Hellas, Santorini

Ambeli Luxury Villa

Eparchiaki Odos Firon-Ormou Perissis Santorini, Hellas Villa
1 tilbud fra 4050 NOK Se tilbud
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Ambeli Luxury Villa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 18
Beliggenhet
Til sentrum
3.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Eparchiaki Odos Firon-Ormou Perissis Santorini, Hellas

Hotellet 'Ambeli Luxury Villa' på Santorini, Hellas ligger i landsbyen Megalochori. Det omkringliggende området tilbyr en blanding av vakre naturlandskap og historiske attraksjoner. Noen bemerkelsesverdige attraksjoner og steder i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Megalochori landsby: Hotellet ligger i den tradisjonelle landsbyen Megalochori. Besøkende kan utforske de sjarmerende smale gatene, hvitkalkede bygninger og tradisjonelle blåkuplete kirker.

2. Caldera-utsiktspunkter: Santorini er kjent for sine fantastiske caldera-utsikter. Hotellet ligger på caldera-siden og tilbyr fantastisk utsikt over vulkanske caldera og Egeerhavet.

3. Red Beach: En av Santorinis berømte strender, Red Beach, ligger i nærheten. Den er oppkalt etter sin unike røde vulkanske sand og klipper. En kort kjøretur eller spasertur fra hotellet tar deg til denne pittoreske stranden.

4. Arkeologiske stedet Akrotiri: Et av de viktigste arkeologiske stedene i Hellas, Akrotiri, ligger i nærheten av hotellet. Det er en godt bevart gammel minoisk bosetning som ble begravd under vulkansk aske og bevart i århundrer.

5. Vingårder: Santorini er også kjent for sine eksepsjonelle viner. Hotellet er omgitt av flere lokale vingårder, der besøkende kan nyte vinsmaking og lære om øyas vintradisjon.

6. Perissa Beach: En annen populær strand på øya, Perissa Beach, ligger en kort kjøretur unna. Den tilbyr svart vulkansk sand og et bredt utvalg av vannsportsaktiviteter, strandbarer og restauranter.

7. Fira og Oia: Hotellet ligger cirka 8 kilometer fra Fira, hovedstaden på Santorini, og rundt 14 kilometer fra Oia, en annen berømt landsby kjent for sine solnedgangsutsikter. Både Fira og Oia er verdt å utforske for sin vakre arkitektur, butikker, restauranter og panoramautsikt. Alt i alt tilbyr hotellet 'Ambeli Luxury Villa' på Santorini enkel tilgang til ulike attraksjoner, strender, arkeologiske steder og pittoreske landsbyer, slik at besøkende kan utforske øyas unike skjønnhet.

map
Ambeli Luxury Villa
Villa

Til sentrum3.2

Om hotellet

Om

Ambeli Luxury Villa er et vakkert hotell som ligger i Santorini, Hellas. Det er kjent for sine luksuriøse overnattinger og personlige tjenester. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene:

1. Hotell: Ambeli Luxury Villa er et stilig og elegant hotell som ligger i den sjarmerende landsbyen Imerovigli og tilbyr fantastisk utsikt over Egeerhavet og øyas berømte kaldera. Hotellet har et boutique-design med kalkede vegger, tradisjonell arkitektur og moderne fasiliteter.

2. Rom: Hotellet tilbyr romslige og godt innredede rom, hver smakfullt innredet med moderne møbler og tradisjonelle detaljer. Rommene har ulike fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad med luksuriøse toalettartikler. Noen rom har også private balkonger eller terrasser med panoramautsikt.

3. Måltider: Ambeli Luxury Villa har en restaurant på stedet som tilbyr en herlig spiseopplevelse. Gjestene kan nyte en deilig frokost, inkludert et utvalg av ferskt brød, bakverk, frukt, yoghurt og tradisjonelle greske delikatesser. Restauranten serverer også à la carte-alternativer til lunsj og middag, med et bredt utvalg av middelhavs- og greske retter laget med lokalt produserte ingredienser.

4. Spesielle arrangementer: Personalet på Ambeli Luxury Villa er stolte av å kunne tilby personlige tjenester for å gjøre gjestenes opphold minneverdig. De kan hjelpe gjestene med å bestille turer, arrangere transport og organisere spesielle arrangementer. Hotellet tilbyr også romservice, concierge-service og daglig rengjøring for ekstra bekvemmelighet.

5. Beliggenhet: Hotellets førsteklasses beliggenhet i Imerovigli gir gjestene mulighet til å utforske den naturskjønne skjønnheten i Santorini. Det er nær populære attraksjoner som Skaros Rock, det arkeologiske museet i Thera og den livlige byen Fira. Hotellet gir også enkel tilgang til nærliggende strender, lokale butikker og tradisjonelle tavernaer. Generelt sett tilbyr Ambeli Luxury Villa et luksuriøst og avslappende opphold i Santorini, med sine velutstyrte rom, deilige matretter og personlige tjenester.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Ambeli Luxury Villa' på Santorini, Hellas. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. Fira: Fira er hovedstaden på Santorini og tilbyr et utvalg av underholdningsmuligheter som shopping, restauranter og barer. Den ligger cirka 7 kilometer fra hotellet.

