Hellas, Syros

Syros Central - Holiday Apartment Rental

Omirou 16 Syros, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Syros Central - Holiday Apartment Rental
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
2.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Omirou 16 Syros, Hellas

Syros Central - Ferieleilighetutleie ligger i byen Ermoupoli på øya Syros i Hellas. Hotellet har en sentral beliggenhet og er omgitt av ulike fasiliteter og attraksjoner. Noen av tingene rundt hotellet inkluderer:

1. Ermoupoli havn: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra hovedhavnen i Ermoupoli, hvor ferger og båter ankommer og avgår.

2. Ermoupoli bysentrum: Hotellet ligger midt i hjertet av Ermoupoli, slik at gjestene enkelt kan utforske byens butikker, restauranter, kafeer og kulturelle severdigheter.

3. Miaouli-plassen: Denne livlige plassen er et populært samlingssted for lokalbefolkningen og turister. Den er omgitt av vakre neoklassiske bygninger, kafeer og rådhuset.

4. Arkeologisk museum på Syros: Ligger i nærheten av hotellet, viser dette museet gjenstander fra antikke Syros og Kykladene.

5. Apollo-teateret: Som en av de eldste teatrene i Hellas, er Apollo-teateret et betydelig landemerke i Ermoupoli. Det arrangeres ulike forestillinger og kulturelle arrangementer her.

6. Kirken St. Nicholas: Denne majestetiske kirken er et fremtredende landemerke i Ermoupoli. Den gir fantastisk utsikt over byen og det egeiske hav fra klokketårnet.

7. Vaporia nabolag: Dette pittoreske området har elegante herskapshus og vakker sjøutsikt. Det er et flott sted å ta en spasertur og oppdage øyas arkitektoniske arv.

8. Strender: Syros har flere strender innen kort avstand fra hotellet, inkludert Galissas Beach, Kini Beach og Vari Beach. Alt i alt har Syros Central - Ferieleilighetutleie en praktisk beliggenhet som gjør det enkelt for gjestene å utforske Ermoupolis rike historie, kultur og naturlige skjønnhet.

map
Syros Central - Holiday Apartment Rental
Leilighet

Til sentrum2.1

Om hotellet

Om

Syros Central - ferieleilighetutleie er et hotell som ligger på Syros i Hellas. Det tilbyr et utvalg av rom og fasiliteter for å imøtekomme gjestenes behov. Hotellet har romslige og velutstyrte leiligheter som passer for enslige reisende, par, familier og grupper. Leilighetene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, komfortable senger, private bad og et tekjøkken eller et komplett kjøkken. Noen leiligheter kan også ha oppholdsrom og en balkong med vakker utsikt over omgivelsene. Gjester på Syros Central kan nyte deilige måltider på hotellets restaurant. Restauranten serverer et utvalg av greske og internasjonale retter, laget med ferske lokale ingredienser. Menyen tilpasses ulike kostpreferanser og tilbyr et utvalg av vegetar- og veganske alternativer. I tillegg til restauranten har hotellet også en bar hvor gjestene kan slappe av og nyte et bredt utvalg av drikkevarer, inkludert forfriskende cocktailer og lokale viner. Syros Central - ferieleilighetutleie tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et svømmebasseng, treningssenter, badstue og et spa som tilbyr avslapningstilbud og massasje. Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi over hele eiendommen, transport til og fra flyplassen og en døgnåpen resepsjon som kan hjelpe gjestene med eventuelle spørsmål eller forespørsler. Alt i alt tilbyr Syros Central - ferieleilighetutleie komfortabel overnatting, deilige måltider og praktiske fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene på Syros i Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Syros Central - Holiday Apartment Rental' på Syros, Hellas. Her er noen forslag:

1. Strender: Syros har vakre strender hvor du kan slappe av, bade og sole deg. Noen populære strender i nærheten av hotellet inkluderer Galissas Beach, Megas Gialos Beach og Azolimnos Beach.

2. Ermoupolis bysentrum: Hotellet ligger i Ermoupolis, hovedstaden på Syros. Byens sentrum er fylt med butikker, kafeer og restauranter hvor du kan nyte shopping og mat.

3. Arkeologisk museum på Syros: Museet ligger i Ermoupolis og viser en samling av gjenstander fra oldtiden. Det er et flott sted å utforske øyas historie og kultur.

