Hellas, Rhodos

Kiotari Bliss

Epar.Od. Pilonas-Katavias, Rodos 851 09 Rhodos, Hellas Villa
1 tilbud fra 2256 NOK Se tilbud
Kiotari Bliss
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Hage
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 10
Beliggenhet
Til sentrum
47.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Epar.Od. Pilonas-Katavias, Rodos 851 09 Rhodos, Hellas

Rundt hotellet Kiotari Bliss på Rhodos, Hellas, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen nærliggende steder:

1. Kiotari landsby: Hotellet ligger i landsbyen Kiotari, som tilbyr en rolig og avslappende atmosfære. Du kan utforske de lokale butikkene, restaurantene og kafeene i nærheten.

2. Kiotari strand: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Kiotari-stranden, hvor du kan nyte det krystallklare vannet og slappe av på den sandete stranden.

3. Vannsportsaktiviteter: Kiotari-stranden tilbyr ulike vannsportsaktiviteter, som jetski, windsurfing, paddleboarding og parasailing. Du kan delta i disse aktivitetene for moro og eventyr.

4. Prasonisi strand: Denne vakre stranden ligger omtrent 10 kilometer sørvest for Kiotari. Den er kjent for sin unike geografiske formasjon som både tilbyr rolige farvann på den ene siden og sterke bølger på den andre. Prasonisi er et populært sted for vind- og kitesurfing.

5. Rhodos gamleby: Beliggende omtrent 55 kilometer nord for Kiotari, er Rhodos gamleby et UNESCOs verdensarvsted. Den har middelaldersk arkitektur, smale brosteinsgater og historiske landemerker som Palasset til Stormesteren og Riddergaten. Å utforske denne gamlebyen er et must når du besøker Rhodos.

6. Lindos: Ligger omtrent 15 kilometer nord for Kiotari, er Lindos en pittoresk by kjent for sitt Akropolis plassert på en høyde. Gå gjennom de kritthvite gatene, besøk antikke ruiner og nyt den fantastiske utsikten over Det egeiske hav.

7. Faliraki: Omtrent 30 kilometer nord for Kiotari, er Faliraki en populær turistby kjent for sitt livlige natteliv, badeland og vakre strender. Du kan finne mange barer, klubber, restauranter og butikker her. Dette er bare noen få eksempler på attraksjoner og aktiviteter rundt Kiotari Bliss hotell på Rhodos, Hellas. Det finnes mange flere alternativer og steder å utforske basert på interessene dine.

map
Kiotari Bliss
Villa

Til sentrum47.7

Om hotellet

Om

Kiotari Bliss er et hotell som ligger på Rhodos i Hellas. Det er et luksuriøst hotell ved stranden som tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester. Hotellet har ulike typer rom og suiter for å imøtekomme ulike behov. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar og eget bad. Noen rom har fantastisk havutsikt, mens andre har utsikt over de vakre hagene eller hotellets svømmebasseng. Kiotari Bliss tilbyr også et utvalg av spisesteder som passer for enhver smak. Hovedrestauranten serverer buffet-style frokost, lunsj og middag, med et bredt utvalg av internasjonale og lokale retter. Det er også flere à la carte-restauranter som tilbyr spesialretter for en mer intim spiseopplevelse. Gjestene kan også nyte drikke og snacks på hotellets barer, inkludert bassengbaren og strandbaren. I tillegg til komfortabel overnatting og spisemuligheter, tilbyr Kiotari Bliss ulike fasiliteter og aktiviteter for å forbedre gjestenes opphold. Dette inkluderer et stort svømmebasseng, et treningssenter, et spa- og velværesenter, tennisbaner og en barneklubb. Hotellet tilbyr også underholdning og live-opptredener som gjestene kan nyte gjennom hele oppholdet. Alt i alt tilbyr Kiotari Bliss et luksuriøst og avslappende opphold på Rhodos i Hellas, med komfortabel overnatting, deilige spisemuligheter, og et bredt utvalg av fasiliteter og aktiviteter for gjestene å nyte.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet "Kiotari Bliss" på Rhodos, Hellas. Noen av de mest populære valgene inkluderer:

1. Strandklubber: Kiotari Beach er kjent for sine levende strandklubber som tilbyr både dag- og kveldsunderholdning. Her kan du finne strandfester, live musikk og DJ-er som spiller ulike sjangre av musikk.

2. Vannsport: Området tilbyr et utvalg av vannsportsaktiviteter som jet ski, kajakkpadling, windsurfing og snorkling. Du kan nyte disse aktivitetene på stranden som ligger i nærheten av hotellet.

