Hellas, Zakynthos

Chris & Jo Villas

Bohali Zakynthos, Hellas Villa
1 tilbud fra 4008 NOK Se tilbud
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Chris & Jo Villas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
1.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Bohali Zakynthos, Hellas

Her er noen attraksjoner og steder i nærheten av Chris & Jo Villas i Zakynthos, Hellas:

1. Vasilikos Peninsula - Hotellet ligger i Vasilikos, som er kjent for sine vakre strender og naturreservater. Vasilikos Peninsula tilbyr flere fantastiske strender, som Porto Zoro Beach, Banana Beach og Gerakas Beach.

2. Argasi - En nærliggende ferieby som ligger rett øst for Vasilikos. Argasi tilbyr en livlig atmosfære med ulike barer, restauranter og butikker. Det har også en lang sandstrand med krystallklart vann.

3. Zakynthos by - Hovedstaden og hovedhavnen på Zakynthos-øya. Den ligger rundt 14 kilometer nord for Vasilikos. Zakynthos by tilbyr en blanding av historiske bygninger, livlige torg, museer og en strandpromenade med kafeer og restauranter. Ikke glem å besøke Solomos-plassen og kirken Agios Dionysios.

4. Navagio Beach (Shipwreck Beach) - En av de mest berømte og pittoreske strendene på Zakynthos. Den ligger på den nordlige delen av øya, omtrent 30 kilometer fra Vasilikos. Stranden har en forlist smuglerbåt på uberørte sandstrender, omgitt av turkise farvann og majestetiske klipper.

5. Blå Grotter - Beliggende på den nordvestlige kysten av Zakynthos, er Blå Grotter et naturlig underverk kjent for sine fortryllende blå farvann og fascinerende geologiske formasjoner. Det er ulike båtturer tilgjengelig for å utforske grottene og bade i det krystallklare vannet.

6. Laganas - Ligger på den sørlige kysten av øya, er Laganas en populær turistby kjent for sitt pulserende natteliv og Laganas Beach. Stranden er en av hovedhekkeområdene for havskilpadder (Caretta caretta) og er beskyttet som en del av den nasjonale marineparken Zakynthos.

7. Kalamaki - En annen ferieby som ligger nær Vasilikos og er kjent for sin lange sandstrand og som et hekkested for havskilpadder. Den tilbyr en avslappet atmosfære, gode restauranter og barer ved stranden. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og steder i nærheten av Chris & Jo Villas. Zakynthos tilbyr et variert utvalg av vakre strender, naturlige underverk, sjarmerende byer og historiske steder, og sørger for at det er mye å utforske og nyte under oppholdet i området.

map
Chris & Jo Villas
Villa

Til sentrum1.4

Om hotellet

Om

Chris & Jo Villas er et luksushotell som ligger i Zakynthos, Hellas. Hotellet ligger bare noen få meter fra de vakre sandstrendene og det turkise vannet og tilbyr en rolig og pittoresk atmosfære for gjestene å nyte. Hotellet har ulike overnattingsmuligheter, inkludert studioer, leiligheter og villaer. Hvert rom er elegant designet og godt utstyrt, med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, en flatskjerm-TV, et fullt utstyrt kjøkkenkrok og eget bad. Mange av rommene har også en balkong eller terrasse med fantastisk hav- eller hageutsikt. Gjestene på Chris & Jo Villas kan nyte et utvalg fasiliteter og tjenester under oppholdet. Hotellet har en stor utendørs svømmebasseng omgitt av solsenger og parasoller, perfekt for avslapning og soling. Det er også et barnebasseng for de yngre gjestene. For de som ønsker å bli skjemt bort, tilbyr hotellet også et spa og velværesenter hvor du kan unne deg en massasje eller skjønnhetsbehandling. I tillegg er det et treningsstudio for gjester som ønsker å holde seg aktive under oppholdet. Når det gjelder spisemuligheter, har Chris & Jo Villas en restaurant på stedet som serverer et deilig utvalg av lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene sine inne eller utendørs på terrassen, med utsikt over bassenget og hagen. Det er også en bassengbar der du kan slappe av med en forfriskende drink eller nyte en lett snack. Alt i alt er Chris & Jo Villas et utmerket valg for reisende som søker en avslappende og luksuriøs ferie på Zakynthos, Hellas. Enten du ønsker å tilbringe dagene ved bassenget, utforske de nærliggende strendene eller nyte deilige retter, har dette hotellet noe å tilby for alle.

Underholdning

1. Navagio Beach (Vrakstranden): Denne ikoniske stranden ligger bare en kort kjøretur unna 'Chris & Jo Villas'. Den er kjent for sitt krystallklare vann og vraket som ligger på stranden, noe som gjør det til et populært sted for turister.

