Hellas, Øya Mykonos

N Hotel Mykonos

Psarou Beach Øya Mykonos, Hellas Hotell
1 tilbud — Se tilbud
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
N Hotel Mykonos
Se tilbud —
Tjenester og fasiliteter
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Klimaanlegg
 • Restaurant
Vis alle fasiliteter 27
Beliggenhet
Til sentrum
3.8 km
Hva er i nærheten?

Rompriser

Voksne
Velg en dato
loaderlaster inn
Sjekk tilgjengelighet
Prisene kan være utdaterte, velg datoer for å se gjeldende priser
Du kan kun bestille hotell på TravelAsk-partnersider
pris
Oppdater priser

Hva er i nærheten

Psarou Beach Øya Mykonos, Hellas

Hotel 'N Hotel Mykonos' er lokalisert på øya Mykonos i Hellas. I nærheten finner du ulike attraksjoner og fasiliteter som:

1. Psarou-stranden: En av de mest kjente strendene på Mykonos, kjent for sitt krystallklare vann og livlige strandklubber. Den ligger omtrent 1,5 kilometer fra hotellet.

2. Nammos Beach Club: En luksuriøs strandklubb på Psarou-stranden, som tilbyr solsenger, en restaurant og en livlig festatmosfære. Den ligger omtrent 1,5 kilometer fra hotellet.

3. Mykonos by (Chora): Hovedbyen på Mykonos, kjent for sine pittoreske smale gater, tradisjonelle hvite hus, butikker, restauranter og livlige natteliv. Den ligger omtrent 3,5 kilometer fra hotellet.

4. Agios Ioannis-stranden: En vakker sandstrand kjent for sin fantastiske utsikt over øya Delos. Den ligger omtrent 3,5 kilometer fra hotellet.

5. Delos-øya: En ubebodd øy nær Mykonos, betraktet som en av de viktigste arkeologiske stedene i Hellas. Du kan ta båt fra Mykonos by for å komme til Delos.

6. Ornos-stranden: En familievennlig strand med grunne farvann, som ligger omtrent 4 kilometer fra hotellet.

7. Vindmøllene på Mykonos: Ikoniske vindmøller som ligger på en ås nær Mykonos by, som tilbyr spektakulær utsikt over byen og Egeerhavet. De ligger omtrent 4 kilometer fra hotellet.

8. Mykonos Island National Airport: Hovedflyplassen på Mykonos-øyen, som ligger omtrent 2,5 kilometer fra hotellet. Dette er bare noen få attraksjoner og fasiliteter rundt hotellet 'N Hotel Mykonos'. Det finnes mange flere vakre strender, tradisjonelle landsbyer og historiske steder å utforske på Mykonos-øyen.

map
N Hotel Mykonos
Hotell

Til sentrum3.8

Om hotellet

Om

Det ‘N Hotel Mykonos’ ligger på Mykonos-øya i Hellas. Her er litt informasjon om hotellet, rommene og måltidene: Hotell: - Det ‘N Hotel Mykonos’ er et luksuriøst boutique-hotell som ligger i hjertet av Mykonos by. - Hotellet tilbyr et stilig og moderne design kombinert med tradisjonell kykladisk arkitektur. - Hotellet tilbyr et utvalg av fasiliteter og tjenester, inkludert døgnåpen resepsjon, concierge-tjeneste, gratis Wi-Fi, flyplasstransport og et svømmebasseng. Rommene: - Hotellet tilbyr ulike typer rom for å imøtekomme ulike preferanser og gruppestørrelser. - Rom-alternativene inkluderer standard dobbeltrom, suiter og familierom. - Rommene er stilig innredet og utstyrt med moderne fasiliteter som aircondition, flatskjerm-TV, minibar, safe og eget bad. - Noen rom kan ha private balkonger eller terrasser med utsikt over byen eller hotellets svømmebasseng. Måltider: - Hotellet har en restaurant og bar hvor gjestene kan nyte måltider og drikke hele dagen. - Restauranten tilbyr en variert meny med gresk og internasjonal mat, laget med ferske og lokale ingredienser. - Gjestene kan velge å spise utendørs på terrassen eller i den stilig innredede innendørs spisesalen. - En bufféfrokost er vanligvis inkludert i romprisen, og tilbyr et utvalg av kontinentale og stekte alternativer. Alt i alt tilbyr ‘N Hotel Mykonos’ et komfortabelt og stilig overnattingsalternativ i hjertet av Mykonos by, med et utvalg av fasiliteter og spisemuligheter for å forbedre oppholdet til gjestene.

