Hellas, Serifos

Pende Suites

Livadakia, Serifos Serifos, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Pende Suites
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Minibar
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
1.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Livadakia, Serifos Serifos, Hellas

Rundt hotellet 'Pende Suites' på Serifos, Hellas er det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige inkluderer:

1. Livadi Beach: Hotellet ligger i nærheten av Livadi Beach, en populær sandstrand hvor besøkende kan bade og nyte solen.

2. Porten til Serifos: Hotellet ligger også beleilig nær Serifos havn, som er innen gangavstand. Herfra kan besøkende utforske byen, finne restauranter, kafeer og butikker, og ta ferger til andre destinasjoner.

3. Chora: Serifos 'hovedby, Chora, ligger omtrent 5 kilometer unna hotellet. Chora er en vakker tradisjonell Kykladisk landsby med smale gater, hvitkalkede bygninger og fantastisk utsikt. Besøkende kan vandre rundt i smugene, besøke slottet og nyte den lokale atmosfæren.

4. Serifos Mining Museum: Beliggende i Chora, gir Serifos Mining Museum innsikt i øyas gruvehistorie, som en gang var integrert i økonomien.

5. Serifos Folklore Museum: Et annet museum i Chora, Serifos Folklore Museum, viser øyas tradisjonelle kultur og utstillinger av forskjellige gjenstander og historiske gjenstander.

6. Turer og natur: Serifos tilbyr ulike turstier og muligheter til å utforske sin naturlige skjønnhet. Det omkringliggende landskapet består av åser, klipper og fantastisk utsikt over Egeerhavet, noe som gjør det ideelt for naturinteresserte.

7. Restauranter og kafeer: Det er flere restauranter, tavernaer og kafeer i nærheten av hotellet, hvor besøkende kan nyte gresk mat og lokale delikatesser. Vennligst merk at tilgjengeligheten og statusen til attraksjonene kan variere, så det er alltid best å sjekke med lokale myndigheter eller hotellet for oppdatert informasjon.

map
Pende Suites
Leilighet

Til sentrum1.8

Om hotellet

Om

Pende Suites er et luksushotell som ligger i Serifos, Hellas. Det tilbyr komfortabel og stilig overnatting med fantastisk utsikt over Egeerhavet. Hotellet har ulike romalternativer som passer ulike preferanser og gruppestørrelser. Disse inkluderer standard dobbeltrom, suiter og familierom. Hvert rom er smakfullt designet med moderne fasiliteter og en privat balkong eller terrasse for å nyte den vakre omgivelsen. Gjestene kan fråtse i deilige måltider på hotellets restaurant. Restauranten serverer en rekke greske og internasjonale retter laget med lokale ingredienser. Menyen viser smakene fra Middelhavet og tilbyr ulike alternativer for ulike kostpreferanser. I tillegg til restauranten har Pende Suites også en bar der gjestene kan slappe av og nyte et utvalg forfriskende drikke og cocktails. Baren har en koselig og avslappet atmosfære, perfekt for å nyte en drink etter en lang dag med å utforske øya. Hotellets beliggenhet i Serifos er ideell for de som ønsker å slappe av og nyte øyas naturlige skjønnhet. Det ligger nær stranden, slik at gjestene enkelt kan nå de krystallklare vannene og sandstrendene. I tillegg ligger sentrum i gangavstand, der gjestene kan utforske lokale butikker, kafeer og kulturelle attraksjoner. Alt i alt tilbyr Pende Suites et komfortabelt og hyggelig opphold for gjester som besøker Serifos, Hellas. Med sine luksuriøse rom, deilige måltider og praktiske beliggenhet gir det en minneverdig ferieopplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Pende Suites' på Serifos, Hellas. Her er noen forslag:

1. Strender: Serifos er kjent for sine vakre strender. Noen populære alternativer i nærheten av Pende Suites inkluderer Livadakia Beach, Avlomonas Beach og Ganema Beach. Du kan slappe av på de sandstrender, svømme i krystallklart vann og nyte solen.

