Hellas, Santorini

Olia Villas & Suites

25is Martiou Santorini, Hellas Leilighet
1 tilbud fra 5995 NOK Se tilbud
Olia Villas & Suites
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Kontakt
 • Vindsurfing
Vis alle fasiliteter 14
Beliggenhet
Til sentrum
5.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

25is Martiou Santorini, Hellas

Rundt hotellet Olia Villas & Suites på Santorini i Hellas, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige severdigheter inkluderer:

1. Perissa-stranden: Olia Villas & Suites ligger bare 100 meter unna den berømte Perissa-stranden. Besøkende kan nyte den svarte vulkanske sanden, klart vann og en rekke vannsportsaktiviteter.

2. Det antikke Thera: Beliggende på en høyde nær Perissa-stranden, er det antikke Thera et historisk område med ruiner som dateres tilbake til den hellenistiske, romerske og bysantinske perioden. Det byr på fantastisk utsikt over øya og Egeerhavet.

3. Museum for mineraler og fossiler: Dette unike museet ligger i Perissa og viser en stor samling av mineraler og fossiler som er funnet på Santorini. Besøkende kan lære om øyas vulkanske dannelse og geologiske historie.

4. Santorini Waterpark: Bare en kort avstand unna tilbyr Santorini Waterpark rekreasjonsaktiviteter og vannsklier for alle aldre. Det er et populært reisemål for familier og eventyrlystne.

5. Restauranter og kafeer: Området rundt Olia Villas & Suites er fylt med ulike tavernaer, kafeer og restauranter som serverer tradisjonell gresk mat og lokale delikatesser. Besøkende kan nyte deilige måltider med utsikt over havet.

6. Butikker og boutiquer: Det finnes mange butikker og boutiquer i nærheten hvor besøkende kan se og kjøpe suvenirer, klær, tilbehør og lokale produkter.

7. Vingårder: Santorini er kjent for sine unike vinmarker og eksepsjonelle viner. Flere vingårder er spredt rundt Olia Villas & Suites og tilbyr turer og smaksprøver for vinentusiaster. Alt i alt gir hotellets beliggenhet enkel tilgang til stranden, kulturelle steder, rekreasjonsaktiviteter, spisemuligheter og shoppingmuligheter i Perissa, Santorini.

map
Olia Villas & Suites
Leilighet

Til sentrum5.5

Om hotellet

Om

'Olia Villas & Suites' er et luksuriøst hotell som ligger på den vakre øya Santorini i Hellas. Hotellet tilbyr et utvalg av innkvartering, inkludert villaer og suiter, alle designet med tradisjonell kykladisk arkitektur og moderne fasiliteter. Villaene på Olia Villas & Suites er romslige og utstråler en følelse av luksus. De har private svømmebassenger eller boblebad, romslige oppholdsområder, fullt utstyrte kjøkken og private verandaer med fantastisk utsikt over Egeerhavet. Suitene er elegant innredet og tilbyr koselige rom med komfortable senger, eget bad og private balkonger. Hotellet har ulike fasiliteter for gjestenes nytelse, inkludert et forfriskende utendørsbasseng, en solterrasse med solsenger og et treningsstudio for gjester som ønsker å være aktive under oppholdet. I tillegg er det et spa hvor gjester kan nyte avslappende massasjer og skjønnhetsbehandlinger. Når det gjelder mat, tilbyr 'Olia Villas & Suites' en deilig kulinarisk opplevelse. Hotellets restaurant serverer en blanding av lokale og internasjonale retter, laget med ferske, lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene sine mens de nyter fantastisk utsikt over solnedgangen, eller velge private spiseopplevelser i sin egen villa eller suite. Totalt sett tilbyr 'Olia Villas & Suites' en luksuriøs og fredelig opplevelse for gjester som besøker Santorini. Enten du er ute etter en avslappende ferie eller en romantisk flukt, tilbyr dette hotellet den perfekte blandingen av komfort, ro og utrolig naturskjønnhet.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av Olia Villas & Suites-hotellet på Santorini, Hellas. Her er noen forslag:

1. Amoudi Bay: Denne pittoreske bukten ligger bare en kort avstand fra hotellet. Her kan du nyte fersk sjømat på tavernaer ved vannkanten, bade i det krystallklare Egeerhavet eller ta en båttur for å utforske de nærliggende øyene.

