Hellas, Zakynthos

Villa Shameti

Panagoula Zakynthos, Hellas Villa
7 Tilbud fra 3131 NOK Se tilbud
Villa Shameti
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
 • Basseng
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Panagoula Zakynthos, Hellas

'Villa Shameti' ligger på den vakre øya Zakynthos i Hellas. Her er noen av attraksjonene og stedene som er i nærheten eller rundt hotellet:

1. Vasilikos Beach: Denne sandstranden ligger bare noen få minutter unna hotellet og tilbyr krystallklart vann og fantastisk utsikt. Det er et flott sted å slappe av, bade og nyte solen.

2. Gerakas Beach: En annen populær strand i området, Gerakas Beach er kjent for sin gyldne sand, rolige farvann og sin status som et beskyttet hekkeområde for loggerhead havskilpadder.

3. Porto Roma Beach: Ligger i nærheten av Vasilikos, tilbyr denne stranden en rolig atmosfære, vakre turkise farvann og er omgitt av frodig grøntområder.

4. Banana Beach: Bare en kort kjøretur unna, er Banana Beach en livlig og livlig strand med ulike vannsportsaktiviteter, strandbarer og restauranter.

5. Zakynthos Marine Park: Ligger i nærheten, er denne marineparken et beskyttet område som har som mål å bevare og styrke den naturlige og kulturelle arven i regionen. Den er hjemsted for ulike marine arter og tilbyr muligheter for snorkling og dykking.

6. Zakynthos by: Omtrent 30 minutters kjøretur fra hotellet, er Zakynthos by hovedstaden på øya og tilbyr en kombinasjon av historisk arkitektur, livlig atmosfære, butikker, kafeer og restauranter.

7. Alykes og Alykanas: Disse nærliggende badebyene er kjent for sine vakre sandstrender, familievennlige atmosfære og et bredt utvalg av vannsportsaktiviteter.

8. Blue Caves: Et naturlig underverk, Blue Caves ligger på den nordlige kysten av Zakynthos og er kjent for sitt fantastiske blå vann og unike klippeformasjoner. Båtturer er tilgjengelige for å utforske grottene. Dette er bare noen få eksempler på attraksjonene og stedene som du kan finne rundt 'Villa Shameti' på Zakynthos, Hellas.

map
Villa Shameti
Villa

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

Villa Shameti er et luksushotell som ligger i Zakynthos, Hellas. Det tilbyr en komfortabel og avslappende atmosfære for gjestene å nyte oppholdet sitt. Hotellet har et utvalg av rom tilgjengelig for å imøtekomme ulike preferanser og behov. Rommene på Villa Shameti er romslige og velutstyrte med moderne fasiliteter. Hvert rom har en komfortabel seng, aircondition, en flatskjerm-TV, en minibar og et eget bad. Noen rom har også en balkong eller terrasse med vakker utsikt over området rundt. Gjestene på Villa Shameti kan nyte et utvalg av deilige måltider på hotellets restaurant. Restauranten tilbyr en meny med ulike greske og internasjonale retter laget av ferske, lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan også nyte måltidene sine med panoramautsikt over havet og den vakre Zakynthos-landskapet. I tillegg til overnatting og bespisning, tilbyr Villa Shameti også ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette inkluderer et svømmebasseng, et treningssenter, et spa og en døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også aktiviteter og turer som båtturer, fotturer og sightseeing, slik at gjestene kan utforske den naturlige skjønnheten og kulturelle attraksjonene på Zakynthos. Alt i alt er Villa Shameti et populært valg for reisende som er ute etter en luksuriøs og komfortabel hotellopplevelse på Zakynthos, Hellas. Med sine vakre rom, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter er gjestene sikret et minneverdig opphold.

Underholdning

Zakynthos, Hellas, tilbyr et utvalg underholdningsmuligheter nær hotellet 'Villa Shameti'. Noen av disse inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av flere vakre strender, inkludert Gerakas Beach, Navagio Beach (Shipwreck Beach) og Porto Limnionas Beach. Besøkende kan nyte svømming, soling og vannsportaktiviteter.

