Hellas, Rhodos

Gennadi Grand Resort

Gennadi Village Rhodos, Hellas Ferieanlegg
1 tilbud fra 947 NOK Se tilbud
Gennadi Grand Resort
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Karaoke
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Heis
Vis alle fasiliteter 30
Beliggenhet
Til sentrum
53.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Gennadi Village Rhodos, Hellas

Noen steder og attraksjoner rundt Gennadi Grand Resort på Rhodos, Hellas inkluderer:

1. Gennadi Village: Ligger i nærheten av hotellet, tilbyr Gennadi Village et glimt av det tradisjonelle greske livet med sine smale gater, lokale tavernaer og sjarmende atmosfære.

2. Gennadi Beach: Hotellet ligger i nærheten av Gennadi Beach, en lang sandstrand med krystallklart vann. Gjestene kan bade, sole seg eller delta i ulike vannsportaktiviteter.

3. Lindos: Lindos er en pittoresk landsby kjent for sitt gamle Akropolis, hvitkalkede hus og brosteinsbelagte gater. Den ligger omtrent 18 kilometer nord for Gennadi Grand Resort.

4. Prasonisi Beach: Prasonisi Beach er et populært sted for windsurfing- og kiteboarding-entusiaster, da det har kraftig vind og en unik kystlinje der det egeiske og middelhavet møtes. Det ligger omtrent 16 kilometer sør for hotellet.

5. Ancient Kamiros: Omtrent 25 kilometer nordvest for Gennadi Grand Resort, finner du det arkeologiske området Ancient Kamiros. Denne gamle byen gir besøkende sjansen til å utforske ruiner fra hellenistisk periode.

6. Rhodes by: Rhodes by, øyas hovedstad, ligger omtrent 60 kilometer nord for hotellet. Byen er kjent for sin middelalderske gamleby, med imponerende murer, Palasset til stormesteren og et lappverk av smale gater med butikker og restauranter.

7. Seven Springs (Epta Piges): Omtrent 31 kilometer nord for Gennadi Grand Resort, er Seven Springs et naturskjønt område med naturlige kilder, frodig vegetasjon og turstier. Besøkende kan utforske det pittoreske landskapet og nyte skyggen av furutrær.

8. Tsambika Beach: Tsambika Beach er en vakker sandstrand som ligger omtrent 26 kilometer nord for Gennadi Grand Resort. Den tilbyr klart vann og en fantastisk utsikt over det nærliggende Tsambika klosteret.

9. Kiotari Village: Kiotari er en liten landsby som ligger omtrent 10 kilometer nord for hotellet. Den tilbyr et utvalg av butikker, restauranter og kafeer, slik at besøkende kan oppleve en mer lokal og mindre overfylt atmosfære. Dette er bare noen få av de mange attraksjonene og stedene nær Gennadi Grand Resort på Rhodos, Hellas.

map
Gennadi Grand Resort
8.7 Ferieanlegg

Til sentrum53.4

Om hotellet

Om

Gennadi Grand Resort er et luksushotell som ligger på Rhodos, Hellas. Det tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester for å gjøre gjestenes opphold komfortabelt og minneverdig. Overnatting på Gennadi Grand Resort inkluderer elegant designet rom og suiter. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi. Mange rom har balkong eller terrasse med utsikt over Egeerhavet eller hotellets hager. Hotellet tilbyr flere forskjellige romkategorier for å imøtekomme gjestenes preferanser og behov. Dette inkluderer standardrom, superiorrom, familierom og suiter. Suitene er spesielt romslige og luksuriøse, med separate oppholdsområder og private bassenger. Når det gjelder spisemuligheter, gir Gennadi Grand Resort gjestene et utvalg av valg. Hovedrestauranten serverer bufféstil frokost, lunsj og middag, med internasjonal og middelhavsmat. I tillegg finnes det flere à la carte-restauranter som spesialiserer seg på gresk, italiensk og asiatisk mat, og tilbyr gjestene en rekke kulinariske opplevelser. Hotellet har også flere barer og salonger der gjestene kan nyte drikkevarer og snacks gjennom hele dagen. For fritid og avslapning har Gennadi Grand Resort et stort utendørs svømmebasseng omgitt av solsenger og parasoller. Det er også et spa- og velværesenter der gjestene kan unne seg massasje, skjønnhetsbehandlinger og badstu-opplevelser. Et treningssenter, tennisbane og ulike vannsportsaktiviteter er også tilgjengelig for de som ønsker å være aktive under oppholdet. Alt i alt tilbyr Gennadi Grand Resort et luksuriøst og komfortabelt opphold på Rhodos, Hellas, med velutstyrte rom, et utvalg av spisemuligheter og utmerkede fasiliteter og tjenester.

