.

7. Solomos-torget: I Zakynthos by er Solomos-torget en sentral plass oppkalt etter dikteren Dionysios Solomos, som skrev den greske nasjonalsangen. Plassen har statuer, kafeer og butikker.

8. Blå grotter: Disse sjøgrottene, som ligger på den nordlige kysten av Zakynthos, kan nås med båt og tilbyr et unikt naturlig skue med nydelig blått vann og klippeformasjoner.

9. Navagio-stranden (Shipwreck Beach): En av de mest kjente strendene i Hellas, er Navagio-stranden kjent for sitt ikoniske skipsvrak og turkise vann. Den kan nås med båt fra ulike steder på øya.

10. Smuglerens bukt: En annen vakker strand like i nærheten av Navagio-stranden, tilbyr Smuglerens bukt spektakulær utsikt over klippene og er et populært sted for bading og soling.

map
Villa Provenza
Villa

Til sentrum22.9

Om hotellet

Om

Villa Provenza er et vakkert hotell som ligger i Zakynthos, Hellas. Hotellet ligger i en pittoresk setting og tilbyr en rolig og avslappende atmosfære for gjestene. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og maten som tilbys: Hotell: Villa Provenza er et boutiquehotell kjent for sin sjarm og eleganse. Hotellet tilbyr personlig og oppmerksom service for å sikre at gjestene har et minneverdig opphold. Personalet er vennlig og hjelpsomt og alltid klare til å hjelpe med eventuelle forespørsler eller spørsmål. Rommene: Hotellet har en rekke komfortable og stilige rom som passer til ulike preferanser og behov. Hvert rom er velutstyrt og smakfullt innredet med moderne fasiliteter. Rommene er romslige og tilbyr en behagelig tilflukt for gjestene etter en dag med utforskning. Måltider: Villa Provenza tilbyr en herlig spiseopplevelse med sin egen restaurant. Restauranten serverer en rekke lokale og internasjonale retter, som er tilberedt av dyktige kokker med bruk av ferske og sesongbaserte ingredienser. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten. Hotellet tilbyr også romservice for de som foretrekker å spise på rommene sine. I tillegg til restauranten har Villa Provenza en bar hvor gjestene kan nyte et utvalg drikkevarer, inkludert cocktailer og vin. Barene har en avslappende atmosfære, perfekt for å slappe av etter en lang dag. Alt i alt er Villa Provenza et sjarmerende hotell som tilbyr utmerket overnatting, deilige måltider og en varm og imøtekommende atmosfære. Det er et ideelt valg for de som søker et fredelig og hyggelig opphold på den vakre øya Zakynthos, Hellas.

Barn

I 'Villa Provenza' i Zakynthos, Hellas, er det flere aktiviteter og attraksjoner som passer for barn. Noen av disse inkluderer:

1. Svømming: Villaen har ofte et svømmebasseng, som er et flott sted for barn å kjøle seg ned og ha det gøy.

2. Strender: Zakynthos er kjent for sine vakre strender, og det er flere barnevennlige strender nær 'Villa Provenza'. Barna kan glede seg over å leke i sanden og svømme i det klare, blå vannet.

3. Vannsport: Zakynthos tilbyr flere vannsportaktiviteter som passer for barn, som kajakkpadling, pedalbåt og bananbåtturer. Disse kan bestilles på nærliggende strandresorter.

4. Skilpaddeobservasjon: Zakynthos er hjemsted for truede loggerhead-skilpadder, og barn kan få muligheten til å se dem på organiserte båtturer. De kan lære om skilpaddevern og observere disse majestetiske skapningene i deres naturlige habitat.

5. Øyturer: Det er guidede turer tilgjengelig som tar besøkende rundt på øya og viser frem dens vakre natur og interessante landemerker. Barna kan lære om øyas historie og kultur mens de utforsker sjarmerende landsbyer og attraksjoner.

6. Eventyrparker: Det finnes noen eventyrparker på Zakynthos der barn kan nyte aktiviteter som ziplining, taukurs og minigolf.

7. Båturer: Dagsturer til de berømte Blue Caves og Navagio Beach er populære blant besøkende. Barna kan glede seg over båttur og utforske de fantastiske grottene og strendene.

