Hellas, Tinos by

Stylish 3-Bedroom Apartment in Tinos

Agios Fokas Tinos by, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Stylish 3-Bedroom Apartment in Tinos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
2.0 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Agios Fokas Tinos by, Hellas

Rundt hotellet "Stilig leilighet med 3 soverom på Tinos" i Tinos Town, Hellas, er det flere fasiliteter og attraksjoner. Noen av de nærliggende interessante stedene inkluderer:

1. Tinos Port: Hotellet ligger i nærheten av Tinos Havneområde, som er hovedfergeterminalen på øya. Det er et livlig område med butikker, restauranter og kafeer, samt et sted hvor du kan ta båt for å besøke nærliggende øyer.

2. Kirken Megalochari (Panagia Evangelistria): Denne berømte gresk-ortodokse kirken ligger i Tinos Town. Det er et populært pilegrimsmål og tiltrekker mange besøkende som kommer for å se Mirakelikonet av Jomfru Maria.

3. Tinos Arkeologiske Museum: Beliggende en kort avstand fra hotellet viser dette museet gjenstander og utstillinger fra Tinys gamle historie. Besøkende kan lære om øyas rike fortid og arkeologiske funn.

4. Tinos Town Marked: Tinos Town har et livlig marked der du kan finne lokale produkter, tradisjonelle varer, håndverk og suvenirer. Det er et flott sted å utforske den lokale kulturen og skaffe noen unike gjenstander.

5. Panagia Kechrovouni kloster: Litt lenger unna Tinos Town, er dette vakre klosteret plassert på toppen av en ås og tilbyr fantastisk panoramautsikt over det omkringliggende landskapet. Det er et fredelig og rolig sted å besøke.

6. Strender: Tinos har flere vakre strender der besøkende kan slappe av og nyte det krystallklare vannet. Noen av de populære strendene i nærheten av Tinos Town inkluderer Agios Ioannis Porto, Agali og Agios Fokas. Dette er bare noen få eksempler på fasiliteter og attraksjoner rundt hotellet "Stilig leilighet med 3 soverom på Tinos" i Tinos Town, Hellas.

map
Stylish 3-Bedroom Apartment in Tinos
Leilighet

Til sentrum2.0

Om hotellet

Om

Den stilige 3-romsleiligheten i Tinos ligger i Tinos by, Hellas. Hotellet tilbyr tre romslige soverom i leiligheten, og sørger for komfortabel innkvartering for opptil seks gjester. Rommene er stilfullt innredet, med moderne møbler og fasiliteter. Hvert soverom kommer med en komfortabel seng, friske sengetøy og rikelig med lagringsplass til bagasjen. Leiligheten har også et fullt utstyrt kjøkken hvor gjestene kan lage sin egen mat. Kjøkkenet har en komfyr, ovn, kjøleskap og alt nødvendig kjøkkenutstyr. Gjestene kan nyte måltidene sine i spisestuen, som gir en koselig atmosfære for samlinger og spising. For de som foretrekker å spise ute, er det mange restauranter, kafeer og barer i umiddelbar nærhet til hotellet. Gjestene kan utforske det lokale kjøkkenet og nyte et utvalg av retter. Alt i alt tilbyr den stilige 3-romsleiligheten i Tinos komfortabel og romslig innkvartering med et fullt utstyrt kjøkken for de som foretrekker å lage mat selv. Den er praktisk plassert i Tinos by, med enkel tilgang til ulike lokale fasiliteter og attraksjoner.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Stilig 3-romsleilighet på Tinos" i Tinos by, Hellas. Her er noen forslag:

1. Utforsk Tinos by: Hotellet ligger i Tinos by, som tilbyr mange attraksjoner, som den pittoreske gamlebyen med smale smug, sjarmerende butikker og tradisjonelle tavernaer. Ta en avslappende spasertur og sug til deg den lokale atmosfæren.

2. Besøk Panagia Evangelistria kirken: Denne berømte kirken er et betydelig religiøst og kulturelt landemerke på Tinos. Den tiltrekker seg tusenvis av pilegrimer hvert år og er kjent for sitt utsmykkede interiør og vakre arkitektur.

3. Oppdag Tinos' museer: Tinos har flere museer som gir innsikt i øyas historie og kultur. Arkeologisk museum for Tinos og Museet for marmorhåndverk er verdt et besøk.

4. Strender: Tinos er kjent for sine vakre strender. Agios Fokas-stranden og Agios Sostis-stranden er populære valg for soling, bading og avslapning.

