Hellas, Naxos-øya

Villa vaya

Naxos Chora Naxos-øya, Hellas Villa
1 tilbud fra 2384 NOK Se tilbud
Villa vaya
Villa vaya
Villa vaya
Villa vaya
Villa vaya
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Vindsurfing
 • Flyplasstransport
Vis alle fasiliteter 15
Beliggenhet
Til sentrum
7.1 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Naxos Chora Naxos-øya, Hellas

Rundt hotellet 'Villa Vaya' på Naxos Island, Hellas, er det flere attraksjoner og fasiliteter. Noen av de nærliggende attraksjonene inkluderer:

1. Agios Prokopios Beach: Denne vakre sandstranden ligger bare en kort spasertur unna hotellet. Den tilbyr krystallklart vann, strandbarer, restauranter og vannsportaktiviteter.

2. Agia Anna Beach: En annen fantastisk strand som ligger i nærheten. Den har en pittoresk fiskehavn, tradisjonelle tavernaer, solsenger og parasoller til leie.

3. Plaka Beach: En lang sandstrand kjent for sin naturlige skjønnhet og krystallklart vann. Den er perfekt for de som søker en rolig atmosfære.

4. Naxos Town (Chora): Hovedstaden på Naxos Island ligger rundt 5 kilometer unna. Her kan besøkende utforske den sjarmerende gamlebyen, besøke den venetianske borgen (Kastro), spasere langs havnepromenaden og nyte det pulserende nattelivet.

5. Tradisjonelle landsbyer: Det er flere tradisjonelle landsbyer verdt å besøke, som Halki, Apiranthos og Filoti. Disse landsbyene gir et glimt av øyas rike historie, tradisjonell arkitektur og ekte lokal kultur.

6. Naxos Archaeological Museum: Ligger i Naxos Town, viser dette museet gjenstander fra øyas gamle fortid, inkludert statuer, keramikk og smykker.

7. Mount Zas: Det høyeste fjellet i Kykladene, Mount Zas, tilbyr vakre turstier og fantastisk panoramautsikt over øya. I tillegg tilbyr området rundt 'Villa Vaya' ulike restauranter, kafeer, supermarkeder og butikker, slik at gjestene har enkel tilgang til dagligvarer og spisemuligheter.

map
Villa vaya
Villa

Til sentrum7.1

Om hotellet

Om

Villa Vaya er et hotell som ligger på Naxos Island i Hellas. Det tilbyr komfortable bofasiliteter, deilige måltider og ulike fasiliteter for gjestene sine. Hotellet har romslige og velutstyrte rom som sikrer et komfortabelt opphold for alle gjester. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, eget bad og gratis Wi-Fi-tilgang. Noen rom kan også ha en balkong eller terrasse med vakker utsikt over området. Villa Vaya tilbyr ulike måltidsalternativer, inkludert en gratis frokostbuffé. Hotellets restaurant serverer en blanding av lokalt og internasjonalt kjøkken, laget av dyktige kokker som bruker ferske og lokalt produserte ingredienser. Gjestene kan nyte måltidene enten innendørs eller på utendørsterrassen, noe som gir dem muligheten til å nyte den vakre utsikten mens de spiser. I tillegg til restauranten har Villa Vaya også en bar hvor gjestene kan slappe av og hygge seg med et bredt utvalg av drinker og cocktailer. Baren skaper en koselig atmosfære, noe som gjør den til det perfekte stedet å sosialisere eller nyte en forfriskende drink etter en dag med å utforske øya. Hotellet tilbyr ulike fasiliteter for å forbedre gjestenes opplevelse. Dette inkluderer et svømmebasseng, der gjestene kan ta en dukkert og kjøle seg ned på varme sommerdager. Hotellet tilbyr også døgnåpen resepsjon, slik at gjestenes behov blir ivaretatt til enhver tid. Villa Vayas beliggenhet på Naxos Island er gunstig, da det gir gjestene enkel tilgang til øyas attraksjoner og strender. Hotellet kan også tilby ekstra tjenester, som transport til og fra flyplassen eller bilutleie, for å lette gjestenes transportbehov. Alt i alt tilbyr Villa Vaya komfortable bofasiliteter, deilige måltider og et utvalg av fasiliteter for å sikre at gjestene får et minnerikt opphold på Naxos Island.

Underholdning

1. Naxos slott: Beliggende bare 5 minutter fra Villa Vaya, er Naxos slott en imponerende venetiansk festning fra det

13. århundre. Besøkende kan utforske slottets ruiner og nyte den vakre utsikten over området rundt.

