Hellas, Zakynthos

MARE BLU STUDIOS & SUITES

Laganas Road Zakynthos, Hellas Leilighet
7 Tilbud fra 886 NOK Se tilbud
MARE BLU STUDIOS & SUITES
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Flyplasstransport
  • Turistinformasjon
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
7.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Laganas Road Zakynthos, Hellas

Rundt hotellet 'MARE BLU STUDIOS & SUITES' i Zakynthos, Hellas, er det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av høydepunktene inkluderer:

1. Laganas strand: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Laganas strand, som er kjent for sitt krystallklare vann og myk sandstrand. Det er en av de mest populære strendene på øya.

2. Laganas by: Hotellet ligger i byen Laganas, som tilbyr en livlig nattelivsscene med mange barer, klubber og restauranter. Det er et populært reisemål for unge reisende.

3. Zakynthos Marine Park: Hotellet ligger i nærheten av Zakynthos Marine Park, et beskyttet område som har som mål å bevare bestanden av loggerheadhavskilpadder. Besøkende kan ta båtturer for å se disse skilpaddene og annet marint liv.

4. Vannsport: Laganas strand tilbyr ulike vannsportsaktiviteter som vannskikjøring, bananbåtturer og parasailing. Disse aktivitetene er lett tilgjengelige fra hotellet.

5. Tradisjonelle greske tavernaer: Rundt hotellet er det mange tradisjonelle greske tavernaer der besøkende kan nyte deilige greske retter, inkludert fersk sjømat og lokale spesialiteter.

6. Agios Sostis: Bare en kort avstand unna ligger den sjarmerende landsbyen Agios Sostis, som tilbyr en roligere og mer avslappet atmosfære sammenlignet med Laganas. Besøkende kan utforske de smale gatene, besøke små butikker og nyte de lokale tavernaene.

7. Zakynthos by: Hovedstaden Zakynthos ligger omtrent 8 kilometer unna hotellet. Den tilbyr en blanding av historiske steder, museer og en vakker havn, hvor man kan ta båtturer til den berømte Navagio-stranden. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet 'MARE BLU STUDIOS & SUITES' i Zakynthos, Hellas. Hotellets beliggenhet gir enkel tilgang til stranden, livlig natteliv, naturskjønnhet og kulturelle opplevelser.

map
MARE BLU STUDIOS & SUITES
Leilighet

Til sentrum7.4

Om hotellet

Om

Mare Blu Studios & Suites er et hotell beliggende i Zakynthos, Hellas. Det tilbyr komfortable overnattingsmuligheter og et utvalg av fasiliteter for gjestene å nyte. Hotellet har forskjellige typer rom, inkludert studioleiligheter og suiter. Rommene er godt utstyrt og designet med moderne møbler. De er utstyrt med aircondition, eget bad, TV, lite kjøleskap og balkong eller terrasse. Noen av rommene tilbyr også fantastisk utsikt over havet. Mare Blu Studios & Suites tilbyr gjestene en rekke fasiliteter som gjør oppholdet deres komfortabelt. Dette inkluderer et svømmebasseng, en solterrasse med solsenger og parasoller, en restaurant og en bar. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig i fellesområdene. Hotellets restaurant serverer deilige måltider gjennom hele dagen. Gjestene kan nyte gresk og internasjonal mat, samt et utvalg av snacks og forfriskende drikke. Restauranten tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser, slik at gjestene kan spise mens de nyter den vakre utsikten. I tillegg til restauranten på stedet, er det også mange spisesteder i området rundt. Gjestene kan utforske lokale tavernaer og restauranter for å oppleve autentiske greske retter og fersk sjømat. Alt i alt tilbyr Mare Blu Studios & Suites et komfortabelt og hyggelig opphold på Zakynthos, med velutstyrte rom, et utvalg av fasiliteter og deilige måltider. Det er et flott valg for reisende som leter etter en avslappende og minneverdig ferie.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'MARE BLU STUDIOS & SUITES' på Zakynthos, Hellas. Noen av disse inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger nær flere vakre strender, inkludert Banana Beach, Porto Zoro og Gerakas Beach. Disse strendene tilbyr ulike vannaktiviteter som svømming, snorkling og soling.

2. Shipwreck Beach (Navagio Beach): Denne ikoniske stranden er en av de mest kjente attraksjonene på Zakynthos. Besøkende kan ta båtturer for å se skipsvraket og nyte det krystallklare vannet på stranden.

