Hellas, Santorini

Elixirium villa

Eparchiaki Odos Firon-Ormou Perissis Santorini, Hellas Villa
1 tilbud fra 3142 NOK Se tilbud
Elixirium villa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
4.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Eparchiaki Odos Firon-Ormou Perissis Santorini, Hellas

Noen attraksjoner og landemerker rundt Elixirium Villa på Santorini, Hellas inkluderer:

1. Oia Village: Ligger omtrent 5 km unna hotellet, er Oia Village kjent for sine pittoreske hvitmalte bygninger og blåkuppel-kirker. Det tilbyr fantastisk utsikt over Calderaen og er kjent for sin vakre solnedgang.

2. Amoudi Bay: Ligger under Oia Village, er Amoudi Bay en liten fiskelandsby med tavernaer og sjømatrestauranter. Det er et populært sted for bading og klippehopping, og det tilbyr også båtturer til de nærliggende vulkanske øyene.

3. Santorini Caldera: Calderaen er den vulkanske krateren som Santorini er kjent for. Den tilbyr fantastisk utsikt og er et flott sted for fotturer eller fotografering.

4. Fira: Hovedstaden på Santorini, Fira, ligger omtrent 9 km unna hotellet. Den er kjent for sine smale, svingete gater med butikker, restauranter og kafeer. Fira tilbyr også fantastisk utsikt over Calderaen og er et populært sted for natteliv.

5. Red Beach: Red Beach ligger omtrent 10 km unna Elixirium Villa. Den er kjent for sine unike rødfargede klipper og vulkansk sand. Stranden er omgitt av høye røde klipper og har krystallklart vann.

6. Akrotiri arkeologiske sted: Ligger omtrent 11 km unna hotellet, er Akrotiri arkeologiske sted en gammel minoisk bosetning som ble bevart under vulkansk aske. Det blir ofte referert til som "Pompeii i Egeerhavet."

7. Perissa Beach: Ligger omtrent 12 km unna, er Perissa Beach kjent for sin svarte vulkanske sand og klart vann. Stranden er organisert med solsenger, restauranter og vannsportsaktiviteter. Dette er bare noen få av attraksjonene i nærheten av Elixirium Villa, Santorini, med mange flere vakre landsbyer, strender og historiske steder å utforske på øya.

map
Elixirium villa
Villa

Til sentrum4.5

Om hotellet

Om

Elixirium Villa er et luksuriøst hotell som ligger i Santorini, Hellas. Hotellet tilbyr fantastisk utsikt over Egeerhavet og er kjent for sin fremragende service og fasiliteter. Hotellet har vakkert designede rom og suiter som er smakfullt dekorert med en blanding av moderne og tradisjonelle greske elementer. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert air condition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Det finnes flere typer rom å velge mellom på Elixirium Villa, inkludert standardrom, deluxe-rom og suiter. Standardrommene tilbyr komfortabel innkvartering med alle nødvendige fasiliteter. Deluxe-rommene tilbyr større oppholdsarealer og mer luksuriøs innredning, mens suiter har en separat stue og privat balkong med panoramautsikt over havet. Når det gjelder spisemuligheter, har Elixirium Villa en restaurant på stedet som serverer deilig gresk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte en rekke retter laget med lokale ingredienser og fersk sjømat. Restauranten tilbyr også et utvalg av fine viner som passer til måltidet ditt. I tillegg tilbyr hotellet en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre oppholdet ditt. Det er et svømmebasseng med solsenger og en bassengbar der gjestene kan slappe av og nyte forfriskende drikke. Hotellet tilbyr også concierge-tjenester, transport til og fra flyplassen og en døgnåpen resepsjon. Alt i alt er Elixirium Villa i Santorini, Hellas, et luksuriøst hotell som tilbyr komfortable rom, deilige måltider og fantastisk utsikt. Enten du besøker for en romantisk ferie eller en familieferie, er hotellet sikker på å gi deg en minneverdig opplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Elixirium villa' på Santorini, Hellas. Noen av de beste valgene inkluderer:

1. Strandklubber: Nyt en dag på stranden og nyt den livlige strandklubbscenen. Noen populære strandklubber nær Elixirium villa inkluderer Moët & Chandon Ice Impérial Beach Club og Theros Wave Bar.

2. Natteliv i Fira: Besøk hovedstaden på Santorini, Fira, som tilbyr et hektisk natteliv. Utforsk de mange barene, klubbene og takterrassene for å nyte drikke og danse natten lang.

3. Oia Solnedgangsutsikt: Dra til landsbyen Oia for å få en fantastisk utsikt over solnedgangen over Caldera. Det er mange takbarer og restauranter som tilbyr panoramautsikt mens du nyter en drink eller måltid.

