Hellas, Santorini

Ananda Infinity

1 Firostefani Santorini, Hellas Villa
1 tilbud fra 10501 NOK Se tilbud
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Ananda Infinity
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Kontakt
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
4.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

1 Firostefani Santorini, Hellas

Hotellet 'Ananda Infinity' befinner seg i Santorini, Hellas. I nærområdet finner du ulike attraksjoner, restauranter og butikker. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Caldera: Santorini er berømt for sin caldera, en stor vulkansk krater. Hotellet kan tilby fantastisk utsikt over calderaen og det egeiske havet.

2. Oia: Oia er en sjarmerende landsby som ligger i nærheten, kjent for sine hvitkalkede bygninger og blåkuppelkirker. Det er et ideelt sted å utforske og nyte vakre solnedganger.

3. Amoudi Bay: Denne pittoreske fiskeværet ligger under Oia og tilbyr sjømatrestauranter, bading og båtturer. Det er et populært sted for sjømatelskere.

4. Kamari Beach: Ligger på østkysten av øya, er Kamari Beach et populært reisemål med svart vulkansk sand. Den tilbyr strandstoler, vannsport og ulike strandrestauranter.

5. Fira: Fira er hovedstaden i Santorini og er kjent for sitt livlige natteliv og shopping. Byen har en blanding av tradisjonell kykladisk arkitektur, trendy barer og boutiquebutikker.

6. Santo Winery: Hvis du er en vinentusiast, kan du besøke Santo Winery, som ligger i nærheten av landsbyen Pyrgos. Du kan nyte vinsmaking mens du beundrer panoramautsikten over øya. Alt i alt ligger hotellet 'Ananda Infinity' i en førsteklasses beliggenhet for å utforske den naturlige skjønnheten, kulturelle attraksjoner og kulinariske gleder på Santorini, Hellas.

map
Ananda Infinity
Villa

Til sentrum4.5

Om hotellet

Om

Ananda Infinity er et populært hotell som ligger på Santorini, Hellas. Dette luksuriøse hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter, komfortable rom og deilige måltider for gjestene sine. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Ananda Infinity ligger på et pittoresk sted på Santorini, og tilbyr fantastisk utsikt over Egeerhavet og den berømte solnedgangen på Santorini. - Hotellet har en moderne og elegant design, med komfortable og stilfulle interiører. - Gjestene kan nyte en rekke fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, et treningssenter, et spa og en takterrasse. - Hotellet tilbyr også tjenester som døgnåpen resepsjon, romservice, gratis Wi-Fi og flyplasstransport. Rommene: - Ananda Infinity tilbyr ulike romtyper for å imøtekomme ulike behov og preferanser. - Rommene er romslige, velutstyrte og har moderne fasiliteter. - Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med air condition, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad med gratis toalettartikler. - Noen rom kan også ha en privat balkong eller terrasse med fantastisk utsikt. Måltider: - Ananda Infinity har en restaurant på stedet som serverer deilige måltider hele dagen. - Restauranten tilbyr en variert meny med både greske og internasjonale retter. - Gjestene kan nyte måltidene i en avslappende og stilfull atmosfære. - Hotellet har også en bar der gjestene kan unne seg et utvalg av drikkevarer, cocktailer og snacks. Generelt sett tilbyr Ananda Infinity en komfortabel og luksuriøs opplevelse for gjester som besøker Santorini. Med sin fantastiske beliggenhet, stilfulle rom og deilige måltider, gir det et minneverdig opphold på denne vakre greske øya.

Underholdning

Det er mange underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Ananda Infinity' på Santorini, Hellas. Noen populære valg inkluderer:

1. Caldera-klippene: Ta en tur langs de berømte Caldera-klippene og nyt den fantastiske utsikten over Egeerhavet og de pittoreske byene på Santorini.

2. Akrotiri arkeologiske område: Besøk de gamle ruinene i Akrotiri, en godt bevart minoisk bronsealderbosetning, med fascinerende relikvier og artefakter.

3. Kamari-stranden: Slapp av på Kamari-stranden, en vakker svart sandstrand med strandbarer, tavernaer og vannsportsfasiliteter.

4. Fira by: Utforsk hovedstaden på Santorini, Fira, kjent for sine sjarmerende, hvitkalkede bygninger, smale gater, butikker og restauranter. Ikke gå glipp av den fantastiske solnedgangen fra byen.

5. Oia: Besøk den pittoreske landsbyen Oia, kjent for sin tradisjonelle kykladiske arkitektur, blåkuppelede kirker og fantastisk solnedgang.

