Hellas, Santorini

Margo Houses

Vothonas Santorini, Hellas Ferieutleie
1 tilbud fra 1547 NOK Se tilbud
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Margo Houses
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Flyplasstransport
 • Basseng
 • Jacuzzi
Vis alle fasiliteter 6
Beliggenhet
Til sentrum
0.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Vothonas Santorini, Hellas

Rundt Margo Houses, Santorini, Hellas, er det flere attraksjoner og severdigheter som besøkende kan utforske. Disse inkluderer:

1. Kamari Beach: Ligger bare en kort spasertur fra Margo Houses, er Kamari Beach en av de mest populære strendene på Santorini. Besøkende kan slappe av på den svarte sandstranden, svømme i det krystallklare vannet og nyte ulike fasiliteter på stranden som restauranter og kafeer.

2. Ancient Thera: Ligger på toppen av en ås over Kamari, er Ancient Thera en arkeologisk utgravningssted verdt å besøke. Det inkluderer ruinene av en gammel by som dateres tilbake til det

9. århundre f.Kr., med rester av templer, hus, teatre og gater.

3. Vinprøving: Santorini er kjent for sin unike vulkanske jord, som bidrar til produksjonen av eksepsjonelle viner. Det er flere vingårder i området der besøkende kan smake på lokale viner og lære om vinproduksjonsprosessen.

4. Santo Winery: Denne populære vingården ligger i Pyrgos, en kort avstand fra Margo Houses. Den tilbyr panoramautsikt over øya, vinprøveopplevelser og en restaurant som serverer gresk mat.

5. Fira: Fira er hovedstaden på Santorini og ligger omtrent 8 kilometer fra Margo Houses. Den er kjent for sin fantastiske utsikt over Calderaen, tradisjonell kykladisk arkitektur, butikker, restauranter og pulserende natteliv.

6. Oia: Oia er en pittoresk landsby som ligger på den nordlige tuppen av Santorini, omtrent 15 kilometer fra Margo Houses. Berømt for sine spektakulære solnedganger, smale gater og blåkuplerkirker, tilbyr Oia en romantisk og sjarmerende atmosfære.

7. Red Beach: Ligger nær landsbyen Akrotiri, er Red Beach oppkalt etter sine karakteristiske røde vulkanske klipper og sand. Det er et populært sted for snorkling og soling, selv om besøkende bør merke seg at det kan bli folksomt i høysesongen. Dette er bare noen få attraksjoner i nærheten av Margo Houses, og Santorini som helhet tilbyr mange muligheter for utforskning, avslapning og dykking i øyas unike kultur og skjønnhet.

map
Margo Houses
Ferieutleie

Til sentrum0.9

Om hotellet

Om

Margo Houses er et luksuriøst hotell som ligger på den fantastiske øya Santorini, Hellas. Hotellet tilbyr et utvalg av velutstyrte rom som er designet for å gi gjestene ultimat komfort og avslapning. Rommene på Margo Houses skryter av elegant og moderne dekor, med et preg av tradisjonelle greske elementer. Hvert rom er utstyrt med fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Noen rom har også en privat balkong eller terrasse med fantastisk utsikt over Egeerhavet eller den sjarmerende naturen på Santorini. Gjestene kan velge mellom forskjellige romtyper, inkludert standard dobbeltrom, deluxe-rom, suiter og villaer. Suitene og villaene tilbyr ekstra plass og fasiliteter, noe som gjør dem perfekte for familier eller par som søker et mer luksuriøst overnattingsalternativ. Når det gjelder mat, tilbyr Margo Houses en deilig kulinarisk opplevelse. Hotellets restaurant serverer et utvalg av herlige greske og internasjonale retter, tilberedt med ferske og lokalt dyrkede ingredienser. Gjestene kan velge å spise inne eller nyte måltidet utendørs på terrassen. For de som søker avslapning, tilbyr Margo Houses et svømmebasseng og et spa-anlegg. Det utendørs bassenget er en fredelig oase der gjestene kan nyte solen og den pittoreske utsikten. Spaet tilbyr ulike behandlinger og terapier, inkludert massasje og ansiktsbehandlinger, og sikrer at gjestene kan slappe av og fornye seg under oppholdet. Alt i alt tilbyr Margo Houses en luksuriøs og minnerik opplevelse for reisende som besøker Santorini. Med sine komfortable rom, deilige spisemuligheter og avslappende fasiliteter, er det et ideelt valg for de som leter etter en rolig og luksuriøs ferieopplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Margo Houses' på Santorini, Hellas. Noen av dem inkluderer:

1. Uteliv: Det er mange barer, klubber og lounger i området, spesielt i byen Fira, som ligger en kort avstand fra hotellet. Noen populære utesteder inkluderer Koo Club, Tango Bar og Enigma Club.

