Hellas, skala

Oropos Delight

11 Rodon skala, Hellas Villa
1 tilbud — Se tilbud
Oropos Delight
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
0.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

11 Rodon skala, Hellas

Hotellet "Oropos Delight" i Skala Oropou, Hellas, ligger i nærheten av flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av stedene og interessante steder rundt hotellet inkluderer:

1. Skala Oropou Beach: Hotellet ligger i nærheten av Skala Oropou-stranden, som gir enkel tilgang til Middelhavet og de sandete strendene.

2. Oropos havn: Hotellet ligger ca 4 kilometer fra Oropos havn, hvor besøkende kan finne restauranter, kafeer og butikker. Det er også mulig å ta en ferge til den nærliggende øya Evia herfra.

3. Oropos arkeologiske område: Rundt 12 kilometer fra hotellet ligger det arkeologiske området Oropos, som består av en gammel bosetning med rester av vegger, tårn og andre strukturer.

4. Fjellet Parnitha: Vest for Skala Oropou kan besøkende finne det fantastiske fjellet Parnitha, et populært reisemål for fotturer og utforske naturen.

5. Athen: Skala Oropou ligger ca 60 kilometer fra Athen, Hellas' hovedstad. Besøkende kan utforske berømte landemerker som Akropolis, Parthenon og Plaka-distriktet.

6. Oropos termiske kilder: Rundt 15 minutters kjøretur fra hotellet ligger de termiske kildene Oropos, kjent for deres terapeutiske egenskaper. Disse naturlige varme kildene er flotte for avslapning og velvære.

7. Kafeer, restauranter og butikker: Skala Oropou, området der hotellet befinner seg, tilbyr et utvalg av kafeer, tavernaer, restauranter og butikker for besøkende å utforske. Vær oppmerksom på at de spesifikke attraksjonene og fasilitetene kan variere, og det anbefales å sjekke for oppdatert informasjon og tilgjengelighet før du planlegger et besøk.

map
Oropos Delight
Villa

Til sentrum0.3

Om hotellet

Om

'Oropos Delight' er et hotell som ligger i Skala Oropou, Hellas. Beliggende nær stranden tilbyr det gjestene et hyggelig og avslappende opphold. Hotellet har et utvalg av rom som tilfredsstiller forskjellige preferanser og behov. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også en balkong med fantastisk utsikt over havet eller området rundt. Hotellets restaurant tilbyr et utvalg av deilige måltider for gjestene å nyte. Menyen inkluderer både tradisjonell gresk mat og internasjonale retter, tilberedt med ferske, lokalt dyrkede ingredienser. Gjestene kan også unne seg et utvalg av viner og nyte en koselig spiseopplevelse. I tillegg til restauranten har 'Oropos Delight' også en bar hvor gjestene kan slappe av og koble av. Baren tilbyr et utvalg av drikkevarer, inkludert cocktailer, brennevin og brus. Gjester som bor på hotellet kan dra nytte av de ulike fasilitetene og tjenestene som er tilgjengelige. Dette inkluderer et svømmebasseng, et treningssenter og en døgnåpen resepsjon. Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi på alle områder og gratis parkering på stedet for gjester med kjøretøy. Alt i alt gir 'Oropos Delight' gjestene komfortabel innkvartering, velsmakende måltider og et utvalg av fasiliteter for å forbedre oppholdet deres i Skala Oropou, Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet "Oropos Delight" i Skala Oropou, Hellas. Her er noen forslag:

1. Strandaktiviteter: Skala Oropou er kjent for sine vakre strender, og gjestene kan nyte ulike aktiviteter som bading, soling, strandvolleyball og vannsport.

2. Oropos havn: Oropos havn er et populært sted for lokalbefolkningen og turister. Besøkende kan ta en spasertur langs marinaen, nyte utsikten mot vannet og spise på en av de sjønære tavernaene.

3. Arkeologiske stedet Amphiareion: Ligger omtrent 8 km fra Skala Oropou, er dette arkeologiske stedet et gammelt tempel dedikert til helten Amphiaraos. Besøkende kan utforske ruinene og lære om områdets historie.

4. Oropos park: Oropos park er et familievennlig rekreasjonsområde med grønne områder, lekeplasser og piknikområder. Det er et flott sted å slappe av, ha en piknik eller ta en spasertur.

