Hellas, Paros

Sand Key Villa 2

Santa Maria Paros, Hellas Ferieutleie
1 tilbud fra 5317 NOK Se tilbud
Sand Key Villa 2
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Vis alle fasiliteter 5
Beliggenhet
Til sentrum
11.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Santa Maria Paros, Hellas

Rundt hotellet 'Sand Key Villa 2' på Paros, Hellas, er det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder og aktiviteter i nærheten inkluderer:

1. Kolimbithres Beach: Kun en kort spasertur fra hotellet, er Kolimbithres Beach en fantastisk strand kjent for sine unike klippeformasjoner og krystallklart vann. Besøkende kan slappe av på den sandete stranden, bade, snorkle og utforske de omkringliggende grottene og vikene.

2. Naoussa Town: Beliggende omtrent 3 km fra Sand Key Villa 2, er Naoussa Town en pittoresk fiskeby kjent for sine sjarmerende smale gater, tradisjonelle kykladiske hus og vakre venetianske havn. Her kan besøkende nyte lokal mat på tavernaer, handle suvenirer og oppleve det livlige nattelivet.

3. Paros Park: Plassert i nærheten, tilbyr Paros Park et vakkert naturlandskap med turstier, arkeologiske steder og fantastisk utsikt over Egeerhavet. Det er et flott sted for fotturer, piknik og utforsking av øyas naturlige skjønnhet.

4. Klosteret Agios Antonios: Plassert på en høyde nær Naoussa, tilbyr klosteret Agios Antonios spektakulær utsikt over området rundt. Besøkende kan utforske klosterets områder, besøke kirken og nyte roen i omgivelsene.

5. Vinmarker og vingårder: Paros er kjent for sine vinmarker og vingårder som produserer høykvalitetsviner. Det er flere vingårder i området der besøkende kan lære om vinproduksjonsprosessen, smake på lokale varianter og nyte de vakre vinmarkslandskapene.

6. Vannsport: Som en kystdestinasjon tilbyr Paros ulike vannsportsaktiviteter som windsurfing, kitesurfing, paddleboarding og jetski. Det er utleiesjapper og skoler i nærheten der besøkende kan oppleve disse spennende aktivitetene. I tillegg, i umiddelbar nærhet til hotellet, finnes det restauranter, kafeer, supermarkeder og andre fasiliteter som imøtekommer turisters behov.

map
Sand Key Villa 2
Ferieutleie

Til sentrum11.2

Om hotellet

Om

'Sand Key Villa 2' er et luksushotell som ligger på den vakre øya Paros, Hellas. Hotellet tilbyr et utvalg av rom som passer til behovene til forskjellige typer gjester. Rommene på 'Sand Key Villa 2' er romslige, velutstyrte og elegant designet. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, en flatskjerm-TV, minibar og gratis Wi-Fi. Rommene har komfortable senger, en sittegruppe og eget bad med dusj og toalettsaker. Hotellet tilbyr også et utvalg av måltidsalternativer for å tilfredsstille gjestenes kulinariske preferanser. Det er en restaurant på stedet som serverer et deilig utvalg av både lokale og internasjonale retter. Gjestene kan nyte måltidene sine samtidig som de nyter den fantastiske utsikten over det omkringliggende landskapet. For de som ønsker å slappe av og koble av, har 'Sand Key Villa 2' også et vakkert utendørs svømmebasseng og en solterrasse. Gjestene kan ta en forfriskende dukkert i bassenget, nyte solen på terrassen eller rett og slett nyte en avslappende ettermiddag ved å nyte hotellets rolige atmosfære. I tillegg tilbyr hotellet utmerkede tjenester og fasiliteter for å sikre et komfortabelt opphold for gjestene sine. Det vennlige og profesjonelle personalet er alltid tilgjengelig for å hjelpe med eventuelle spørsmål eller forespørsler. Andre fasiliteter inkluderer et treningssenter, et spa, en døgnåpen resepsjon og gratis parkering. Alt i alt tilbyr 'Sand Key Villa 2' luksuriøs overnatting, deilig mat og et utvalg av fasiliteter for å gi gjestene et minneverdig opphold på øya Paros, Hellas.

Underholdning

1. Kolymbithres-stranden: Ligger mindre enn en kilometer unna Sand Key Villa 2, tilbyr Kolymbithres-stranden vakre, klare vann og unike steinformasjoner. Besøkende kan nyte å bade, sole seg og delta i ulike vannaktiviteter som snorkling og paddleboarding.

