Hellas, Paros

Colors In Naousa

Naoussa Paros, Hellas Ferieutleie
1 tilbud fra 2943 NOK Se tilbud
Colors In Naousa
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
  • Selvbetjent vaskeritjeneste
Vis alle fasiliteter 3
Beliggenhet
Til sentrum
8.2 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Naoussa Paros, Hellas

Hotellet 'Colors In Naousa' ligger i Naousa, en pittoresk fiskerlandsby på øya Paros, i Hellas. Hotellet er omgitt av ulike attraksjoner og fasiliteter. Noen av tingene du kan finne rundt hotellet er:

1. Naousa havn: Hotellet ligger bare en kort spasertur fra den vakre havnen i Naousa, der du kan finne tradisjonelle fiskebåter, kafeer og restauranter ved vannkanten.

2. Strender: Det finnes flere strender i nærheten, inkludert Piperi-stranden og Agioi Anargyroi-stranden, begge innen gangavstand fra hotellet.

3. Gamlebyen: Hotellet ligger i hjertet av Naousas sjarmerende gamleby, med smale gater, hvitkalkede bygninger og tradisjonell kykladisk arkitektur.

4. Restauranter og kafeer: Det er mange spisesteder i nærheten av hotellet, som spenner fra tradisjonelle greske tavernaer til internasjonale restauranter. Du kan også finne koselige kafeer for å nyte kaffe eller cocktails.

5. Butikker og boutiquer: Naousa har en livlig handlegate, med et utvalg av boutiquer, smykkebutikker og butikker som selger lokale produkter. Du kan utforske de livlige gatene og finne unike suvenirer.

6. Natteliv: Naousa er kjent for sitt livlige natteliv, med mange barer og klubber i nærheten av hotellet. Du kan nyte live musikk, cocktails og dans om kvelden.

7. Vannaktiviteter: Hotellet ligger beleilig til for vannaktiviteter som bading, snorkling og båtturer. Du kan bestille båtturer til nærliggende strender eller naboøya Antiparos. De nøyaktige omgivelsene kan variere, men dette er noen av de vanlige attraksjonene i nærheten av hotellet 'Colors In Naousa' på Paros, Hellas.

map
Colors In Naousa
Ferieutleie

Til sentrum8.2

Om hotellet

Om

Colors In Naousa er et vakkert hotell som ligger i Naousa, Paros, Hellas. Hotellet tilbyr komfortable rom og et utvalg av måltidsalternativer for å sikre et hyggelig opphold for gjestene sine. Rommene på Colors In Naousa er smakfullt innredet og designet for å gi en avslappende og hyggelig opplevelse for gjestene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, en flatskjerm-TV, et lite kjøleskap og et eget bad med dusj. Noen rom har også en balkong eller terrasse med vakker utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme behovene til ulike gjester. Dette inkluderer standardrom, superior-rom og familierom. Standardrommene passer for par eller enslige reisende, mens superior-rommene tilbyr ekstra plass og fasiliteter for et mer luksuriøst opphold. Familierommene er ideelle for de som reiser med barn, da de gir ekstra soveordninger. Når det gjelder måltider, har Colors In Naousa en restaurant på stedet som serverer et utvalg av deilige greske og internasjonale retter. Gjestene kan nyte en solid frokostbuffé for å starte dagen eller velge à la carte-alternativer til lunsj og middag. Restauranten tilbyr også vegetariske og glutenfrie alternativer for å imøtekomme gjester med spesielle kostbehov. For de som foretrekker å slappe av og kose seg, har hotellet en bar der gjestene kan nyte forfriskende drikke og cocktails. Baren har en koselig atmosfære, noe som gjør den til et ideelt sted å sosialisere eller bare nyte en rolig kveld. Alt i alt tilbyr Colors In Naousa komfortable rom og deilige måltider på en praktisk beliggenhet på Paros. Uansett om gjestene er ute etter en avslappende strandferie eller en eventyrfylt ferie, er dette hotellet et utmerket valg.

Underholdning

Det er nok av underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'Colors In Naousa' på Paros, Hellas. Noen av de populære alternativene inkluderer:

1. Naousa landsby: Hotellet ligger i Naousa, en sjarmerende kystlandsby. Du kan utforske de smale gatene, koselige kafeer og tradisjonelle tavernaer. Byen tilbyr også et livlig natteliv med barer og klubber.

2. Naousa havn: Havnepromenaden er et flott sted å slappe av og nyte utsikten. Du kan ta en avslappende spasertur langs vannet, besøke den gamle venetianske borgen og spise på sjømatrestauranter.

