Hellas, Naxos-øya

A Casa d'Irene Naxos Island

Galanado Naxos Naxos-øya, Hellas Ferieutleie
1 tilbud fra 2830 NOK Se tilbud
A Casa d'Irene Naxos Island
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
  • Hage
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Vis alle fasiliteter 4
Beliggenhet
Til sentrum
3.5 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Galanado Naxos Naxos-øya, Hellas

Rundt hotellet "A Casa d'Irene Naxos Island" på Naxos Island, Hellas, finnes det flere attraksjoner og fasiliteter. Her er noen bemerkelsesverdige steder i nærheten av hotellet:

1. Naxos by (Chora): Hotellet ligger i Chora, den største byen på Naxos Island. Det gir enkel tilgang til byens ulike butikker, restauranter, kafeer og historiske steder.

2. Naxos havn: Hotellet ligger i nærheten av Naxos havn, som er hovedinngangen til øya. Fra her kan besøkende ta ferger til andre greske øyer eller utforske det pittoreske havneområdet.

3. Agios Georgios strand: A Casa d'Irene Naxos Island er bare en kort spasertur unna Agios Georgios strand, en av de mest populære og vakre strendene på øya. Den tilbyr gylden sand, klart vann og fasiliteter ved stranden.

4. Det arkeologiske museet i Naxos: Hotellet ligger innen gangavstand fra Det arkeologiske museet i Naxos, som huser en samling av gjenstander fra Naxos Islands rike historie.

5. Slottet i Naxos: Hotellet ligger i nærheten av slottet i Naxos, en gammel venetiansk festning med rester som dateres tilbake til det

13. århundre. Besøkende kan utforske slottet og nyte panoramautsikt over byen og havet.

6. Naxos slott: I nærheten ligger også Naxos slott, et middelalderslott bygget av venetianerne. Det gir et fascinerende innblikk i øyas historie og gir en unik atmosfære for utforskning.

7. Santo Wines Naxos: En kort avstand fra hotellet ligger Santo Wines Naxos, et vineri der besøkende kan nyte vinsmaking og lære om lokal vinproduksjon. I tillegg finnes det mange restauranter, barer og butikker i nærheten av hotellet, som gir gjestene mange serverings- og underholdningsalternativer.

map
A Casa d'Irene Naxos Island
Ferieutleie

Til sentrum3.5

Om hotellet

Om

A Casa d'Irene Naxos Island er et hotell som ligger på Naxos Island i Hellas. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - A Casa d'Irene Naxos Island er et boutiquehotell med en sjarmerende og tradisjonell atmosfære. - Hotellet ligger i en praktisk beliggenhet, nær stranden og ulike attraksjoner på Naxos Island. - Det tilbyr et komfortabelt og avslappende opphold for gjester som ønsker å oppleve skjønnheten på de greske øyene. Rommene: - Hotellet har et utvalg av romalternativer, inkludert enkelt-, dobbelt- og familierom. - Rommene er godt utstyrt og designet med tradisjonell gresk dekor. - Hvert rom er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, eget bad, TV og gratis Wi-Fi. Måltider: - A Casa d'Irene Naxos Island tilbyr en deilig og hjertelig frokost til sine gjester. - Hotellet serverer en rekke greske og middelhavsretter laget med lokale råvarer. - Gjestene kan nyte måltidene sine i hotellets koselige spiseområde eller på utendørsterrassen. - Vegetariske og spesialkostalternativer er tilgjengelige på forespørsel. Alt i alt gir A Casa d'Irene Naxos Island en komfortabel og autentisk gresk øyopplevelse med sitt sjarmerende hotell, godt utstyrte rom og deilige måltider.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av hotellet 'A Casa d'Irene Naxos Island' på Naxos Island, Hellas. Noen av de populære underholdningsmulighetene inkluderer:

1. Naxos Castle: Ligger cirka 1,5 kilometer fra hotellet, er Naxos Castle en middelaldersk venetiansk festning som tilbyr en unik kulturell og historisk opplevelse.

2. Naxos arkeologiske museum: Beliggende cirka 2 kilometer fra hotellet, viser dette museet en samling av gjenstander fra øyas gamle fortid, inkludert statuer, keramikk og smykker.

3. Naxos Jazz Festival: Hvis du er heldig nok til å besøke under Naxos Jazz Festival, kan du nyte live jazz-opptredener på ulike steder rundt øya.

4. Strender: Mange uberørte strender omgir hotellet og tilbyr muligheter for soling, bading og vannsport. Noen populære nærliggende strender inkluderer Agios Prokopios Beach, Agia Anna Beach og Plaka Beach.

