Hellas, Kommunen Platanias

Light Filled Private Villa with Pool

Eparchiaki Odos Chanion - Sougias Kommunen Platanias, Hellas Villa
1 tilbud — Se tilbud
Light Filled Private Villa with Pool
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Kjøleskap
  • Hårføner
  • Basseng
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
6.3 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Eparchiaki Odos Chanion - Sougias Kommunen Platanias, Hellas

Hotellet "Lysfylt privat villa med basseng" i Platanias kommune, Hellas ligger i et populært turistområde kjent for sine vakre strender og pulserende natteliv. Platanias er en kystlandsby som ligger i Chania-regionen på Kreta, og den tilbyr et mangfold av attraksjoner og fasiliteter for besøkende. I nærheten av hotellet vil du finne utallige restauranter, kafeer og barer hvor du kan nyte gresk mat og drikke. Landsbyen har også flere butikker og supermarkeder hvor du kan kjøpe dagligvarer og andre nødvendigheter. Platanias-stranden, kjent for sitt krystallklare vann og sandstrender, ligger bare en kort spasertur unna hotellet. Besøkende kan slappe av på stranden, delta i vannsportaktiviteter eller bare nyte de fantastiske kystutsiktene. For de som er interessert i historie og kultur, tilbyr den nærliggende byen Chania ulike attraksjoner, inkludert den venetianske havnen og gamlebyen. Her kan du utforske gammel arkitektur, besøke museer og oppleve lokal kultur. I tillegg er Platanias kommune en flott base for å utforske Kretas naturlige skjønnhet. Det er turstier, juv og grotter å oppdage, inkludert den berømte Samaria-juvet. Båtturer til nærliggende øyer som Balos og Elafonisi er også populære utflukter for besøkende. Samlet sett tilbyr hotellet "Lysfylt privat villa med basseng" i Platanias kommune, Hellas enkel tilgang til et utvalg av fasiliteter, inkludert strender, restauranter, butikker og kulturelle attraksjoner, noe som gjør det til et ideelt sted for en ferie.

map
Light Filled Private Villa with Pool
Villa

Til sentrum6.3

Om hotellet

Om

Den "Lysfylte privavillaen med basseng" i Platanias kommune, Hellas, er et luksuriøst hotell som tilbyr et behagelig og avslappende opphold for gjester. Hotellet har romslige og velutstyrte rom som er designet for å skape en lys og luftig atmosfære. Rommene er fylt med naturlig lys, noe som skaper en hyggelig og livlig stemning. Hvert rom er smakfullt innredet og utstyrt med moderne fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold. Gjestene kan nyte en rekke fasiliteter, inkludert aircondition, flatskjerm-TV, eget bad og gratis Wi-Fi. Hotellet kan også skilte med et vakkert utendørsbasseng, der gjestene kan ta en forfriskende dukkert og nyte solen. Bassengområdet er omgitt av frodig vegetasjon, noe som skaper en rolig atmosfære for avslapning. Gjestene kan også nyte fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet fra bassengområdet. Når det gjelder måltider, tilbyr hotellet et utvalg av spisemuligheter. Den på stedet restauranten serverer deilige måltider laget av ferske, lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte gresk og internasjonal mat, tilberedt av talentfulle kokker. Restauranten skaper en koselig og innbydende atmosfære, perfekt for å nyte en romantisk middag eller et uformelt måltid med venner og familie. I tillegg tilbyr hotellet romservice for gjester som foretrekker å spise i privatlivet til eget rom. Gjestene kan nyte et deilig måltid levert rett til døren. Alt i alt er "Lysfylte privavillaen med basseng" et utmerket valg for reisende som søker et luksuriøst og avslappende opphold. Med sine komfortable rom, nydelige basseng og deilige spisemuligheter, vil gjestene definitivt få en minneverdig opplevelse på dette hotellet.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet "Light Filled Private Villa with Pool" i Platanias Kommune, Hellas. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. Strender: Platanias Kommune er kjent for sine vakre strender. Du kan besøke den nærliggende Platanias-stranden eller Agia Marina-stranden for å slappe av, bade eller delta i vannsportaktiviteter.

