Hellas, Santorini

Auntie's Villas

Ano Vourvoulos Santorini, Hellas Villa
1 tilbud — Se tilbud
Auntie's Villas
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
1.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Ano Vourvoulos Santorini, Hellas

Rundt hotellet "Auntie's Villas" på Santorini, Hellas, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder og funksjoner inkluderer:

1. Perissa-stranden: Ligger bare en kort spasertur fra hotellet, er Perissa-stranden en populær svart sandstrand som tilbyr solsenger, paraplyer og ulike vannsportsaktiviteter.

2. Det gamle Thera: Ligger på toppen av en ås i nærheten av hotellet, viser denne arkeologiske siden ruinene av en gammel by. Besøkende kan utforske de godt bevarte restene av hellenistiske, romerske og bysantinske sivilisasjoner.

3. Perivolos-stranden: En annen nærliggende strand, Perivolos, tilbyr en avslappet atmosfære med strandbarer, tavernaer og vannsport. Det er et flott sted for å nyte solen og sjøen.

4. Santorini Waterpark: Ligger en kort kjøretur fra Auntie's Villas, er Santorini Waterpark en morsom attraksjon egnet for familier og eventyrlystne. Det har vannsklier, bassenger og ulike underholdningsalternativer.

5. Vinsmakingsturer: Santorini er kjent for sine vingårder og unike vulkanske jord, som produserer utmerkede viner. Flere vingårder ligger i nærheten, der besøkende kan nyte guidede turer og smakinger.

6. Lokal mat: Auntie's Villas er sannsynligvis omgitt av lokale spisesteder og tavernaer, der gjester kan nyte deilige greske retter. Santorini er kjent for sine ferske sjømatretter, mezedretter og lokale spesialiteter som tomatsnacks og fava-bønnerpuré.

7. Akrotiri arkeologiske sted: Ligger på den sørlige tuppen av Santorini, inneholder Akrotiri arkeologiske sted restene av en bronsealder-minoisk bosetning bevart under vulkansk aske. Det gir et fascinerende innblikk i øyas gamle historie.

8. Santorini Caldera: Mens det ikke er innen umiddelbar nærhet til Auntie's Villas, er den ikoniske Santorini Caldera en attraksjon man må besøke. Denne fantastiske vulkanske krateret er kjent for sin fantastiske utsikt over hvitkalkede bygninger, blå domer og det gnistrende egeiske havet. Dette er bare noen få eksempler på de mange attraksjonene og opplevelsene som er tilgjengelige rundt Auntie's Villas på Santorini, Hellas.

map
Auntie's Villas
Villa

Til sentrum1.3

Om hotellet

Om

Auntie's Villas er et sjarmerende hotell som ligger i den pittoreske landsbyen Santorini i Hellas. Kjent for sine fantastiske utsikt over Egeerhavet og storslåtte solnedganger, tilbyr Auntie's Villas gjestene et avslappende og minneverdig opphold. Hotellet har et utvalg behagelige og smakfullt innredede rom. Gjestene kan velge mellom ulike typer rom, inkludert standardrom, suiter og villaer. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har også balkong eller terrasse, slik at gjestene kan nyte den vakre utsikten. Auntie's Villas legger stor vekt på en eksepsjonell spiseopplevelse. Hotellet har en restaurant på stedet som serverer deilige greske og middelhavsmatretter. Gjestene kan nyte fersk sjømat, tradisjonelle greske retter og ulike internasjonale alternativer. Restauranten tilbyr også et utvalg av gode viner som passer til måltidet. For de som ønsker en mer avslappet spiseopplevelse, tilbyr Auntie's Villas også en bassengbar. Gjestene kan slappe av mens de nipper til forfriskende cocktailer og nyter lette snacks og smørbrød. Baren har også et utvalg alkoholfrie drikker og ferskpresset juice. I tillegg tilbyr hotellet ulike fasiliteter som gjestene kan nyte under oppholdet. Dette inkluderer et basseng, et spa- og velværesenter, et treningssenter og en døgnåpen resepsjon. Det vennlige og oppmerksomme personalet er alltid tilgjengelig for å assistere med eventuelle ønsker eller henvendelser. Uansett om du er på utkikk etter en romantisk ferie, en familieferie eller et soloeventyr, så tilbyr Auntie's Villas den perfekte settingen for et uforglemmelig opphold på Santorini i Hellas.

Underholdning

Det finnes mange underholdningsmuligheter i nærheten av Auntie's Villas på Santorini i Hellas. Her er noen forslag:

1. Utforsk Oia landsby: Oia er en av de berømte landsbyene på Santorini kjent for sine vakre utsikter, blåkuppel-kirker og fantastiske solnedganger. Ta en spasertur gjennom de smale gatene som er fylt med butikker, boutique og kunstgallerier.

2. Besøk Museet for forhistoriske Thera: Dette museet, som ligger i Fira, hovedstaden på Santorini, gir et glimt inn i øyas historie og kultur. Det viser gjenstander fra den gamle minoiske byen Akrotiri, som ble begravd under vulkansk aske.

3. Solnedgangscruise: Nyt et romantisk solnedgangscruise rundt kalderaen på Santorini. Du kan nyte de fantastiske utsiktene av øya, bade i varme kilder og kose deg med en deilig middag om bord.