2. Restauranter og Tavernas: Santorini er kjent for sine fantastiske spisemuligheter. Det er mange restauranter og tavernaer i nærheten av hotellet der du kan nyte tradisjonell gresk mat samt internasjonale retter. Noen anbefalte restauranter inkluderer Argo, Naoussa Restaurant og Salt & Pepper.

3. Vinprodusenter: Santorini er kjent for sine vingårder og vinproduksjon. Du kan besøke en lokal vingård som Santo Wines eller Venetsanos Winery for å ta en omvisning, lære om vinproduksjonsprosessen og nyte vinsmaking.

4. Utendørsaktiviteter: Santorini tilbyr ulike utendørsaktiviteter for underholdning. Du kan dra på båttur rundt øya, utforske de vulkanske strendene som Rød strand eller Perivolos strand, eller gå på fottur langs kraterklippene for å nyte den fantastiske utsikten.

5. Kulturelle opplevelser: Santorini har en rik kulturarv, og du kan utforske den ved å besøke historiske steder som den gamle utgravningen Akrotiri eller Museet for forhistorisk Thera. Du kan også delta på kulturelle arrangementer og festivaler som finner sted hele året, som musikk-konserter eller kunstutstillinger.

6. Shopping: Byen Fira har mange butikker og boutiqueer der du kan finne lokale produkter, suvenirer, klær og smykker. Du kan vandre rundt i de smale gatene og utforske butikkene for å finne unike varer. Husk å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten for disse underholdningsalternativene, da de kan variere avhengig av sesongen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Margo Houses i Santorini, Hellas?
1. Hvor ligger Margo Houses i Santorini, Hellas?1

Margo Houses ligger i landsbyen Oia på Santorini, Hellas.

2. Hvilken type overnatting tilbyr Margo Houses?
2. Hvilken type overnatting tilbyr Margo Houses?1

Margo Houses tilbyr tradisjonelle hulehus, villaer og suiter som overnatting.

3. Er det svømmebassenger tilgjengelig på Margo Houses?
3. Er det svømmebassenger tilgjengelig på Margo Houses?1

Ja, Margo Houses har svømmebassenger som gjestene kan benytte seg av.

4. Er Margo Houses et dyrevennlig overnattingssted?
4. Er Margo Houses et dyrevennlig overnattingssted?1

Ja, Margo Houses tillater kjæledyr, men det anbefales å informere overnattingsstedet på forhånd hvis man har med seg et kjæledyr.

5. Hvor langt er det fra Margo Houses til nærmeste strand?
5. Hvor langt er det fra Margo Houses til nærmeste strand?1

Margo Houses ligger omtrent 5 kilometer fra nærmeste strand.

6. Er det en restaurant eller spisemuligheter på Margo Houses?
6. Er det en restaurant eller spisemuligheter på Margo Houses?1

Margo Houses har ikke en restaurant på stedet, men de kan ordne med matservering på rommet eller anbefale nærliggende restauranter.

7. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Margo Houses?
7. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Margo Houses?1

Ja, Margo Houses tilbyr gratis Wi-Fi til gjestene sine.

8. Tilbyr Margo Houses transport til og fra flyplassen?
8. Tilbyr Margo Houses transport til og fra flyplassen?1

Margo Houses tilbyr transport til og fra flyplassen mot en ekstra kostnad. Det anbefales å ta kontakt med overnattingsstedet på forhånd for å avtale dette.

9. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av Margo Houses?
9. Er det noen turistattraksjoner i nærheten av Margo Houses?1

Margo Houses ligger i den pittoreske landsbyen Oia, kjent for sine fantastiske solnedganger. Andre nærliggende attraksjoner inkluderer Oia Castle og Naval Museum of Oia.

10. Tilbyr Margo Houses bilutleietjenester?
10. Tilbyr Margo Houses bilutleietjenester?1

Ja, Margo Houses kan ordne med bilutleie etter gjestens forespørsel.

11. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden hos Margo Houses?
11. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden hos Margo Houses?1

Den vanlige innsjekkingstiden hos Margo Houses er kl. 14:00, mens utsjekkingstiden er kl. 12:00. Imidlertid kan de være fleksible avhengig av tilgjengelighet.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
Anmeldelse av Margo Houses
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.