2. Naoussa by: Bare en kort kjøretur eller en hyggelig spasertur fra hotellet ligger Naoussa by, en sjarmerende fiskelandsby kjent for sin pittoreske havn, smale gater og livlige natteliv. Her kan besøkende utforske et utvalg av restauranter, barer, kafeer og butikker. Om kveldene kommer byen til live med musikk og underholdning.

3. Paros Park: En naturreservat plassert på nordsiden av øya, Paros Park tilbyr fantastisk kystlandskap, turstier og historiske steder. Besøkende kan nyte fotturer, fuglekikking og piknik i vakker natur. Parken arrangerer også ulike kulturelle arrangementer, inkludert konserter og kunstutstillinger, i løpet av sommermånedene.

4. Båtturer: Paros tilbyr mange båtturer som går fra Naoussa og Piso Livadi, begge innen enkel rekkevidde fra Sand Key Villa

2. Besøkende kan bli med på en heldags eller halvdags båttur for å utforske nærliggende øyer som Antiparos, Santorini eller den ubebodde Despotiko-øya. Disse turene inkluderer ofte stopp for bading, underholdning om bord og servering ombord.

5. Vannsport: Like i nærheten av hotellet er Santa Maria-stranden og Golden Beach populære steder for vannsportentusiaster. Besøkende kan prøve seg på windsurfing, kitesurfing, jetski eller bananbåtturer. Det er flere vannsportsentre som tilbyr utleie av utstyr og leksjoner for nybegynnere.

6. Paros Park Yoga: Hvis du leter etter en mer avslappende og velværeorientert opplevelse, tilbyr Paros Park Yoga yogaklasser i en fredelig naturlig omgivelse. Klassene passer både for nybegynnere og erfarne yogier, og de finner ofte sted utendørs med fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet.

7. Vinsmaking: Paros er kjent for sine utmerkede vingårder, og det er flere vinmarker i nærheten av Sand Key Villa 2 som tilbyr vinsmaking. Besøkende kan smake på et bredt utvalg av lokale viner, guidet av kunnskapsrike ansatte som gir innsikt i vinproduksjonsprosessen og øyas unike druesorter. Samlet sett tilbyr Sand Key Villa 2 enkel tilgang til et variert underholdningstilbud, som spenner fra strandaktiviteter og vannsport til kulturelle arrangementer og avslapningsopplevelser. Dette sikrer at besøkende har et minneverdig og hyggelig opphold.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger Sand Key Villa 2?
1. Hvor ligger Sand Key Villa 2?1

Sand Key Villa 2 ligger i Paros, Hellas.

2. Hvor mange soverom har Sand Key Villa 2?
2. Hvor mange soverom har Sand Key Villa 2?1

Sand Key Villa 2 har 4 soverom.

3. Hvilke fasiliteter tilbyr Sand Key Villa 2?
3. Hvilke fasiliteter tilbyr Sand Key Villa 2?1

Sand Key Villa 2 tilbyr fasiliteter som privat svømmebasseng, fullt utstyrt kjøkken, aircondition, Wi-Fi og utendørs spiseplass.

4. Er Sand Key Villa 2 dyrevennlig?
4. Er Sand Key Villa 2 dyrevennlig?1

Nei, Sand Key Villa 2 tillater ikke kjæledyr.

5. Er det parkering tilgjengelig på Sand Key Villa 2?
5. Er det parkering tilgjengelig på Sand Key Villa 2?1

Ja, det er gratis parkering tilgjengelig på Sand Key Villa.

6. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Sand Key Villa 2?
6. Hva er innsjekking- og utsjekkingstiden på Sand Key Villa 2?1

Innsjekkingstiden er vanligvis etter kl. 14:00 og utsjekkingstiden er før kl. 11:00 på Sand Key Villa.

7. Er det et minimum oppholdskrav på Sand Key Villa 2?
7. Er det et minimum oppholdskrav på Sand Key Villa 2?1

Ja, det er et minimum oppholdskrav på 5 netter på Sand Key Villa.

8. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Sand Key Villa 2?
8. Kan jeg avbestille reservasjonen min på Sand Key Villa 2?1

Avbestillingsreglene varierer avhengig av bestillingsplattformen eller byrået du brukte til å gjøre reservasjonen. Det er best å sjekke direkte med dem.

9. Finnes det nærliggende attraksjoner å besøke fra Sand Key Villa 2?
9. Finnes det nærliggende attraksjoner å besøke fra Sand Key Villa 2?1

Ja, Sand Key Villa 2 ligger i nærheten av attraksjoner som Golden Beach, Paros Park og Naoussa Village.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vannaktiviteter
  • Basseng
  • Utendørsbasseng
Anmeldelse av Sand Key Villa 2
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.