Hellas, Vamos

Mediterranean Olive Lemon-Alternative Pool & Garden

Apokoronas Chania Vamos Vamos, Hellas Ferieutleie
1 tilbud fra 1173 NOK Se tilbud
Mediterranean Olive Lemon-Alternative Pool & Garden
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Fotturer
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
0.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Apokoronas Chania Vamos Vamos, Hellas

Hotellet 'Middelhavet Oliven Sitron-Alternativ Basseng & Hage' ligger i Vamos, Hellas, som er en liten landsby i regionen Chania på øya Kreta. I nærheten av hotellet finner du den vakre kretenske landsbygda med olivenlunder, sitrusplantasjer og vinmarker. Landsbyen Vamos selv er kjent for sin tradisjonelle arkitektur og sjarm, med smale gater, steinhus og pittoreske torg. Innen gangavstand fra hotellet kan du utforske lokale tavernaer, kafeer og butikker som tilbyr tradisjonelle kretenske produkter og håndverk. Landsbyen har også noen historiske steder, inkludert de venetianske brønnene og landsbyens museum. Hvis du våger deg litt lenger, kan du besøke de fantastiske strendene i Apokoronas, som Almyrida Beach og Georgioupolis Beach, som begge ligger mindre enn 10 kilometer unna Vamos. Disse strendene tilbyr krystallklart vann, gyllent sand og ulike vannaktiviteter. De naturlige omgivelsene i Vamos gir også muligheter for fotturer og utforsking av de nærliggende Hvite fjellene (Lefka Ori) eller Kournas Lake, den eneste ferskvannssjøen på Kreta. Alt i alt tilbyr hotellet 'Middelhavet Oliven Sitron-Alternativ Basseng & Hage' i Vamos, Hellas, en rolig og vakker setting med tilgang til både kulturarven i landsbyen og den naturlige skjønnheten i området rundt.

map
Mediterranean Olive Lemon-Alternative Pool & Garden
Ferieutleie

Til sentrum0.1

Om hotellet

Om

Det middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden er et hotell i Vamos, Hellas. Her er noe informasjon om hotellet, dets rom og måltider: Hotell: Det middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden tilbyr en fredelig og rolig setting for sine gjester. Omgitt av oliventrær og sitronlunder, gir hotellet et fredelig miljø for avslapning. Hotellet har et basseng og en vakker hage der gjestene kan nyte det middelhavske klimaet. Rom: Hotellet tilbyr en rekke komfortable og velutstyrte rom for å imøtekomme ulike behov. Rommene er rene, romslige og designet med en kombinasjon av tradisjonell og moderne dekor. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, eget bad, TV og gratis Wi-Fi. Noen rom kan også tilby en balkong eller terrasse med utsikt over det omkringliggende landskapet. Måltider: Det middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden tilbyr deilige måltider for sine gjester. Hotellet har en restaurant der gjestene kan nyte et utvalg av middelhavs- og internasjonale retter. Måltidene er laget med ferske, lokalt dyrkede ingredienser, inkludert den kjente greske olivenoljen og sitronene. Gjestene kan velge mellom ulike retter til frokost, lunsj og middag. I tillegg til restauranten har hotellet også en bar der gjestene kan nyte en forfriskende drink eller drikke. Baren tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale viner, brennevin og cocktails. Alt i alt er det middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden et sjarmerende hotell i Vamos, Hellas, som tilbyr komfortable rom, en fredelig atmosfære og deilige middelhavsmåltider. Det er et ideelt valg for reisende som ønsker å nyte en avslappende ferie i en vakker setting.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Middelhavet Olive Lemon-Alternativ Pool & Garden' i Vamos, Hellas. Her er noen forslag:

1. Strender: Hotellet ligger nær kysten, så du kan nyte forskjellige strender i området. Almyrida Beach og Georgioupolis Beach er populære valg for bading, soling og vannaktiviteter.

2. Tradisjonelle landsbyer: Utforsk de nærliggende tradisjonelle landsbyene Vamos, Gavalochori og Vrisses. Disse landsbyene gir et innblikk i autentisk gresk kultur, med sjarmerende gater, historiske steder og lokale tavernaer.

