Hellas, Skopelos-øya

Natura Luxury Boutique Hotel Skopelos

Eparchiaki Odos Skopelou-Loutrakiou Skopelos-øya, Hellas Hotell
1 tilbud fra 3598 NOK Se tilbud
Natura Luxury Boutique Hotel Skopelos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Restaurant
 • Minibar
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
7.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Eparchiaki Odos Skopelou-Loutrakiou Skopelos-øya, Hellas

Rundt Natura Luxury Boutique Hotel Skopelos er det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen alternativer:

1. Strender: Hotellet ligger på Skopelos-øya, kjent for sine vakre strender. De nærmeste strendene inkluderer Glyfoneri Beach (850 meter unna), Agios Konstantinos Beach (1,2 kilometer unna) og Glysteri Beach (1,5 kilometer unna).

2. Skopelos by: Hotellet ligger omtrent 3 kilometer fra Skopelos by, hovedbyen på øya. Her kan du utforske tradisjonell gresk arkitektur, besøke butikker, spise på lokale restauranter og oppleve sjarmen til byen.

3. Agios Ioannis kirke: Denne berømte kirken, som er med i filmen "Mamma Mia!", ligger omtrent 4 kilometer unna hotellet. Den tilbyr fantastisk utsikt over det egeiske hav og er en populær turistattraksjon.

4. Panormos Village: Ligger cirka 11 kilometer fra hotellet, er Panormos Village en pittoresk kystlandsby med tradisjonelle tavernaer, kafeer og vakre strender.

5. Fotturer og natur: Skopelos-øya har ulike turstier som lar deg utforske øyas naturlige skjønnhet. Agnondas-Kastani-stien, Skopelos-Glosa-stien og flere er tilgjengelige for naturelskere.

6. Agnontas Village: Ligger cirka 7 kilometer fra hotellet, tilbyr Agnontas Village en rolig havn, fiskebåter, tavernaer og en sandstrand. I tillegg tilbyr hotellet selv en rekke fasiliteter, inkludert egen restaurant, svømmebasseng, spafasiliteter og vakker utsikt over den omkringliggende naturen.

map
Natura Luxury Boutique Hotel Skopelos
Hotell

Til sentrum7.3

Om hotellet

Om

Natura Luxury Boutique Hotel Skopelos er et fantastisk hotell som ligger på Skopelos Island i Hellas. Hotellet tilbyr et luksuriøst og fredelig tilfluktssted for gjester som søker avslapning og ro. Hotellet har vakre designede rom som kombinerer eleganse og komfort. Hvert rom er smakfullt innredet med moderne fasiliteter, inkludert klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet eller Egeerhavet. Gjestene kan velge mellom ulike romtyper, fra standard dobbeltrom til romslige suiter. Hotellet tilbyr også familierom, noe som gjør det til et ideelt valg for de som reiser med barn. Når det gjelder måltider, tilbyr Natura Luxury Boutique Hotel Skopelos en herlig spiseopplevelse. Hotellets restaurant serverer et utvalg deilige greske og internasjonale retter, laget med de fineste ingrediensene. Gjestene kan nyte måltidene i en sjarmerende utendørs setting, omgitt av hotellets frodige hager. For de som ønsker å slappe av og kose seg, har hotellet også en bar hvor gjestene kan nyte en forfriskende drink. Baren tilbyr et bredt utvalg av viner, cocktails og andre drikkevarer, noe som gjør det til det perfekte stedet å sosialisere og nyte kvelden. Alt i alt gir Natura Luxury Boutique Hotel Skopelos en luksuriøs og minneverdig opplevelse for gjestene. Med sine flotte rom, eksklusive spisemuligheter og fredelige atmosfære, er det et utmerket valg for reisende som besøker Skopelos Island i Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Natura Luxury Boutique Hotel på øya Skopelos, Hellas. Her er noen forslag:

1. Strender: Skopelos Island er kjent for sine vakre strender, så du kan nyte bading, soling eller vannsport. Noen populære strender i nærheten av hotellet inkluderer Stafilos Beach, Panormos Beach og Milia Beach.

2. Båtturer: Ta en båttur rundt øya for å utforske den fantastiske kystlinjen, skjulte viker og naboøyene. Du kan også dra på en dagstur til den ikoniske Mamma Mia! kirke, som ble vist i den berømte filmen.