Barn

Gennadi Grand Resort på Rhodos, Hellas tilbyr flere aktiviteter og fasiliteter for barn. Her er noen alternativer:

1. Barneklubb: Resorten har en dedikert barneklubb som tilbyr tilsynede aktiviteter og underholdning for barn i alderen 4-12 år. De kan delta i leker, håndverk og andre morsomme aktiviteter under veiledning av opplært personale.

2. Utendørs lekeplass: Gennadi Grand Resort har en utendørs lekeplass utstyrt med husker, sklier og andre lekestrukturer. Barn kan ha glede av og delta i fysiske aktiviteter.

3. Barnebasseng: Det er et eget barnebasseng der barn kan plaske rundt og ha det gøy i vannet på en trygg måte. Dybden er egnet for at barn kan nyte å svømme.

4. Vannsport: Eldre barn kan nyte ulike vannsportsaktiviteter som paddleboarding, kajakkpadling eller windsurfing. Resorten tilbyr utstyr og instruktører for å sikre sikkerheten.

5. Idrettsfasiliteter: Gennadi Grand Resort har idrettsfasiliteter som tennisbaner og minigolf, der barna kan leke og nyte litt vennlig konkurranse.

6. Underholdning: Resorten organiserer familievennlige underholdningsshow og forestillinger, inkludert musikk, dans og andre kulturelle aktiviteter, som barn og foreldre kan nyte sammen.

7. Utflukter: Resorten kan hjelpe til med å organisere utflukter til nærliggende attraksjoner som er egnet for familier, for eksempel å besøke historiske steder eller utforske naturlige underverk.

8. Barnevaktjeneste: Hvis foreldre trenger litt alenetid, tilbyr resorten en barnevaktjeneste på forespørsel, slik at de kan slappe av og fritt få glede av andre fasiliteter og aktiviteter. Vær oppmerksom på at spesifikke detaljer og tilgjengelighet kan variere, så det anbefales å sjekke med resorten direkte for den mest oppdaterte informasjonen og tilbudene.

Underholdning

Det finnes flere underholdningsmuligheter i nærheten av Gennadi Grand Resort på Rhodos, Hellas. Noen av de populære attraksjonene og underholdningsmulighetene inkluderer:

1. Strender: Hotellet ligger i nærheten av vakre strender hvor du kan slappe av, bade og nyte vannsport.

2. Vannsport: Du kan prøve ulike vannaktiviteter som snorkling, jetski, paddleboarding og båtturer.

3. Lindos landsby: Bare en kort kjøretur unna ligger Lindos landsby, en pittoresk by med smale gater, hvitkalkede hus og gamle ruiner. Du kan utforske Lindos' akropolis, besøke tradisjonelle butikker og nyte utsikten fra klippen.

4. Tsambika kloster: Ligger i nærheten, sitter Tsambika klosteret på toppen av en høyde og tilbyr fantastisk utsikt over området rundt. Du kan besøke klosteret og bestige trappene for å nyte utsikten.

5. Prasonisi-stranden: Omtrent 30 minutter unna hotellet, er Prasonisi-stranden et fristed for surfere og kitesurfere. Den er kjent for sin unike geografiske dannelse av en sandtunge som forbinder to halvøyer.

6. Uteliv i Rhodos by: Hvis du leter etter et livlig uteliv, tilbyr Rhodos by et bredt utvalg av barer, klubber og restauranter hvor du kan nyte live musikk, dans og underholdning.

7. Gamlebyen i Rhodos: Den historiske gamlebyen i Rhodos er oppført på UNESCOs verdensarvliste og ligger omtrent en time unna. Du kan utforske den middelalderske festningen, gå gjennom de sjarmerende brosteinsgatene og besøke Det store mesters palass.

