Hellas, Santorini

Cave Suite Oia

oia Santorini, Hellas Villa
1 tilbud fra 4809 NOK Se tilbud
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Cave Suite Oia
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 16
Beliggenhet
Til sentrum
10.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

oia Santorini, Hellas

Noen populære attraksjoner og landemerker i nærheten av hotellet 'Cave Suite Oia' på Santorini, Hellas inkluderer:

1. Oia: Hotellet ligger i landsbyen Oia selv, kjent for sine pittoreske kirker med blå kuppel, hvitkalkede bygninger og fantastisk utsikt over Egeerhavet.

2. Amoudi Bay: Denne sjarmerende fiskelandsbyen ligger bare en kort spasertur nedoverbakke fra Oia, og tilbyr sjømatrestauranter, badeplasser og en vakker havn.

3. Oia Castle: Bare noen få minutters gange fra hotellet, tilbyr disse middelalderske borgruinene panoramautsikt over kalderaen, nærliggende øyer og den berømte solnedgangen på Santorini.

4. Det maritime marine museet: Plassert i Oia, viser dette museet utstillinger relatert til den maritime historien til Santorini og Egeerhavet, inkludert skipmodeller og navigasjonsinstrumenter.

5. Ruinene av det bysantinske slottet: Ligger i den nordlige enden av Oia, tilbyr disse ruinene et fredelig sted å nyte solnedgangen borte fra folkemengdene.

6. Ammoudi-stranden: Inneklemt under klippene i Oia, er denne lille, grusomgitt stranden et flott sted å slappe av og bade.

7. Santorini-vulkanen: Båtturer kan organiseres for å besøke vulkanen, Nea Kameni, som ligger innenfor kalderaen på Santorini. Besøkende kan gå opp til krateret og nyte panoramautsikt over øya.

8. Thira: Hovedstaden på Santorini, Thira, ligger rundt 11 kilometer fra Oia og tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og arkeologiske steder, som de antikke Thira-ruinene.

9. Vingårder: Santorini er kjent for sin vulkanske jord, som bidrar til den unike smaken av vinene sine. Flere vingårder ligger i nærheten av Oia, og tilbyr vinsmaking og turer. I tillegg kan hotellet selv tilby fasiliteter som svømmebasseng, spa-fasiliteter og nærliggende spisesteder.

map
Cave Suite Oia
Villa

Til sentrum10.8

Om hotellet

Om

'Cave Suite Oia' er et hotell som ligger i Santorini, Hellas. Dette boutiquehotellet tilbyr unike hul-liknende overnattingssteder i den pittoreske landsbyen Oia. Hotellet har flere hul-suiter, hver av dem designet med tradisjonell kykladisk arkitektur og moderne fasiliteter. Disse suitene er hugget inn i fjellsiden, og gir gjestene en virkelig unik og autentisk opplevelse. Hul-suitene er romslige og smakfullt innredet, og tilbyr en komfortabel og koselig atmosfære. Hver suite på 'Cave Suite Oia' har et utvalg av fasiliteter, inkludert private bad, air-condition, minikjøleskap, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Noen suiter har også private terrasser eller balkonger med fantastisk utsikt over Egeerhavet og den berømte solnedgangen på Santorini. Når det gjelder mat, tilbyr hotellet en gratis frokost for gjestene, som serveres enten på suitene eller i hotellets frokostområde. Frokosten inkluderer et utvalg av nystekte bakverk, lokale delikatesser, frukt og drikkevarer. I tillegg ligger hotellet beleilig til i nærheten av et utvalg restauranter og kafeer i landsbyen Oia. Gjestene kan utforske det lokale kulinariske miljøet og nyte tradisjonelle greske retter og internasjonal mat. Samlet sett tilbyr 'Cave Suite Oia' komfortable og unike overnattingsmuligheter på Santorini, sammen med en gratis frokost og enkel tilgang til spisesteder i området.