2. Vannsport: Langs kysten finner du flere vannsportsentre der du kan nyte aktiviteter som jetski, parasailing og padleboarding.

3. Båtturer: Ta en båttur for å utforske den berømte Navagio-stranden, en bortgjemt bukt med et skipsvrak omgitt av krystallklart vann. Disse turene gir vanligvis en minneverdig opplevelse og fantastisk utsikt.

4. Skilpadde-sporing: Zakynthos er hjem for truede havskilpadder. Ta en båttur eller besøk Laganas Beach for å se disse majestetiske skapningene i deres naturlige habitat.

5. Zakynthos by: Ca. 8 kilometer fra 'Villa Shameti' ligger Zakynthos by, som tilbyr et livlig natteliv. Nyt live musikk, cocktailer og dans på de mange barene og klubbene.

6. Argassi: Denne nærliggende feriebyen tilbyr et utvalg av underholdningsmuligheter, inkludert restauranter, barer og nattklubber der du kan nyte gresk mat, live musikk og dans.

7. Vannpark: Hvis du besøker med familien, er den nærliggende vannparken Water Village en populær attraksjon. Den tilbyr et utvalg av vannsklier, bassenger og aktiviteter for alle aldersgrupper.

8. Olivenoljefabrikker og vingårder: Utforsk de lokale produktene ved å besøke olivenoljefabrikker og vingårder der du kan lære om tradisjonell gresk produksjon av olivenolje og vindyrkingsteknikker.

9. Tradisjonelle greske folklore-show: Opplev gresk kultur gjennom tradisjonelle folklore-show med levende musikk, dans og opptredener som viser Zakynthos' livlige tradisjoner.

10. Fotturer og naturvandringer: Øya tilbyr vakre landskap og naturreservater. Utforsk områdene rundt 'Villa Shameti' ved å gå på fotturer eller naturvandringer og nyt det fantastiske landskapet på Zakynthos. Husk å sjekke lokale reguleringer og restriksjoner, samt eventuelle COVID-19 retningslinjer, angående spesifikke underholdningsmuligheter under ditt besøk.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Villa Shameti?
1. Hvor ligger Villa Shameti?1

Villa Shameti ligger på Zakynthos, Hellas.

2. Hvor mange soverom har Villa Shameti?
2. Hvor mange soverom har Villa Shameti?1

Villa Shameti har fire soverom.

3. Kan jeg ta med kjæledyr til Villa Shameti?
3. Kan jeg ta med kjæledyr til Villa Shameti?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Villa Shameti.

4. Er Villa Shameti en eiendom ved stranden?
4. Er Villa Shameti en eiendom ved stranden?1

Ja, Villa Shameti ligger ved stranden.

5. Har Villa Shameti et privat basseng?
5. Har Villa Shameti et privat basseng?1

Ja, Villa Shameti har et privat basseng.

6. Er Villa Shameti egnet for store grupper?
6. Er Villa Shameti egnet for store grupper?1

Ja, Villa Shameti kan romme opptil 10 personer, og er derfor egnet for store grupper.

7. Er det restauranter eller butikker i nærheten av Villa Shameti?
7. Er det restauranter eller butikker i nærheten av Villa Shameti?1

Ja, det er restauranter og butikker i gangavstand eller kort kjøreavstand fra Villa Shameti.

8. Tilbyr Villa Shameti rengjøringstjenester?
8. Tilbyr Villa Shameti rengjøringstjenester?1

Ja, Villa Shameti tilbyr regelmessig rengjøring og husarbeidstjenester.

9. Er Villa Shameti aircondition?
9. Er Villa Shameti aircondition?1

Ja, Villa Shameti er fullt utstyrt med aircondition.

10. Er det WiFi tilgjengelig på Villa Shameti?
10. Er det WiFi tilgjengelig på Villa Shameti?1

Ja, Villa Shameti tilbyr gratis WiFi for gjester.

11. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av Villa Shameti?
11. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av Villa Shameti?1

Ja, det er flere turistattraksjoner i nærheten av Villa Shameti, inkludert Shipwreck Beach, Blue Caves og Zakynthos Town.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Villa Shameti
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.