Hellas, Rethymno

Casa Del Mare Rethymno

35 Arkadiou Rethymno, Hellas Leilighetshotell
1 tilbud fra 494 NOK Se tilbud
Casa Del Mare Rethymno
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Vis alle fasiliteter 9
Beliggenhet
Til sentrum
0.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

35 Arkadiou Rethymno, Hellas

I nærheten av hotellet Casa Del Mare Rethymno i Rethymno, Hellas, finnes det ulike attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder og interessante punkter inkluderer:

1. Rethymno gamleby: Hotellet ligger i hjertet av Rethymnos sjarmerende gamleby, kjent for sine smale, pittoreske gater, historiske bygninger, butikker og tavernaer.

2. Rethymno strand: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Rethymno strand, der gjestene kan nyte soling, bading og ulike vannaktiviteter.

3. Fortezza slott: Denne forsvarsfestningen har utsikt over byen og tilbyr fantastisk utsikt over området rundt. Den ligger innen gangavstand fra hotellet.

4. Venetiansk loggia: Dette bygget fra 1500-tallet fungerer nå som et kommunalt odeon og ligger i nærheten av hotellet. Det er et utmerket eksempel på venetiansk arkitektur.

5. Arkeologisk museum i Rethymno: Ligger innenfor gamlebyen, viser dette museet en samling av gjenstander og utstillinger relatert til regionens historie og kultur.

6. Rimondi-fontenen: En vakker venetiansk fontene som ligger midt på Platanos torg, i nærheten av hotellet. Det er et populært møtested for både lokalbefolkningen og turister.

7. Restauranter og kafeer: Mange restauranter, kafeer og tavernaer finnes i nærheten av hotellet, og tilbyr et bredt utvalg av gresk og internasjonal mat.

8. Boutiques og butikker: Gatene rundt hotellet er fylt med butikker og boutiques, som gir muligheter for shopping og suvenirjakt.

9. Natteliv: Rethymno har et pulserende natteliv med barer, klubber og live musikksteder. Noen av disse etablissementene finnes i nærheten av hotellet.

10. Venetiansk havn: Selv om den er litt lenger unna hotellet, er den pittoreske venetianske havnen verdt et besøk. Den tilbyr en malerisk atmosfære med fargerike fiskebåter, kaféer ved vannkanten og sjarmerende utsikt. Generelt sett er Casa Del Mare Rethymno beliggende på en førsteklasses beliggenhet, omgitt av historiske steder, kulturelle attraksjoner, sandstrender, diningmuligheter og shoppingmuligheter.

map
Casa Del Mare Rethymno
Leilighetshotell

Til sentrum0.5

Om hotellet

Om

Casa Del Mare Rethymno er et hotell som ligger i Rethymno, Hellas. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Casa Del Mare Rethymno er et boutiquehotell som ligger i hjertet av Rethymnos gamleby, og tilbyr enkel tilgang til ulike attraksjoner, butikker og restauranter. - Hotellet har en sjarmerende atmosfære med en blanding av tradisjonell kretisk arkitektur og moderne fasiliteter. - Det gir en fredelig og avslappende atmosfære for gjestene å nyte oppholdet sitt. Rom: - Hotellet tilbyr en rekke velutstyrte rom for å imøtekomme ulike preferanser og behov. - Rommene er designet med en moderne stil, med elegante møbler og moderne fasiliteter. - Hvert rom er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og gratis Wi-Fi-tilgang. - Noen rom kan også tilby sjø- eller byutsikt, mens andre kan ha en privat balkong eller terrasse. Måltider: - Casa Del Mare Rethymno har en restaurant på stedet hvor gjestene kan nyte et deilig måltid i en koselig atmosfære. - Restauranten tilbyr en meny som viser frem smakene av kretisk matlaging, med bruk av ferske lokale ingredienser. - Gjestene kan nyte en rekke greske og middelhavsretter, tilberedt med ferdigheten og lidenskapen. - Hotellet serverer også en gratis frokost hver morgen, med et utvalg av kontinentale og greske frokostprodukter for å starte dagen riktig. Alt i alt tilbyr Casa Del Mare Rethymno et komfortabelt og hyggelig opphold for gjestene med sine sjarmerende rom, sentrale beliggenhet og deilige spisemuligheter.

Underholdning

1. Venetian Harbour: Ligger bare en kort spasertur fra Casa Del Mare Rethymno, er Venetian Harbour et populært sted for underholdning. Her kan du nyte en avslappende spasertur langs vannkanten, besøke det historiske fyrtårnet og utforske de ulike butikkene, kafeene og restaurantene i området.