3. Lokale tavernaer og restauranter: Utforsk nærliggende landsbyer og byer for å oppleve autentisk gresk mat og nyt levende tradisjonell musikk på lokale tavernaer. Prøv lokale retter og drikkevarer mens du nyter den livlige atmosfæren.

4. Nattklubber: Hvis du er ute etter et pulserende natteliv, tilbyr den nærliggende byen Lindos flere nattklubber og barer. Nyt dansing, live musikk og en flott festatmosfære.

5. Utflukter: Ta en dagstur til den historiske byen Rhodos for å utforske den middelalderske gamlebyen, omringet av gamle murer. Besøk Castle of the Grand Master, gå langs Riddergaten og nyt de lokale butikkene og kafeene.

6. Liveoppvisninger: Rhodos tilbyr ulike liveoppvisninger, inkludert tradisjonelle danseshow og musikkonserter. Hold utkikk etter lokale arrangementer og festivaler som foregår under oppholdet ditt. Husk å sjekke med hotellets concierge for den mest oppdaterte informasjonen om underholdningstilbud og for å gjøre eventuelle nødvendige reservasjoner eller bestillinger.

Topp spørsmål

1. Hvor er Kiotari Bliss plassert på Rhodos, Hellas?
1. Hvor er Kiotari Bliss plassert på Rhodos, Hellas?1

Kiotari Bliss er plassert i den populære turistdestinasjonen Kiotari, på den sørøstlige kysten av Rhodos, Hellas

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Kiotari Bliss?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Kiotari Bliss?1

Kiotari Bliss tilbyr et utvalg av fasiliteter, inkludert et svømmebasseng, et spa og velværesenter, et treningssenter, en restaurant, en bar, gratis Wi-Fi, parkeringsfasiliteter og en 24-timers resepsjon

3. Er det noen nærliggende attraksjoner?
3. Er det noen nærliggende attraksjoner?1

Ja, det er flere nærliggende attraksjoner. Kiotari-stranden er bare en kort spasertur unna, og andre populære attraksjoner som Lindos Akropolis, Gamlebyen i Rhodos og Sommerfugldalen kan enkelt nås med bil

4. Hvor langt er det fra Kiotari Bliss til flyplassen?
4. Hvor langt er det fra Kiotari Bliss til flyplassen?1

Kiotari Bliss er omtrent 60 kilometer (37 miles) unna Rhodes internasjonale flyplass, som er omtrent 50 minutters kjøretur

5. Er Kiotari Bliss et familievennlig overnattingssted?
5. Er Kiotari Bliss et familievennlig overnattingssted?1

Ja, Kiotari Bliss er et familievennlig overnattingssted. De tilbyr fasiliteter og aktiviteter som passer for barn, som en barneklubb, en lekeplass og et barnebasseng

6. Hvilke typer rom er tilgjengelige på Kiotari Bliss?
6. Hvilke typer rom er tilgjengelige på Kiotari Bliss?1

Kiotari Bliss tilbyr forskjellige romtyper, inkludert standardrom, familierom, suiter og villaer. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter

7. Er frokost inkludert i romprisen?
7. Er frokost inkludert i romprisen?1

Ja, frokost er vanligvis inkludert i romprisen på Kiotari Bliss. Gjestene kan nyte en deilig buffetfrokost hver morgen

8. Kan gjester ordne flyplasstransport gjennom Kiotari Bliss?
8. Kan gjester ordne flyplasstransport gjennom Kiotari Bliss?1

Ja, Kiotari Bliss kan arrangere flyplasstransport for sine gjester. Denne tjenesten kan medføre et ekstra gebyr, så det anbefales å kontakte hotellet direkte for mer informasjon og for å gjøre avtaler

9. Er det noen spisemuligheter innen gangavstand fra Kiotari Bliss?
9. Er det noen spisemuligheter innen gangavstand fra Kiotari Bliss?1

Ja, det er flere restauranter og tavernaer innen gangavstand fra Kiotari Bliss. Gjestene kan utforske det lokale området og prøve ulike greske og internasjonale retter

10. Er Kiotari Bliss et all-inclusive feriested?
10. Er Kiotari Bliss et all-inclusive feriested?1

Nei, Kiotari Bliss er ikke et all-inclusive feriested. Imidlertid tilbyr de ulike måltidsalternativer, inkludert rom og frokost, halvpensjon (frokost og middag) og helpensjon (frokost, lunsj og middag).

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Underholdning og avslapping
 • Hage
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Mikrobølgeovn
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Kiotari Bliss
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.