Hellas, Zakynthos

White Olive Premium Hotel Laganas

Laganas 29100 Zakynthos, Hellas Hotell
1 tilbud fra 812 NOK Se tilbud
White Olive Premium Hotel Laganas
White Olive Premium Hotel Laganas
White Olive Premium Hotel Laganas
White Olive Premium Hotel Laganas
White Olive Premium Hotel Laganas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Biljard
 • Hårføner
 • Heis
 • Flyplasstransport
 • Basseng
 • Bagasjeoppbevaring
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
6.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Laganas 29100 Zakynthos, Hellas

Det hvite premium hotellet Laganas er plassert på øya Zakynthos, Hellas. Rundt hotellet finner du ulike restauranter, barer og butikker innen gangavstand. Laganas-stranden ligger bare en kort spasertur unna hotellet, og tilbyr vakre sandstrender og krystallklart vann. Noen populære attraksjoner i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Laganas-bukten: Denne bukten er kjent for sin vakre utsikt, rolige farvann og muligheten til å se loggerhead-havskilpadder. Du kan ta en båttur til den nærliggende Turtle Island eller til og med snorkle i bukten.

2. Kalamaki-stranden: Beliggende i nærheten er Kalamaki-stranden en annen populær strand der skilpaddene legger eggene sine. Denne stranden tilbyr en rolig atmosfære og er et flott sted å slappe av og sole seg.

3. Vannlandsbyen: Hvis du leter etter noe vanlig parkmoro, er Vannlandsbyen en kort kjøretur unna. Denne familievennlige vannparken har spennende sklier, late elver og bassenger.

4. Zakynthos by: Hovedstaden Zakynthos ligger rundt 8 kilometer fra Laganas. Her kan du utforske historiske steder som det bysantinske museet, Solomos-plassen og St. Dionysios Church. Du kan også nyte det pulserende nattelivet og et utvalg spisesteder i byen.

5. Shipwreck Beach (Navagio Beach): Denne berømte stranden ligger på den vestlige kysten av Zakynthos, omtrent 35 kilometer fra Laganas. Stranden er kjent for sitt ikoniske skipsvrak, pittoreske klipper og turkise farvann. Du kan besøke den med båt eller nyte den fantastiske utsikten fra de omkringliggende klippene. Totalt sett gir hotellets beliggenhet i Laganas enkel tilgang til vakre strender, naturlige attraksjoner og den livlige byen Zakynthos.

map
White Olive Premium Hotel Laganas
9.1 Hotell

Til sentrum6.4

Om hotellet

Om

Det hvite oliven Premium Hotel Laganas ligger i den populære turistdestinasjonen Laganas, Zakynthos, Hellas. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotellet: Det hvite oliven Premium Hotel Laganas er et moderne og luksuriøst hotell som tilbyr ulike fasiliteter for å sikre et komfortabelt og hyggelig opphold. Hotellet har et svømmebasseng, en restaurant, en bar, et treningssenter og et spa. Det tilbyr også gratis Wi-Fi på alle områder og gratis privat parkering. Rom: Hotellet tilbyr ulike typer rom som passer for forskjellige preferanser og gruppestørrelser. Rommene er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter. De har aircondition, en flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad med hårføner og gratis toalettsaker. Noen rom har også en balkong eller terrasse med utsikt over bassenget eller området rundt. Måltider: Det hvite oliven Premium Hotel Laganas tilbyr en matopplevelse med ulike alternativer for gjestene. Hotellets restaurant tilbyr en buffé frokost, samt à la carte-alternativer for lunsj og middag. Menyen inkluderer greske og internasjonale retter laget med ferske, lokale ingredienser. I tillegg er det en bar der gjestene kan nyte et utvalg av cocktails, vin og andre drikkevarer. Alt i alt er Det hvite oliven Premium Hotel Laganas et moderne og elegant hotell som tilbyr komfortable rom, et utvalg av fasiliteter og deilige matalternativer. Det er et ideelt valg for reisende som ønsker et luksuriøst opphold i Laganas, Zakynthos, Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av White Olive Premium Hotel i Laganas, Zakynthos, Hellas. Noen populære valg inkluderer:

1. Laganas-stranden: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Laganas-stranden, som byr på krystallklart vann, myk sand og ulike vannaktiviteter. Du kan slappe av på stranden, nyte en svømmetur eller prøve spennende aktiviteter som snorkling eller jet ski.

