Hellas, Nikiti

Sundays Family House/Studio

Galipsous Nikiti, Hellas Leilighet
1 tilbud — Se tilbud
Sundays Family House/Studio
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
  • Lekeplass
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
0.4 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Galipsous Nikiti, Hellas

Rundt hotellet "Sundays Family House/Studio" i Nikiti, Hellas, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet inkluderer:

1. Nikiti-stranden: Hotellet ligger svært nær stranden, noe som gjør det enkelt for gjestene å få tilgang til de sandete kystene i Nikiti og nyte det krystallklare vannet.

2. Nikiti Marina: Marinaen er i nærheten, og tilbyr muligheten for besøkende å beundre og utforske båtene og yachtene som er fortøyd der. Det er også et flott sted å nyte en rolig spasertur langs vannkanten.

3. Nikiti sentrum: Hotellet ligger innen gangavstand fra sentrum av landsbyen, hvor gjestene kan finne forskjellige butikker, restauranter og kafeer. Her kan besøkende oppleve den lokale atmosfæren og smake på gresk mat.

4. Agios Nikitas-kirken: Ligger midt i Nikiti, er denne pittoreske kirken et betydningsfullt landemerke med sin vakre arkitektur og religiøse betydning.

5. Sithonia-halvøya: Nikiti ligger på østkysten av Sithonia-halvøya, noe som gjør det enkelt for gjestene å utforske andre sjarmerende landsbyer og strender i området.

6. Kassandra-halvøya: Innen kort kjøreavstand kan gjestene også besøke den nærliggende Kassandra-halvøya, kjent for sine sandstrender, livlige natteliv og luksuriøse feriesteder.

7. Naturlig skjønnhet: Rundt Nikiti finnes det frodige grønne åser, olivenlunder og fantastiske naturlandskap. Besøkende kan dra på fottur eller ta panoramakjøreturer for å beundre skjønnheten i regionen. Dette er bare noen få av attraksjonene og fasilitetene rundt hotellet "Sundays Family House/Studio" i Nikiti, Hellas.

map
Sundays Family House/Studio
Leilighet

Til sentrum0.4

Om hotellet

Om

Søndags Familiehus/Studio er et hotell som ligger i Nikiti, en pittoresk by i Hellas. Hotellet tilbyr komfortable overnattingsmuligheter og et utvalg av fasiliteter for å sikre et hyggelig opphold for gjestene. Rommene på Søndags Familiehus/Studio er romslige og velutstyrte. De er designet for å gi en koselig og imøtekommende atmosfære for gjestene. Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, eget bad, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Noen rom har også en balkong eller terrasse med utsikt over området rundt. Hotellet tilbyr ulike måltidsalternativer for gjestene. En buffé frokost serveres daglig, med et utvalg av fersk brød, bakverk, frukt, frokostblandinger og varme drikker. Til lunsj og middag kan gjestene nyte deilige greske og internasjonale retter på den egen restaurant. Menyen inkluderer ulike alternativer for å imøtekomme ulike smaker og diettpreferanser. I tillegg til komfortable rom og deilige måltider, tilbyr Søndags Familiehus/Studio en rekke fasiliteter og tjenester for å forbedre gjestenes opplevelse. Hotellet har et svømmebasseng og solterrasse der gjestene kan slappe av og nyte solen. Det er også en lekeplass for barn, noe som gjør det til et flott alternativ for familier som reiser med barn. Andre fasiliteter inkluderer en døgnåpen resepsjon, gratis parkering og vaskeritjenester. Hotellets beliggenhet i Nikiti er også praktisk for å utforske området rundt. Nikiti er kjent for sine vakre strender, krystallklart vann og sjarmerende gamleby. Gjestene kan enkelt komme seg til stranden fra hotellet og nyte ulike vannaktiviteter som bading, snorkling og soling. Byen tilbyr også et utvalg av butikker, restauranter og kafeer som gjestene kan utforske og oppleve den lokale kulturen. Alt i alt er Søndags Familiehus/Studio et flott valg for reisende som ønsker komfortable overnattingsmuligheter, deilige måltider og en praktisk beliggenhet i Nikiti, Hellas. Enten du er et par, en familie eller en solo reisende, vil dette hotellet sikkert gi et hyggelig og fornøyelig opphold.

Barn

Sundays Family House/Studio i Nikiti, Hellas tilbyr et utvalg av aktiviteter og fasiliteter for barn. Noen av tingene barn kan nyte mens de er der inkluderer:

1. Svømmebasseng: Eiendommen har et svømmebasseng hvor barn kan plaske rundt og ha det gøy.

2. Hage: Studioet har en vakker hage hvor barn kan løpe rundt, leke spill og ha piknik.

3. Utendørsaktiviteter: Området rundt Nikiti tilbyr ulike utendørsaktiviteter egnet for barn, som fotturer, sykling og utforsking av naturen.

4. Strender: Nikiti er kjent for sine fantastiske strender, som er flotte for barn å bygge sandslott, bade i havet og leke på stranden.

5. Nærliggende lekeplasser: Det finnes flere lekeplasser i nærheten av Sundays Family House/Studio, hvor barn kan nyte husker, sklier og andre lekestrukturer.

6. Ridning: Det finnes ridemuligheter nær Nikiti, hvor barn kan ha en morsom og eventyrlig opplevelse.

7. Vannsport: Eldre barn kan engasjere seg i vannsportsaktiviteter som ståpadling, kajakkpadling og snorkling, som er tilgjengelig i området.

