Hellas, Zakynthos

Akron Luxury Suites

Korithi, Agios Nikolaos Zakynthos, Hellas Villa
1 tilbud fra 2943 NOK Se tilbud
Akron Luxury Suites
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Kontakt
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 8
Beliggenhet
Til sentrum
23.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Korithi, Agios Nikolaos Zakynthos, Hellas

Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og landemerker i nærheten av Akron Luxury Suites i Zakynthos, Hellas, inkluderer:

1. Zakynthos havn: Hovedhavnen i Zakynthos, hvor ferger og båter ankommer og drar. Den ligger omtrent 1,5 kilometer sørøst for Akron Luxury Suites.

2. Solomos-plassen: En sentral plass i Zakynthos by, kjent for sin statue av gresk poet Dionysios Solomos, som skrev den greske nasjonalsangen. Den ligger omtrent 1,7 kilometer sørøst for hotellet.

3. Det bysantinske museet i Zakynthos: Et museum dedikert til det bysantinske og post-bysantinske kunst og historie i Zakynthos. Det ligger omtrent 2 kilometer sørøst for hotellet.

4. Agios Dionysios-kirken: En vakker kirke i bysantinsk stil dedikert til skytshelgenen til Zakynthos, Agios Dionysios. Den ligger rundt 2,3 kilometer sørøst for hotellet.

5. Solomos og Eminent Zakynthians-museet: Et museum som viser livet og verkene til Dionysios Solomos, samt andre fremtredende Zakynthians. Det ligger omtrent 2,4 kilometer sørøst for hotellet.

6. Dionysios Solomos-plassen: En annen plass oppkalt etter den berømte poeten, som ligger i Zakynthos by. Den har en statue av Solomos og ligger omtrent 2,4 kilometer sørøst for hotellet.

7. Zakynthos bysenter: Hovedbyen, kjent for sin livlige atmosfære, sjarmerende gater, butikker, restauranter og kafeer. Det starter omtrent 2,4 kilometer sørøst for hotellet.

8. Zakynthos havn - Navagio Beach: En av de mest kjente og pittoreske strendene på Zakynthos, kjent for sitt skipsvrak og krystallklare turkise farvann. Den ligger omtrent 30 kilometer nordvest for hotellet, tilgjengelig med båt. Vær oppmerksom på at avstandene som nevnes er omtrentlige og kan variere avhengig av den spesifikke beliggenheten til Akron Luxury Suites.

map
Akron Luxury Suites
Villa

Til sentrum23.5

Om hotellet

Om

Akron Luxury Suites er et 5-stjerners hotell som ligger i Zakynthos, Hellas. Hotellet tilbyr luksuriøs innkvartering og et utvalg av fasiliteter for et komfortabelt opphold. Hotellet har vakre og romslige suiter som er elegant innredet. Hver suite tilbyr moderne fasiliteter som aircondition, satellitt-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Suitene har også private balkonger eller terrasser som gir fantastisk utsikt over området rundt. Akron Luxury Suites har ulike romtyper for å imøtekomme ulike behov. Gjestene kan velge mellom junior suiter, executive suiter og deluxe suiter. Junior suitene er perfekte for par eller enslige reisende, mens executive- og deluxe-suitene er ideelle for familier eller større grupper. Hotellet tilbyr ulike spisemuligheter til gjestene sine. Den på stedet restauranten serverer deilig gresk og internasjonal mat, tilberedt med ferske lokale ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine i den elegante spisesalen eller på utendørsterrassen med utsikt over bassenget. For de som foretrekker å slappe av og spise ved bassenget, tilbyr hotellet en bassengbar som serverer forfriskende cocktailer og lette snacks. Baren arrangerer også regelmessige arrangementer og live musikkopptredener for gjestenes underholdning. I tillegg til overnatting og spisemuligheter, tilbyr Akron Luxury Suites en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette inkluderer svømmebasseng, treningssenter, spa og velværesenter. Hotellet har også en døgnåpen resepsjon, concierge-tjeneste og gratis parkering for gjestenes bekvemmelighet. Alt i alt er Akron Luxury Suites et luksushotell i Zakynthos, Hellas, som tilbyr velutstyrte rom, deilige spisemuligheter og et utvalg av fasiliteter for et minneverdig opphold.

