Hellas, Santorini

Old Castle Oia

Oia Santorini, Hellas Hotell
1 tilbud fra 2583 NOK Se tilbud
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Old Castle Oia
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • TV
 • Røykfrie rom
 • En suite
Vis alle fasiliteter 13
Beliggenhet
Til sentrum
10.9 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Oia Santorini, Hellas

Det er flere attraksjoner og fasiliteter i nærheten av Old Castle Oia-hotellet på Santorini, Hellas. Her er noen av de nærliggende stedene:

1. Oia Village: Hotellet ligger i hjertet av Oia, en sjarmerende landsby kjent for sine hvitkalkede bygninger, smale gater og fantastisk solnedgang.

2. Oia Castle: Hotellets navn er inspirert av det nærliggende Oia Castle, også kjent som Maritime Castle. Disse middelalderske slottsruinene tilbyr panoramautsikt over kalderaen og det egeiske havet.

3. Ammoudi Bay: En kort tur nedoverbakke fra hotellet tar deg til Ammoudi Bay, en pittoresk fiskerlandsby. Den er kjent for sine sjømatrestauranter, badeplasser og den naturskjønne stien som fører til havnen.

4. Kaldera-utsikt: Hotellet tilbyr spektakulær utsikt over den vulkanske kalderaen, en unik naturformasjon som Santorini er kjent for. Nyt de fantastiske utkikkene og solnedgangene fra hotellets terrasse eller nærliggende utsiktspunkter.

5. Butikker og restauranter: Det er mange spesialbutikker, kunstgallerier og lokale håndverksbutikker i nærheten, som tilbyr et utvalg av håndlagde produkter og suvenirer. I tillegg har Oia ulike restauranter, kafeer og barer hvor du kan nyte tradisjonell gresk mat og drikke.

6. Naval Maritime Museum: I nærheten finner du Naval Maritime Museum, som gir innsikt i Santorinis rike maritime historie. Det viser utstillinger relatert til maritime tradisjoner, gamle artefakter og modeller av skip.

7. Svarte og røde strender: Santorini er kjent for sine unike strender. Old Castle Oia-hotellet gir tilgang til øyas berømte svarte sandstrender, som Perivolos eller Kamari, samt den særegne røde stranden i Akrotiri. Dette er bare noen eksempler på hva du kan finne rundt Old Castle Oia-hotellet. Santorini er en vakker øy med mange attraksjoner å oppdage og utforske.

map
Old Castle Oia
Hotell

Til sentrum10.9

Om hotellet

Om

Hotellet "Old Castle Oia" ligger i den pittoreske landsbyen Oia på Santorini i Hellas. Det er innkvartert i en tradisjonell hulestil bygning og tilbyr fantastisk utsikt over Egeerhavet og de berømte solnedgangene på Santorini. Hotellet har ulike rom som passer ulike preferanser og budsjetter. Disse inkluderer standardrom, suiter og luksushuler. Hvert rom er smakfullt innredet i en kombinasjon av minimalistisk og tradisjonell gresk stil. Fasiliteter inkluderer aircondition, gratis Wi-Fi, satellitt-TV, minibar og eget bad med dusj. Hotellet tilbyr et utvalg av spisemuligheter for å imøtekomme gjestenes behov. Det er en restaurant på stedet som serverer en kombinasjon av gresk og internasjonal mat. Gjestene kan nyte frokost, lunsj og middag på restauranten, som tilbyr både innendørs og utendørs sitteplasser. Restauranten tilbyr også romservice for de som foretrekker å spise på rommet sitt. I tillegg til den restaurant, er det også flere spisemuligheter tilgjengelig i den nærliggende landsbyen Oia. Gjestene kan utforske de sjarmerende smale gatene og finne en rekke kafeer, restauranter og tavernaer som tilbyr tradisjonelle greske retter. Alt i alt tilbyr "Old Castle Oia" et komfortabelt opphold med sine velutstyrte rom og pittoreske beliggenhet. Gjestene kan nyte deilige måltider enten på hotellet eller i den nærliggende landsbyen og fordype seg i skjønnheten og sjarmen til Santorini.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Old Castle Oia' på Santorini, Hellas:

1. Oia Castle: Hotellet ligger i nærheten av det berømte Oia Castle, hvor du kan nyte fantastisk utsikt over Caldera og solnedgangen. Det er et perfekt sted å ta minneverdige bilder og slappe av.

2. Amoudi Bay: En kort spasertur fra hotellet tar deg til Amoudi Bay, en sjarmerende fiskerlandsby med tradisjonelle tavernaer og sjømatrestauranter. Du kan nyte deilige greske retter samtidig som du beundrer den pittoreske utsikten over bukten.