4. Apollo-teatret: Ermoupolis er kjent for sitt imponerende Apollo-teater, en miniatyrversjon av La Scala i Milano. Du kan delta på en forestilling eller ta en guidet tur for å beundre arkitekturen og lære om dens historie.

5. Ano Syros: Den pittoreske bydelen Ano Syros ligger på en høyde over Ermoupolis. Du kan vandre rundt i de smale gatene, besøke det middelalderske slottet og nyte panoramautsikt over byen og Egeerhavet.

6. Miaouli-plassen: Denne sentrale plassen i Ermoupolis er et livlig knutepunkt med kafeer, restauranter og butikker. Det er et populært sted å slappe av, observere folk og nyte den livlige atmosfæren.

7. Natteliv: Syros byr på et pulserende natteliv, spesielt i sommermånedene. Det er barer og klubber i nærheten av hotellet hvor du kan nyte drikke, musikk og danse.

8. Kulturelle arrangementer: Syros arrangerer ulike kulturelle arrangementer gjennom året, inkludert musikkonserter, teaterforestillinger og kunstutstillinger. Sjekk den lokale arrangementskalenderen for å se om det skjer noen arrangementer under oppholdet ditt. Dette er bare noen få underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Syros Central - Holiday Apartment Rental' på Syros, Hellas. Øya tilbyr en blanding av avslapning, kultur og natteliv, og sørger for at det er noe for enhver smak å nyte.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?
1. Hvor ligger 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?1

'Syros Central - Holiday Apartment Rental' ligger på Syros i Hellas

2. Hvordan kan jeg bestille opphold på 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?
2. Hvordan kan jeg bestille opphold på 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?1

Du kan bestille opphold på 'Syros Central - Holiday Apartment Rental' ved å kontakte eiendommen direkte eller gjennom ulike online reiseplattformer

3. Hvilke fasiliteter tilbys på 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?1

'Syros Central - Holiday Apartment Rental' tilbyr fasiliteter som et fullt utstyrt kjøkken, gratis Wi-Fi, aircondition, en balkong eller terrasse, vaskemaskin og mer

4. Er parkering tilgjengelig på 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?
4. Er parkering tilgjengelig på 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?1

Ja, parkering er tilgjengelig på 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'

5. Er kjæledyr tillatt på 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?
5. Er kjæledyr tillatt på 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?1

Kjæledyrspolitikken på 'Syros Central - Holiday Apartment Rental' varierer. Det er best å kontakte eiendommen direkte for å spørre om deres kjæledyrspolitikk

6. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?
6. Hva er noen av de nærliggende attraksjonene til 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?1

Noen av de nærliggende attraksjonene til 'Syros Central - Holiday Apartment Rental' inkluderer Ermoupolis rådhus, Miaouli-plassen, Det arkeologiske museet på Syros og Saint Nicholas Church

7. Tilbyr 'Syros Central - Holiday Apartment Rental' noen rabatter eller kampanjer?
7. Tilbyr 'Syros Central - Holiday Apartment Rental' noen rabatter eller kampanjer?1

'Syros Central - Holiday Apartment Rental' kan tilby rabatter eller kampanjer i visse sesonger eller for lengre opphold. Det anbefales å kontakte eiendommen direkte for eventuelle pågående tilbud

8. Er det et minimumsoppholdskrav på 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?
8. Er det et minimumsoppholdskrav på 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?1

'Syros Central - Holiday Apartment Rental' kan ha et minimumsoppholdskrav, spesielt i høysesongen. Det er tilrådelig å sjekke med eiendommen for deres spesifikke minimumsoppholdspolicy

9. Hvor langt er det fra 'Syros Central - Holiday Apartment Rental' til nærmeste strand?
9. Hvor langt er det fra 'Syros Central - Holiday Apartment Rental' til nærmeste strand?1

Avstanden mellom 'Syros Central - Holiday Apartment Rental' og nærmeste strand kan variere. Det er best å kontakte eiendommen direkte for informasjon om nærliggende strender og deres nærhet

10. Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten av 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?
10. Er det noen supermarkeder eller restauranter i nærheten av 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'?1

Ja, det er supermarkeder og restauranter i nærheten av 'Syros Central - Holiday Apartment Rental'. Eiendommen ligger sentralt, noe som gjør det enkelt å få tilgang til ulike fasiliteter i området rundt.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av Syros Central - Holiday Apartment Rental
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.