8. Dyreobservasjon: Barna kan besøke Zakynthos' nasjonale marinepark og observere ulike marine arter, inkludert delfiner og sel, gjennom organiserte turer.

9. Lokal mat: Å prøve den lokale greske maten kan være en morsom opplevelse for barna. De kan smake på tradisjonelle greske retter som moussaka, souvlaki og baklava på restaurantene i området.

10. Utendørsaktiviteter: Den omkringliggende naturen tilbyr muligheter for fotturer, sykling og utforsking. Barna kan glede seg over utendørs eventyr i Zakynthos' vakre landskap.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Villa Provenza' på Zakynthos, Hellas. Noen populære alternativer inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender på Zakynthos, som Tsilivi Beach og Alykanas Beach. Disse strendene tilbyr vannsportsaktiviteter, strandbarer og fantastisk utsikt.

2. Vannpark: Vannparken 'Water Village' ligger i kort avstand fra hotellet. Den tilbyr en rekke vannsklier, bassenger og andre attraksjoner for både voksne og barn.

3. Båtutflukter: Zakynthos er kjent for sin vakre kystlinje og krystallklart vann. Det er flere båtutflukter tilgjengelig i nærheten av hotellet, som tilbyr turer til kjente steder som Shipwreck Beach (Navagio), Blue Caves og Marathonisi Island (Turtle Island).

4. Natteliv: Det nærliggende feriestedet Tsilivi tilbyr et pulserende natteliv med ulike barer, klubber og restauranter. Besøkende kan nyte live musikk, coctails og dans.

5. Zakynthos by: Hotellet ligger kun en kort kjøretur fra Zakynthos by, øyas hovedstad. Denne byen tilbyr et utvalg av underholdningsalternativer, inkludert handlegater, tradisjonelle tavernaer og kulturelle attraksjoner som Byzantine Museum og Solomos Square.

6. Olivenolje smaksprøver: Zakynthos er kjent for sin høykvalitetsproduksjon av olivenolje. Besøkende kan delta i smaksprøver av olivenolje og lære om prosessen med å lage olivenolje mens de nyter lokal mat. Det er alltid anbefalt å sjekke med hotellets resepsjon eller lokal turistinformasjon for oppdaterte underholdningsalternativer og eventuelle spesifikke arrangementer som skjer under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Provenza?
1. Hvor ligger Villa Provenza?1

Villa Provenza ligger i Zakynthos, Hellas.

2. Hvor mange soverom har Villa Provenza?
2. Hvor mange soverom har Villa Provenza?1

Villa Provenza har 4 soverom.

3. Hvor mange bad har Villa Provenza?
3. Hvor mange bad har Villa Provenza?1

Villa Provenza har 3 bad.

4. Er det et svømmebasseng på Villa Provenza?
4. Er det et svømmebasseng på Villa Provenza?1

Ja, Villa Provenza har et privat svømmebasseng.

5. Er Villa Provenza dyrevennlig?
5. Er Villa Provenza dyrevennlig?1

Nei, Villa Provenza tillater ikke kjæledyr.

6. Er det parkering tilgjengelig på Villa Provenza?
6. Er det parkering tilgjengelig på Villa Provenza?1

Ja, Villa Provenza har privat parkering for gjestene.

7. Hvilke fasiliteter er inkludert på Villa Provenza?
7. Hvilke fasiliteter er inkludert på Villa Provenza?1

Villa Provenza inkluderer fasiliteter som aircondition, Wi-Fi, et fullt utstyrt kjøkken, et BBQ-område og en solterrasse.

8. Er det et supermarked eller en restaurant i nærheten av Villa Provenza?
8. Er det et supermarked eller en restaurant i nærheten av Villa Provenza?1

Ja, det er flere supermarkeder og restauranter en kort kjøretur fra Villa Provenza.

9. Hvor langt er det fra Villa Provenza til nærmeste strand?
9. Hvor langt er det fra Villa Provenza til nærmeste strand?1

Villa Provenza er omtrent 2 kilometer fra nærmeste strand.

10. Kan gjester arrangere transport til/fra flyplassen til Villa Provenza?
10. Kan gjester arrangere transport til/fra flyplassen til Villa Provenza?1

Ja, gjester kan arrangere transport til/fra flyplassen til Villa Provenza etter avtale.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
For familier med barn
 • Lekeplass
Anmeldelse av Villa Provenza
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.