4. Vinsmaking: Santorini er kjent for sin unike vulkanske jord som produserer eksepsjonelle viner. Besøk et lokalt vingård og nyt en vinsmaking der du kan lære om vinproduksjonsprosessen og smake på noen av de beste vinene som produseres på øya.

5. Kamari-stranden: Beliggende på den sørøstlige delen av Santorini, er Kamari-stranden kjent for sin vulkanske svarte sand og krystallklare vann. Tilbring en dag med avslapping på stranden, solbading og bading.

6. Arkeologiske utgravninger i Akrotiri: Utforsk ruinene av Akrotiri, en godt bevart oldtidby som ble ødelagt og bevart av et vulkanutbrudd rundt 1600 f.Kr. Gå gjennom de utgravde gatene og husene, og beundre den avanserte infrastrukturen til denne gamle sivilisasjonen.

7. Caldera Vandresti: Bli med på en spektakulær fottur langs Caldera Vandresti fra Fira til Oia. Stien byr på fantastiske utsikter over kalderaen, maleriske landsbyer og det egeiske hav. Ikke glem å ta med kameraet ditt!

8. Utendørs kino: Det finnes flere utendørs kinoer på øya der du kan se en film under den stjernehimmelen. Opplevelsen er unik og gir en koselig atmosfære.

9. Båttur til vulkanske øyer: Ta en båttur til Nea Kameni og Palea Kameni, de to vulkanske øyene på Santorini. Du kan gå opp på vulkanen, utforske de vulkanske kraterne og bade i varme kilder.

10. Spis på tradisjonelle tavernaer: Santorini tilbyr et bredt utvalg av tradisjonelle tavernaer der du kan nyte autentisk gresk mat. Nyt lokale delikatesser som moussaka, souvlaki og fersk sjømat samtidig som du nyter øyas sjarmerende atmosfære. Husk å sjekke tilgjengeligheten og tidspunktene for disse aktivitetene og attraksjonene, da de kan variere avhengig av sesongen.

Topp spørsmål

1. Spørsmål: Hva er adressen til Auntie's Villas på Santorini, Hellas?
1. Spørsmål: Hva er adressen til Auntie's Villas på Santorini, Hellas?1

Svar: Auntie's Villas ligger på Imerovigli, Santorini, Hellas

2. Spørsmål: Hvor mange villaer har Auntie's Villas?
2. Spørsmål: Hvor mange villaer har Auntie's Villas?1

Svar: Auntie's Villas tilbyr totalt 10 villaer for overnatting

3. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbys i villaene på Auntie's Villas?
3. Spørsmål: Hvilke fasiliteter tilbys i villaene på Auntie's Villas?1

Svar: Hver villa på Auntie's Villas er utstyrt med air condition, eget bad, tekjøkken, sitteområde og balkong eller terrasse

4. Noen villaer kan også tilby et privat basseng eller boblebad?
4. Noen villaer kan også tilby et privat basseng eller boblebad?1

5. Spørsmål: Hva er innsjekking og utsjekkingstidspunktet på Auntie's Villas?
5. Spørsmål: Hva er innsjekking og utsjekkingstidspunktet på Auntie's Villas?1

Svar: Innsjekkingstiden på Auntie's Villas er kl 14:00, og utsjekkingstiden er kl 12:00

6. Spørsmål: Er frokost inkludert i romprisene på Auntie's Villas?
6. Spørsmål: Er frokost inkludert i romprisene på Auntie's Villas?1

Svar: Ja, frokost er inkludert i romprisene på Auntie's Villas

7. Spørsmål: Tilbyr Auntie's Villas transport til flyplassen?
7. Spørsmål: Tilbyr Auntie's Villas transport til flyplassen?1

Svar: Ja, Auntie's Villas tilbyr transport til flyplassen mot et ekstra gebyr

8. Gjestene oppfordres til å kontakte eiendommen på forhånd for å avtale overføringen?
8. Gjestene oppfordres til å kontakte eiendommen på forhånd for å avtale overføringen?1

9. Spørsmål: Har Auntie's Villas et svømmebasseng?
9. Spørsmål: Har Auntie's Villas et svømmebasseng?1

Svar: Ja, Auntie's Villas har et felles utendørs svømmebasseng som gjestene kan nyte

10. Spørsmål: Er det en restaurant eller bar på Auntie's Villas?
10. Spørsmål: Er det en restaurant eller bar på Auntie's Villas?1

Svar: Auntie's Villas har ikke en restaurant eller bar på stedet

11. Imidlertid er det flere spisesteder innen gangavstand?
11. Imidlertid er det flere spisesteder innen gangavstand?1

12. Spørsmål: Kan jeg be om sen utsjekking på Auntie's Villas?
12. Spørsmål: Kan jeg be om sen utsjekking på Auntie's Villas?1

Svar: Sen utsjekkingsforespørsler på Auntie's Villas er avhengig av tilgjengelighet og kan bli belastet et ekstra gebyr

13. Gjestene oppfordres til å kontakte eiendommen på forhånd for å sjekke tilgjengeligheten?
13. Gjestene oppfordres til å kontakte eiendommen på forhånd for å sjekke tilgjengeligheten?1

14. Spørsmål: Er Auntie's Villas dyrevennlig?
14. Spørsmål: Er Auntie's Villas dyrevennlig?1

Svar: Dessverre tillater ikke Auntie's Villas kjæledyr på eiendommen

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Anmeldelse av Auntie's Villas
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.