Barn

'N Hotel Mykonos' på Mykonosøyen i Hellas tilbyr flere fasiliteter og aktiviteter for barn. Noen av dem kan inkludere:

1. Barnebasseng: Hotellet kan ha et dedikert basseng for barn der de kan svømme og leke trygt under oppsyn.

2. Barneklubb: Hotellet kan ha en overvåket barneklubb som organiserer ulike aktiviteter og leker for barn, slik at foreldrene kan nyte litt fri tid.

3. Lekeplass: Det kan være et lekeområde med husker, sklier og annet utstyr der barn kan ha det gøy og bruke opp energi.

4. Barnevakt-tjenester: Hvis foreldrene ønsker litt tid alene, kan de benytte seg av hotellets barnevakt-tjenester og være trygge på at barna deres blir tatt godt vare på.

5. Barnemeny: Hotellets restaurant kan tilby en separat meny for barn, med alternativer som appellerer til deres smak og preferanser.

6. Familievennlige rom: Hotellet kan tilby familievennlige alternativer for overnatting, som for eksempel sammenkoblede rom eller suiter med ekstra senger til barna.

7. Nærliggende attraksjoner: Hotellet kan gi informasjon om nærliggende barnvennlige attraksjoner og aktiviteter, som for eksempel strender, badeland eller båtturer som passer for familier. Det anbefales å kontakte 'N Hotel Mykonos' direkte eller besøke deres offisielle nettside for den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen om barnvennlige fasiliteter og aktiviteter som gjelder spesielt for deres eiendom.

Underholdning

Det er flere underholdningsmuligheter i nærheten av 'N Hotel Mykonos' på Mykonos-øya, Hellas. Noen av de populære inkluderer:

1. Strandbarer og klubber: Mykonos er kjent for sitt pulserende strandmiljø og livlige strandklubber. Noen populære alternativer for strandbarer og klubber nær 'N Hotel Mykonos' inkluderer Paradise Beach Club, Super Paradise Beach Club og Scorpios.

2. Restauranter og tavernaer: Nyt den lokale greske maten på de mange restaurantene og tavernaene spredt rundt øya. Noen anbefalte i nærheten av hotellet er Nammos, Kiki's Tavern og Interni.

3. Nattklubber: Mykonos er kjent for sitt livlige natteliv. I nærheten av 'N Hotel Mykonos' finner du populære klubber som Cavo Paradiso, Astra og Guapaloca.

4. Vindmøller: De ikoniske vindmøllene på Mykonos er en must-visit attraksjon. Plassert i Chora (Mykonos by), tilbyr de en pittoresk utsikt og er et populært sted å se solnedgangen.

5. Lille Venezia: Også i Chora, er Lille Venezia et sjarmerende nabolag med fargerike hus bygget rett ved vannkanten. Det er et populært sted for solnedgangsvisning og å nyte en drink på en av de mange barene og kafeene langs vannkanten.

6. Shopping: Mykonos tilbyr et bredt utvalg av butikker som selger designerklær, smykker, suvenirer og mer. Utforsk de smale gatene i Chora for å finne unike gjenstander å ta med hjem.

7. Båtturer: Fra Mykonos kan du dra på båtturer for å utforske de nærliggende øyene og bortgjemte strendene. Populære alternativer inkluderer en dagstur til Delos-øya eller en båttur til den nærliggende øya Santorini. Vær oppmerksom på at tilgjengeligheten og driften av disse underholdningsalternativene kan variere avhengig av sesongen og nåværende omstendigheter. Det anbefales å sjekke for oppdateringer eller restriksjoner under besøket.