3. Vannsport: Det er vannsportsentere i nærheten der besøkende kan delta i aktiviteter som jetski, parasailing og vannski.

4. Skilpaddeobservasjon: Zakynthos er kjent for sitt bestand av loggerhead skilpadder. Besøkende kan ta båtturer for å se disse skilpaddene på nært hold i sitt naturlige habitat.

5. Laganas Strip: Laganas er et populært turistområde som ligger i nærheten av hotellet. Det tilbyr et pulserende natteliv med mange barer, klubber og restauranter.

6. Zakynthos by: Hovedstaden på Zakynthos tilbyr et utvalg av underholdningsmuligheter, inkludert handlegater, historiske steder og museer. Besøkende kan utforske den livlige byplassen og nyte den lokale greske maten.

7. Dionysios Solomos Square: Denne plassen i Zakynthos by er et sentrum for underholdning, med kafeer, barer og live musikkforestillinger.

8. Båtturer: Det er ulike båtturer tilgjengelig i nærheten av hotellet som tar besøkende langs kysten, gjennom sjøgrotter og til nærliggende øyer.

9. Vannparker: Water Village, en populær vannpark på Zakynthos, ligger bare en kort avstand fra hotellet. Den tilbyr vannsklier, bassenger og andre morsomme aktiviteter for besøkende i alle aldre.

10. Tradisjonelle greske kvelder: Mange restauranter og tavernaer på Zakynthos tilbyr tradisjonelle greske kvelder med levende musikk, dans og ekte gresk mat. Dette er bare noen av underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'MARE BLU STUDIOS & SUITES' på Zakynthos, Hellas.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Mare Blu Studios & Suites?
1. Hvor ligger Mare Blu Studios & Suites?1

Mare Blu Studios & Suites ligger i Zakynthos, Hellas

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Mare Blu Studios & Suites?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Mare Blu Studios & Suites?1

Mare Blu Studios & Suites tilbyr en rekke fasiliteter inkludert et svømmebasseng, gratis Wi-Fi, aircondition, en restaurant og gratis parkering

3. Er rommene på Mare Blu Studios & Suites aircondition?
3. Er rommene på Mare Blu Studios & Suites aircondition?1

Ja, alle rommene på Mare Blu Studios & Suites har aircondition

4. Er frokost inkludert i romprisen på Mare Blu Studios & Suites?
4. Er frokost inkludert i romprisen på Mare Blu Studios & Suites?1

Nei, frokost er ikke inkludert i romprisen på Mare Blu Studios & Suites, men det er tilgjengelig mot en ekstra kostnad

5. Er det noen restauranter eller kafeer nær Mare Blu Studios & Suites?
5. Er det noen restauranter eller kafeer nær Mare Blu Studios & Suites?1

Ja, Mare Blu Studios & Suites har sin egen restaurant på stedet, men det er også flere restauranter og kafeer i gangavstand fra eiendommen

6. Er det en strand nær Mare Blu Studios & Suites?
6. Er det en strand nær Mare Blu Studios & Suites?1

Ja, Mare Blu Studios & Suites ligger bare en kort spasertur fra stranden

7. Kan vi parkere bilen vår på Mare Blu Studios & Suites?
7. Kan vi parkere bilen vår på Mare Blu Studios & Suites?1

Ja, det er gratis parkering tilgjengelig for gjester på Mare Blu Studios & Suites

8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Mare Blu Studios & Suites?
8. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Mare Blu Studios & Suites?1

Innsjekkingstiden på Mare Blu Studios & Suites er kl. 14:00, og utsjekkingstiden er kl. 12:00

9. Tilbyr Mare Blu Studios & Suites flyplasstransport?
9. Tilbyr Mare Blu Studios & Suites flyplasstransport?1

Nei, Mare Blu Studios & Suites tilbyr ikke flyplasstransport. Imidlertid kan personalet hjelpe deg med å arrangere en taxi eller leiebil hvis nødvendig

10. Har Mare Blu Studios & Suites et treningssenter eller treningsstudio?
10. Har Mare Blu Studios & Suites et treningssenter eller treningsstudio?1

Nei, Mare Blu Studios & Suites har ikke et treningssenter eller treningsstudio på stedet. Imidlertid er det flere treningsfasiliteter i nærheten som kan benyttes mot betaling.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Ekstratjenester
  • Flyplasstransport
  • Turistinformasjon
Anmeldelse av MARE BLU STUDIOS & SUITES
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.