2. Chora: Serifos' hovedby, Chora, ligger omtrent 5 kilometer fra Pende Suites. Det er en pittoresk landsby med smale smug, hvitkalkede hus og fantastisk utsikt over Egeerhavet. Utforsk de sjarmerende gatene, besøk lokale butikker og nyt et måltid på en av de tradisjonelle tavernaene.

3. Fotturer: Serifos tilbyr flere turstier som lar deg utforske øyas naturlige skjønnhet. En populær rute er stien fra Chora til Taxiarches-klosteret, som byr på fantastisk utsikt underveis. Et annet alternativ er stien til de gamle jerngruvene, hvor du kan lære om øyas gruvehistorie.

4. Båtturer: Ta en båttur rundt Serifos og oppdag avsidesliggende strender og skjulte viker. Mange lokale turoperatører tilbyr halvdags- eller heldagsturer for å utforske øyens kystlinje, bade i krystallklart vann og nyte en dag med avslapning på havet.

5. Uteliv: Selv om Serifos ikke er kjent for sitt uteliv sammenlignet med noen andre greske øyer, er det fortsatt noen få barer og tavernaer hvor du kan nyte en drink eller to om kvelden. Besøk Chora for koselige barer med en avslappet atmosfære der du kan nyte cocktailer eller prøve lokale viner.

6. Kulturelle arrangementer: Avhengig av når du besøker, kan det være kulturelle arrangementer på øya. Sjekk lokale festivaler, musikkonserter eller teaterforestillinger som kan finne sted under oppholdet ditt. Disse arrangementene viser den greske kulturen og kan gi en unik underholdningsopplevelse. Husk å sjekke lokale lister, spør hotellets personale eller konsultere turistinformasjonssentre for spesifikke arrangementer eller underholdningsmuligheter under besøket på Serifos.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Pende Suites?
1. Hvor ligger Pende Suites?1

Pende Suites ligger på Serifos, Hellas

2. Hvilke romalternativer tilbys på Pende Suites?
2. Hvilke romalternativer tilbys på Pende Suites?1

Pende Suites tilbyr ulike romalternativer, inkludert studioer, leiligheter og suiter

3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Pende Suites?
3. Hvilke fasiliteter er tilgjengelige på Pende Suites?1

Pende Suites tilbyr fasiliteter som et basseng, solterrasse, bar, gratis Wi-Fi og en hage

4. Er Pende Suites nær stranden?
4. Er Pende Suites nær stranden?1

Ja, Pende Suites ligger kun 100 meter fra stranden

5. Er kjæledyr tillatt på Pende Suites?
5. Er kjæledyr tillatt på Pende Suites?1

Ja, Pende Suites tillater kjæledyr etter forespørsel

6. Er det parkering tilgjengelig på Pende Suites?
6. Er det parkering tilgjengelig på Pende Suites?1

Ja, Pende Suites tilbyr gratis privat parkering til sine gjester

7. Er Pende Suites egnet for familier?
7. Er Pende Suites egnet for familier?1

Ja, Pende Suites er familievennlig og tilbyr tjenester og fasiliteter som passer for familier

8. Hvor langt er det fra Pende Suites til Serifos havn?
8. Hvor langt er det fra Pende Suites til Serifos havn?1

Pende Suites ligger omtrent 4 kilometer fra Serifos havn

9. Kan Pende Suites hjelpe med å organisere transport eller turer?
9. Kan Pende Suites hjelpe med å organisere transport eller turer?1

Ja, Pende Suites kan hjelpe gjester med å organisere transport eller bestille turer på Serifos

10. Hva er noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter fra Pende Suites?
10. Hva er noen nærliggende attraksjoner eller severdigheter fra Pende Suites?1

Noen nærliggende attraksjoner fra Pende Suites inkluderer Livadi-stranden, Megalo Livadi-stranden og klosteret Taxiarhes.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Minibar
  • Hårføner
Anmeldelse av Pende Suites
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.