Hellas, Santorini

Canava Villas 2 in Santorini Private Pool

Emporio Santorini, Hellas Villa
7 Tilbud fra 4109 NOK Se tilbud
Canava Villas 2 in Santorini Private Pool
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Hage
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
4.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Emporio Santorini, Hellas

Noen kjente attraksjoner og steder rundt Canava Villas 2 i Santorini Private Pool, Santorini, Hellas inkluderer:

1. Oia Village: Hotellet ligger i Oia, en sjarmerende landsby kjent for sine fantastiske solnedganger, smale smug, hvite cycladiske hus og blå-kuppelkirker.

2. Amoudi Bay: Denne pittoreske bukten ligger under Oia-landsbyen og er kjent for sine klipper, krystallklart vann og sjømatrestauranter.

3. Santorini Caldera: Hotellet ligger på de berømte Caldera-klippene og tilbyr en storslått utsikt over vulkanen, Egeerhavet og naboøyene.

4. Naval Maritime Museum: Ligger i Oia-landsbyen, viser dette museet den rike maritime historien til Santorini, med utstillinger av skipmodeller, gamle manuskripter og nautiske gjenstander.

5. Oia Castle: Bare en kort spasertur fra hotellet, gir Oia Castle panoramautsikt over landsbyen, de omkringliggende klippene og solnedgangen.

6. Ammoudi Beach: Denne lille stranden ligger nederst i klippene nær Amoudi Bay og tilbyr en rolig setting for bading og soling.

7. Agios Nikolaos Church: Ligger i Oia, er denne blåkuppelkirken et av de ikoniske landemerkene til Santorini og blir ofte fotografert med den pittoreske landsbyen i bakgrunnen.

8. Santorini-vinprodusenter: En kort kjøretur fra Oia er det flere vinprodusenter der besøkende kan nyte vinsmakingsturer og lære om den unike vulkanske jorden og den lokale vintradisjonen på Santorini.

9. Perissa og Kamari Beaches: Disse to populære svarte sandstrendene ligger på motsatt side av øya, men kan lett nås med bil eller offentlig transport.

10. Fira Town: Hovedstaden på Santorini, Fira, ligger omtrent 20 minutter med bil fra Oia og tilbyr en livlig atmosfære med mange butikker, restauranter og utelivsalternativer.

map
Canava Villas 2 in Santorini Private Pool
Villa

Til sentrum4.2

Om hotellet

Om

Canava Villas 2 på Santorini Private Pool er et luksuriøst hotell som ligger på den vakre øya Santorini, Hellas. Her er noe informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotellet: - Canava Villas 2 på Santorini Private Pool tilbyr et komfortabelt og avslappende opphold for gjester som søker fred og ro. - Hotellet ligger i en praktisk beliggenhet, som gjør det mulig for gjester å utforske de fantastiske severdighetene og attraksjonene på Santorini. - Personalet på hotellet er svært profesjonelt og dedikert, og sørger for at gjestene har et minneverdig og hyggelig opphold. - Hotellet tilbyr også ulike fasiliteter som privat basseng, spa-tjenester og et treningssenter, som gir gjestene mulighet til å slappe av og fornye seg under oppholdet. Rommene: - Hotellet tilbyr luksuriøse og velutstyrte rom som gir et komfortabelt og elegant opphold. - Rommene er romslige og vakkert dekorert, og har moderne fasiliteter som forbedrer gjestenes opplevelse. - Hvert rom er utstyrt med klimaanlegg, flatskjerm-TV, minibar og eget bad med gratis toalettartikler. - Noen rom har også en privat balkong eller terrasse som gir fantastisk utsikt over Santorini-landskapet. Måltider: - Canava Villas 2 på Santorini Private Pool tilbyr en deilig matopplevelse for gjestene. - Hotellet har en restaurant hvor gjestene kan nyte et utvalg av greske og internasjonale retter. - Restauranten tilbyr en variert meny som imøtekommer ulike diettpreferanser og behov. - Gjestene kan også nyte måltidene i privatlivet på sine rom eller ved bassengkanten for en mer intim spiseopplevelse. - Hotellets bar serverer et utvalg av forfriskende drikkevarer og cocktails, perfekt for å slappe av og nyte den vakre omgivelsen. Alt i alt tilbyr Canava Villas 2 på Santorini Private Pool et luksuriøst og hyggelig opphold med komfortable rom, herlige spisemuligheter og førsteklasses fasiliteter.