5. Vannsport: Øya Naxos er kjent for sine muligheter for windsurfing og kitesurfing. Det finnes flere vannsportsentre langs kysten hvor du kan leie utstyr og ta leksjoner.

6. Fotturer og naturutforskning: Naxos tilbyr flere fotturer som lar deg utforske øyas naturlige skjønnhet. Mount Zas, det høyeste fjellet i Kykladene, er et populært fottursmål.

7. Tradisjonelle greske restauranter og tavernaer: Å nyte lokal mat og tradisjonell gresk musikk på nærliggende restauranter og tavernaer er en flott måte å fordype deg i den naksiske kulturen.

8. Uteliv: Naxos Town, som ligger bare noen få kilometer fra hotellet, tilbyr et pulserende uteliv. Det er plenty av barer og klubber hvor du kan nyte live musikk, cocktailer og dans. Dette er bare noen få av underholdningsmulighetene i nærheten av hotellet 'A Casa d'Irene Naxos Island'. Øya Naxos har en rik kulturarv og fantastiske landskap, og sørger for at det er noe for alle å nyte.

Topp spørsmål

1. Hvor ligger 'A Casa d'Irene Naxos Island'?
1. Hvor ligger 'A Casa d'Irene Naxos Island'?1

'A Casa d'Irene Naxos Island' ligger på øya Naxos i Hellas.

2. Hva slags type overnatting tilbyr 'A Casa d'Irene Naxos Island'?
2. Hva slags type overnatting tilbyr 'A Casa d'Irene Naxos Island'?1

'A Casa d'Irene Naxos Island' tilbyr ulike typer overnatting som rom, leiligheter og studioer.

3. Er 'A Casa d'Irene Naxos Island' barnevennlig?
3. Er 'A Casa d'Irene Naxos Island' barnevennlig?1

Ja, 'A Casa d'Irene Naxos Island' er barnevennlig og tilbyr fasiliteter som passer for familier.

4. Hva er noen nærliggende attraksjoner til 'A Casa d'Irene Naxos Island'?
4. Hva er noen nærliggende attraksjoner til 'A Casa d'Irene Naxos Island'?1

Noen nærliggende attraksjoner til 'A Casa d'Irene Naxos Island' inkluderer Agios Prokopios Beach, Agia Anna Beach og Apollo-tempelet.

5. Tilbyr 'A Casa d'Irene Naxos Island' transport til og fra flyplassen?
5. Tilbyr 'A Casa d'Irene Naxos Island' transport til og fra flyplassen?1

'A Casa d'Irene Naxos Island' tilbyr ikke transport til og fra flyplassen, men de kan hjelpe med å ordne det for gjestene.

6. Er kjæledyr tillatt på 'A Casa d'Irene Naxos Island'?
6. Er kjæledyr tillatt på 'A Casa d'Irene Naxos Island'?1

Ja, 'A Casa d'Irene Naxos Island' tillater kjæledyr, men det kan være begrensninger. Det er best å kontakte stedet direkte for spesifikke retningslinjer for kjæledyr.

7. Har 'A Casa d'Irene Naxos Island' et svømmebasseng?
7. Har 'A Casa d'Irene Naxos Island' et svømmebasseng?1

Nei, 'A Casa d'Irene Naxos Island' har ikke et svømmebasseng.

8. Er det en restaurant eller bar på 'A Casa d'Irene Naxos Island'?
8. Er det en restaurant eller bar på 'A Casa d'Irene Naxos Island'?1

'A Casa d'Irene Naxos Island' har ikke en restaurant eller bar på stedet, men det er flere spisesteder og barer i nærheten.

9. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på 'A Casa d'Irene Naxos Island'?
9. Hva er innsjekking/utsjekkingstiden på 'A Casa d'Irene Naxos Island'?1

Den typiske innsjekkingstiden på 'A Casa d'Irene Naxos Island' er på ettermiddagen, og utsjekkingstiden er om morgenen. Det anbefales imidlertid å sjekke de spesifikke innsjekkings- og utsjekkingsreglene direkte med stedet.

10. Tilbyr 'A Casa d'Irene Naxos Island' gratis Wi-Fi?
10. Tilbyr 'A Casa d'Irene Naxos Island' gratis Wi-Fi?1

Ja, 'A Casa d'Irene Naxos Island' tilbyr gratis Wi-Fi til gjestene.

11. Er det parkering tilgjengelig på 'A Casa d'Irene Naxos Island'?
11. Er det parkering tilgjengelig på 'A Casa d'Irene Naxos Island'?1

Ja, 'A Casa d'Irene Naxos Island' tilbyr gratis parkering for gjestene.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
  • Hage
Romfasiliteter
  • Kjøleskap
  • Mikrobølgeovn
  • Hårføner
Anmeldelse av A Casa d'Irene Naxos Island
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.