8. Kalithea kilder: Ligger omtrent 45 minutter unna, er Kalithea kildene kjent for sine vakre hager og arkitektoniske skjønnhet. Du kan slappe av i de termiske kildene, besøke den maleriske bukten og nyte et måltid på en av de sjømatstavernaene. Dette er bare noen få eksempler på underholdningsmulighetene i nærheten av Gennadi Grand Resort. Hotellpersonalet vil kunne gi deg mer informasjon og anbefalinger basert på dine interesser.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Gennadi Grand Resort?
1. Hvor ligger Gennadi Grand Resort?1

Gennadi Grand Resort ligger i Gennadi, Rhodes, Hellas.

2. Er Gennadi Grand Resort et alt-inkluderende hotell?
2. Er Gennadi Grand Resort et alt-inkluderende hotell?1

Ja, Gennadi Grand Resort tilbyr alt-inkluderende pakker for gjestene.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Gennadi Grand Resort?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Gennadi Grand Resort?1

Gennadi Grand Resort tilbyr ulike fasiliteter, inkludert flere svømmebassenger, privat strandområde, spa-fasiliteter, treningssenter, barneklubb, restauranter, barer og kveldsunderholdning.

4. Hvor langt er Gennadi Grand Resort fra Rhodes flyplass?
4. Hvor langt er Gennadi Grand Resort fra Rhodes flyplass?1

Gennadi Grand Resort er omtrent 65 kilometer unna Rhodes flyplass, noe som tilsvarer omtrent en times kjøretur.

5. Finnes det noen attraksjoner eller severdigheter i nærheten av Gennadi Grand Resort?
5. Finnes det noen attraksjoner eller severdigheter i nærheten av Gennadi Grand Resort?1

Det er flere attraksjoner i nærheten av Gennadi Grand Resort, inkludert Lindos Akropolis, Prasonisi-stranden, Rhodes gamleby og Valley of the Butterflies.

6. Kan jeg bestille utflukter eller turer gjennom Gennadi Grand Resort?
6. Kan jeg bestille utflukter eller turer gjennom Gennadi Grand Resort?1

Ja, Gennadi Grand Resort tilbyr en concierge-tjeneste som kan hjelpe gjestene med å bestille ulike utflukter og turer rundt Rhodes-øya.

7. Er det parkering tilgjengelig på Gennadi Grand Resort?
7. Er det parkering tilgjengelig på Gennadi Grand Resort?1

Ja, Gennadi Grand Resort tilbyr gratis parkering for gjestene sine.

8. Finnes det noen vannsportaktiviteter tilgjengelig på Gennadi Grand Resort?
8. Finnes det noen vannsportaktiviteter tilgjengelig på Gennadi Grand Resort?1

Ja, Gennadi Grand Resort tilbyr et utvalg av vannsportsaktiviteter, som kajakkpadling, paddleboarding og snorkling.

9. Har Gennadi Grand Resort Wi-Fi-tilgang?
9. Har Gennadi Grand Resort Wi-Fi-tilgang?1

Ja, Gennadi Grand Resort tilbyr gratis Wi-Fi-tilgang over hele eiendommen.

10. Har Gennadi Grand Resort en barneklubb?
10. Har Gennadi Grand Resort en barneklubb?1

Ja, Gennadi Grand Resort har en barneklubb med ulike aktiviteter og fasiliteter for barn.

11. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Gennadi Grand Resort?
11. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstiden på Gennadi Grand Resort?1

Innsjekkingstiden på Gennadi Grand Resort er vanligvis etter kl. 14:00, og utsjekkingen må skje før kl. 12:00.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Karaoke
 • Dartskive
 • Fotturer
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Jacuzzi
 • Romservice
Hotellfasiliteter
 • Heis
 • Høyhastighetsinternett
 • 24-timers resepsjon
 • Kontakt
 • Særskilt røykeområde
 • Møterom
 • Trimrom
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Turistinformasjon
 • Fotokopimaskin
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Badstue
 • Spa- og velværesenter
 • Dykkedykking
 • Innendørsbasseng
 • Utendørsbasseng
 • Padling
 • Vannaktiviteter
For familier med barn
 • Lekeplass
 • Barneklubb
Anmeldelse av Gennadi Grand Resort
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.