Topp spørsmål

1. Er N Hotel Mykonos et hotell ved stranden?
1. Er N Hotel Mykonos et hotell ved stranden?1

Nei, N Hotel Mykonos er ikke et hotell ved stranden. Det ligger omtrent 5 kilometer fra nærmeste strand

2. Har N Hotel Mykonos et svømmebasseng?
2. Har N Hotel Mykonos et svømmebasseng?1

Ja, N Hotel Mykonos har et svømmebasseng som gjestene kan benytte seg av under oppholdet

3. Hvor langt er det fra N Hotel Mykonos til Mykonos by?
3. Hvor langt er det fra N Hotel Mykonos til Mykonos by?1

N Hotel Mykonos ligger omtrent 3 kilometer fra Mykonos by. Det tar omtrent 10 minutter med bil eller drosje å komme til sentrum av byen

4. Tilbyr N Hotel Mykonos flyplasstransport?
4. Tilbyr N Hotel Mykonos flyplasstransport?1

Ja, N Hotel Mykonos tilbyr flyplasstransport mot et ekstra gebyr. Gjestene kan ordne dette med hotellet før ankomst

5. Er det restauranter eller barer i nærheten av N Hotel Mykonos?
5. Er det restauranter eller barer i nærheten av N Hotel Mykonos?1

Ja, det er flere restauranter og barer innen gangavstand fra N Hotel Mykonos. Gjestene kan utforske nærliggende alternativer for mat og underholdning

6. Har N Hotel Mykonos gratis Wi-Fi?
6. Har N Hotel Mykonos gratis Wi-Fi?1

Ja, N Hotel Mykonos tilbyr gratis Wi-Fi på alle rom og i offentlige områder på hotellet

7. Serverer N Hotel Mykonos frokost?
7. Serverer N Hotel Mykonos frokost?1

Ja, N Hotel Mykonos serverer en daglig frokost til gjestene. Den er inkludert i romprisen og tilbyr både kontinentale og greske alternativer

8. Har N Hotel Mykonos et treningsstudio?
8. Har N Hotel Mykonos et treningsstudio?1

Nei, N Hotel Mykonos har ikke et treningsstudio på stedet. Gjestene kan imidlertid spørre i resepsjonen om nærliggende treningsfasiliteter

9. Tilbyr N Hotel Mykonos bilutleie?
9. Tilbyr N Hotel Mykonos bilutleie?1

Ja, N Hotel Mykonos tilbyr bilutleie for gjester som ønsker å utforske øya på egenhånd. Reservasjoner kan gjøres via hotellets resepsjon

10. Er N Hotel Mykonos dyrevennlig?
10. Er N Hotel Mykonos dyrevennlig?1

Nei, N Hotel Mykonos tillater ikke kjæledyr på eiendommen.

Alle tjenester og fasiliteter

Underholdning og avslapping
 • Massasje
 • Massasje / Skjønnhetssenter
 • Butikker
Hotellfasiliteter
 • Gratis Wi-Fi
 • Trådløst internett
 • Restaurant
 • 24-timers resepsjon
 • Hurtig innsjekking/utsjekking
 • Rommene er tilrettelagt for allergikere
 • Butikker på hotellet
 • Billettservice
Romfasiliteter
 • Klimaanlegg
 • TV
 • En suite
 • Dusj
 • Privat bad
 • Jacuzzi
 • Skrivebord
 • Romservice
Ekstra tjenester
 • Flyplasstransport
 • Klesvask
 • Klesrens
 • Bagasjeoppbevaring
 • Turistinformasjon
Vannaktiviteter
 • Basseng
 • Spa- og velværesenter
For familier med barn
 • Barnevakt / Barnefasiliteter
Anmeldelse av N Hotel Mykonos
Din tilbakemelding
Obligatorisk felt*
Takk! Anmeldelsen din har blitt sendt inn og vil vises på nettstedet etter verifisering.
Fant du ikke svaret du lette etter? Still spørsmålet ditt
Spør et spørsmål her
Obligatorisk felt*
Takk! Spørsmålet ditt har blitt sendt inn og vil bli besvart snart.

Velg ditt språk

Velg valutaen din

Der det er aktuelt, vil prisene konverteres til, og vises i, valutaen du velger. Valutaen du betaler i kan variere basert på reservasjonen din, og et servicegebyr kan også påløpe.