Hellas, Thessaloniki

FLH - Authentic Retro Flat in City Center

29 Ethnikis Aminis Thessaloniki, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 881 NOK Se tilbud
FLH - Authentic Retro Flat in City Center
Se tilbud —
Beliggenhet
Til sentrum
1.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

29 Ethnikis Aminis Thessaloniki, Hellas

I nærheten av hotellet 'FLH - Authentic Retro Flat in City Center' i Thessaloniki, Hellas, finnes det flere attraksjoner, restauranter og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten inkluderer:

1. Aristotelous Square: En av de mest berømte plassene i Thessaloniki, kun en kort spasertur fra hotellet. Det tilbyr mange kafeer, butikker og et flott sted å slappe av.

2. Det hvite tårnet i Thessaloniki: Et historisk landemerke og symbol for byen, ligger langs vannkanten og innen gangavstand fra hotellet.

3. Rotundaen: En gammel sylindrisk bygning opprinnelig bygget som et mausoleum, nå et UNESCO-verdensarvsted. Den ligger nær hotellet og tilbyr en unik arkitektonisk opplevelse.

4. Arkeologisk museum i Thessaloniki: Et museum som viser gjenstander fra det gamle Makedonia, inkludert skulpturer, keramikk og gullsmykker. Det ligger i nærheten, slik at besøkende kan utforske regionens rike historie.

5. Ladadika-distriktet: Ligger en kort avstand fra hotellet, er dette livlige området kjent for sitt natteliv, tradisjonelle tavernaer og barer.

6. Agios Dimitrios-kirken: Et betydelig religiøst sted, som huser gravstedet til helgen Demetrios, skytshelgen for Thessaloniki. Den ligger i nærheten av hotellet.

7. Thessaloniki International Exhibition Center: Et bemerkelsesverdig konvensjons- og utstillingslokale, som ofte huser ulike arrangementer, messer og konferanser. Det ligger litt lengre unna hotellet, men er lett tilgjengelig med offentlig transport. I tillegg er hotellet omgitt av mange kafeer, restauranter, butikker, supermarkeder og offentlige transportmuligheter, slik at gjestene kan utforske byen og dens attraksjoner praktisk.

map
FLH - Authentic Retro Flat in City Center
Leilighet

Til sentrum1.8

Om hotellet

Om

'FLH - Authentic Retro Flat in City Center' er et hotell som ligger i hjertet av Thessaloniki, Hellas. Hotellet tilbyr en unik og autentisk retro-opplevelse med sine retro-tematiserte rom og dekorasjon. Rommene på 'FLH - Authentic Retro Flat in City Center' er designet for å transportere gjestene tilbake til en svunnen tid. Hvert rom er nøye dekorert med vintage møbler og tilbehør, noe som skaper en nostalgisk og koselig atmosfære. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, gratis Wi-Fi og eget bad. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, inkludert enkeltrom, dobbeltrom og familierom, som tilpasses ulike behov og gruppestørrelser. Når det gjelder måltider, tilbyr 'FLH - Authentic Retro Flat in City Center' en gratis frokost til gjestene. Frokosten inkluderer vanligvis et utvalg av fersk frukt, bakverk, brød, kornblandinger, yoghurt og varme drikker. Det finnes også mange spisesteder i nærheten av hotellet. Thessaloniki er kjent for sin livlige matkultur, og tilbyr et bredt utvalg av lokal gresk mat samt internasjonale retter. Gjestene kan utforske de nærliggende restaurantene, kafeene og tavernaene for å nyte smakene av byen. Alt i alt, 'FLH - Authentic Retro Flat in City Center' tilbyr en unik overnattingsopplevelse med sine retro-tematiserte rom og praktiske beliggenhet i sentrum av Thessaloniki, Hellas.

Underholdning

Noen populære underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'FLH - Authentic Retro Flat in City Center' i Thessaloniki, Hellas inkluderer:

1. Aristotelous Square: Ligger i gangavstand fra hotellet, er torget et pulserende knutepunkt med mange kafeer, restauranter og butikker. Det er et flott sted å slappe av, se på folk og nyte gateforestillinger.

2. Thessaloniki Cinema Museum: Plassert bare en kort avstand unna, viser dette museet dedikert til filmhistorie en imponerende samling av vintage filmutstyr, plakater og suvenirer. De viser også av og til klassiske filmer.

3. Det hvite tårnet: Et symbol på Thessaloniki, det hvite tårnet er et historisk landemerke som tilbyr panoramautsikt over byen og Thermaic Gulf. Du kan klatre til toppen for en unik perspektiv eller besøke museet inne for å lære om tårnets historie.

4. Nattklubber og barer: Thessaloniki er kjent for sitt pulserende natteliv. Det er mange klubber og barer i sentrum, som Valaoritou Street og Ladadika-området, der du kan nyte live musikk, DJ-opptredener og dans.

5. Thessaloniki Concert Hall: Hvis du er interessert i live musikkopptredener, arrangerer Thessaloniki Concert Hall en rekke konserter, inkludert klassisk, jazz og samtidsmusikk, gjennom året. Det ligger en kort kjøretur unna hotellet.

6. Arkeologisk museum i Thessaloniki: Dette museet huser en omfattende samling av gjenstander fra det antikke Makedonia, inkludert skulpturer, mosaikker og keramikk. Det er et ideelt sted å lære om regionens rike historie.

7. Tsimiski Street: Ligger nær hotellet, er Tsimiski Street et populært shoppingmål med et stort utvalg av butikker, boutiquer og varehus. Det er et flott sted å forkjæle seg med litt shoppingterapi. Dette er bare noen få av de mange underholdningsalternativene som er tilgjengelige i nærheten av hotellet 'FLH - Authentic Retro Flat in City Center' i Thessaloniki, Hellas.

Topp spørsmål

1. Sp: Hvor ligger FLH - Authentic Retro Flat in City Center i Thessaloniki, Hellas?
1. Sp: Hvor ligger FLH - Authentic Retro Flat in City Center i Thessaloniki, Hellas?1

A: FLH - Authentic Retro Flat in City Center ligger i sentrum av Thessaloniki, Hellas. Sp: Hvor mange personer kan bo i leiligheten

2. Disse tidspunktene kan imidlertid være fleksible avhengig av tilgjengelighet og avtaler med verten på forhånd.?
2. Disse tidspunktene kan imidlertid være fleksible avhengig av tilgjengelighet og avtaler med verten på forhånd.?1

Anmeldelse av FLH - Authentic Retro Flat in City Center
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.