4. Vingårder og vinsmaking: Santorini er kjent for sin unike vulkanske jord, som produserer eksepsjonelle viner. Besøk lokale vingårder som Santo Wines eller Sigalas Winery for vinsmaking og turer.

5. Caldera Båtturer: Ta en båttur rundt den fantastiske Caldera, utforsk skjulte grotter og svøm i krystallklart vann. Noen turer tilbyr også solnedgangsruise for en romantisk opplevelse.

6. Kulturelle forestillinger: Sjekk ut live musikk og tradisjonelle danseforestillinger på ulike steder og arrangementer på Santorini. Disse kulturelle forestillingene viser øyas historie og tradisjoner.

7. Utendørskino: Opplev en unik filmkveld på en utendørskino. Flere steder på Santorini tilbyr utendørsvisninger, slik at du kan nyte en film under den stjerneskyede himmelen.

8. Vannsport: Hvis du er ute etter mer eventyrlig underholdning, kan du prøve forskjellige vannsportaktiviteter som jetski, snorkling eller dykking, som tilbys på flere strender på Santorini.

9. Kunstgallerier: Utforsk den lokale kunstscenen ved å besøke kunstgallerier på Santorini. Noen bemerkelsesverdige inkluderer Art Space Gallery og Andreas Ioannides Art Gallery.

10. Shopping: Utforsk de sjarmerende lokale butikkene og boutiquene på Santorini, som tilbyr en blanding av tradisjonell og moderne mote, smykker og kunstverk. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene som er tilgjengelige nær Elixirium villa. Det anbefales alltid å sjekke med hotellets concierge eller lokale turistkontorer for den nyeste informasjonen og anbefalingene basert på dine spesifikke interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor er Elixirium Villa lokalisert i Santorini, Hellas?
1. Hvor er Elixirium Villa lokalisert i Santorini, Hellas?1

Elixirium Villa er lokalisert i Santorini, Hellas

2. Hvor mange rom har Elixirium Villa?
2. Hvor mange rom har Elixirium Villa?1

Elixirium Villa har totalt X rom (vennligst sjekk det spesifikke tallet med overnattingsstedet)

3. Hvilke fasiliteter tilbys på Elixirium Villa?
3. Hvilke fasiliteter tilbys på Elixirium Villa?1

Noen av fasilitetene som tilbys på Elixirium Villa inkluderer svømmebasseng, gratis Wi-Fi, air condition, fullt utstyrt kjøkken, terrasse med sjøutsikt og privat parkering

4. Tillater Elixirium Villa kjæledyr?
4. Tillater Elixirium Villa kjæledyr?1

Det er best å sjekke direkte med overnattingsstedet angående deres kjæledyrspolicy

5. Hvor langt er det fra Elixirium Villa til nærmeste strand?
5. Hvor langt er det fra Elixirium Villa til nærmeste strand?1

Avstanden mellom Elixirium Villa og nærmeste strand kan variere. Det anbefales å undersøke med villaen eller sjekke en pålitelig kart for nøyaktig informasjon

6. Er frokost inkludert i oppholdet på Elixirium Villa?
6. Er frokost inkludert i oppholdet på Elixirium Villa?1

Denne informasjonen kan variere, så det er tilrådelig å bekrefte med overnattingsstedet angående deres frokosttilbud

7. Kan Elixirium Villa organisere flyplasstransport?
7. Kan Elixirium Villa organisere flyplasstransport?1

Elixirium Villa kan tilby flyplasstransport etter forespørsel. Det anbefales å kontakte dem direkte for å organisere denne tjenesten

8. Hvilke nærliggende attraksjoner finnes i nærheten av Elixirium Villa?
8. Hvilke nærliggende attraksjoner finnes i nærheten av Elixirium Villa?1

Noen nærliggende attraksjoner til Elixirium Villa kan inkludere Oia landsby, Fira by, Akrotiri arkeologiske område, Kamari strand og Santorini Caldera

9. Er Elixirium Villa egnet for familier?
9. Er Elixirium Villa egnet for familier?1

Elixirium Villa kan imøtekomme familier, men det er best å sjekke med overnattingsstedet angående deres egnethet for familier og eventuelle ekstra fasiliteter eller tjenester de kan tilby

10. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Elixirium Villa?
10. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Elixirium Villa?1

De standard innsjekkings- og utsjekkingstidene på Elixirium Villa kan variere. Det anbefales å bekrefte denne informasjonen med overnattingsstedet før ankomst.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Elixirium villa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.