6. Vingårder: Oppdag de unike vulkanske vinene på Santorini ved å besøke lokale vingårder som Santo Wines, Venetsanos Winery og Domaine Sigalas.

7. Båtturer: Ta en båttur rundt øya for å utforske de vulkanske landskapene, bade i de varme kildene og besøke de nærliggende øyene Thirassia og Nea Kameni.

8. Kulturelle landsbyer: Besøk tradisjonelle Santorini-landsbyer som Pyrgos, Megalochori og Emporio for å oppleve lokal kultur, arkitektur og mat.

9. Ammoudi Bay: Nyt fersk sjømat på vannkanten tavernaer i Ammoudi-bukten, som ligger ved foten av Oia-landsbyen.

10. Natteliv: Santorini tilbyr et pulserende natteliv med mange barer, klubber og spillesteder for levende musikk. Dra til Fira eller Oia for en minneverdig kveld. Husk å sjekke tilgjengelighet og åpningstider for disse attraksjonene og aktivitetene under oppholdet på Santorini.

Topp spørsmål

1. Hva er 'Ananda Infinity' på Santorini, Hellas?
1. Hva er 'Ananda Infinity' på Santorini, Hellas?1

'Ananda Infinity' er en luksusvilla som ligger på Santorini, Hellas. Den tilbyr fantastisk utsikt over Egeerhavet og den berømte Santorini-kalderaen.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr 'Ananda Infinity'?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr 'Ananda Infinity'?1

'Ananda Infinity' tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert en privat infinity-basseng, romslig utendørs terrasse, fullt utstyrt kjøkken, stilfulle soverom med eget bad, air condition, Wi-Fi og satellitt-TV.

3. Hvor mange personer kan 'Ananda Infinity' ta imot?
3. Hvor mange personer kan 'Ananda Infinity' ta imot?1

'Ananda Infinity' kan ta imot opptil åtte personer. Det er ideelt for en familieferie eller en gruppe venner som ser etter en avslappende ferie på Santorini.

4. Er 'Ananda Infinity' barnevennlig?
4. Er 'Ananda Infinity' barnevennlig?1

Ja, 'Ananda Infinity' er barnevennlig. Det tilbyr et sikkert miljø for barn og kan utstyres med babysenger og høye stoler etter forespørsel.

5. Er det et minimum oppholdskrav på 'Ananda Infinity'?
5. Er det et minimum oppholdskrav på 'Ananda Infinity'?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på tre netter på 'Ananda Infinity'. Dette lar gjestene fullt ut nyte villaen og utforske de vakre omgivelsene på Santorini.

6. Hvor langt er 'Ananda Infinity' fra populære attraksjoner på Santorini?
6. Hvor langt er 'Ananda Infinity' fra populære attraksjoner på Santorini?1

'Ananda Infinity' ligger i landsbyen Imerovigli, som er kjent for sine fantastiske solnedganger. Det er omtrent 3 km fra hovedstaden Fira og 5 km fra den populære landsbyen Oia.

7. Kan gjestene ordne flyplasstransport til 'Ananda Infinity'?
7. Kan gjestene ordne flyplasstransport til 'Ananda Infinity'?1

Ja, gjestene kan ordne flyplasstransport mot en ekstra kostnad. Villaen tilbyr en praktisk og problemfri transporttjeneste til og fra Santorini lufthavn.

8. Er det dagligvarebutikker og restauranter i nærheten av 'Ananda Infinity'?
8. Er det dagligvarebutikker og restauranter i nærheten av 'Ananda Infinity'?1

Ja, det er dagligvarebutikker og restauranter innen gangavstand fra 'Ananda Infinity'. Gjestene kan enkelt få tilgang til lokale fasiliteter og nyte deilige greske retter uten å måtte reise langt.

9. Er 'Ananda Infinity' kjæledyrvennlig?
9. Er 'Ananda Infinity' kjæledyrvennlig?1

Nei, dessverre tillater ikke 'Ananda Infinity' kjæledyr. Kun tjenestedyr kan tillates etter avtale på forhånd.

10. Er det parkering tilgjengelig på 'Ananda Infinity'?
10. Er det parkering tilgjengelig på 'Ananda Infinity'?1

Ja, det er privat parkering tilgjengelig for gjester som bor på 'Ananda Infinity'. Dette gjør det praktisk for de som velger å leie en bil og utforske øya i sitt eget tempo.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Hotellfasiliteter
 • Kontakt
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Ananda Infinity
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.