2. Oia: Oia er en pittoresk landsby kjent for sine fantastiske solnedganger og vakker tradisjonell arkitektur. Besøkende kan utforske landsbyen, spise på restauranter med utsikt, og nyte levende musikkopptredener. Oia ligger cirka 12 kilometer fra hotellet.

3. Kamari-stranden: Kamari-stranden er en av de populære strendene på Santorini, kjent for sin svarte vulkanske sand. Besøkende kan slappe av på stranden, svømme og nyte vannsportsaktiviteter. Den ligger cirka 8 kilometer fra hotellet.

4. Vingårder: Santorini er kjent for sin vulkanske jord, som er ideell for vinproduksjon. Det finnes flere vingårder nær hotellet der besøkende kan ta vinturer, smakeviner og lære om øyas unike vinproduksjonsprosess.

5. Caldera-cruise: Å ta en cruise langs calderaen er en populær aktivitet på Santorini. Besøkende kan nyte spektakulær utsikt over øya, bade i de varme kildene og utforske de nærliggende øyene.

6. Kulturelle arrangementer: Gjennom året arrangerer Santorini forskjellige kulturelle arrangementer som musikkonserter, kunstutstillinger og tradisjonelle festivaler. Besøkende kan sjekke lokale oppføringer for å se om det er noen arrangementer som skjer under oppholdet deres. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av 'Ambeli Luxury Villa' på Santorini, Hellas. Hotellets personale kan også gi ytterligere anbefalinger og hjelpe med å bestille aktiviteter.

Topp spørsmål

1. Hvor er Ambeli Luxury Villa lokalisert i Santorini, Hellas?
1. Hvor er Ambeli Luxury Villa lokalisert i Santorini, Hellas?1

Ambeli Luxury Villa ligger i den pittoreske landsbyen Oia på øya Santorini, Hellas.

2. Hvilke romtyper tilbys på Ambeli Luxury Villa?
2. Hvilke romtyper tilbys på Ambeli Luxury Villa?1

Ambeli Luxury Villa tilbyr et utvalg av overnattingsalternativer, inkludert suiter og villaer med private bassenger og terrasser.

3. Tilbyr Ambeli Luxury Villa havutsikt?
3. Tilbyr Ambeli Luxury Villa havutsikt?1

Ja, Ambeli Luxury Villa har fantastisk utsikt over Egeerhavet fra mange av sine rom og utendørsområder.

4. Hvilke fasiliteter tilbys på Ambeli Luxury Villa?
4. Hvilke fasiliteter tilbys på Ambeli Luxury Villa?1

Villaen tilbyr et bredt spekter av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, en solterrasse, en restaurant, en bar, et spa og concierge-tjenester.

5. Er frokost inkludert i romprisen på Ambeli Luxury Villa?
5. Er frokost inkludert i romprisen på Ambeli Luxury Villa?1

Ja, en deilig og gratis frokost er inkludert i romprisen for gjester som bor på Ambeli Luxury Villa.

6. Hvor langt er Ambeli Luxury Villa fra Santorini flyplass?
6. Hvor langt er Ambeli Luxury Villa fra Santorini flyplass?1

Ambeli Luxury Villa er omtrent 11 kilometer unna Santorini flyplass, noe som tilsvarer en kort kjøretur på rundt 20 minutter.

7. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Ambeli Luxury Villa?
7. Er det Wi-Fi tilgjengelig på Ambeli Luxury Villa?1

Ja, Ambeli Luxury Villa tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang over hele eiendommen slik at gjester kan være tilkoblet.

8. Tilbyr Ambeli Luxury Villa transport til flyplassen?
8. Tilbyr Ambeli Luxury Villa transport til flyplassen?1

Ja, Ambeli Luxury Villa kan ordne transport til flyplassen for gjester etter forespørsel. Det kan påløpe ekstra kostnader.

9. Er det noen attraksjoner i nærheten av Ambeli Luxury Villa?
9. Er det noen attraksjoner i nærheten av Ambeli Luxury Villa?1

Ambeli Luxury Villa ligger i Oia, som er kjent for sin ikoniske solnedgang. Landsbyen har også et utvalg av butikker, restauranter og kunstgallerier. I tillegg ligger den berømte Amoudi-bukten bare en kort spasertur unna.

10. Kan gjester leie bil eller ordne turer fra Ambeli Luxury Villa?
10. Kan gjester leie bil eller ordne turer fra Ambeli Luxury Villa?1

Ja, Ambeli Luxury Villa kan hjelpe gjester med å leie bil eller arrangere ulike turer og utflukter for å utforske øya videre. Resepsjonen kan gi mer informasjon og hjelpe med bestillinger.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Biljard
 • Dartskive
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesrens
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Ambeli Luxury Villa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.