2. Vannbyen: Ligger i nærheten, er Vannbyen en vannpark som tilbyr en rekke spennende vannsklier og bassenger. Det er et morsomt familieutfluktsalternativ.

3. Zakynthos by: Hovedstaden på Zakynthos er en livlig by med en vakker havn, historiske bygninger og livlige gater med butikker, kafeer og restauranter. Utforsk byens historie, besøk Det bysantinske museet og nyt den travle atmosfæren.

4. Laganas Strip: Beliggende i Laganas, en kort kjøretur fra 'Chris & Jo Villas', er Laganas Strip kjent for sitt natteliv. Den er foret med barer, klubber og restauranter, og tilbyr underholdningsmuligheter for de som ønsker en utekveld.

5. Caretta Fun Park: Ligger i Kalamaki, i nærheten av Laganas, er Caretta Fun Park en familievennlig fornøyelsespark med ulike attraksjoner, inkludert et pariserhjul, bumberbiler og en minigolfbane.

6. Dionysios Solomos-plassen: Ligger i Zakynthos by, er denne plassen oppkalt etter den fremtredende Zakynthian-poeten Dionysios Solomos. Det er et flott sted å slappe av, nyte en kaffe og se på det lokale livet.

7. Blå grotter: Ta en båttur fra Agios Nikolaos, en kort avstand fra 'Chris & Jo Villas', for å utforske de vakre blå grottene. Disse naturlige grottene tilbyr en unik opplevelse med sitt krystallblå vann og imponerende klippeformasjoner.

8. Solomos og Kalvos-museet: Ligger i Zakynthos by, er dette museet dedikert til livet og verkene til øyas mest kjente poeter, Dionysios Solomos og Andreas Kalvos. Det viser frem deres manuskripter, personlige eiendeler og andre gjenstander.

9. Tsilivi vannpark: Ligger i Tsilivi, nær Zakynthos by, tilbyr Tsilivi vannpark et utvalg av vannsklier, lave elver og bassenger. Det er et flott alternativ for familier og de som ønsker en dag med moro i solen.

10. Bohali-slottet: Ligger på en høyde med utsikt over Zakynthos by, tilbyr Bohali-slottet panoramautsikt over øya og omgivelsene. Besøk slottsruinene, nyt et måltid på en av de nærliggende tavernaene, og beundre den fantastiske naturen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Chris & Jo Villas på Zakynthos, Hellas?
1. Hvor ligger Chris & Jo Villas på Zakynthos, Hellas?1

Chris & Jo Villas ligger på den vakre øya Zakynthos i Hellas.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Chris & Jo Villas?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Chris & Jo Villas?1

Chris & Jo Villas tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert fullt utstyrte kjøkken, private svømmebassenger, utendørs spiseplasser, air condition, Wi-Fi og gratis parkering.

3. Hvor mange gjester kan villaene romme?
3. Hvor mange gjester kan villaene romme?1

Villaene på Chris & Jo Villas kan romme ulike gruppestørrelser, fra 2 til 10 gjester, avhengig av den spesifikke villaen.

4. Er villaene dyrevennlige?
4. Er villaene dyrevennlige?1

Dessverre tillater ikke Chris & Jo Villas dyr på eiendommen.

5. Er villaene egnet for familier med barn?
5. Er villaene egnet for familier med barn?1

Ja, villaene på Chris & Jo Villas er familievennlige og gir en trygg og komfortabel atmosfære for barn.

6. Er det nødvendig med depositum for booking?
6. Er det nødvendig med depositum for booking?1

Ja, det er nødvendig med et depositum for å sikre bookingen på Chris & Jo Villas. Den spesifikke summen kan variere avhengig av oppholdets lengde og valgt villa.

7. Kan flyplasstransport ordnes?
7. Kan flyplasstransport ordnes?1

Ja, Chris & Jo Villas kan assistere med å organisere flyplasstransport for gjestene på forespørsel. Ekstra kostnader kan påløpe.

8. Er det supermarkeder og restauranter i nærheten?
8. Er det supermarkeder og restauranter i nærheten?1

Ja, det finnes supermarkeder og restauranter i nærheten av Chris & Jo Villas, noe som gjør det praktisk for gjestene å få tilgang til ulike fasiliteter og spisemuligheter.

9. Er det en strand i nærheten?
9. Er det en strand i nærheten?1

Ja, Chris & Jo Villas ligger i nærheten av flere vakre strender på Zakynthos, noe som gjør det enkelt for gjestene å nyte øyas kysttilbud.

10. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Chris & Jo Villas?
10. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Chris & Jo Villas?1

Noen populære attraksjoner i nærheten av Chris & Jo Villas inkluderer Shipwreck Beach, Blue Caves, Zakynthos Town og utsiktspunktet for Navagio Beach.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Chris & Jo Villas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.