2. Oia Village: Kun 10 minutters gange fra hotellet, er Oia kjent for sine fantastiske solnedganger og sjarmerende hvitmalte bygninger. Utforsk de smale brosteinsgatene som er fylt med butikker, kunstgallerier og kafeer. Du kan også besøke Maritime Museum og Sigalas Winery.

3. Fira Town: Omtrent 10 kilometer fra hotellet ligger Fira, hovedstaden i Santorini. Her kan du besøke Arkeologisk museum, utforske de livlige gatene fylt med butikker og restauranter, eller ta en taubane ned til den gamle havnen.

4. Caldera Beaches: Slapp av på de unike vulkanske strendene på Santorini, som Perissa, Perivolos eller Kamari. Disse strendene tilbyr solsenger, strandbarer og vannsportsaktiviteter. Det er et flott sted å nyte solen og Egeerhavet.

5. Vingårder: Santorini er kjent for sin unike vulkanske jord, som produserer eksepsjonelle viner. Ta en vintur og besøk vingårder som Santo Wines, Boutari Winery eller Venetsanos Winery. Nyt vinsmaking og lær om øyas vinproduksjon.

6. Båtturer: Utforsk calderaen og de nærliggende øyene ved å bestille en båttur. Du kan besøke den vulkanske øya Nea Kameni, bade i de naturlige varme kildene eller seile til den nærliggende øya Thirassia for et tradisjonelt gresk måltid.

7. Vannsportsaktiviteter: Hvis du er ute etter litt eventyr, prøv vannsportsaktiviteter som jetski, paddleboarding eller dykking. Det finnes flere vannsportsentere langs kysten som tilbyr utleie av utstyr og leksjoner.

8. Kulturelle arrangementer: Sjekk den lokale arrangementskalenderen for kulturelle festivaler, konserter og kunstutstillinger som finner sted under oppholdet ditt. Santorini arrangerer ofte musikkonserter, tradisjonelle danseforestillinger og kunstbegivenheter gjennom året. Vær oppmerksom på at tilgjengelighet og tidspunkter for visse aktiviteter kan variere avhengig av sesongen. Det anbefales alltid å sjekke med hotellets concierge eller turistinformasjonssenter for de nyeste tilbudene og anbefalingene.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Olia Villas & Suites?
1. Hvor ligger Olia Villas & Suites?1

Olia Villas & Suites ligger på den vakre øya Santorini i Hellas.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Olia Villas & Suites?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Olia Villas & Suites?1

Olia Villas & Suites tilbyr et utvalg fasiliteter inkludert et svømmebasseng, en restaurant, en bar, gratis Wi-Fi og luksuriøs innkvartering.

3. Hvor langt er det til nærmeste strand fra Olia Villas & Suites?
3. Hvor langt er det til nærmeste strand fra Olia Villas & Suites?1

Olia Villas & Suites er omtrent 500 meter unna nærmeste strand.

4. Har rommene utsikt over havet?
4. Har rommene utsikt over havet?1

Ja, noen av rommene på Olia Villas & Suites har fantastisk utsikt over egeerhavet.

5. Er frokost inkludert i romprisen?
5. Er frokost inkludert i romprisen?1

Ja, frokost er inkludert i romprisen på Olia Villas & Suites.

6. Er det noen attraksjoner i nærheten av Olia Villas & Suites?
6. Er det noen attraksjoner i nærheten av Olia Villas & Suites?1

Ja, Olia Villas & Suites ligger i nærheten av populære attraksjoner som Santorini Caldera, Det arkeologiske museet i Thera og den berømte Oia-landsbyen.

7. Tilbyr Olia Villas & Suites transport til/fra flyplassen?
7. Tilbyr Olia Villas & Suites transport til/fra flyplassen?1

Ja, Olia Villas & Suites tilbyr transport til/fra flyplassen mot et ekstra gebyr.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Kontakt
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Olia Villas & Suites
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.