5. Tradisjonelle landsbyer: Tinos er fylt med tradisjonelle landsbyer som gir et glimt av øyas rurale liv. Utforsk landsbyer som Pyrgos og Volax, kjent for sin unike arkitektur, kunstneriske håndverk og fantastiske landskap.

6. Smak på lokal mat: Tinos er kjent for sitt deilige greske kjøkken, og det finnes flere restauranter og tavernaer i nærheten av hotellet hvor du kan prøve lokale retter og sjømat spesialiteter.

7. Kulturelle arrangementer: Tinos arrangerer ulike kulturelle arrangementer og festivaler gjennom året. Sjekk den lokale arrangementsoversikten for å se om det finner sted konserter, utstillinger eller forestillinger under oppholdet ditt.

8. Båtturer: Ta en båttur for å utforske de nærliggende øyene Mykonos, Delos og Syros. Disse øyene tilbyr ekstra sightseeing muligheter, strender og kulturelle opplevelser.

9. Shopping: Tinos tilbyr et utvalg av butikker og spesialforretninger hvor du kan handle for lokale produkter, inkludert tradisjonelle håndverk, keramikk og suvenirer.

10. Natteliv: Tinos by har en livlig utelivsscene, med barer, klubber og musikksteder hvor du kan nyte drinker, levende musikk og dansing. Husk å sjekke lokale reiseråd og åpningstider for attraksjoner og steder, da de kan variere avhengig av sesongen og nåværende omstendigheter.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger den stilige 3-roms leiligheten i Tinos Town, Hellas?
1. Hvor ligger den stilige 3-roms leiligheten i Tinos Town, Hellas?1

Leiligheten ligger i Tinos Town, Hellas.

2. Hvor mange soverom har leiligheten?
2. Hvor mange soverom har leiligheten?1

Leiligheten har 3 soverom.

3. Er leiligheten stilfull?
3. Er leiligheten stilfull?1

Ja, leiligheten beskrives som stilfull.

4. Hvor mye koster den stilige 3-roms leiligheten i Tinos per natt?
4. Hvor mye koster den stilige 3-roms leiligheten i Tinos per natt?1

Prisen per natt for leiligheten varierer og kan finnes på oppføringen eller ved å kontakte verten.

5. Hvilke fasiliteter er inkludert i leiligheten?
5. Hvilke fasiliteter er inkludert i leiligheten?1

Noen vanlige fasiliteter inkluderer et fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, aircondition, TV og essensielle ting som sengetøy og håndklær.

6. Er leiligheten i nærheten av noen attraksjoner eller interessepunkter?
6. Er leiligheten i nærheten av noen attraksjoner eller interessepunkter?1

Leilighetens nærhet til attraksjoner eller interessepunkter kan variere. Det er best å sjekke oppføringen eller kontakte verten for mer informasjon.

7. Kan kjæledyr bo i leiligheten?
7. Kan kjæledyr bo i leiligheten?1

Reglene for kjæledyr kan variere, så det er viktig å sjekke oppføringen eller kontakte verten for å spørre om deres kjæledyrspolicy.

8. Er det parkering tilgjengelig på "Stylish 3-Bedroom Apartment in Tinos"?
8. Er det parkering tilgjengelig på "Stylish 3-Bedroom Apartment in Tinos"?1

Tilgjengeligheten av parkering kan variere. For å bekrefte om parkering er inkludert, er det best å sjekke oppføringen eller kontakte verten.

9. Er den stilige 3-roms leiligheten i Tinos tilgjengelig for rullestolbrukere?
9. Er den stilige 3-roms leiligheten i Tinos tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Tilgjengeligheten til leiligheten kan variere. Det anbefales å sjekke oppføringen eller kontakte verten for å spørre om eventuelle spesifikke tilgjengelighetsbehov.

10. Kan jeg booke den stilige 3-roms leiligheten i Tinos for et langtidsopphold?
10. Kan jeg booke den stilige 3-roms leiligheten i Tinos for et langtidsopphold?1

Tilgjengeligheten for langtidsopphold kan variere. Det anbefales å sjekke oppføringen eller kontakte verten for å spørre om lengre opphold.

11. Hvordan kan jeg nå verten for å booke eller få mer informasjon om leiligheten?
11. Hvordan kan jeg nå verten for å booke eller få mer informasjon om leiligheten?1

For å booke eller få informasjon om den stilige 3-roms leiligheten i Tinos, kan du kontakte verten gjennom bestillingsplattformen eller nettsiden der leiligheten er oppført.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Stylish 3-Bedroom Apartment in Tinos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.