3. Strender: Paros har noen fantastiske strender i nærheten hvor du kan sole deg og bade i krystallklart vann. Noen populære alternativer inkluderer Kolymbithres-stranden, Santa Maria-stranden og Monastiri-stranden.

4. Vannsport: Hvis du føler deg eventyrlysten, kan du delta i ulike vannsportsaktiviteter som snorkling, dykking, windsurfing og paddleboarding. Mange utleiesjapper og skoler er tilgjengelige i Naousa.

5. Båtturer: Du kan ta båtturer fra Naousa for å utforske naboøyene som Antiparos og Naxos. Disse turene tilbyr fantastisk utsikt og muligheter for bading i bortgjemte bukter.

6. Vingårder: Paros er kjent for sine tradisjonelle vingårder. Du kan besøke lokale vingårder og nyte vinsmakingsturer.

7. Kulturelle attraksjoner: Paros har flere kulturelle attraksjoner som er verdt å besøke, som kirken Ekatontapyliani i Parikia, øyas hovedstad. Denne bysantinske kirken regnes som en av de viktigste i Hellas.

8. Shopping: Naousa har et bredt utvalg av butikker som selger lokale håndverk, kunst og moteprodukter. Du kan utforske de smale gatene og finne unike suvenirer å ta med hjem. Dette er bare noen få alternativer som er tilgjengelige i nærheten av hotellet 'Colors In Naousa'. Hotellpersonalet vil kunne gi mer informasjon og hjelpe deg med å planlegge underholdningsaktivitetene dine under oppholdet.

Topp spørsmål

1. Hvilken farge har den tradisjonelle arkitekturen i Naousa, Paros, Hellas?
1. Hvilken farge har den tradisjonelle arkitekturen i Naousa, Paros, Hellas?1

Den tradisjonelle arkitekturen i Naousa, Paros, Hellas er hovedsakelig hvit. Flertallet av bygningene er malt i hvitt, og skaper en vakker og pittoresk atmosfære

2. Brukes det noen andre farger på bygningene?
2. Brukes det noen andre farger på bygningene?1

Ja, selv om hvitt er den dominerende fargen, kan du også finne noen bygninger med blå dører, skodder og kuppel. Kombinasjonen av hvitt og blått er ganske vanlig og legger til sjarmen til byen

3. Hvorfor er hvitt en så fremtredende farge i Naousa?
3. Hvorfor er hvitt en så fremtredende farge i Naousa?1

Hvitt har tradisjonelt blitt brukt i gresk arkitektur av flere grunner. Det reflekterer sollyset og holder bygningene kjøligere i de varme somrene. I tillegg er hvitt assosiert med renslighet og renhet, som er viktige kulturelle verdier i Hellas

4. Har fargene noen kulturell eller historisk betydning?
4. Har fargene noen kulturell eller historisk betydning?1

Kombinasjonen av hvitt og blått har stor kulturell betydning i Hellas. Blått er ofte assosiert med havet og himmelen, begge av stor betydning i gresk kultur. Bruken av disse fargene gjenspeiler forbindelsen mellom Naousa og dens maritime historie

5. Finnes det noen spesifikke regler eller forskrifter angående fargene på bygninger i Naousa?
5. Finnes det noen spesifikke regler eller forskrifter angående fargene på bygninger i Naousa?1

Selv om det kanskje ikke er strenge regler, er det en generell enighet om å opprettholde de tradisjonelle fargene i byen. Dette bidrar til å bevare den unike estetikken som har gjort Naousa til et attraktivt reisemål for turister

6. Kan besøkende ta bilder av de fargerike bygningene?
6. Kan besøkende ta bilder av de fargerike bygningene?1

Ja, turister oppfordres til å ta bilder av de fargerike bygningene i Naousa. De pittoreske gatene og sjarmerende arkitekturen tilbyr mange fotomuligheter og skaper varige minner fra reisen

7. Er det noen andre bemerkelsesverdige aspekter ved byens farger?
7. Er det noen andre bemerkelsesverdige aspekter ved byens farger?1

I tillegg til de hvite og blå bygningene vil du også finne fargerike blomster og planter som pryder balkonger og gårdsplasser, og tilfører livlige farger til scenen. Dette forbedrer videre skjønnheten og sjarmen til Naousa.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
  • Gratis Wi-Fi
  • Trådløst internett
Ekstra tjenester
  • Selvbetjent vaskeritjeneste
Anmeldelse av Colors In Naousa
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.