Hellas, Pieria

Like your Home Pieria

AGIOU NIKOLAOU 98 Pieria, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Like your Home Pieria
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Klimaanlegg
  • Kjøleskap
Vis alle fasiliteter 2
Beliggenhet
Til sentrum
18.7 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

AGIOU NIKOLAOU 98 Pieria, Hellas

Noen populære attraksjoner og severdigheter i nærheten av hotellet 'Like your Home Pieria' i Pieria, Hellas inkluderer:

1. Olympic Beach: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra Olympic Beach, kjent for sin gylne sand og krystallklart vann. Besøkende kan nyte bading, soling og ulike vannsportaktiviteter.

2. Mount Olympus: Pieria er hjemmet til Mount Olympus, det høyeste fjellet i Hellas og den legendariske boligen til de greske gudene. Naturinteresserte og eventyrlystne kan utforske fjellets stier, fossefall og fantastisk utsikt.

3. Ancient Dion: Ligger cirka 20 kilometer sørvest for Pieria, er Ancient Dion et arkeologisk område og en UNESCOs verdensarvliste. Det var en gang det religiøse sentrum for de gamle makedonerne og har ruiner av templer, teatre og en gammel by.

4. Platamon slott: Plassert på en høyde med utsikt over havet, er Platamon slott en middelaldersk festning som dateres tilbake til det

12. århundre. Det tilbyr panoramautsikt over området rundt og gir et innblikk i regionens historie.

5. Vergina: Omtrent 60 kilometer nord for Pieria, er Vergina et annet viktig arkeologisk område. Det er det gamle gravstedet til kongene av Makedonia, inkludert gravene til Philip II, far til Alexander den store.

6. Arkeologisk museum i Dion: Ligger i den nærliggende byen Dion, viser dette museet gjenstander som er gravd opp fra det gamle området Dion. Det gir innsikt i regionens historie og kultur.

7. Nasjonalparken Mount Olympus: Hotellet ligger nær Nasjonalparken Mount Olympus, som tilbyr utallige turstier, fjellsykkelruter og utendørsaktiviteter. Det er en paradis for naturinteresserte, med variert flora og fauna.

8. Dionysus Land Winery: Vininteresserte kan besøke dette lokale vingården, som ligger i nærheten av Dion, for vinsmaking og turer. Det gir en mulighet til å smake på regionale viner og lære om vinproduksjonsprosessen. I tillegg er hotellet sannsynligvis omgitt av restauranter, kafeer, butikker og andre fasiliteter som er tilpasset turister som besøker Pieria.

map
Like your Home Pieria
Leilighet

Til sentrum18.7

Om hotellet

Om

'Like your Home Pieria' er et hotell som ligger i Pieria, Hellas. Det tilbyr en behagelig og vennlig atmosfære for gjester, med mål om å få dem til å føle seg som hjemme. Hotellet har forskjellige typer rom tilgjengelig for å imøtekomme ulike behov og preferanser. Disse inkluderer enkeltrom, dobbeltrom, tomannsrom, tremannsrom og familierom. Hvert rom er godt utstyrt og designet for å skape en koselig og avslappende atmosfære. Rommene er utstyrt med fasiliteter som air condition, flatskjerm TV, gratis Wi-Fi og private bad. 'Like your Home Pieria' tilbyr også deilige måltider til gjestene. Hotellet har en restaurant på stedet hvor frokost serveres daglig. Frokostmenyen inneholder et utvalg av alternativer, inkludert nystekt brød, bakverk, frukt, yoghurt, frokostblandinger og varme drikker. Restauranten serverer også lunsj og middag, med greske og internasjonale retter laget av lokalt dyrkede ingredienser. Gjestene kan velge å spise i restauranten eller nyte måltidene sine i det utendørs sitteområdet, som gir en pittoresk utsikt over det omkringliggende landskapet. Samlet sett tilbyr 'Like your Home Pieria' komfortable rom og smakfulle måltider, noe som gjør det til et flott valg for reisende som besøker Pieria i Hellas.

Underholdning

Det er flere underholdningstilbud i nærheten av hotellet "Lik hjemmet ditt Pieria" i Pieria, Hellas. Her er noen få forslag:

1. Strender: Pieria er kjent for sin vakre kystlinje. Ta en kort spasertur eller kjøretur og nyt de sandstrendene i Pieria, hvor du kan slappe av, bade eller sole deg.

2. Mount Olympus: Hvis du liker utendørsaktiviteter og fotturer, er Mount Olympus et must-visit. Fjellet byr på fantastisk utsikt, stier med ulike vanskelighetsgrader, og muligheten til å oppleve naturen.