2. Laganas Strip: Laganas Strip er hovednattelivet i Zakynthos, og tilbyr et bredt utvalg av barer, klubber og restauranter. Du kan utforske den livlige stripa og nyte musikk, dans og drinker på de mange arenaene.

3. Turtle Island: Ta en båttur til Turtle Island, også kjent som Marathonisi. Det er en liten øy kjent for sine vakre strender og tilknytning til de truede havskilpaddene Caretta Caretta. Du kan slappe av på de uberørte strendene, snorkle eller svømme, og til og med se skilpadder i deres naturlige habitat.

4. Båtturer: Bli med på en båttur for å utforske Zakynthos' fantastiske kystlinje. Du kan besøke berømte steder som Blue Caves og Shipwreck Beach (Navagio), beundre den spektakulære utsikten og nyte bading i det krystallklare vannet.

5. Water Village Water Park: Ligger i nærheten i Sarakinado, er Water Village Water Park en populær attraksjon for familier og eventyrlystne. Parken tilbyr sklier, bassenger, late elver og ulike vannbaserte aktiviteter for alle aldre.

6. Zakynthos Town: Hvis du ønsker en pause fra stranden, besøk Zakynthos by, hovedstaden på øya. Utforsk den venetianske borgen, St. Dionysios kirke og Solomos-torget. Du kan også nyte shopping, spise på lokale tavernaer eller smake på lokale delikatesser i byen. Totalt sett er det mange underholdningsalternativer i nærheten av White Olive Premium Hotel Laganas, som sikrer et minneverdig og hyggelig opphold på Zakynthos, Hellas.

Topp spørsmål

1. Er White Olive Premium Hotel et 5-stjerners hotell?
1. Er White Olive Premium Hotel et 5-stjerners hotell?1

Ja, White Olive Premium Hotel er et 5-stjerners hotell.

2. Hvor ligger White Olive Premium Hotel i Zakynthos, Hellas?
2. Hvor ligger White Olive Premium Hotel i Zakynthos, Hellas?1

White Olive Premium Hotel ligger i Laganas, et populært turiststed i Zakynthos, Hellas.

3. Hvor langt er det fra White Olive Premium Hotel til nærmeste flyplass?
3. Hvor langt er det fra White Olive Premium Hotel til nærmeste flyplass?1

Hotellet ligger omtrent 7 kilometer unna Zakynthos internasjonale flyplass.

4. Hvilke fasiliteter tilbys på White Olive Premium Hotel?
4. Hvilke fasiliteter tilbys på White Olive Premium Hotel?1

White Olive Premium Hotel tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, spa- og velværesenter, restaurant, bar, treningsstudio og gratis Wi-Fi.

5. Er det noen attraksjoner i nærheten av White Olive Premium Hotel?
5. Er det noen attraksjoner i nærheten av White Olive Premium Hotel?1

Ja, flere attraksjoner ligger i nærheten av hotellet, inkludert Laganas Beach, Kalamaki Beach og Caretta's Fun Park Centre.

6. Har White Olive Premium Hotel et barnebasseng?
6. Har White Olive Premium Hotel et barnebasseng?1

Ja, hotellet har et eget barnebasseng for yngre gjester.

7. Tilbyr White Olive Premium Hotel all-inclusive-pakker?
7. Tilbyr White Olive Premium Hotel all-inclusive-pakker?1

Ja, hotellet tilbyr all-inclusive-pakker som inkluderer måltider, drikkevarer og utvalgte aktiviteter.

8. Kan gjester leie biler eller bestille turer på White Olive Premium Hotel?
8. Kan gjester leie biler eller bestille turer på White Olive Premium Hotel?1

Ja, hotellet tilbyr bilutleie og turbestillingstjenester for gjester.

9. Er det en strand i nærheten av White Olive Premium Hotel?
9. Er det en strand i nærheten av White Olive Premium Hotel?1

Ja, Laganas Beach ligger innen gangavstand fra hotellet.

10. Tilbyr White Olive Premium Hotel flyplasstransport?
10. Tilbyr White Olive Premium Hotel flyplasstransport?1

Ja, hotellet tilbyr flyplasstransport mot et ekstra gebyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Biljard
Romfasiliteter
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Heis
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Bagasjeoppbevaring
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av White Olive Premium Hotel Laganas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.