2. Vannparker: Hvis du leter etter noe familievennlig underholdning, er Aquapark Limnoupolis en populær vannpark som ligger i nærheten. Den tilbyr ulike vannsklier, bassenger og andre attraksjoner for alle aldre.

3. Natteliv: Platanias har en livlig nattelivsscene med mange barer, klubber og andre underholdningssteder. Du kan utforske de livlige gatene og nyte live musikk, DJ-er eller kulturelle show.

4. Gamlebyen i Chania: Den sjarmerende gamlebyen i Chania ligger bare en kort kjøretur fra Platanias. Den tilbyr en blanding av underholdning, inkludert historiske attraksjoner, museer, kunstgallerier, butikker og restauranter.

5. Båtturer: Du kan ta en båttur fra Platanias for å utforske den fantastiske kystlinjen og nærliggende øyer. Disse turene inkluderer ofte svømmestopp, snorkling og mulighet til å oppleve de betagende middelhavsvistene.

6. Utflukter: Platanias har god forbindelse til ulike attraksjoner og severdigheter. Du kan delta i organiserte utflukter for å besøke steder som Samaria-kløften, Balos-lagunen, Elafonissi-stranden eller den gamle byen Knossos. Husk å sjekke tilgjengelighet og åpningstider for disse underholdningsmulighetene, da de kan variere avhengig av sesongen og lokale reguleringer.

Topp spørsmål

1. Q: Er bassenget privat eller delt?
1. Q: Er bassenget privat eller delt?1

A: Bassenget er helt privat og kun for bruk av gjestene som bor på villaen

2. Q: Hvor mange soverom har villaen?
2. Q: Hvor mange soverom har villaen?1

A: Villaen har tre soverom, hver utstyrt med komfortable senger og vakker utsikt

3. Q: Er det noen nærliggende strender?
3. Q: Er det noen nærliggende strender?1

A: Ja, det er flere vakre strender innen lett rekkevidde fra villaen

4. Den nærmeste stranden er bare en kort spasertur unna?
4. Den nærmeste stranden er bare en kort spasertur unna?1

5. Q: Er villaen klimatisert?
5. Q: Er villaen klimatisert?1

A: Ja, villaen er fullt klimatisert for å sikre et komfortabelt opphold, spesielt i de varme sommermånedene

6. Q: Er det parkering tilgjengelig på villaen?
6. Q: Er det parkering tilgjengelig på villaen?1

A: Ja, villaen tilbyr privat parkeringsplass for gjestene, og sikrer bekvemmelighet og sikkerhet for de som kommer med bil

7. Q: Er kjæledyr tillatt i villaen?
7. Q: Er kjæledyr tillatt i villaen?1

A: Dessverre er kjæledyr ikke tillatt i villaen for å opprettholde et rent og komfortabelt miljø for alle gjestene

8. Q: Er det en matbutikk eller et supermarked i nærheten?
8. Q: Er det en matbutikk eller et supermarked i nærheten?1

A: Ja, det er flere matbutikker og supermarkeder i kort avstand fra villaen, noe som gjør det enkelt å fylle opp på det nødvendige i løpet av oppholdet

9. Q: Hvilke fasiliteter tilbys i villaen?
9. Q: Hvilke fasiliteter tilbys i villaen?1

A: Villaen er godt utstyrt med moderne fasiliteter, inkludert et fullt utstyrt kjøkken, Wi-Fi, TV, vaskemaskin og oppvaskmaskin

10. Q: Kan jeg be om ekstra tjenester som husvask eller transportavtaler?
10. Q: Kan jeg be om ekstra tjenester som husvask eller transportavtaler?1

A: Ja, ekstra tjenester som husvask, flyplasstransport og bilutleie kan avtales etter forespørsel

11. Vennligst informer eiendomsforvalteren på forhånd?
11. Vennligst informer eiendomsforvalteren på forhånd?1

12. Q: Er det noen restauranter eller kafeer i nærheten?
12. Q: Er det noen restauranter eller kafeer i nærheten?1

A: Ja, det er mange restauranter og kafeer i nærområdet, som tilbyr et utvalg av lokale og internasjonale matvalg for å spise ute

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Hårføner
Vannaktiviteter
  • Basseng
Anmeldelse av Light Filled Private Villa with Pool
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.