Underholdning

1. Besøk det arkeologiske området Akrotiri: Bare en kort avstand fra Canava Villas 2 ligger det arkeologiske området Akrotiri, en gammel minoisk by begravd under vulkansk aske. Utforsk de godt bevarte ruinene og lær om historien og kulturen til sivilisasjonen som en gang blomstret her.

2. Utforsk Red Beach: Dra til den nærliggende Red Beach, kjent for sin unike røde vulkanske sand og imponerende klipper. Nyt en avslappende spasertur langs stranden eller slapp av på stranden mens du tar inn den vakre utsikten.

3. Delta på en vinsmakingstur: Santorini er kjent for sine vakre vingårder og eksepsjonelle viner. Bli med på en vinsmakingstur og besøk lokale vingårder for å smake på øyas karakteristiske sorter, som Assyrtiko. Lær om vinfremstillingsprosessen og nyt de vakre landskapene mens du nyter smakene av Santorini.

4. Ta en båttur: Legg ut på en båttur rundt øya for å virkelig sette pris på Santorinis skjønnhet. Utforsk den vulkanske kalderaen, svøm i varme kilder og snorkle rundt livlige rev. Nyt spektakulær utsikt over øyas klipper og pittoreske landsbyer fra vannet.

5. Besøk Oia: Oia er en sjarmerende landsby som ligger på nordspissen av Santorini. Kjent for sine vakre solnedganger, smale brosteinsbelagte gater og ikoniske blåkuppelkirker, tilbyr den en unik atmosfære og mange fotomuligheter. Utforsk de lokale butikkene, kunstgalleriene og kafeene mens du tar inn den pittoreske naturen.

6. Opplev en tradisjonell gresk kveld: Noen hoteller på Santorini, inkludert Canava Villas 2, kan tilby tradisjonelle greske kvelder med levende musikk, dans og en deilig gresk buffé. Fordyp deg i gresk kultur og nyt en autentisk kveld med underholdning og mat.

7. Slapp av på et spa: Unn deg litt avslapning og pleie på en av de mange spa-fasilitetene på øya. Behandle deg selv med en massasje, ansiktsbehandling eller kroppsbehandling, og slapp av i et rolig miljø med utsikt over Egeerhavet. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsalternativene i nærheten av Canava Villas 2 på Santorini. Med sin rike historie, fantastiske landskap og livlige kultur, tilbyr Santorini et bredt spekter av aktiviteter og opplevelser for enhver smak.

Topp spørsmål

1. Har villaene i Canava Villas 2 på Santorini utstyrt med privat basseng?
1. Har villaene i Canava Villas 2 på Santorini utstyrt med privat basseng?1

Ja, villaene i Canava Villas 2 på Santorini er utstyrt med privat basseng.

2. Hvor ligger Canava Villas 2 på Santorini?
2. Hvor ligger Canava Villas 2 på Santorini?1

Canava Villas 2 på Santorini ligger i Santorini, Hellas.

3. Er villaene i Canava Villas 2 på Santorini populære blant turister?
3. Er villaene i Canava Villas 2 på Santorini populære blant turister?1

Ja, villaene i Canava Villas 2 på Santorini er populære blant turister på grunn av deres private bassenger og fantastiske beliggenhet på Santorini, Hellas.

4. Hvor mange villaer er det i Canava Villas 2 på Santorini?
4. Hvor mange villaer er det i Canava Villas 2 på Santorini?1

Det nøyaktige antallet villaer i Canava Villas 2 på Santorini kan variere, men det tilbyr generelt flere villaer med privat basseng.

5. Er det noen ekstra informasjon om Canava Villas 2 på Santorini?
5. Er det noen ekstra informasjon om Canava Villas 2 på Santorini?1

Canava Villas 2 på Santorini er kjent for sine luksuriøse overnattingsmuligheter, fantastisk utsikt og nærhet til populære attraksjoner på Santorini, Hellas.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapning
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Hage
 • Fotturer
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Canava Villas 2 in Santorini Private Pool
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.