Hellas, Zakynthos

Xagnando Holiday Home

Bochali Zakynthos, Hellas Ferieutleie
1 tilbud — Se tilbud
Xagnando Holiday Home
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
1.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Bochali Zakynthos, Hellas

map
Xagnando Holiday Home
Ferieutleie

Til sentrum1.1

Om hotellet

Om

Xagnando Holiday Home er et hotell som ligger i Zakynthos, Hellas. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Xagnando Holiday Home tilbyr et komfortabelt og avslappende opphold for feriegjester på Zakynthos. - Hotellet har som mål å tilby en fredelig og rolig atmosfære for gjestene å nyte ferien sin. - Det ligger i en praktisk beliggenhet, nær ulike attraksjoner, strender og restauranter. Rommene: - Xagnando Holiday Home tilbyr et utvalg rom som passer ulike preferanser og gruppestørrelser. - Rommene er godt møblert og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. - Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og familierom. - Hvert rom er designet i en moderne stil og tilbyr en koselig atmosfære. Måltider: - Hotellet tilbyr en måltidsservice for å imøtekomme gjestenes spisebehov. - Gjestene kan nyte deilige måltider laget av profesjonelle kokker. - Måltidene serveres i et romslig spiseområde, slik at gjestene kan nyte spiseopplevelsen sin. - Menyen inneholder et utvalg av lokale og internasjonale retter, med alternativer for ulike kostpreferanser eller begrensninger. Alt i alt gir Xagnando Holiday Home på Zakynthos, Hellas, et hyggelig opphold med komfortable rom og tilfredsstillende måltidsservice.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter nær hotellet 'Xagnando Holiday Home' i Zakynthos, Hellas. Noen populære alternativer inkluderer:

1. Agios Sostis Beach: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, tilbyr Agios Sostis Beach en vakker sandstrand hvor du kan slappe av, bade eller prøve ulike vannsportaktiviteter.

2. Keri Fyrtårn: Keri Fyrtårn ligger omtrent 3 kilometer unna hotellet og tilbyr fantastisk utsikt over havet og kysten. Det er et flott sted å ta en spasertur eller nyte en piknik.

3. Båttur til Navagio Beach: Navagio Beach, også kjent som Shipwreck Beach, er en av de mest berømte strendene i Hellas. Du kan ta en båttur fra nærliggende Laganas eller Agios Sostis for å besøke denne ikoniske stranden og se skipsvraket på nært hold.

4. Zakynthos By: Hovedstaden i Zakynthos ligger omtrent 16 kilometer unna hotellet og tilbyr et utvalg underholdningsmuligheter. Du kan utforske byens historiske sentrum, besøke museer, nyte shopping eller spise på lokale restauranter.

5. Laganas Strip: Hvis du er ute etter natteliv, er Laganas Strip et populært område med barer, klubber og underholdningssteder. Det ligger omtrent 5 kilometer unna hotellet og tilbyr en livlig atmosfære for de som liker å dra ut om kvelden.

6. Dionysios Solomos Square: Plassert i Zakynthos By, er denne plassen et populært samlingssted med kafeer, restauranter og butikker. Det er et flott sted å slappe av og se på folk. Dette er bare noen få underholdningsalternativer nær 'Xagnando Holiday Home' i Zakynthos. Hotellpersonalet eller lokale turistinformasjonssentre kan gi mer spesifikke anbefalinger basert på dine interesser.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Xagnando Holiday Home
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.