8. Båtturer: Familier kan ta båtturer rundt Sithonia-halvøya, noe som gir barna muligheten til å se havliv og nyte den vakre utsikten.

9. Kulturelle opplevelser: Nikiti har en rik kulturarv med historiske steder og tradisjonelle arrangementer. Familier kan utforske gamle ruiner og delta på lokale festivaler for å lære om den greske kulturen.

10. Utflukter: Familier kan også dra på dagsturer til nærliggende attraksjoner som Petralona-hulen, Skilpadde-sjøen eller Mount Athos-klosterfellesskapet (kun tilgjengelig for menn). Disse utfluktene kan være en flott læringsopplevelse for barn.

Underholdning

Det er flere underholdningsalternativer i nærheten av hotellet 'Sundays Family House/Studio' i Nikiti, Hellas. Noen alternativer inkluderer:

1. Strender: Nikiti er kjent for sine vakre strender, så å tilbringe en dag avslappende ved sjøen er et populært underholdningsvalg. Noen nærliggende strender inkluderer Nikiti Beach, Spathies Beach og Agios Ioannis Beach.

2. Vannsport: Mange strender i Nikiti tilbyr vannsportaktiviteter som jetski, padleboarding og windsurfing. Du kan leie utstyr og få instruksjoner fra lokale leverandører.

3. Båtturer: Ta en båttur for å utforske den fantastiske kystlinjen og nærliggende øyer. Det er flere båttur-operatører i Nikiti som tilbyr utflukter til steder som Athosfjellet eller Sithonia-halvøya.

4. Barer og restauranter: Nikiti har en livlig nattelivscene med mange barer og restauranter. Du kan nyte lokal mat, lytte til levende musikk eller rett og slett slappe av med en cocktail mens du nyter den vakre utsikten.

5. Tradisjonell gresk folklorekveld: Noen hoteller og restauranter arrangerer greske folklorekvelder hvor du kan oppleve tradisjonell musikk, dans og mat. Dette er en flott måte å bli kjent med den lokale kulturen.

6. Dagsturer: Nikiti ligger beleilig til for dagsturer til andre populære destinasjoner i Halkidiki, som byen Thessaloniki eller de vakre strendene på Kassandra-halvøya. Du kan leie en bil eller bli med på organiserte turer for å utforske disse områdene. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten av spesifikke underholdningsalternativer kan variere avhengig av sesong og lokale forskrifter. Det er alltid lurt å sjekke med hotellet eller det lokale turistkontoret for den mest oppdaterte informasjonen.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'Sundays Family House/Studio'?
1. Hvor ligger 'Sundays Family House/Studio'?1

'Sundays Family House/Studio' ligger i Nikiti, Hellas

2. Hvor mange personer kan 'Sundays Family House/Studio' ta imot?
2. Hvor mange personer kan 'Sundays Family House/Studio' ta imot?1

'Sundays Family House/Studio' kan ta imot opptil 4 personer

3. Er det parkering tilgjengelig på 'Sundays Family House/Studio'?
3. Er det parkering tilgjengelig på 'Sundays Family House/Studio'?1

Ja, det er parkering tilgjengelig på 'Sundays Family House/Studio'

4. Er frokost inkludert i oppholdet på 'Sundays Family House/Studio'?
4. Er frokost inkludert i oppholdet på 'Sundays Family House/Studio'?1

Nei, frokost er ikke inkludert i oppholdet på 'Sundays Family House/Studio'

5. Er kjæledyr tillatt på 'Sundays Family House/Studio'?
5. Er kjæledyr tillatt på 'Sundays Family House/Studio'?1

Nei, kjæledyr er ikke tillatt på 'Sundays Family House/Studio'

6. Er det et svømmebasseng på 'Sundays Family House/Studio'?
6. Er det et svømmebasseng på 'Sundays Family House/Studio'?1

Nei, det er ikke et svømmebasseng på 'Sundays Family House/Studio'

7. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på 'Sundays Family House/Studio'?
7. Hva er innsjekkings- og utsjekkingstidene på 'Sundays Family House/Studio'?1

Innsjekkingstiden er mellom kl. 14:00 og 21:00, og utsjekkingstiden er senest kl. 11:00 på 'Sundays Family House/Studio'

8. Er 'Sundays Family House/Studio' tilgjengelig for rullestolbrukere?
8. Er 'Sundays Family House/Studio' tilgjengelig for rullestolbrukere?1

Nei, 'Sundays Family House/Studio' er ikke tilgjengelig for rullestolbrukere

9. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på 'Sundays Family House/Studio'?
9. Hvilke fasiliteter er tilgjengelig på 'Sundays Family House/Studio'?1

'Sundays Family House/Studio' tilbyr fasiliteter som aircondition, et lite kjøkken, gratis Wi-Fi og en balkong

10. Kan jeg avbestille reservasjonen min på 'Sundays Family House/Studio' gratis?
10. Kan jeg avbestille reservasjonen min på 'Sundays Family House/Studio' gratis?1

Det kommer an på avbestillingspolicyen valgt ved bestilling. Det anbefales å sjekke den spesifikke policyen for 'Sundays Family House/Studio' eller kontakte overnattingsstedet direkte for mer informasjon.

Alle tjenester og fasiliteter

Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
For familier med barn
  • Lekeplass
Anmeldelse av Sundays Family House/Studio
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.