3. Gåturer og fjellturer: Gå gjennom de vakre naturstiene og fjellturløypene i regionen. De nærliggende Hvite fjellene gir fantastisk utsikt og muligheter for friluftsaktiviteter.

4. Kretisk mat: Nyt deilige kretiske retter på lokale restauranter og tavernaer. Prøv tradisjonelle retter som dakos, tzatziki, dolmades og fersk sjømat.

5. Vingårdsturer: Besøk lokale vingårder og smak noen av regionens fineste viner. Kreta har en lang tradisjon med vinproduksjon, og du kan lære om prosessen mens du nyter vinsmaking.

6. Båtturer: Ta en båttur fra nærliggende havner, som Georgioupolis eller Chania, for å utforske Kretas fantastiske kystlinje. Du kan besøke avsidesliggende strender, snorkle eller bare slappe av på dekk.

7. Kulturelle opplevelser: Delta på kulturelle arrangementer og festivaler som ofte finner sted i de nærliggende byene og landsbyene. Sjekk med hotellpersonalet eller lokale turistkontorer for kommende arrangementer under oppholdet ditt. Dette er bare noen få alternativer for underholdning i nærheten av hotellet 'Middelhavet Olive Lemon-Alternativ Pool & Garden' i Vamos, Hellas. Nyt tiden din med å utforske den vakre øya Kreta!

Topp spørsmål

1. Hva er det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden i Vamos, Hellas?
1. Hva er det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden i Vamos, Hellas?1

Det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden er et unikt overnattingsalternativ i Vamos, en landsby på Kreta, Hellas. Det er et miljøvennlig kompleks bestående av tradisjonelle steinbygde hus med private bassenger og vakre hager

2. Hvordan kan jeg bestille et opphold på det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden?
2. Hvordan kan jeg bestille et opphold på det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden?1

For å bestille et opphold på det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden, kan du besøke deres offisielle nettside eller bruke ulike online reiseplattformer. Skriv inn ønskede datoer, velg ønsket type overnatting, og følg instruksjonene for å fullføre reservasjonen din

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden?1

Det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden tilbyr et utvalg fasiliteter for å forbedre oppholdet ditt. Dette kan inkludere private svømmebassenger, fullt utstyrte kjøkken, utendørs spiseplasser, BBQ-fasiliteter, gratis Wi-Fi, aircondition, satellitt-TV, parkeringsplasser og mer. Det anbefales å sjekke de spesifikke fasilitetene som tilbys av hver enkelt overnattingsenhet

4. Hva er noen nærliggende attraksjoner til det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden?
4. Hva er noen nærliggende attraksjoner til det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden?1

Det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden ligger i et pittoresk område med mange attraksjoner å utforske. Noen nærliggende steder av interesse inkluderer landsbyen Vamos selv, som har tradisjonelle tavernaer og et folkemuseum, samt byen Chania, med sin venetianske havn og gamleby. I tillegg er de vakre strendene Almyrida og Georgioupolis lett tilgjengelige

5. Kan jeg ta med kjæledyr til det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden?
5. Kan jeg ta med kjæledyr til det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden?1

Kjæledyrreglene på det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden kan variere avhengig av den konkrete overnattingsenheten. Noen enheter kan tillate kjæledyr, mens andre kan ikke. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte eller sjekke deres nettside for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen angående deres kjæledyrpolitikk

6. Er det noen COVID-19-sikkerhetstiltak på plass på det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden?
6. Er det noen COVID-19-sikkerhetstiltak på plass på det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden?1

På grunn av den pågående COVID-19-pandemien kan det Middelhavet Olive Lemon-Alternative Pool & Garden ha implementert ekstra sikkerhetstiltak for å sikre gjestenes velvære. Disse tiltakene kan inkludere økte rengjørings- og desinfiseringsprotokoller, retningslinjer for sosial distansering og tilgjengeligheten av hånddesinfiseringsstasjoner. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte eller sjekke deres nettside for den siste informasjonen om deres COVID-19-sikkerhetstiltak.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Vannaktiviteter
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Mediterranean Olive Lemon-Alternative Pool & Garden
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.