Hellas, Tinos

CasaGreek Tinos

Agia Varvara, Tinos Tinos, Hellas Villa
1 tilbud — Se tilbud
CasaGreek Tinos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
3.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Agia Varvara, Tinos Tinos, Hellas

Hotellet "CasaGreek Tinos" på Tinos, Hellas, ligger i nærheten av flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen av stedene du kan finne rundt hotellet:

1. Tinos by: Hotellet ligger i Tinos by, hovedstaden på øya. Du vil finne mange butikker, restauranter og kafeer i nærheten.

2. Tinos havn: Hotellet er nær havnen, hvor du kan ta fergene til andre greske øyer eller ta en båttur rundt Tinos.

3. Kirken Panagia Evangelistria: Denne berømte kirken er et viktig pilegrimsmål på Tinos. Den ligger innen gangavstand fra hotellet og tiltrekker seg mange besøkende gjennom året.

4. Tinos arkeologiske museum: Dette museet ligger i Tinos by og huser en samling gjenstander fra oldtiden, inkludert skulpturer, keramikk og inskripsjoner.

5. Tinos-strendene: Hotellet ligger en kort avstand fra ulike vakre strender, som Agios Fokas-stranden, Agios Sostis-stranden og Kionia-stranden. Disse strendene har krystallklart vann og sandstrender.

6. Tinos kulturfond: Dette kultursenteret arrangerer utstillinger, kunstverksteder og forestillinger. Det fremmer lokal kunst og tradisjonelt håndverk og gir mulighet til å oppleve den kulturelle arven til Tinos.

7. Tinos marmorspor: Tinos er kjent for sin marmorindustri, og det er flere steinbrudd og verksteder langs marmorsporet. Du kan utforske denne ruten, lære om marmorhåndverk og til og med besøke Marmormuseet.

8. Tradisjonelle landsbyer: Tinos har mange pittoreske landsbyer i nærheten, som Pyrgos, Volax og Kardiani. Disse landsbyene gir et glimt av tradisjonell kykladisk arkitektur, smale gater og lokalt håndverk. Alt i alt er CasaGreek Tinos omgitt av en blanding av kulturelle, historiske og naturlige attraksjoner, som gir besøkende et variert utvalg av opplevelser å nyte under oppholdet deres.

map
CasaGreek Tinos
Villa

Til sentrum3.8

Om hotellet

Om

CasaGreek Tinos er et hotell som ligger i Tinos, Hellas. Det tilbyr komfortable og moderne rom for gjestene sine. Hotellet har et utvalg av romalternativer, inkludert standard dobbeltrom, suiter, familierom og superior dobbeltrom. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, Wi-Fi og eget bad. Hotellet tilbyr forskjellige fasiliteter og tjenester for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Dette inkluderer en døgnåpen resepsjon, concierge-service, bagasjeoppbevaring og daglig rengjøring. Hotellet tilbyr også gratis parkering for gjester som kommer med bil. Når det gjelder måltider, har CasaGreek Tinos sin egen restaurant på stedet. Restauranten serverer en deilig frokostbuffé hver morgen, med et utvalg av alternativer som passer forskjellige smaker. Gjestene kan også nyte lunsj og middag på restauranten, som serverer gresk og internasjonal mat laget med ferske, lokale ingredienser. I tillegg til restauranten har hotellet en bar der gjestene kan slappe av med en drink. Baren tilbyr et utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, sprit, øl og vin. CasaGreek Tinos ligger i en praktisk beliggenhet, nær sentrum av Tinos by. Dette gjør det enkelt for gjestene å utforske nærliggende attraksjoner, som den berømte kirken Panagia Evangelistria og det arkeologiske museet i Tinos. Alt i alt tilbyr CasaGreek Tinos komfortabel overnatting, deilige måltider og en praktisk beliggenhet for gjester som besøker Tinos, Hellas. Enten man reiser for fritid eller forretningsformål, kan gjestene nyte et hyggelig og behagelig opphold på dette hotellet.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'CasaGreek Tinos' på Tinos, Hellas. Her er noen forslag:

1. Strender: Tinos er kjent for sine vakre strender. Du kan tilbringe tiden din med soling, bading og vannsport på populære strender som Agios Fokas Beach, Agios Sostis Beach og Kionia Beach, som alle ligger innen kort avstand fra hotellet.

2. Tinos by: Utforsk den sjarmerende byen Tinos, som ligger i nærheten. Gå gjennom de smale gatene med tradisjonelle kykladiske hus, besøk katedralen for Jomfru Maria og oppdag lokale butikker, kafeer og restauranter.

3. Kulturelle attraksjoner: Tinos er også kjent for sine kulturelle attraksjoner. Besøk den berømte Panagia Evangelistria, et pilegrimssenter hvor du kan se det mirakuløse ikonet av Jomfru Maria. I tillegg kan du utforske det arkeologiske museet på Tinos eller museet for marmorhåndverk, som viser øyas rike kunstneriske arv.