Underholdning

1. Solnedgangscruise: Santorini er kjent for sine fantastiske solnedganger, og et solnedgangscruise rundt øya er en populær aktivitet. Du kan nyte de fantastiske utsiktene over kalderaen og det egeiske hav mens du nipper til lokal vin.

2. Amoudi Bay: Ligger rett under Oia, Amoudi Bay er en sjarmerende fiskelandsby med et utvalg av sjømatrestauranter. Du kan nyte et deilig måltid mens du ser utover den pittoreske bukten.

3. Oia Castle: Hotellet ligger midt i hjertet av Oia, så å utforske byen er et must. Oia Castle er et populært sted for turister å få panoramautsikt over landsbyen, de omkringliggende klippene og havet.

4. Santorini Vinprodusenter: Santorini er kjent for sin unike vulkanske jord som produserer deilige viner. Det er flere vingårder nær Oia hvor du kan ta en omvisning, lære om vinproduksjon og nyte smaksprøver.

5. Kamari-stranden: Selv om Oia ikke har en strand, ligger Kamari-stranden bare en kort kjøretur unna. Stranden tilbyr solsenger, vannsportsaktiviteter og strandtavernaer hvor du kan slappe av og nyte det krystallklare vannet.

6. Fotturer: Santorini tilbyr vakre turstier med fantastisk utsikt. En populær sti i nærheten av Oia er turen fra Oia til Fira, hvor du kan utforske øyas landskap og nyte fantastisk utsikt underveis.

7. Greske matlagingskurs: Hvis du er interessert i å lære om gresk mat, kan du delta på matlagingskurs som tilbys i Oia. Lær hvordan du lager tradisjonelle retter med lokale ingredienser og ta med deg noen nye matlagingsferdigheter hjem.

8. Kunstgallerier: Oia er kjent for sin kunstscene, og det er mange kunstgallerier som viser verk av lokale og internasjonale kunstnere. Ta deg tid til å utforske galleriene og sette pris på de unike kunstverkene.

9. Utendørs kino: Santorini har noen utendørs kinoer hvor du kan nyte en film under den stjerneklare himmelen. Ta med deg litt popcorn og nyt en avslappende kveld på en av disse unike arenaene.

10. Shopping: Oia er kjent for sine boutique-butikker og lokale håndverk. Utforsk de trange gatene og oppdag unike suvenirer, håndlaget smykker, tradisjonelle klær og lokale produkter. Merk: Det anbefales alltid å sjekke tilgjengeligheten og tidspunktene for spesifikke aktiviteter eller attraksjoner før du besøker, da de kan være gjenstand for endringer.

Topp spørsmål

1. Hva er Cave Suite Oia på Santorini, Hellas?
1. Hva er Cave Suite Oia på Santorini, Hellas?1

Cave Suite Oia er et unikt overnattingsalternativ i byen Oia på den greske øya Santorini

2. Det tilbyr hulesuiter hugget inn i klippene på Santorini og gir gjestene en unik opplevelse?
2. Det tilbyr hulesuiter hugget inn i klippene på Santorini og gir gjestene en unik opplevelse?1

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Cave Suite Oia?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Cave Suite Oia?1

Cave Suite Oia tilbyr forskjellige fasiliteter for gjestene å nyte

4. Dette inkluderer vanligvis en privat terrasse eller balkong med fantastisk utsikt over Egeerhavet, en komfortabel stue, et velutstyrt kjøkkenkrok, gratis Wi-Fi, aircondition, flatskjerm-TV og et eget bad med dusj eller badekar?
4. Dette inkluderer vanligvis en privat terrasse eller balkong med fantastisk utsikt over Egeerhavet, en komfortabel stue, et velutstyrt kjøkkenkrok, gratis Wi-Fi, aircondition, flatskjerm-TV og et eget bad med dusj eller badekar?1