5. Uteliv i Chalkida: Hvis du er ute etter et pulserende uteliv, kan du besøke byen Chalkida, som ligger omtrent 30 minutters kjøretur fra Skala Oropou. Chalkida tilbyr et utvalg av barer, klubber og live musikkarenaer.

6. Lokale festivaler: Skala Oropou arrangerer ulike festivaler i løpet av året, inkludert kulturelle, musikk- og matarrangementer. Sjekk den lokale arrangementkalenderen for å se om det er noen festivaler som skjer under oppholdet ditt.

7. Underholdning på Oropos Delight Hotel: Hotellet kan selv tilby underholdningsalternativer som live musikk-kvelder, temamiddager eller organiserte aktiviteter. Sjekk med hotellets personale for å se om det er noen arrangementer som finner sted under oppholdet ditt. Dette er bare noen få forslag til underholdning i nærheten av hotellet "Oropos Delight" i Skala Oropou, Hellas. Sørg for å utforske området og spør hotellets personale om anbefalinger basert på dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hva er 'Oropos Delight' i Skala Oropou, Hellas?
1. Hva er 'Oropos Delight' i Skala Oropou, Hellas?1

'Oropos Delight' er en populær strandrestaurant og kafé som ligger i Skala Oropou, en liten by i Hellas. Den tilbyr et utvalg av greske og middelhavsretter, samt forfriskende drikkevarer og cocktailer.

2. Hva er åpningstidene til 'Oropos Delight'?
2. Hva er åpningstidene til 'Oropos Delight'?1

De nøyaktige åpningstidene kan variere, men generelt sett er 'Oropos Delight' åpen fra morgen til sen kveld, slik at besøkende kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten. Det anbefales å sjekke deres nettside eller kontakte dem direkte for oppdatert informasjon.

3. Hvilken type mat serverer 'Oropos Delight'?
3. Hvilken type mat serverer 'Oropos Delight'?1

'Oropos Delight' spesialiserer seg på gresk og middelhavsretter. De tilbyr en variert meny med et bredt utvalg av retter påvirket av tradisjonelle greske oppskrifter, inkludert fersk sjømat, grillet kjøtt, salater og vegetariske alternativer.

4. Kan jeg reservere bord på 'Oropos Delight'?
4. Kan jeg reservere bord på 'Oropos Delight'?1

Ja, 'Oropos Delight' aksepterer reservasjoner. Det anbefales å reservere på forhånd, spesielt i høysesongen eller i helgene, for å sikre seg bord til ønsket tid. Reservasjoner kan vanligvis gjøres via deres nettside eller telefon.

5. Tilbyr 'Oropos Delight' vegetariske eller veganske alternativer?
5. Tilbyr 'Oropos Delight' vegetariske eller veganske alternativer?1

Ja, 'Oropos Delight' tilbyr vegetariske og veganske alternativer på menyen sin. De streber etter å imøtekomme ulike kostpreferanser og har et utvalg av plantebaserte retter og salater tilgjengelig. Det anbefales å informere personalet om eventuelle spesifikke kostbehov ved reservasjon eller ved ankomst.

6. Tilbyr 'Oropos Delight' avhenting eller levering?
6. Tilbyr 'Oropos Delight' avhenting eller levering?1

Ja, 'Oropos Delight' tilbyr avhenting for kunder som foretrekker å nyte måltidene sine hjemme eller på farten. De kan også tilby levering innenfor et visst område, men dette kan variere avhengig av sted og tilgjengelighet av ansatte. Det anbefales å sjekke direkte med restauranten for mer informasjon.

7. Har 'Oropos Delight' parkeringsfasiliteter?
7. Har 'Oropos Delight' parkeringsfasiliteter?1

Ja, 'Oropos Delight' har vanligvis parkeringsfasiliteter tilgjengelig for kunder. De har et dedikert parkeringsområde eller nærliggende parkeringsplasser for enkel tilgang til restauranten. Det anbefales å sjekke med restauranten for spesifikke detaljer angående parkeringsfasiliteter.

8. Er 'Oropos Delight' barnevennlig?
8. Er 'Oropos Delight' barnevennlig?1

Ja, 'Oropos Delight' er et barnevennlig etablissement. De ønsker familier velkommen og har en vennlig og avslappet atmosfære som passer for barn. De kan også ha en egen barnemeny eller tilby spesialretter for yngre gjester.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Anmeldelse av Oropos Delight
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.