Underholdning

Det finnes flere underholdningstilbud i nærheten av Akron Luxury Suites på Zakynthos, Hellas. Noen populære attraksjoner og aktiviteter inkluderer:

1. Zakynthos Town: Ligger bare en kort avstand fra hotellet og tilbyr forskjellige underholdningstilbud som restauranter, kafeer, barer og boutique-butikker. Besøkende kan utforske de sjarmerende gatene, nyte lokale delikatesser og oppleve det livlige nattelivet.

2. Navagio Beach: Også kjent som Shipwreck Beach, er Navagio en av de mest kjente strendene i Hellas. Tilgjengelig kun med båt, er denne fantastiske stranden omgitt av høye klipper og vraket av et smuglerskip. Båtturer er tilgjengelig fra nærliggende havner, og gir en spennende og vakker opplevelse.

3. Laganas: Laganas er den største turistbyen på øya, kjent for sitt livlige natteliv. Besøkende kan finne utallige barer, klubber og musikksteder her, som henvender seg til et yngre publikum. Det er et flott sted å nyte strandfester, live musikkarrangementer og danse til den tidlige morgenen.

4. Vannsport: Hvis du søker eventyr, er det forskjellige vannsportsaktiviteter tilgjengelig i nærheten av Akron Luxury Suites. Du kan prøve deg på jetski, parasailing, bananbåt og dykking, blant annet. Flere vannsportsentre finnes langs kysten, som tilbyr utleie av utstyr og guidede turer.

5. Marathonisi Island: Ta en båttur til den fantastiske Marathonisi Island, også kjent som Turtle Island. Denne ubebodde øya er en del av det nasjonale marineparken Zakynthos, som har som mål å beskytte den truede havskilpadden som legger egg her. Besøkende kan nyte vakre strender, snorkling og kanskje til og med spotte skilpadder i deres naturlige habitat.

6. Bohali Village: Plassert på en høyde over Zakynthos Town, tilbyr Bohali Village en fantastisk panoramautsikt over byen og Det joniske hav. Landsbyen huser ruinene av det venetianske slottet, tradisjonelle tavernaer og sjarmerende kafeer. Dette er et fredelig sted å slappe av, spise et måltid og nyte solnedgangen. Dette er bare noen få av de mange underholdningstilbudene i nærheten av Akron Luxury Suites på Zakynthos, Hellas. Hotellets personale kan gi ytterligere informasjon og hjelp til planlegging av aktiviteter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Akron Luxury Suites?
1. Hvor ligger Akron Luxury Suites?1

Akron Luxury Suites ligger i Zakynthos, Hellas.

2. Hvilke fasiliteter tilbys på Akron Luxury Suites?
2. Hvilke fasiliteter tilbys på Akron Luxury Suites?1

Akron Luxury Suites tilbyr et utvalg fasiliteter, inkludert svømmebasseng, bar, restaurant, gratis Wi-Fi og rom med aircondition.

3. Er kjæledyr tillatt på Akron Luxury Suites?
3. Er kjæledyr tillatt på Akron Luxury Suites?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på Akron Luxury Suites.

4. Hvor langt er det fra Akron Luxury Suites til nærmeste strand?
4. Hvor langt er det fra Akron Luxury Suites til nærmeste strand?1

Akron Luxury Suites ligger bare en 5-minutters spasertur fra nærmeste strand.

5. Er det parkering tilgjengelig på Akron Luxury Suites?
5. Er det parkering tilgjengelig på Akron Luxury Suites?1

Ja, gratis parkering er tilgjengelig for gjester på Akron Luxury Suites.

6. Har Akron Luxury Suites et treningsstudio?
6. Har Akron Luxury Suites et treningsstudio?1

Nei, Akron Luxury Suites har ikke et treningsstudio, men de har et svømmebasseng på stedet.

7. Tilbyr Akron Luxury Suites flyplasstransport?
7. Tilbyr Akron Luxury Suites flyplasstransport?1

Ja, Akron Luxury Suites tilbyr flyplasstransport mot et ekstra gebyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Hotellfasiliteter
 • Kontakt
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Akron Luxury Suites
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.