3. Fotturer og naturvandringer: Skopelos Island har flere fotturer og naturvandringer som lar deg utforske øyas naturlige skjønnhet. Mount Palouki er et populært turmål og tilbyr panoramautsikt over området rundt.

4. Tradisjonell gresk mat: Smak på den deilige lokale maten på de forskjellige tavernaene og restaurantene rundt hotellet. Prøv tradisjonelle retter som moussaka, souvlaki og fersk sjømat.

5. Gamle steder: Skopelos Island har en rik historie, og du kan besøke flere gamle steder, inkludert det arkeologiske stedet Sendoukia og klosteret Evangelistria.

6. Uteliv: Skopelos Island tilbyr en livlig utelivsscene med barer og klubber der du kan nyte levende musikk, dans og drikke. Hovedbyen Skopelos Chora har en rekke underholdningssteder å velge mellom. Pass på å sjekke lokale arrangementer og festivaler som kan finne sted under oppholdet ditt, da de ofte gir en unik kulturell opplevelse.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Natura Luxury Boutique Hotel?
1. Hvor ligger Natura Luxury Boutique Hotel?1

Natura Luxury Boutique Hotel ligger på Skopelos Island, Hellas.

2. Hvilken type overnatting tilbyr Natura Luxury Boutique Hotel?
2. Hvilken type overnatting tilbyr Natura Luxury Boutique Hotel?1

Natura Luxury Boutique Hotel tilbyr ulike typer overnatting, inkludert luksussuiter og villaer.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Natura Luxury Boutique Hotel?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Natura Luxury Boutique Hotel?1

Natura Luxury Boutique Hotel tilbyr fasiliteter som svømmebasseng, spabehandlinger, restaurant, bar, treningssenter, gratis Wi-Fi og vakre omgivelser.

4. Finnes det noen attraksjoner i nærheten av Natura Luxury Boutique Hotel?
4. Finnes det noen attraksjoner i nærheten av Natura Luxury Boutique Hotel?1

Ja, Natura Luxury Boutique Hotel ligger i nærheten av populære attraksjoner som Skopelos Town, Panormos Beach og Agnontas Beach.

5. Har Natura Luxury Boutique Hotel en restaurant på stedet?
5. Har Natura Luxury Boutique Hotel en restaurant på stedet?1

Ja, Natura Luxury Boutique Hotel har en restaurant som serverer deilig middelhavsmat.

6. Tilbyr Natura Luxury Boutique Hotel noen aktiviteter for gjestene?
6. Tilbyr Natura Luxury Boutique Hotel noen aktiviteter for gjestene?1

Ja, Natura Luxury Boutique Hotel tilbyr aktiviteter som yogaklasser, matlagingskurs og fjellturer.

7. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Natura Luxury Boutique Hotel?
7. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Natura Luxury Boutique Hotel?1

Innsjekkingstiden på Natura Luxury Boutique Hotel er vanligvis på ettermiddagen, vanligvis rundt kl. 14.00, og utsjekkingstiden er om morgenen, vanligvis rundt kl. 11

8. Er Natura Luxury Boutique Hotel barnevennlig?
8. Er Natura Luxury Boutique Hotel barnevennlig?1

Ja, Natura Luxury Boutique Hotel er barnevennlig og tilbyr ulike fasiliteter og tjenester for familier, som barnevakt og barnebasseng.

9. Tilbyr Natura Luxury Boutique Hotel flyplasstransport?
9. Tilbyr Natura Luxury Boutique Hotel flyplasstransport?1

Ja, Natura Luxury Boutique Hotel kan arrangere flyplasstransport for gjestene sine etter forespørsel.

10. Hva er avbestillingsreglene på Natura Luxury Boutique Hotel?
10. Hva er avbestillingsreglene på Natura Luxury Boutique Hotel?1

Avbestillingsreglene på Natura Luxury Boutique Hotel kan variere, men generelt sett er det en viss tidsramme innenfor hvilken avbestillinger kan gjøres uten ekstra kostnad. Det er best å sjekke direkte med hotellet for deres spesifikke avbestillingsregler.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Restaurant
 • Heis
 • Kontakt
Romfasiliteter
 • Minibar
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Natura Luxury Boutique Hotel Skopelos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.