Hellas, Varkiza

Bright and Spacious flat 5 min from the beach

7 Tantalou Varkiza, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Bright and Spacious flat 5 min from the beach
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

7 Tantalou Varkiza, Hellas

Omgivelsene rundt hotellet "Lys og romslig leilighet 5 minutter fra stranden" i Varkiza, Hellas, kan inkludere forskjellige fasiliteter, attraksjoner og interessante steder. Noen mulige ting rundt hotellet kan være:

1. Strender: Som navnet antyder, ligger hotellet bare 5 minutter fra stranden, så det kan være flere strender i nærheten. Varkiza-stranden er sannsynligvis det nærmeste alternativet, og tilbyr muligheter for bading, soling, vannsport og servering ved strandkanten.

2. Restauranter og kafeer: Det er sannsynligvis mange restauranter og kafeer i nærheten, som serverer forskjellige greske og internasjonale retter. Disse etablissementene kan tilby både uformelle og fine spisemuligheter, slik at besøkende kan utforske den lokale gastronomien.

3. Butikker og markeder: Området rundt hotellet kan ha butikker og markeder der besøkende kan finne dagligvarer, suvenirer, klær og andre varer. Lokale markeder kan tilby ferske produkter, lokale produkter og unike håndverk.

4. Parker og grønne områder: Varkiza kan ha parker og grønne områder i nærheten av hotellet, som gir muligheter for rolige spaserturer, piknik eller utendørsaktiviteter.

5. Vannsport og aktiviteter: Gitt hotellets nærhet til stranden, kan det være forskjellige vannsport og aktiviteter tilgjengelig, som snorkling, dykking, jetski eller båtleie. Besøkende kan nyte det klare vannet i Egeerhavet.

6. Uteliv: Varkiza kan tilby et livlig uteliv med barer, klubber og spillesteder med livemusikk. Besøkende kan utforske den lokale scenen, ta en drink, danse eller nyte levende opptredener. Det er verdt å merke seg at de spesifikke omgivelsene kan variere avhengig av den nøyaktige plasseringen av hotellet i Varkiza.

map
Bright and Spacious flat 5 min from the beach
Leilighet

Til sentrum0.3

Om hotellet

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Lys og romslig leilighet 5 min fra stranden' i Varkiza, Hellas. Noen forslag inkluderer:

1. Strandaktiviteter: Siden hotellet ligger nær stranden kan du nyte ulike vannsportaktiviteter som svømming, snorkling og brettseiling. Du kan også slappe av på stranden og nyte solen.

2. Varkiza Resort Yabanaki Beach: Denne strandresorten ligger en kort avstand unna og tilbyr ulike underholdningsfasiliteter som vannsklier, strandbarer, restauranter og volleyballbaner.

3. Vouliagmeni Lake: Dette naturlige innsjøen ligger i nærheten og tilbyr en unik opplevelse for svømming og avslapning. Innsjøen blir tilført av underjordiske varme kilder, noe som gjør vannet behagelig varmt.

4. Glyfada Golf Club: Golfentusiaster kan nyte en runde golf på denne nærliggende klubben. Den har en 18-hulls golfbane samt en restaurant og bar.

5. Glyfada Shopping Avenue: Hvis du har lyst til å shoppe, tilbyr den nærliggende Glyfada bydelen et bredt utvalg av butikker, boutiqueer og designerbutikker. Du kan også finne koselige kafeer og restauranter i dette området.

6. Glyfada Sea Turtle Rescue Center: Dette bevaringssenteret er dedikert til rehabilitering og beskyttelse av havskilpadder. Besøkende kan lære om organisasjonens innsats og til og med adoptere en havskilpadde.

7. Glyfada Marina: Hvis du har lyst på en båttur eller cruise, kan du dra til Glyfada Marina. Det er flere selskaper som tilbyr seilturer og båtutleie for å utforske den vakre greske kystlinjen. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Lys og romslig leilighet 5 min fra stranden' i Varkiza, Hellas. Avhengig av interessene dine, kan du finne mange flere aktiviteter og attraksjoner i området rundt.

Topp spørsmål

1. Er leiligheten nær stranden?
1. Er leiligheten nær stranden?1

Ja, leiligheten ligger bare 5 minutter unna stranden i Varkiza, Hellas.

2. Hvordan vil du beskrive interiøret i leiligheten?
2. Hvordan vil du beskrive interiøret i leiligheten?1

Leiligheten er lys og romslig, med god naturlig belysning og en åpen planløsning.

3. Er det noen fasiliteter tilgjengelig i leiligheten?
3. Er det noen fasiliteter tilgjengelig i leiligheten?1

Leiligheten er fullt møblert og utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, aircondition og TV.

4. Er det parkering tilgjengelig for beboerne?
4. Er det parkering tilgjengelig for beboerne?1

Ja, det er parkering tilgjengelig for beboerne i leiligheten.

5. Hva er de nærliggende attraksjonene eller interessepunktene?
5. Hva er de nærliggende attraksjonene eller interessepunktene?1

I tillegg til stranden, tilbyr Varkiza flere restauranter, kafeer og butikker innen gangavstand. I tillegg er det beleilig plassert nær Athen Riviera og bare en kort kjøretur fra sentrum.

6. Er kollektivtransport lett tilgjengelig fra leiligheten?
6. Er kollektivtransport lett tilgjengelig fra leiligheten?1

Ja, kollektivtransportalternativer som busser og taxier er lett tilgjengelige fra leiligheten.

7. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?
7. Er kjæledyr tillatt i leiligheten?1

Det avhenger av den enkelte utleier eller leieavtale. Noen utleiere kan tillate kjæledyr, mens andre kan ha spesifikke regler imot det.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Bright and Spacious flat 5 min from the beach
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.