3. Arkeologiske stedet Dion: Ligger omtrent 20 kilometer fra Pieria, er det arkeologiske stedet Dion en gammel by med godt bevarte ruiner. Utforsk stedet og lær om dets historiske betydning.

4. Vannpark: Avkjøl deg og ha det moro på Waterland vannpark, som ligger nær Pieria. Parken tilbyr ulike vannsklier, bassenger og underholdningstilbud som passer for alle aldre.

5. Natteliv i Katerini: Den nærliggende byen Katerini har et livlig natteliv. Utforsk de mange kafeene, barene og klubbene, hvor du kan nyte live musikk, drikke og danse.

6. Lokale spisesteder: Opplev den lokale maten ved å prøve ut de nærliggende tavernaene og restaurantene. Smak på tradisjonelle greske retter, sjømat spesialiteter og deilige desserter. Vennligst merk at det alltid er godt å sjekke åpningstidene og tilgjengeligheten av disse underholdningstilbudene før du besøker dem, da de kan variere avhengig av sesongen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Pieria i Hellas?
1. Hvor ligger Pieria i Hellas?1

Pieria er en region som ligger i nordlige Hellas, og grenser til Egeerhavet. Den ligger mellom byene Thessaloniki og Larissa

2. Hva er noen populære turistattraksjoner i Pieria, Hellas?
2. Hva er noen populære turistattraksjoner i Pieria, Hellas?1

Pieria tilbyr en rekke attraksjoner, inkludert den gamle byen Dion, fjellet Olympus (hjemmet til de greske gudene i mytologien), arkeologiske stedet Vergina og de vakre strendene på Olympic Riviera

3. Hvordan kommer jeg meg fra Thessaloniki til Pieria?
3. Hvordan kommer jeg meg fra Thessaloniki til Pieria?1

Den vanligste måten å komme seg til Pieria fra Thessaloniki er via vei. Det er vanlige bussforbindelser mellom de to byene, med en reisetid på omtrent en time. Alternativt kan du leie en bil eller ta en taxi

4. Når er det beste tidspunktet å besøke Pieria?
4. Når er det beste tidspunktet å besøke Pieria?1

Det beste tidspunktet å besøke Pieria er i løpet av sommermånedene (juni-august) når været er varmt og ideelt for å nyte stranden. Hvis du foretrekker å unngå folkemengdene, er våren og høsten (april-mai, september-oktober) også flotte tidspunkter å besøke

5. Kan jeg gå på fjellturer i Pieria?
5. Kan jeg gå på fjellturer i Pieria?1

Ja, Pieria er kjent for sine fjellstier, spesielt i området rundt fjellet Olympus. Det er forskjellige ruter tilgjengelig for alle nivåer av fjellvandrere, og de tilbyr fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet

6. Er det noen skianlegg i Pieria?
6. Er det noen skianlegg i Pieria?1

Ja, Pieria har Elatochori Ski Center, som tilbyr skibakker egnet for både nybegynnere og erfarne skiløpere. Skisesongen varer vanligvis fra desember til april

7. Hvilke tradisjonelle retter bør jeg prøve i Pieria?
7. Hvilke tradisjonelle retter bør jeg prøve i Pieria?1

Noen populære tradisjonelle retter å prøve i Pieria inkluderer moussaka, souvlaki, spanakopita (spinatpai), gyros og sjømatretter som blekksprut og grillet blekksprut. Ikke glem å prøve lokale desserter som baklava og loukoumades (honningboller)

8. Kan jeg besøke den gamle byen Dion i Pieria?
8. Kan jeg besøke den gamle byen Dion i Pieria?1

Ja, Dion er et must-visit arkeologisk sted i Pieria. Det var en gang en viktig by i det makedonske riket og er kjent for sine godt bevarte ruiner, inkludert et gammelt teater, templer og bad

9. Er det noen vannsportsaktiviteter tilgjengelig i Pieria?
9. Er det noen vannsportsaktiviteter tilgjengelig i Pieria?1

Ja, langs kystområdene i Pieria er det forskjellige vannsportsaktiviteter tilgjengelig, som jetski, padling og til og med parasailing. Mange strandnære feriesteder tilbyr utleie og leksjoner i vannsport

10. Hva er avstanden mellom Pieria og Athen?
10. Hva er avstanden mellom Pieria og Athen?1

Avstanden mellom Pieria og Athen er omtrent 440 kilometer (273 miles) via vei. Turen tar rundt 4-5 timer med bil eller buss.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Klimaanlegg
  • Kjøleskap
Anmeldelse av Like your Home Pieria
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.