4. Landsbyer: Ta en dagstur til de pittoreske landsbyene som er spredt over Tinos. Pyrgos Village er spesielt kjent for sin marmortradisjon og har flere kunstgallerier og verksteder. Andre sjarmerende landsbyer som er verdt å besøke inkluderer Volax, Kardiani og Exomvourgo.

5. Fotturer og natur: Tinos tilbyr vakre turstier for naturinteresserte. Du kan gå opp Mount Exomvourgo, et gammelt fjell med ruiner av et middelalderslott på toppen, eller utforske Marble Route, en sti som tar deg gjennom øyas marmorbrygger og tradisjonelle landsbyer.

6. Mat og drikke: Tinos er kjent for sitt kulinariske scene, spesielt sine lokale delikatesser og tradisjonelle retter. Du kan besøke lokale tavernaer og smake på spesialiteter som louza, pitaridia og xeirokriti. Det er også vingårder på øya hvor du kan nyte vin-smakingssesjoner. Merk: Det anbefales alltid å sjekke tilgjengeligheten til bestemte attraksjoner og aktiviteter, da de kan være underlagt sesongvariasjoner eller stengt.

Topp spørsmål

1. Hva er CasaGreek Tinos?
1. Hva er CasaGreek Tinos?1

CasaGreek Tinos er et ferieutleieeiendom som ligger i Tinos, Hellas. Det tilbyr flere luksuriøse overnattingsmuligheter for besøkende som ønsker å oppleve øyas skjønnhet

2. Hvor mange rom har CasaGreek Tinos?
2. Hvor mange rom har CasaGreek Tinos?1

CasaGreek Tinos tilbyr flere forskjellige overnattingsmuligheter med varierende antall rom. Eiendommen har alternativer som spenner fra leiligheter med ett soverom til eneboliger med flere soverom, tilpasset forskjellige gruppestørrelser og preferanser

3. Er CasaGreek Tinos nær stranden?
3. Er CasaGreek Tinos nær stranden?1

Ja, CasaGreek Tinos ligger i nærheten av stranden. Noen av overnattingsmulighetene som tilbys av CasaGreek Tinos har direkte tilgang til stranden, mens andre er innen kort gangavstand

4. Er kjæledyr tillatt på CasaGreek Tinos?
4. Er kjæledyr tillatt på CasaGreek Tinos?1

CasaGreek Tinos har en kjæledyrvennlig politikk som tillater gjester å ta med seg sine pelskledde følgesvenner. Det er imidlertid tilrådelig å informere eiendommen på forhånd om tilstedeværelsen av kjæledyr

5. Hvilke fasiliteter tilbys på CasaGreek Tinos?
5. Hvilke fasiliteter tilbys på CasaGreek Tinos?1

CasaGreek Tinos tilbyr ulike fasiliteter for å gjøre gjestenes opphold komfortabelt. Dette kan inkludere fullt utstyrte kjøkken, private bassenger, utendørs sitteområder, aircondition, Wi-Fi, parkeringsplasser og mer, avhengig av den valgte overnattingsmuligheten

6. Er CasaGreek Tinos egnet for familier med barn?
6. Er CasaGreek Tinos egnet for familier med barn?1

Ja, CasaGreek Tinos er barnevennlig og egnet for familier med barn. Noen overnattingsmuligheter kan til og med ha barnevennlige fasiliteter som lekeområder eller barnesenger

7. Hvilke aktiviteter er tilgjengelige nær CasaGreek Tinos?
7. Hvilke aktiviteter er tilgjengelige nær CasaGreek Tinos?1

Tinos tilbyr et utvalg av aktiviteter for besøkende, og CasaGreek Tinos ligger beleilig til nær mange attraksjoner. Gjestene kan utforske de vakre strendene, besøke den berømte kirken Panagia Evangelistria, utforske lokale landsbyer, gå på turer, nyte vannsport og la seg friste av gresk mat på nærliggende restauranter

8. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på CasaGreek Tinos?
8. Hvordan kan jeg foreta en reservasjon på CasaGreek Tinos?1

For å foreta en reservasjon på CasaGreek Tinos kan du besøke deres offisielle nettside eller kontakte kundeservice. De vil hjelpe deg med å velge riktig overnattingsmulighet og guide deg gjennom reservasjonsprosessen

9. Har CasaGreek Tinos en avbestillingspolicy?
9. Har CasaGreek Tinos en avbestillingspolicy?1

CasaGreek Tinos har en avbestillingspolicy som kan variere avhengig av overnattingsmuligheten og bestillingsvilkårene. Det anbefales å gjennomgå den spesifikke avbestillingspolicyen ved reservasjon

10. Kan CasaGreek Tinos hjelpe med transportarrangementer?
10. Kan CasaGreek Tinos hjelpe med transportarrangementer?1

CasaGreek Tinos kan hjelpe med å arrangere transport for gjester, som for eksempel transport til og fra flyplassen eller bilutleie, etter forespørsel. Det anbefales å kontakte dem direkte for å diskutere spesifikke transportbehov.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Ekstra tjenester
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
Anmeldelse av CasaGreek Tinos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.