3. Shopping: Oia er kjent for sine boutiquebutikker og kunstgallerier. Gå gjennom de smale gatene og utforsk de lokale butikkene, der du kan finne unike suvenirer, håndlagde kunsthåndverk og lokale kunstverk.

4. Vin-testing: Santorini er kjent for sine vulkanske viner, og det er flere vingårder i nærheten av Oia. Du kan ta en vinsmakingstur og besøke vingårder som Santo Wines eller Sigalas, der du kan smake forskjellige varianter av vin samtidig som du nyter vakker utsikt over vingården.

5. Båtturer: Utforsk skjønnheten i Santorinis kystlinje ved å ta en båttur. Du kan bestille en seilekspedisjon eller en solnedgangscruise for å utforske de vulkanske strendene, svømme i det krystallklare vannet og være vitne til den fantastiske solnedgangen.

6. Fotturer: Santorini tilbyr vakre turstier, og en av de mest populære starter fra Oia. Stien fører til Fira, hovedstaden på Santorini, og byr på fantastisk utsikt underveis. Det er en flott måte å utforske øyas naturlige skjønnhet på.

7. Uteliv: Oia er kanskje ikke kjent for sitt pulserende natteliv, men det er fortsatt noen barer og klubber der du kan nyte en kveld ute. Noen populære alternativer inkluderer Kastro Bar, Tango Bar og Franco's Bar, som tilbyr flotte cocktailer og avslappende atmosfære. Dette er bare noen få underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Old Castle Oia' på Santorini, Hellas. Hotellets personale vil også kunne gi deg ytterligere anbefalinger basert på dine preferanser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger gamle slottet Oia?
1. Hvor ligger gamle slottet Oia?1

Gamle slottet Oia ligger i Santorini, Hellas

2. Hva er historien til gamle slottet Oia?
2. Hva er historien til gamle slottet Oia?1

Gamle slottet Oia, også kjent som Oia-slottet eller Byzantinsk slott, ble opprinnelig bygd på 1400-tallet som et forsvar for å beskytte landsbyen Oia mot pirater og invasjoner

3. Kan man besøke gamle slottet Oia?
3. Kan man besøke gamle slottet Oia?1

Ja, gamle slottet Oia er åpent for publikum og kan besøkes av turister. Det tilbyr panoramautsikt over Egeerhavet og den berømte solnedgangen på Santorini

4. Hvor mye koster det å besøke gamle slottet Oia?
4. Hvor mye koster det å besøke gamle slottet Oia?1

Det er ingen inngangsbillett for å besøke gamle slottet Oia. Det er gratis for turister å utforske og nyte utsikten

5. Hva kan man se på gamle slottet Oia?
5. Hva kan man se på gamle slottet Oia?1

På gamle slottet Oia kan besøkende utforske ruinene av den gamle festningen, gå langs steinstiene og nyte den fantastiske utsikten over øya og de berømte blåkledde kirkene i Oia

6. Kan man se solnedgangen fra gamle slottet Oia?
6. Kan man se solnedgangen fra gamle slottet Oia?1

Ja, gamle slottet Oia er et av de mest populære stedene for å se solnedgangen på Santorini. Det tilbyr uhindret utsikt over solnedgangen bak de hvitkalkede bygningene og klippene i Oia

7. Er det noen fasiliteter eller bekvemmeligheter på gamle slottet Oia?
7. Er det noen fasiliteter eller bekvemmeligheter på gamle slottet Oia?1

Gamle slottet Oia er en utendørs attraksjon uten noen fasiliteter. Imidlertid finnes det flere restauranter, kafeer og suvenirbutikker i nærheten i landsbyen Oia

8. Hvor lang tid tar det å besøke gamle slottet Oia?
8. Hvor lang tid tar det å besøke gamle slottet Oia?1

Varigheten av et besøk til gamle slottet Oia kan variere avhengig av individuelle preferanser. Vanligvis tar det rundt 1-2 timer å utforske slottsruinene og nyte utsikten

9. Kan man ta bilder på gamle slottet Oia?
9. Kan man ta bilder på gamle slottet Oia?1

Ja, besøkende får lov til å ta bilder på gamle slottet Oia. Det pittoreske landskapet og den imponerende arkitekturen gjør det til et populært sted for fotografering

10. Er gamle slottet Oia tilgjengelig for mennesker med nedsatt bevegelighet?
10. Er gamle slottet Oia tilgjengelig for mennesker med nedsatt bevegelighet?1

Det er verdt å merke seg at gamle slottet Oia har noen smale og bratte stier, noe som kan gjøre det utfordrende for mennesker med nedsatt bevegelighet. Imidlertid kan man fortsatt nyte utsikten fra avstand uten å måtte navigere i slottets stier.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Eget toalett
 • Badekåper
Hotellfasiliteter
 • Røykfrie rom
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Ekstra tjenester
 • Turistinformasjon
Anmeldelse av Old Castle Oia
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.