2. Rimondi fontene: Ligger i hjertet av Rethymnos gamleby, er Rimondi fontene et vakkert landemerke som tilbyr en hyggelig atmosfære for underholdning. Mange gateartister samles ofte rundt fontenen og tilbyr levende musikk og underholdning for besøkende.

3. Fortezza Castle: En kort avstand fra hotellet, er Fortezza Castle en historisk festning som tilbyr fantastisk panoramautsikt over Rethymno og området rundt. Det arrangeres ofte kulturelle arrangementer, inkludert musikk-konserter og teaterforestillinger, på festningen, noe som gjør det til et flott alternativ for underholdning.

4. Rethymno Marina: Hvis du er interessert i vannaktiviteter, er Rethymno Marina et flott sted å besøke. Du kan leie en båt eller bli med på en seilekspedisjon for å utforske kysten og nærliggende øyer. Marinaen tilbyr også ulike vannsportaktiviteter, som jetski og paraseiling, for de som søker en mer eventyrlig form for underholdning.

5. Rethymno Kart: Ligger bare en kort kjøretur unna, er Rethymno Kart en gokartbane der du kan nyte spennende racerløp med venner og familie. Banen passer for alle ferdighetsnivåer og tilbyr en spennende og konkurransedyktig form for underholdning.

6. Rethymno Escape Room: For en unik og utfordrende underholdningsopplevelse, bør du vurdere å besøke Rethymno Escape Room. Du og gruppen din vil bli låst inne i et tema-rom og må løse gåter og finne ledetråder for å komme deg ut innenfor en satt tidsbegrensning. Det er en morsom og engasjerende aktivitet som er perfekt for teambuilding eller gruppeunderholdning.

7. Rethymno Summer Festival: Hvis du tilfeldigvis besøker i løpet av sommermånedene, må du huske å sjekke ut Rethymno Summer Festival. Dette årlige arrangementet byr på ulike forestillinger, inkludert musikk-konserter, danseforestillinger og teateroppsetninger. Festivalen presenterer både lokale og internasjonale talenter og tilbyr et mangfoldig utvalg av underholdningsmuligheter. Dette er bare noen få eksempler på underholdningstilbudene i nærheten av Casa Del Mare Rethymno i Rethymno, Hellas. Byen er kjent for sin pulserende kulturscene, så sørg for å utforske og oppdage andre arrangementer og aktiviteter som skjer under oppholdet ditt.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Casa Del Mare i Rethymno, Hellas?
1. Hvor ligger Casa Del Mare i Rethymno, Hellas?1

Casa Del Mare ligger i Rethymno, Hellas.

2. Hvilken type overnatting tilbyr Casa Del Mare?
2. Hvilken type overnatting tilbyr Casa Del Mare?1

Casa Del Mare tilbyr komfortable og moderne overnattingsalternativer som rom og suiter.

3. Har Casa Del Mare en restaurant?
3. Har Casa Del Mare en restaurant?1

Ja, Casa Del Mare har en restaurant hvor gjestene kan nyte et variert utvalg av deilig mat og drikke.

4. Er det et svømmebasseng på Casa Del Mare?
4. Er det et svømmebasseng på Casa Del Mare?1

Ja, Casa Del Mare har et svømmebasseng hvor gjestene kan slappe av og nyte en forfriskende svømmetur.

5. Er Wi-Fi tilgjengelig på Casa Del Mare?
5. Er Wi-Fi tilgjengelig på Casa Del Mare?1

Ja, Casa Del Mare tilbyr gratis Wi-Fi til gjestene sine.

6. Er Casa Del Mare nær stranden?
6. Er Casa Del Mare nær stranden?1

Ja, Casa Del Mare ligger nær stranden og gir enkel tilgang for gjestene til å nyte den vakre kystlinjen.

7. Tilbyr Casa Del Mare romservice?
7. Tilbyr Casa Del Mare romservice?1

Ja, Casa Del Mare tilbyr romservice, som gjør at gjestene kan nyte måltider i komforten av sine egne rom.

8. Er det parkering tilgjengelig på Casa Del Mare?
8. Er det parkering tilgjengelig på Casa Del Mare?1

Ja, Casa Del Mare tilbyr parkeringsfasiliteter for gjestene.

9. Er kjæledyr tillatt på Casa Del Mare?
9. Er kjæledyr tillatt på Casa Del Mare?1

Kjæledyr er ikke tillatt på Casa Del Mare.

10. Har Casa Del Mare et treningssenter?
10. Har Casa Del Mare et treningssenter?1

Nei, Casa Del Mare har ikke et treningssenter.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
Vannaktiviteter
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Casa Del Mare Rethymno
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.