2. Portara: Denne antikke marmorgaten står på en øy like i nærheten av hotellet. Det er inngangen til et ufullstendig tempel dedikert til Apollo og tilbyr fantastisk utsikt over havet og Naxos by.

3. Agios Georgios-stranden: Bare en kort avstand fra Villa Vaya, er Agios Georgios-stranden en av de mest populære strendene i Naxos. Den har gylden sand, krystallklart vann og ulike vannsportsaktiviteter.

4. Naxos arkeologiske museum: Ligger i Naxos by, gir dette museet et fascinerende innblikk i øyas rike historie. Det viser en samling skulpturer, gjenstander og keramikk fra neolittisk tid.

5. Apollo-tempelet: Ligger i landsbyen Sangri, ca. 20 minutter fra hotellet, er Apollo-tempelet et gammelt kultsted dedikert til den greske guden Apollo. Det har imponerende marmorskulpturer og er omgitt av vakker landsbygd.

6. Gamlebyen Naxos: Utforsk de smale gatene og vinduste alléene i Naxo gamleby, som ligger bare en kort avstand fra hotellet. Oppdag tradisjonelle butikker, kafeer og restauranter, sammen med Naxos slott og det arkeologiske museet.

7. Naxos Jazz Festival: Hvis du besøker om sommeren, kan du ha muligheten til å delta på Naxos Jazz Festival. Denne årlige begivenheten tiltrekker seg lokale og internasjonale jazzmusikere som gir konserter og jam sessioner på ulike steder over hele øya.

8. Kouros-statue i Melanes landsby: Ligger omtrent 6 kilometer fra hotellet, er Melanes landsby hjem til en bemerkelsesverdig 6,4 meter høy Kouros-statue fra det

6. århundre f.Kr. Denne antikke skulpturen gir et innblikk i øyas gamle fortid.

9. Maragas-stranden: Ligger ca. 6 kilometer sør for hotellet, tilbyr Maragas-stranden en mer avslappet og avsidesliggende atmosfære sammenlignet med de travlere strendene. Det er et ideelt sted for bading og soling.

10. Solnedgang i Apollonas: Hvis du er ute etter en romantisk opplevelse, kan du dra til landsbyen Apollonas, ca. 36 kilometer fra hotellet. Nyt en fantastisk solnedgang over havet, sammen med tavernaer som serverer deilig fersk sjømat.

Topp spørsmål

1. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Villa Vaya på øya Naxos, Hellas?
1. Hva er noen populære attraksjoner i nærheten av Villa Vaya på øya Naxos, Hellas?1

Noen populære attraksjoner i nærheten av Villa Vaya på øya Naxos, Hellas inkluderer Apollotempelet, Portara, Panagia Parthena, Naxos slott og Agios Georgios-stranden.

2. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa Vaya?
2. Hvilke fasiliteter tilbyr Villa Vaya?1

Villa Vaya tilbyr fasiliteter som aircondition, gratis Wi-Fi, private balkonger, fullt utstyrte kjøkken, grillfasiliteter og en hage.

3. Er Villa Vaya nær stranden?
3. Er Villa Vaya nær stranden?1

Ja, Villa Vaya ligger nær stranden. Agios Georgios-stranden ligger omtrent 300 meter unna.

4. Hvor langt er det fra Villa Vaya til nærmeste supermarked eller dagligvarebutikk?
4. Hvor langt er det fra Villa Vaya til nærmeste supermarked eller dagligvarebutikk?1

Det nærmeste supermarkedet til Villa Vaya er omtrent 500 meter unna, noe som gjør det enkelt for gjestene å kjøpe nødvendige forsyninger.

5. Er kjæledyr tillatt på Villa Vaya?
5. Er kjæledyr tillatt på Villa Vaya?1

Ja, Villa Vaya tillater kjæledyr. Gjestene bes om å informere overnattingsstedet på forhånd hvis de planlegger å ta med seg kjæledyr.

6. Er det parkeringsmuligheter på Villa Vaya?
6. Er det parkeringsmuligheter på Villa Vaya?1

Ja, Villa Vaya tilbyr gratis privat parkering for gjestene sine.

Alle tjenester og fasiliteter

Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Særskilt røykeområde
Romfasiliteter
 • Kjøleskap
 • Hårføner
 • Jacuzzi
Underholdning og avslapping
 • Vindsurfing
 • Fotturer
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
 • Selvbetjent vaskeritjeneste
Vannaktiviteter
 • Fiske
 • Dykkedykking
 • Vannaktiviteter
Anmeldelse av Villa vaya
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.