5. Hvordan er beliggenheten til Cave Suite Oia?
5. Hvordan er beliggenheten til Cave Suite Oia?1

Cave Suite Oia ligger i den pittoreske byen Oia på øya Santorini

6. Det er kjent for sine fantastiske solnedganger, fantastisk utsikt og sjarmerende smale gater?
6. Det er kjent for sine fantastiske solnedganger, fantastisk utsikt og sjarmerende smale gater?1

7. Suiterne tilbyr en praktisk beliggenhet med nær tilgang til restauranter, butikker og andre attraksjoner?
7. Suiterne tilbyr en praktisk beliggenhet med nær tilgang til restauranter, butikker og andre attraksjoner?1

8. Er det noen spisemuligheter i nærheten av Cave Suite Oia?
8. Er det noen spisemuligheter i nærheten av Cave Suite Oia?1

Ja, det er flere spisemuligheter i nærheten av Cave Suite Oia

9. Oia er kjent for sine utmerkede restauranter og kafeer som tilbyr et bredt utvalg av lokale og internasjonale kjøkken?
9. Oia er kjent for sine utmerkede restauranter og kafeer som tilbyr et bredt utvalg av lokale og internasjonale kjøkken?1

10. Gjestene kan enkelt finne spisemuligheter innen gangavstand fra suitene, slik at de kan utforske Santorinis pulserende matkultur?
10. Gjestene kan enkelt finne spisemuligheter innen gangavstand fra suitene, slik at de kan utforske Santorinis pulserende matkultur?1

11. Hvordan kan jeg reservere en suite på Cave Suite Oia?
11. Hvordan kan jeg reservere en suite på Cave Suite Oia?1

For å reservere en suite på Cave Suite Oia, kan du besøke deres offisielle nettsted eller kontakte dem direkte via telefon eller e-post

12. Det anbefales å bestille på forhånd, spesielt i turistsesongen, for å sikre ønskede datoer og suite?
12. Det anbefales å bestille på forhånd, spesielt i turistsesongen, for å sikre ønskede datoer og suite?1

13. Kan jeg avbryte eller endre reservasjonen min på Cave Suite Oia?
13. Kan jeg avbryte eller endre reservasjonen min på Cave Suite Oia?1

Avbestillings- og endringsregler kan variere avhengig av de spesifikke bestillingsvilkårene og -betingelsene

14. Det er lurt å nøye gjennomgå reglene som tilbys av Cave Suite Oia eller kontakte dem direkte for å forhøre deg om eventuelle potensielle endringer eller avbestillinger?
14. Det er lurt å nøye gjennomgå reglene som tilbys av Cave Suite Oia eller kontakte dem direkte for å forhøre deg om eventuelle potensielle endringer eller avbestillinger?1

15. Er det parkering tilgjengelig på Cave Suite Oia?
15. Er det parkering tilgjengelig på Cave Suite Oia?1

Parkeringsmulighetene kan variere avhengig av beliggenheten til den spesifikke suiten i Oia

16. Noen suiter kan tilby private parkeringsplasser, mens andre kan kreve at gjestene bruker nærliggende offentlige parkeringsområder?
16. Noen suiter kan tilby private parkeringsplasser, mens andre kan kreve at gjestene bruker nærliggende offentlige parkeringsområder?1

17. Det er lurt å spørre direkte med Cave Suite Oia angående parkeringsordningene for din spesifikke suite?
17. Det er lurt å spørre direkte med Cave Suite Oia angående parkeringsordningene for din spesifikke suite?1

18. Kan jeg ta med kjæledyr til Cave Suite Oia?
18. Kan jeg ta med kjæledyr til Cave Suite Oia?1

Kjæledyrspolitikken kan variere avhengig av etablissementets regler

19. Det er lurt å sjekke med Cave Suite Oia direkte for å spørre om deres kjæledyrspolitikk før du gjør en reservasjon?
19. Det er lurt å sjekke med Cave Suite Oia direkte for å spørre om deres kjæledyrspolitikk før du gjør en reservasjon?1

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Cave Suite Oia
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.