Hellas, Santorini

3 Caves by Caldera Houses

Nikolaou Nomikou Santorini, Hellas Villa
7 Tilbud fra 3714 NOK Se tilbud
3 Caves by Caldera Houses
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 7
Beliggenhet
Til sentrum
10.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Nikolaou Nomikou Santorini, Hellas

Hotellet '3 grotter av Caldera Houses' ligger i landsbyen Oia på Santorini, Hellas. Det ligger på klippene i kalderaen og tilbyr vakker utsikt over Egeerhavet. Rundt hotellet finner du den pittoreske landsbyen Oia med sine hvitkalkede bygninger, blåkuppeldes kirker, smale gater, boutiquer og kunstgallerier. I tillegg finnes det mange restauranter, kafeer og barer hvor du kan nyte lokal mat og drikke. Hotellet ligger også i nærheten av populære turistattraksjoner som Oia-slottet, Sjøfartsmuseet og det berømte solnedgangsutsiktspunktet. Hotellets beliggenhet gir enkel tilgang til strendene på Santorini, inkludert Ammoudi-bukten og Baxedes-stranden. Totalt sett tilbyr området rundt hotellet fantastisk naturskjønnhet, kulturelle landemerker og en levende atmosfære.

map
3 Caves by Caldera Houses
Villa

Til sentrum10.7

Om hotellet

Om

De 3 grottene av Caldera Houses er et luksushotell som ligger på Santorini, Hellas. Det tilbyr en unik overnattingsopplevelse da det er bygget inne i grotter, og gir en rolig og fredelig atmosfære med en fantastisk utsikt over Calderaen. Hotellet har et begrenset antall rom, noe som sikrer et privat og intimt opphold for gjestene. Hvert grotterom er vakkert dekorert med tradisjonell santoriniansk arkitektur og moderne fasiliteter. Gjestene kan forvente komfortable senger, private bad, aircondition og gratis Wi-Fi på rommene. Grottene er designet for å maksimere utsikten over den spektakulære Calderaen og Egeerhavet. Noen rom kan ha en privat terrasse eller balkong, slik at gjestene kan nyte den fantastiske solnedgangen og slappe av i utendørs sitteområder. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet en daglig frokost som er inkludert i romprisen. Gjestene kan nyte et deilig utvalg av lokale og internasjonale retter, laget med ferske og lokalt produserte ingredienser. Det er ingen restaurant eller bar på stedet, men hotellet ligger beleilig til i nærheten av flere restauranter, kafeer og barer hvor gjestene kan utforske det lokale matscenen. For de som ønsker å unne seg selv, tilbyr hotellet spa- og velvære fasiliteter. Gjestene kan unne seg ulike behandlinger, inkludert massasje, ansiktsbehandlinger og kroppspleie, noe som sikrer en virkelig foryngende opplevelse. Alt i alt er De 3 grottene av Caldera Houses et luksuriøst hotell på Santorini, Hellas, som tilbyr unike grottestil-overnattinger med fantastisk utsikt over Calderaen. Med komfortable rom, deilig frokost og spa fasiliteter, gir det en perfekt tilflukt for de som søker en minneverdig og fredelig ferieopplevelse.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet '3 Caves by Caldera Houses' i Santorini, Hellas.

1. Byen Oia: Bare en kort spasertur fra hotellet ligger Oia, en sjarmerende by kjent for sin spektakulære solnedgang. Du kan utforske de smale gatene, besøke kunstgallerier og nyte de mange kafeene og restaurantene.

2. Amoudi Bay: Beliggende under Oia, er Amoudi Bay kjent for sin pittoreske vannkant. Du kan slappe av på stranden, svømme i det krystallklare vannet eller nyte fersk sjømat på en av de lokale tavernaene.

3. Vinsmaking på Santorini: Santorini er kjent for sin unike vulkanske jord som produserer noen utmerkede viner. Du kan besøke en av de mange vingårdene i nærheten og delta på vinsmaking, turer og til og med vingårdsbesøk.

4. Caldera båtturer: Utforsk den fantastiske Santorini kalderaen med en båttur. Du kan beundre de imponerende klippene, besøke vulkanske varme kilder og svømme i Egeerhavet.

5. Kamari Beach: Beliggende på østsiden av øya, er Kamari Beach kjent for sin svarte sand. Den tilbyr strandstoler, vannsportsaktiviteter, strandbarer og mange avslapningsmuligheter.

6. Det gamle Thera: For historieentusiaster er et besøk til det gamle Thera et must. Denne arkeologiske området viser ruinene av en gammel by fra hellenistisk periode og tilbyr fantastisk utsikt over øya. Dette er bare noen få av underholdningsalternativene i nærheten av hotellet '3 Caves by Caldera Houses'. Santorini har et bredt spekter av aktiviteter og attraksjoner, som sikrer et minneverdig opphold.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstratjenester
 • Flyplasstransport
Anmeldelse av 3 Caves by Caldera Houses
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.